Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Rezultati ankete: Da li čitate astrološke vesti i koliko se one uklapaju sa vašom svakodnevnicom?
Da li čitate dnevne astrološke vesti?
Koliko ta tumačenja se uklapaju u vašu svakodnevnicu?
Da li imate neki predlog ~ da li treba nešto dodati, ili ne?
meni su sad super vijesti, stvarno lijepo i opsirno sve objasnis
ja bih ipak dodala da se mogu komentirat, tipa da osobe govore koliko su se nasle u njima
Za dodatne komentare već postoji tema Mislila sam da li postoji nešto što bi još trebalo da dodam pored ovoga svega? Da li postoji još neki deo svakodnevnice koji bi trebalo da odradim? Astrološke vesti » šta su vam danas uradili tranziti?
Mislim da bi se onda zatrpalo svo to tumačenje da postoji opcija da se direktno posle samih vesti dodaju komentari. Jer ipak te Vesti idu na naslovnu stranu, pa bi se od silnih komentara zaturile same vesti, pa bi svako ondak od gostiju ili domaćina se "izgubio" i najverovatnije ne bi više ni znao o kom datumu se priča
Sve pohvale za vijesti, ja ih pratim i tu se uvijek iz prve ruke vidi kada neka planeta prelazi u retrogradan hod, aspekti isl.
Dodala bih samo saobracaj i eventualne opasnosti, mada cesto kroz vremenske prilike to dodas, i moguc kvar na automobilu i sl, tako da nemam nikakvih zamjerki
Za dnevne vesti nemam reci. Nekad kao da su bas za mene pisane. Vec sam htela da komentarisem, ali nisam znala kako, pa mi je ovo sad bas zgodno da dam komentar, a volim da dajem pozitivne komentare, jer su to kod mene retke zgode.
Hvala, hvala
Znači trebalo bi malo više da se raspišem na temu prevoza? Ok
Sličice će se raznolikosti radi menjati najverovatnije na 5 dana, kao i boje i način pisanja... nešto me "ufatili" i ovaj moj Uran na Asc' i Venera u X polju pa luduju
Pohvala i s moje strane za Shmishu i njezine vijesti. Pročitam ih odmah ujutro svaki dan i kad su nekakvi lošiji aspekti i lošije prognoze kao da malo pripazim...prije svega na svoj odnos prema drugim ljudima...ili ako nisam od volje, kao da se primirim...
A kad planete ukazuju na neku pozitivu i ja sam odmah nekako optimističnija i otvorenija.
Eto! Nije sad baš da se slijepo prilagođavam tome ali onako...raduje me pročitati ih ujutro i recimo naći ponekad opravdanje za svoje loše raspoloženje i slično. U svakom slučaju OK su!