Moze li neko da mi kaze,kako da tumacim to sto se moja venera(sedma kuca),nalazi na istom stepenu (12-om ovna) gde i njegova fortuna(osma kuca)?Zivo me zanima!
Moze li neko da mi kaze,kako da tumacim to sto se moja venera(sedma kuca),nalazi na istom stepenu (12-om ovna) gde i njegova fortuna(osma kuca)?Zivo me zanima!
Pa jasno je da je Venera ljubav a Fortuna sreca,pa te on usrecuje.E sad obzirom da tvoja Venera ulazi u njegovu VIII kucu,moguce su jake strasti medju vama ali,tvojoj Veneri ne moze na dug period biti lijepo u kuci strasti i smrti,gdje ljubav moze ,kad utihnu strasti da uvene
Ako ti odesh ,nedostajacesh mu jer ipak je to vodena kuca,pa te on osjeca na poseban nachin.
popunjena 7. i 8. kuća u sinastriji su pokazatelji velikog nadopunjavanja. bez obzira što je 8. kuća smrti, ona označava i duhovno, duboko osjećanje partnera i često se nalazi u sinastrijama uspješnih veza. rekla bih da popunjena 7. i 8. kuća uvelike pridonose kvaliteti veze..
problem je jedino ako je prisutan neki težak aspekt.
Hvala vam!Tako sam i ja mislila,al' rekoh da proverim,da ne bude:"Sto je babi milo,to joj se i snilo".
Ajd' kad stignete,prema aspektima nasih planeta,pomozite mi u odluci da li da ulazim u tu pricu ili ne!?
A evo ih:
moja planeta njegova planeta sunce trigon sunce
sunce trigon venera
sunce sekstil saturn
mesec trigon venera
mesec kvadrat mars
mesec trigon jupiter
merkur trigon merkur
merkur trigon jupiter
venera trigon uran
mars kvadrat sunce
mesec trigon sunce
venera konjukcija mesec
mars trigon sunce
mars kvadrat mesec
mars trigon venera
jupiter kvadrat venera
jupiter trigon mars
saturn kvadrat venera
saturn trigon mars
uran sekstil venera
Pa jasno je da je Venera ljubav a Fortuna sreca,pa te on usrecuje.E sad obzirom da tvoja Venera ulazi u njegovu VIII kucu,moguce su jake strasti medju vama ali,tvojoj Veneri ne moze na dug period biti lijepo u kuci strasti i smrti,gdje ljubav moze ,kad utihnu strasti da uvene
Ako ti odesh ,nedostajacesh mu jer ipak je to vodena kuca,pa te on osjeca na poseban nachin.
Aaaaaa naišla sam na nešto lijepo(ajme majko moj mjesec u ribama se aktivira mislim da ću plakat od sreće srećom ),njegova venera , jupiter i ASC su u vrlo jakoj konjukciji s mojom fortunom!!!S time da se ta moj fortuna nalazi u njegovoj 1.kući,plakat ću majčice mi moje!! Konačno nešto pozitivno,,
Moja venera je u njegovoj 8.,njegova u mojoj 2.ka prvoj,jupiteri su nam u konjukciji u njegov u mojoj 2.,moj u njegovoj 1...ah..
__________________ natalkica: moja natalna karta ...edica mala kao bebica..
bez obzira što je 8. kuća smrti, ona označava i duhovno, duboko osjećanje partnera i često se nalazi u sinastrijama uspješnih veza.
.
chudnovato kako se nasha iskustva uglavnom uvjek razlikuju,kao da analiziramo ljude sa 2 planete
Venera u 8 kuci,u sinastriji,opisuje strasti,ali i opasnosti od svadje.Ovo je vrlo riskantno za brak,jer vuche u razvod.Kroz 8 kucu,mi ne volimo,eventualno mrzimo... Imshiragić
Last edited by andjela pizelli : 23-02-2007 at 15:19.
ja bi volela da mi neko anlizira moju sinastriju mada sam postavila i kompozitni i dejvison ali sam cula ovde od ljudi koji se razumeju (ja ne znam tek ucim) da se kompozitni bolje tumaci kada je duza veza, a moja veza je bila 3 mesecaod novembra 2006 do februara 2007 sto znaci da je bolje videti sinastriju, ja sam sa njim u vezi preko sms i dalje, obostana zelja postoji za vidjanjem ali on pravi problem (mislim da ne zeli da se vezuje ozbiljno pa je _frka_ proradila
btw.on je udovac i ima klinca ja sam slucajno upala u njegov zivot
mene plasi sto moja 8 pada na njegovu prvu i sto je u mojoj 8 saturn , mesec me ne brine to mi je bas lepo, takodje me brine sto nam je mars na mars, a i njegova venera iz 7 u skorpiji pada na moju drugu kucu takodje u skorpiji ali pazi na drugu!
ja se na mojim kartama ucim a na tudjim ne smem da lupentam.
pozdrav svima
nego kako da napravim uporedni na astro sajt-u?
sta je ustvari uporedni ?