ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE
 
Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > >

Uporedni horoskopi Sinastrija, dejvisonke, kompozitni
Moze li se uraditi to?


Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.

Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!

Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Odgovor
 
Opcije Teme Pretraži Temu Način Prikaza

♥ Horoskop ♥ Venčanja ♥
Old 26-10-2009, 20:03   #1
ljubic bejbic
Švrća
 
ljubic bejbic je offline
Registrovan: Aug 2009
Lokacija: Subotica
Poruke: 52
ljubic bejbic je na dobrom putu
Rep Power: 11
Standardno ♥ Horoskop ♥ Venčanja ♥

Zanima me da li je moguce uraditi tzv.horoskop vencanja na osnovu vremen a i mesta na kome se ono obavlja.Da li se na osnovu te natalne karte moze zakljuciti nesto o braku koji je tom prilikom sklopljen?
Submit to Digg   ♥ Horoskop ♥ Venčanja ♥ Reply With Quote
Naši sponzori
Advertisement
 

Old 26-10-2009, 21:55   #2
sahadow452
Obično gatalo
 
sahadow452's Avatar
 
sahadow452 je offline
Registrovan: May 2007
Poruke: 314
sahadow452 je na dobrom putu
Rep Power: 13
Standardno

Ne moraju se upoređivati samo horoskopi dveju osoba, već se može napraviti horoskop venčanja, početka veze i uporediti sa horoskopom osoba koje stupaju u taj brak. Iz takvih analiza dolazi se do zaključka kako će se svako od njih dvoje ponašati u tom braku, da li će se ispuniti njihova očekivanja i koliko će biti spremni da pruže partneru ljubavi, koliko će tražiti ili očekivati zauzvrat.
Ako se u uzajamnim horoskopima bilo koje vrste na ključnim mestima pojave asteroidi Karma, Amor, Eros, naročito u blizini tvz. planeta ljubavi Venere, Meseca, Marsa, možete biti sigurni da će veza biti vrlo uzbudljiva.Pa sada na posao...

Imas nesto sto se zove elekciona astrologija, to ti je preracunavanje najboljeg momenta za neki dogadjaj, pa izmedju oistalog i za vencanje. Kazu da ako "namestis" takav horoskop onda mozes da racunas na par narednih godina da ce "raditi" po tim planetama.

Malo sam svrljala pa pronasla nesto...evo ovako...
U obilju aspekata treba izabrati one najpovoljnije, i na osnovu njih savetovati kada i u kojoj oblasti treba delovati. Recimo, ako je novac upitanju, prvenstveno treba posmatrati aspekte vladara 2. i 8. polja itd, u zavisnosti od toga koja nas oblast života interesuje. Sa druge strane, podjednako je bitno definisati i one najlošije aspekte i momente, kada ne treba započinjati bilo šta, jer bi pokušaji neminovno vodili u neuspeh. Dakle, da bi se odabrao pravi i najpovoljniji trenutak, potrebno je posmatrati polja ili kuće, kao i odnos planeta u tranzitu u odnosu na planete u natalnoj karti, i vladarstva.

Najvažniji element u ovakvom pristupu, koji se naziva “elekciona astrologija”, svakako je Mesec. Njegov položaj u natalnoj karti, aspekti, ali i tranzitni Mesec, koji se vrlo brzo kreće i pravi u toku jednog dana veliki broj važnih aspekata, a koji se odnose na vrlo kratke vremenske intervale, u bilo kojoj oblasti mogu imati presudnu ulogu. Ako Mesec u određenom danu, recimo u 10 pre podne pravi povoljan aspekt, a taj momenat se propusti, već u 10.30 počne da pravi drugi, možda i loš aspekt, koji može dovesti do propadanja poslova. Bitno je izabrati dan i sat potpomognut dobrim aspektima, ne samo Meseca, već i ostalih planeta u natalnoj karti, ako se želi uspeh - bilo da se radi o poslovima i ulaganjima ili o sklapanju veza svih vrsta.

Veoma je bitno imati precizno urađenu natalnu kartu i nije preporučljivo oslanjati se samo na aspekte koje prave planete u datom momentu na nebu, jer postoji rizik da dođe do velikih grešaka i pogrešnih prognoza. Ako trenutno na nebu Jupiter i Saturn prave dobar aspekt - to je globalno dobro, i na osnovu toga mogu se raditi nedeljni, mesečni i godišnji horoskopi u odnosu na određeni znak u celini, ali taj dobar aspekt malo će vredeti ako, recimo, taj isti tranzitni Saturn i Jupiter prave loše aspekte sa planetama u ličnom horoskopu. Ovo je naročito važno u slučajevima kada je sama natalna karta loša i bez puno mogućnosti da se određenoj osobi pomogne i kada je i inače vrlo teško odrediti povoljan momenat.

Samim tim, nameće se i pitanje karme ili sudbine: da li se biranjem određenih momenata remeti već određena sudbina i da li to zadire u “prčkanja” po Božjim stvarima? Mišljenja sam da je, kada god je to moguće, potrebno pomoći pojedincu da prevaziđe loše trenutke i da sebi olakša put do uspeha, a samim prevazilaženjem i korišćenjem određenih predznanja, izvršava se određena misija i čovek dolazi do stanja svesti koji je potreban i u samom duhovnom razvoju ličnosti. Ako savetujem poslovnog čoveka da li da uđe u neki posao ili pomognem nekome da izabere najbolji trenutak za ulazak u emotivnu vezu - to ne može da se svrsta u remećenje prirodnih odnosa koji vladaju u prostoru, vremenu ili društvu. Smatram da je bolje težiti stvaranju sklada, nego puštati da voda nosi kako ona hoće ili prepustiti se “Božjoj volji” (kao što je to najčešći običaj i izgovor, kao da primiti savet nije Božja volja!). Smisao ovakvog pristupa elekcione astrologije nije ISKORISTITI trenutak, već prognozirati da li je u tom trenutku, shodno astrološkim pokazateljima, uopšte moguće uraditi.

I, kao što sam na početku rekao, elekciona astrologija se najviše bazira na položaju Meseca, kako u natalnoj karti i njegovim aspektima i položajima u znaku i poljima, tako i u tranzitu, i najčešće se posmatra vladar određenog polja upravo u odnosu na Mesec. Shodno tome, navodim samo kratak pregled određenih pravila koja je uveo tradicionalni astrolog Vilijam Ramsi (“Astrology Restored”, 1653), s tim što sam ja ubacio i spoljne transcendentne planete, smatrajući da i one imaju jak upliv na događaje i na pojedinca. Nadam se i da će ove kratke smernice znati dosta da ukažu, ali do astrologa je da u potpunosti rastumači određeni aspekt - u odnosu na celokupnu natalnu kartu i na vladarstva u ličnom horoskopu.

Mesec i Sunce
Mesec konjukcija Sunce – aspekt je dobar samo za stvari koje moraju ostati skrivene i daleko od očiju javnosti. Povoljan je za sve vrste tajnih i privatnih poslova.
Mesec sekstil Sunce – veoma dobar za traženje usluga, posebno od osoba koje imaju moć, položaj i autoritet. Aspekt je dobar za napredovanje i kraća putovanja.
Mesec kvadrat Sunce – Vrlo nepovoljan za bilo kakve kontakte sa vlastima i ljudima na položaju, kao i za državne poslove.
Mesec trigon Sunce – Dobar za traženje usluga i unapređenja od svih koji su nadređeni ili uticajni. Ovim aspektom niži može snažno da utiče na osobe na položaju.
Mesec opozicija Sunce – Veoma loše za važne odluke i promene, kao i za započinjanje bilo čega novog. Dobar je za saradnju sa onima koji imaju titulu, ali ne i sa ljudima koji su bogati.

Mesec i Merkur
Mesec konjukcija Merkur – Dobar aspekt za sve vrste pisanja: poruke, poštu, prepiske, potpisivanje ugovora i dokumenata, kao i za veliki broj poslovnih transakcija.
Mesec sekstil Merkur – Podržava učenje i studiranje i veoma je dobar za početke i ulaske u nove dogovore i poslove.
Mesec kvadrat Merkur – Loše za učenje i studiranje, a posebno je nepovoljno za putovanja.
Mesec trigon Merkur – Veoma dobar aspekt kada je naglašena potreba za sudom ili advokatima, kao i za studiranje ili upis na fakultet.
Mesec opozicija Merkur – Radi se o lošem aspektu za potpisivanje ugovora. Međutim, povoljan je za posao, saradnju i putovanja.

Mesec i Venera
Mesec konjukcija Venera – Aspekt je izuzetno dobar za sva ljubavna dešavanja.
Mesec sekstil Venera – Dobar za sklapanje braka, ali i za kupovinu lepih stvari.
Mesec kvadrat Venera – Mada se radi o kvadratu, veoma je dobar za sklapanje braka, zapošljavanje, kao i sport i sportska dešavanja.
Mesec trigon Venera – Izuzetno dobar aspekt za sve, a mana mu je što je “lenj” i što mu je potreban podsticaj.
Mesec opozicija Venera – Uglavnom je loše, i svim stvarima koje Venera predstavlja treba vrlo oprezno prilaziti.

Mesec i Mars
Mesec konjukcija Mars – Veoma loše za bilo kakve poslove i za zdravlje, a naročito je loš za putovanja.
Mesec sekstil Mars – Dobar za svaku delatnost koja zahteva borbu i veoma je povoljan kada se radi o kupovini mašina ili alata.
Mesec kvadrat Mars – Naglašeno nepovoljan za brak i stvaranje novih veza, kao i za saradnju bilo koje vrste. Veoma loše utiče na zdravlje.
Mesec trigon Mars – Sve što zahteva napor i novi početak poželjno raditi je u ovom aspektu. Pomaže svemu što je izazov, a naročito je povoljno kod sudskih procesa.
Mesec opozicija Mars – Nepovoljno za bilo kakve kontakte muškaraca sa ženama i obratno, kao i za putovanja i sklapanje prijateljstava.

Mesec i Jupiter
Mesec konjunkcija Jupiter – Veoma dobar aspekt, posebno za započinjanje bilo čega. Dobri ishodi sudskih i administrativnih poslova.
Mesec sekstil Jupiter – Dobar aspekt za donošenje svih pravnih odluka, putovanja i brak.
Mesec kvadrat Jupiter – Osim za studiranje i dobijanje dobrih saveta, nije dobar aspekt.
Mesec trigon Jupiter – Aspekt je izuzetno povoljan za započinjanje saradnje i saradnju sa osobama koje imaju uticaj, novac... Dobar za putovanje i za saradnju sa inostranstvom.
Mesec opozicija Jupiter – Za većinu stvari je loš, ali je za putovanja dobar.

Mesec i Saturn
Mesec konjunkcija Saturn – Loš aspekt za sve što biste hteli da započnete, posebno ako su u pitanju poslovi sa starijim osobama. Nikako nije dobar za putovanja.
Mesec sekstil Saturn – Loš aspekt za ljubav, ali je dobar za poslove vezane za građevinarstvo, zemljoradnju i nekretnine. Vrlo dobro za kontakte sa sudijama, službenim licima ili starijim osobama.
Mesec kvadrat Saturn – Apsolutno loše skoro za sve, a posebno za medicinske tretmane, ljubav, putovanja i kontakte svih vrsta.
Mesec trigon Saturn – Dobar aspekt za građevinske poslove i za sve vrste popravki i popravljanja, za ostvarivanje trajnih, kvalitetnih i stabilnih odnosa. Ovaj aspekt čuva brak.
Mesec opozicija Saturn – Loš aspekt za započinjanje novih poslova. Ne tražite unapređenje pri ovom aspektu.

Mesec i Uran
Mesec konjunkcija Uran – Opasan aspekt, koji u sebi nosi ishitrenost i rušenje pravila. Šteti poslovima i kada je on aktuelan ne treba donositi važne odluke.
Mesec sekstil Uran – Veoma dobro za nove ideje i za njihovo ostvarivanje, kao i za sve vrste naučnih istraživanja.
Mesec kvadrat Uran – Donosi loše procene i sudske probleme. Nikako nije dobar za brak i sklapanje ugovora.
Mesec trigon Uran – Povoljno za sve vrste reformi, putovanja i ostvarivanje važnih poznanstava. Dobar je u situacijama u kojima je potrebna nezavisnost i odlučnost.
Mesec opozicija Uran – Loš aspekt koji naglašava nerazumnu tvrdoglavost u odbrani sopstvenih grešaka i nosi sa sobom otkaze, razvode i sl. Loše utiče na nervni sistem.

Mesec i Neptun
Mesec konjunkcija Neptun – Donosi kontakte sa šarlatanima i nepouzdanim osobama.
Mesec sekstil Neptun – Omogućava ispunjavanje nada i snova i ostvarenje svih intelektualnih veza. Ali pod ovim aspektom ne treba ulagati, jer je naglašena neodlučnost.
Mesec kvadrat Neptun – Veoma loš aspekt, pod kojim su moguće prevare, krađe i izdaje. Treba maksimalno izbegavati započinjanje poslova.
Mesec trigon Neptun – Dobar aspekt za zaljubljivanje i sve vrste umetničkih delatnosti.
Mesec opozicija Neptun – Ne treba ništa započinjati jer su podvale od strane drugih i više nego izvesne.

Mesec i Pluton
Mesec konjunkcija Pluton - Može doneti veoma velike nevolje i kontakte sa osobama van zakona.
Mesec sekstil Pluton – Dobar aspekt za veze i brak, kao i za kolekcionarstvo i antikvitete.
Mesec trigon Pluton – Veoma dobro za poslove vezane za nasledstva i bankarsko kreditna ulaganja i transakcije. Sve hirurške intervencije se uspešno završavaju, a rizik je sveden na minimum.
Mesec kvadrat Pluton – Izuzetno loš aspekt, pri kojem treba izbegavati opasne i rizične situacije. Aspekt prokletstva!
Mesec opozicija Pluton – Pod ovim aspektom nikako ne ulaziti u vezu ili brak. Veoma loše utiče na utiče na zdravlje osoba ženskog pola.
Tekst je preuzet iz Treceg oka,da ne bude da pametujem,mislim na aspekte...


Last edited by sahadow452; 26-10-2009 at 22:33..
Submit to Digg   ♥ Horoskop ♥ Venčanja ♥ Reply With Quote

Old 26-10-2009, 23:17   #3
selena
Druid
 
selena's Avatar
 
selena je offline
Registrovan: Oct 2007
Lokacija: tamna strana mjeseca...
Poruke: 1,527
selena je na dobrom putu
Rep Power: 14
Standardno

naravno da se radi karta braka..i da se uspoređuje sa natalima pa da se vidi kako će brak da djeluje na sudionike..a možeš raditi na njega sve šta radiš i sa natalnom katrtom..
sad je samo pitanje da uzmeš točno vrijeme-meni se najlogičnije čini uzeti termin kad nas matičar proglašava vjenčanima..budući da se i rođenje uzima kad se rodi beba a ne od trudova!
__________________
http://i39.tinypic.com/154vp0l.gif
http://tinypic.com/m/ka38k0/1 2018/2019
vrijeme prolazi...izgovoreno ostaje...
Submit to Digg   ♥ Horoskop ♥ Venčanja ♥ Reply With Quote

re...
Old 27-10-2009, 00:18   #4
Shmishonja
Moderator
 
Shmishonja's Avatar
 
Shmishonja je offline
Registrovan: Oct 2006
Poruke: 4,112
Shmishonja je na dobrom putu
Rep Power: 18
Cool re...

Naravno da može da se puno toga vidi, naročito iz kretanja [negde u nekoj knjizi sam pročitala da se baš u ovakvim čartovima posmatra svaki naredni stepen o tako "prognozira" šta će biti svage godine u bračnoj zajednici ~ ja sam to probala za moje veze koje sam imala ~ i pravo da ti kažem ~ "radi"]

Ovakav čart je deo elekcione astrologije pa samim tim je [za neke] jako bitno kakvi su tranziti na dan nečijeg venčanja. Iskreno ~ i ja bih pripazila ako bi mi ikad palo napamet da se udajem da mi tog dana ne bude ili retro Merkur ili Venera, ili pak da mi Sunce ne bude mnogo slabo, gledala bih da mi je Mesec idealno postavljen, ili pak da izbegnem da je Saturn na bilo koji način loše postavljen
__________________
•○• natal •○•

~ Blog Divinacija ~ Jyotish Blog ~ Forum » Dnevnik Jednog Astrologa «
Astrološke konsultacije ~ SMS & Viber & WhatsApp : +381 61 17 04 231
Submit to Digg   ♥ Horoskop ♥ Venčanja ♥ Reply With Quote

Old 05-03-2010, 00:03   #5
mirab
Veštac
 
mirab's Avatar
 
mirab je offline
Registrovan: Jan 2010
Poruke: 707
mirab je na dobrom putu
Rep Power: 10
Standardno

Htela bi zamoliti Shmishonjicu da mi kaze da li izmedju ove dve osobe moze doci do braka, odnosno da li bi taj brak mogao opstati? ONA: Milica Goranovic rodjena 3.4.1976.god. u Somboru u 18cas. i 55 minuta a gospodin : Andrija Vukovic rodjen u Beogradu dana7.8. 1976 u 18 cas i 45 min. Unapred hvala Da li ova zena(posto je doktor moze ici na specijalizaciju hirurgije ? Kada je najpovoljnije vreme za njihovo vencanje( ako je uopste moguce)?
Mozda sam naporna? Ja se zahvaljujem ukoliko nije za ovo problem.

Verovatno,Shmile nema vremena, jos jednom cu je najlepse zamoliti ako mi moze dati odgovor za ove dve osobe? Moj sin kaze da sam verovatno Shmishonji dosadila sa postavljanjem pitanja,mozda?

Last edited by Shmishonja; 08-03-2010 at 12:24.. Reason: 2 u 1 edit!
Submit to Digg   ♥ Horoskop ♥ Venčanja ♥ Reply With Quote

re :
Old 08-03-2010, 12:49   #6
Shmishonja
Moderator
 
Shmishonja's Avatar
 
Shmishonja je offline
Registrovan: Oct 2006
Poruke: 4,112
Shmishonja je na dobrom putu
Rep Power: 18
Cool re :

Quote:
Originally Posted by mirab VIdi Poruku
Htela bi zamoliti Shmishonjicu da mi kaze da li izmedju ove dve osobe moze doci do braka, odnosno da li bi taj brak mogao opstati? ONA: Milica Goranovic rodjena 3.4.1976.god. u Somboru u 18cas. i 55 minuta a gospodin : Andrija Vukovic rodjen u Beogradu dana7.8. 1976 u 18 cas i 45 min. Unapred hvala Da li ova zena(posto je doktor moze ici na specijalizaciju hirurgije ? Kada je najpovoljnije vreme za njihovo vencanje( ako je uopste moguce)?
Mozda sam naporna? Ja se zahvaljujem ukoliko nije za ovo problem.

Verovatno,Shmile nema vremena, jos jednom cu je najlepse zamoliti ako mi moze dati odgovor za ove dve osobe? Moj sin kaze da sam verovatno Shmishonji dosadila sa postavljanjem pitanja,mozda?
Ovde u suštini analiziramo čartove samog datuma venčanja, ne opcije "da li to dvoje treba ili ne da stupe u brak?" Za to nam služe teme na Forumu : sinastrije, kompoziti i dejvisoni

A i za sva ostala pitanja takodje postoje teme na Forumu

p.s.
I nemam vremena i dodatno vikendom me nema na Forumu ~ odmaram od interneta...
__________________
•○• natal •○•

~ Blog Divinacija ~ Jyotish Blog ~ Forum » Dnevnik Jednog Astrologa «
Astrološke konsultacije ~ SMS & Viber & WhatsApp : +381 61 17 04 231
Submit to Digg   ♥ Horoskop ♥ Venčanja ♥ Reply With Quote

Old 10-03-2010, 10:23   #7
mirab
Veštac
 
mirab's Avatar
 
mirab je offline
Registrovan: Jan 2010
Poruke: 707
mirab je na dobrom putu
Rep Power: 10
Standardno

Ja sam greskom ovde postavila ovo pitanje.Postavila sam ga i kroz sinastriju ali nisam odgovor dobila, danas sam nesto sama analizirala ali nisam sigurna da li sam donela i prave zakljucke.Mislim da ovo dvoje nebi trebali ulaziti u brak zbog lose postavljenih planeta koje bi im mogle doneti mnogo problema i na kraju razvod.
Verujem da nemas vremena jer tvoje znanje iz astrologije ti pruza mogucnost da se time bavis, pa ti verovatno mnogi traze pomoc.Oprosti meni na mojoj dosadi.Uvek se obracam tebi jer mislim da cu uvek dobiti pravi odgovor..Razumem te ako nisi u mogucnosti da mi odgovoris, do sada si mi mnogo pomogla i zato ti se najiskrenije zahvaljujem.
Submit to Digg   ♥ Horoskop ♥ Venčanja ♥ Reply With Quote

Old 28-06-2010, 23:03   #8
Majana
Veštac
 
Majana's Avatar
 
Majana je offline
Registrovan: Feb 2010
Poruke: 750
Majana je na dobrom putu
Rep Power: 10
Standardno

Uradila kartu venčanja i to bi bilo to. Saturn, Venera, Lilith u Raku u VIII, disp.Mesec u Sco u XII. Mesec je oštećen pa u XII ukazuje na skrivanje i patnju, ali isti taj Mo ima trigon sa Ve - pa sex sve rešava, sekstil sa So i Ma i trigon sa Ur. Buran odnos, ali se u pola sekunde sve vrati u savršeno stanje.
Kiron i fortuna u II, novac slaba tačka. Vladar II je Jupiter, odlično, ali je u Devici pa nam daje na kašičicu, u X pa nam može dati sreću u karijeri, budućnosti. Disp je R Me u IX pa će to uslediti sa odredjenim znanjem. Sunce isto u IX u Lavu pa je naše znanje stečeno u braku na zavidnom nivou.
Neptun i Uran u III, Ne90Mo pa su tajne prisutne sa obe strane, ipak se ne govori sve.
21.avg 2004 13:15 Pančevo
__________________
Astro Analize Blog
Submit to Digg   ♥ Horoskop ♥ Venčanja ♥ Reply With Quote

Old 29-07-2010, 16:14   #9
Cucika
Početnik
 
Cucika je offline
Registrovan: Jul 2010
Poruke: 1
Cucika je na dobrom putu
Rep Power: 0
Standardno

Zdravo svima, vec par godina me interesuje astrologija ali jos nisam upucena u to kako se tumaci horoskop vencanja. Sobzirom da smo se skoro vencali, bilo bi lepo kad bi mi neko rekao sta misli o ovoj poziciji planeta na nebu u momentu vencanja... ) Hvala unapred!!!

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?c...hor=43&nho2=22

ukoliko se stranica ne vidi datum vencanja je 12.9.2009. u 13.20h Beograd
Submit to Digg   ♥ Horoskop ♥ Venčanja ♥ Reply With Quote

Old 29-07-2010, 22:07   #10
dikosava
Obično gatalo
 
dikosava's Avatar
 
dikosava je offline
Registrovan: Aug 2009
Poruke: 240
dikosava je na dobrom putu
Rep Power: 11
Standardno

Evo ovako,
jedna moja poznanica se godinama bavila astrologijom....bas detaljno i temeljno i u to vreme se zabavljala sa tipom...kad je doslo vreme za vencanje ona je cekala skoro dve godine da se desi pravi astroloski pogodan trenutak i organizovala vencanje tipa u 7.45 navece u minut da kazu Da...i brak se raspao posle nepunih godinu dana...
Eto sta reci..
p.s. nesta moja karta opet imam problem da je nakacim
Submit to Digg   ♥ Horoskop ♥ Venčanja ♥ Reply With Quote

Old 02-02-2011, 04:12   #11
meryjane <3
Početnik
 
meryjane <3's Avatar
 
meryjane <3 je offline
Registrovan: Jan 2011
Poruke: 8
meryjane <3 je na dobrom putu
Rep Power: 0
Standardno

zanima me znacaj Venere u 7.kuci čiji je vladar jarac-saturn (partner mi je jarac hahha)
Submit to Digg   &#9829; Horoskop &#9829; Ven&#269;anja &#9829; Reply With Quote

Old 02-02-2011, 05:36   #12
Gloria
Veštac
 
Gloria's Avatar
 
Gloria je offline
Registrovan: Jan 2011
Poruke: 837
Gloria je na dobrom putu
Rep Power: 9
Standardno

Meni su trenutno u solaru venera i mars u 11 kući, inače 2 natalna, da li je to loš aspekt za putovanja?
Submit to Digg   &#9829; Horoskop &#9829; Ven&#269;anja &#9829; Reply With Quote

Old 05-02-2011, 00:00   #13
Beba977
Veštac
 
Beba977's Avatar
 
Beba977 je offline
Registrovan: Oct 2010
Poruke: 697
Beba977 je na dobrom putu
Rep Power: 10
Standardno

Napravila sam kartu upoznavanja sa prvim muzem,onda kartu vencanja,pa njihovu sinastriju...
http://www.dodaj.rs/?3O/PT/38BjMPb2/karta.gif
Ovde primecujem retro UR90retro UR
Ova tema me zainteresovala jer uvek sam onako nesvesno izgovarala sve mi se desava u pogresno vreme..
Covek je ovako dobar,dobar otac,sinastrija nasa super,sem njegov MA na moj hiron,ali od kada smo se uzeli postao je pakao,okolnosti su bile takve da ja sam se pretvorila u nervoznu provokatorku,a on u zvera,provocirala sam ga i previse ruzno,nasta je on u pocetku cutao,onda vise nije mogao da izdrzi pa je bilo svastaaa.Evo i sada funkcioniramo normalno razumno,pomaze mi uvek,nazove me cesto puta,sada smo stvarno pravi prijatelji.
Submit to Digg   &#9829; Horoskop &#9829; Ven&#269;anja &#9829; Reply With Quote
Naši sponzori
Advertisement
 

Old 06-04-2011, 17:44   #14
natasha-77
Obično gatalo
 
natasha-77's Avatar
 
natasha-77 je offline
Registrovan: Mar 2008
Poruke: 453
natasha-77 je na dobrom putu
Rep Power: 12
Standardno

Mi imamo zakazano vencanje 15.4 u 12h,Kria Vrisi,Grcka....Bez svadbe,samo papirologija,samo mi i jedna prijateljica kao svedok drugi svedok je maticar :-),samo ako ne zaboravimo da odemo,posto smo u haosu oko sredjivanja kuce pa nesto i ne shavtamo to ozbiljno...zanima me vase misljenje
Submit to Digg   &#9829; Horoskop &#9829; Ven&#269;anja &#9829; Reply With Quote

Old 13-04-2011, 22:49   #15
Marlen
Veštac
 
Marlen's Avatar
 
Marlen je offline
Registrovan: Mar 2009
Lokacija: Srem...
Poruke: 650
Marlen je na dobrom putu
Rep Power: 11
Standardno

Necu da kacim kartu. Opisacu vam datum vencanja. Brak je bio pakao, trajao godinu dana.

Veliki zemljani trigon Ma, Ve, Mo
Veliki vazdusni trigon So, Ur, Sa
t-kvadrat Pl, Sa, Ve
t-kvadrat Ma, So, Ju
Mo90Ur
Ne90Me

Asc Jarac (kao ja, 3* razlike) itd itd.... ludilo
ako ste bas radoznali 5.oktobar 2002. BGD 15h

Puno ljubavi, ali pakao.... jedva sam se iscupala
__________________
moj natal https://imageshack.com/i/pn0FZZilg

Psi laju, karavani prolaze...
Submit to Digg   &#9829; Horoskop &#9829; Ven&#269;anja &#9829; Reply With Quote
Naši sponzori
Advertisement
 
Odgovor


Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)
 
Opcije Teme Pretraži Temu
Pretraži Temu:

Napredna pretraga
Način Prikaza

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Pređi Na

Slične Teme
Tema Temu Započeo Forum Odgovora Poslednja poruka
♥ Asteroidi vezani za ljubav ♥ lilka Asteroidi 37 12-07-2011 15:22
05-04-2010 ♥ Vaskrsni Ponedeljak ♥ Shmishonja Vesti 0 31-03-2010 14:07
meni treba samo malo ljubavi ♥♥♥ *Invisibleshadow* Solari članova 10 07-02-2010 19:29
17.12.2009. ♥ četvrtak ♥ Shmishonja Vesti 0 16-12-2009 19:38


Vremenska Zona je GMT +2. Trenutno je 19:10 sati.

Astro Chat
vBulletin skin developed by: AxisDraw
Powered by vBulletin
Content copyright © 2006 - 2014, astro.axisdraw.com



Ad Management by RedTyger
eXTReMe Tracker &#9829; Horoskop &#9829; Ven&#269;anja &#9829;
&#9829; Horoskop &#9829; Ven&#269;anja &#9829;