Njegov mesec pada na moj DC da li bi neko mogao da mi kaze sta to znaci?
Da on bez problema, instinktivno reaguje onako kako ti ocekujes, da se lako prilagodjava tebi (pod uslovom da Mo nije gadno ugrozen) da ga dozivljavas kao idealnog partnera za saradnju i kao nekog ko ti izlazi u susret.
ju , pa to je lep aspekt trajnosti , pa saglasan sa obe strane . saturn (vreme). samo koliko ja kontam tebi njegova Ve pada u 12.sto mu opet dodje iza ledja , mozda neces uvideti njegove emocije.
ima neko vremena da baci pogled na ovu sinastrijicu !?
Interesuje me da li neko moze da vidi da moj drug gaji neka osecanja prema meni? ja se ne razumem bas najbolje u sve ovo ali znam da kad neko ima veneru na Asc druge osobe tu mora da postoji neka privlacnost i buni me sto postoji samo sa moje strane. imamo cak i konjukciju venere i meseca, pa dobar aspekt venere i venere. totalno sam zbunjena. ovde dole je nas uporedni.
Interesuje me da li neko moze da vidi da moj drug gaji neka osecanja prema meni? ja se ne razumem bas najbolje u sve ovo ali znam da kad neko ima veneru na Asc druge osobe tu mora da postoji neka privlacnost i buni me sto postoji samo sa moje strane. imamo cak i konjukciju venere i meseca, pa dobar aspekt venere i venere. totalno sam zbunjena. ovde dole je nas uporedni.
Pogledat ću ti sutra kad ću doma biti...ali pošto je njegov Mars na tvom Merkuru...možda su tu neki problemi u komunikaciji...jel te povrijedi kad kad svojim ponašanjem?
biserčiću,hvala ti mnogo,ali ne znam na koju sinastriju misliš,jer je nisam postavila.Njegova pada u moju 1 kuću,i moja isto pada u njegovu 1.kuću.
nesto sam ja tu pobrkala loncice , kako sam otvarala tvoju kartu, pa gledala...da, kontam pada u 1.kucu. sori. ne racuna se ono sto sam rekla...jos bolje ...hehe
A pitanje sam postavila za moju sinastriju , al ne u potpisu , nego onaj link ja i on.
Pogledat ću ti sutra kad ću doma biti...ali pošto je njegov Mars na tvom Merkuru...možda su tu neki problemi u komunikaciji...jel te povrijedi kad kad svojim ponašanjem?
e superiska
pa povredio me je 1000 puta! a svaki put nadje opravdanje. zbog tog marsa stalno me prekida dok pricam. i uglavnom kad sam pored njega nemam nista pametno da kazem ko da su mi vrane popile mozak. tj zakljucak je da, losa nam je komunikacija
evo da i ja postavim jednu meni dragu sinastriju-to je nešto što se proteže već godinama i nikada da se dokraja prekine ali niti da bude kako treba!!!
-http://i35.tinypic.com/8x1ppt.gif-
prihvaćam svaku smernicu!!!
Pa da priupitam i ja,za mene i mog dragana,hehe,naravno,u braku smo od 10.4.2003. sklopljen u 12pm Loznica...Kad smo vec kod toga,mislim da bi trebalo da se uzme u obzir i sam datum sklapanja braka,ali ja kao laik niti znam kako se to zove niti vidim da to na astro.comu mogu da uradim...
bila bih zahvalna nekom strucnijem da to pogleda
u velikom sam problemu! da li nas dvoje imamo potencijala,da izgradimo nesto vise..
koliko ja vidim ima dosta dobrih uporednih aspekata,ali negde skripi,konstantne carke..toplo-hladno!mada smo kratko zajedno..
ne znam...