ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Uporedni horoskopi

Uporedni horoskopi Sinastrija, dejvisonke, kompozitni

Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.

Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!

Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 09-03-2010, 10:47   #586
kole
Obično gatalo

kole's Avatar

kole je offline
Registrovan: Nov 2007
Standardno

Posto se jos ne usudjujem poceti sa ucenjem uporednih dok ovo sto sam pocela ne savladam, molila bih ako mozete da prokomentarisete ovaj moj davison.
Muz je stariji skoro 10 godina, tri godine u vezi pa evo i 4ta godina braka, bez nekih prekida, svadje intenzivne ali srecom rijetke i obicno oko gluposti, sex je malo bio zahladio ali evo opet se vraca u normalu. Mogu li se vidjeti djeca ako ce ih biti i koliko u Davisonu? Meni eto najvise smeta ova opozicija Ju na vladara AC i SO, pa ako ko bude voljan da prokomentarise bila bih zahvalna.

http://img171.imageshack.us/img171/1691/dejvis.gif
Submit to Digg   Reply With Quote
Naši sponzori

Old 11-03-2010, 02:04   #587
cmokic78
Čarobnjak

cmokic78's Avatar

cmokic78 je offline
Registrovan: Jan 2009
Standardno

http://s581.photobucket.com/albums/s...nt=Davison.gif

Evo dana devojke mog Davisonona pa da vidite ima li nesto konkretno po vasem misljenju.
Ja sam starija Godinu dana znaci ja sam Jarac sa Saturnom u Devici znaci - posvecenot, disciplina, inteligencija, ali retro ni sam ne zna da li mu je tu mesti -idi mi, dodji mi!
On je Mesec u Raku u 7 kuci, dobro se oseca u svojoj kozi.
Medjutim mesec je i pitac ...

On kaomuskarac je sunce i on je u konj sa marsom (muskarac) e 1 kuci(ja) sto bi znacilo da je njemu samnom predobro!
E sada mene interesuje da li ce meni sa njim postati predobro i da li cemo ziveti u mom stanu kako je predvidjeno i da li cu ja majku mu tu osetiti dodit muske ruke ili da pocnem da pustam bradu!
Alivolimga priznajem )))))

Any comments devojke?!

evo, prebacila... :)
Old 11-03-2010, 09:17   #588
malibiser
Obično gatalo

malibiser's Avatar

malibiser je offline
Registrovan: Mar 2008
Standardno evo, prebacila... :)

Malo sam juce promasila temu , ali evo,uz pomoc ,hvala Smile ... prebacila sam se ovdi

nikad nisam ni probala ovaj dejvison , pa da vidim... ono sto me fasciniralo kad sam otvorila kartu Ur na Asc... pa i bez citanja postova sam skontala simboliku
elem , evo je karta , ja cu da zapocnem pa se nadam da ce Pepuu ili neko vec uskociti da pomogne , sta ce biti iz ovog odnosa.

dejvison

ocigledno , odnos je neobavezan sa puno slobode , daleko smo jedno od drugog , upooznali smo se na moru (neptun u I ) bez neke ideje da cemo se sresti ponovo , i onda smo se videli ponovo i meni su malo proradile emocije...
ja bih sebi ovde dodelila Ju jer sam starija, ha? Ju je u Skorpiji u XI polju a on bi u tom slucaju bio Me u IX polju u Lavu ...
So je u svom sedistu na 11 Lava u VIII kuci , tu je i Ve na 17 Raka , hm mada njima nije bliska VIII , verujem da to ima veze sa sexom ?
Mo je na 7 Vodolije u II kuci...
moze pomoc dalje? please

Old 11-03-2010, 10:00   #589
Nina83
Švrća

Nina83's Avatar

Nina83 je offline
Registrovan: Jun 2008
Standardno

http://img718.imageshack.us/img718/5463/dejvison.gif

Ovo je moj dejvison, ja sam starija 5 mjeseci .. jako bih voljela da ovo uspije , ili bar dobije malo ozbiljnije obrise ..

Ako je neko raspolozen da virne, bila bih zahvalna, mnogo bi mi znacilo !!!

P.S. Ovo je tek pocetak 'necega' , i daljina je u pitanju ...[/quote]

Old 11-03-2010, 11:56   #590
Phoenix
Švrća

Phoenix je offline
Registrovan: Aug 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by Nina83 VIdi Poruku
http://img718.imageshack.us/img718/5463/dejvison.gif

Ovo je moj dejvison, ja sam starija 5 mjeseci .. jako bih voljela da ovo uspije , ili bar dobije malo ozbiljnije obrise ..

Ako je neko raspolozen da virne, bila bih zahvalna, mnogo bi mi znacilo !!!

P.S. Ovo je tek pocetak 'necega' , i daljina je u pitanju ...
Ja,koliko videh,Sunce u vagi,u 8.k.u kvadratu sa Mesecom u raku kraj 6.k.,tj. u 7.k.- to bas i nije zgodno,u smislu da bi tu bilo sukoba,nezadovoljstava,nesklada...Mozda bi se to moglo nekako prebroditi radom na vezi,sta znam.
Vladar 1.k. Saturn u 9.k. bice da govori o toj razdvojenosti,sta znam.
Venera i Mars su u konjukciji sto govori o sexualnoj privlacnosti medju vama.
Saturn u 9.k. - buducnost veze:teskoce,prepreke,ogranicenja.A,tu je jos i Pluton.Ne valja bas.
Venera kvadrat Uran - verovatno vam ne bi bilo dosadno,ali bi u nekom trenutku pukla veza.Mislim da je on taj Uran.
Eto,na blic.Neka drugi pogledaju.
Nadam se da nisam nesto zbrljala

Last edited by Phoenix : 13-03-2010 at 10:07.

Old 15-03-2010, 11:01   #591
nesica
Švrća

nesica je offline
Registrovan: Mar 2010
Standardno

Evo mog i jedne mile mi devojke Davosona, ja sam oženjen ali smo u vezi godinu dana. Stariji sam 13 godina od nje...Ima li nade da ovo uspe ...razvod da li ne...mnogo je sve komlikovano kod mene...

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi...09-u1268641782

2 u 1
Old 15-03-2010, 16:16   #592
ginger
Čarobnjak

ginger's Avatar

ginger je offline
Standardno 2 u 1

Quote:
Originally Posted by malibiser VIdi Poruku
Malo sam juce promasila temu , ali evo,uz pomoc ,hvala Smile ... prebacila sam se ovdi
...
dragi Malibiser

meni ovo više izgleda kao prijateljstvo nego kao veza (moguća)
naglasak je na mentalnom nadopunjavanju

čini mi se da si ti ta koja vodi glavnu riječ (da tako kažem), kada je riječ o ovom odnosu (ti si starija jedla koliko vidim?) jer je vladar asc u 11 polju a naglasak ove karte je jednim dijalom u 11 polju kao i mjesec koji je u 3
dakle suma sumarum- friendship

usporedi davison planete sa svojim i sa njegovim pa sa čijima radi vie aspekata tomu je odnos bitniji, posebno konjunkcije

dakle trebalo bi pratiti i direkcije i onda tranzite (direkcije kada "dozvole" da tako kaže-za tu godin u i onda gledaš tranzite za tu godinu) nakon direktivne prilike vidjet će se kako odnos funkcionira odnosno aktivirat će se ona osoba na koju davison vrši veći uticaj (prethodno napisano)

isprati kako sam ti rekla pa piši da vidimo rezultate
ako želiš naravno..

p.s. iako, moram nadopunit, venera je u dobrom dostojanstvu tako da ljubavi bi trebalo da bude

evo primjer jednog Davisona poznatog ljubavnog para

yoko ono&john lennon

kako vam se čini?

evo i njihove sinastrije

Last edited by Shmishonja : 17-03-2010 at 09:25. Reason: EDIT!

Old 17-03-2010, 23:46   #593
cmokic78
Čarobnjak

cmokic78's Avatar

cmokic78 je offline
Registrovan: Jan 2009
Standardno

Quote:
Originally Posted by uranija VIdi Poruku
cmokic 78,9-a nam je buducnost veze a kod tebe je to venera(ljubav),u strelcu,zeli legalno i moralno,jupiter je na dsc,dakle u kuci koja obelezava da li je doslo do braka ili ozbiljne veze,saturn je u 8.-oj,kamen spoticanja na pozrtvovanju u vezi,neko se stedi jer ne zna da li vredi?osecanja su uskladjena,cilj veze obostrano je skorpija,tj pluton u devetoj,dakle jak uticaj na buducnost a pluton je u vagi i opet vladar venera,meni govori da ce te vi probati brak,u nekom smislu ali zbog kvadrata venere i saturna u 8.-oj,nece veza ici dalje,prekinuce se,pluton znaci i kraj a on je u 9.-oj,nek i ostali kazu sta misle
Znaci ti mislis da ce doci do "prave zajednice" ali da ce doci i do razvoda?
Nisam videla komentare na post sada sam tek slucajno videla, u medjuvremenu sam bila kod atsrologa i ona mi je rekla takodje da ce doci do braka li i do rastave

Old 18-03-2010, 00:03   #594
lollipop
Junior Member

lollipop's Avatar

lollipop je offline
Registrovan: Jan 2010
Standardno

@ginger:
a jel su SO 0 VE u 11 (u devici) pokazatelj prijateljstva pre nego veze?

moja natalna karta

Old 18-03-2010, 12:57   #595
sladjana
Čarobnjak

sladjana's Avatar

sladjana je offline
Registrovan: Dec 2009
Standardno

Da li ova veza ima buducnost? On je stariji 13 godina ,oženjene je i kauda dalje....

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi...0231_497789271

Old 18-03-2010, 13:37   #596
Skorpija
Moderator

Skorpija's Avatar

Skorpija je offline
Registrovan: Aug 2006
Standardno

Sladjana,svako ponovljeno pitanje na bilo kojoj temi ce biti obrisano.Nema potrebe tako skretati paznju na svoje pitanje.

Old 18-03-2010, 14:20   #597
sladjana
Čarobnjak

sladjana's Avatar

sladjana je offline
Registrovan: Dec 2009
Standardno

Quote:
Originally Posted by Skorpija VIdi Poruku
Sladjana,svako ponovljeno pitanje na bilo kojoj temi ce biti obrisano.Nema potrebe tako skretati paznju na svoje pitanje.

Zasto? molim objasnjenje...

Old 18-03-2010, 15:27   #598
Skorpija
Moderator

Skorpija's Avatar

Skorpija je offline
Registrovan: Aug 2006
Standardno

Quote:
Originally Posted by sladjana VIdi Poruku
Zasto? molim objasnjenje...
Zato sto kao sto sam rekla isto pitanje na vise tema,evo bas na ovoj

http://astro.axisdraw.com/forum/167797-post577.html
pa na kompozitu,sinastriji,kakvi nas partneri privlaci,solar....mislim da sam sve objasnila.

Old 18-03-2010, 20:59   #599
pepuuu
Čarobnjak

pepuuu je offline
Registrovan: Sep 2007
Standardno

Imam 1 primjer i 2 konkretna pitanja

http://i43.tinypic.com/v7xnrt.gif

1.)Venera u Raku u prvoj kući...osječa se odlično...al je sva iskvadrirana...kako se ta Venera manifestira? Da li je tu problem da do ljubavi dođe...ili se ljubav ne iskazuje na pravi način...evo baš me zanima kako bi vi opisali tu Ve i njezin utjecaj na vezu ?
Ta Venera bi mogla biti i prijateljica neka (vl.11) koja igrožava odnos..ma može biti svašta

2.)Mjecec...također loš...aflikovan u Ovnu...ali dispozitor Mars je odličan u sjedištu 0 Jupiter...baš snažan...i onda me opet buni...Mjesec je u Sco u padu...opet dal onda taj dobro postavljeni Mars išta znači?

Muški princip idealno postavljen Sunce u Sjedištu, Mars u sjedištu..heh

Old 18-03-2010, 22:06   #600
ginger
Čarobnjak

ginger's Avatar

ginger je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by lollipop VIdi Poruku
@ginger:
a jel su SO 0 VE u 11 (u devici) pokazatelj prijateljstva pre nego veze?
moraš kartu pokazat ovako nemogu odgovorit
može bit i jedno i drugo

Quote:
Originally Posted by pepuuu VIdi Poruku
Imam 1 primjer i 2 konkretna pitanja

http://i43.tinypic.com/v7xnrt.gif

1.)Venera u Raku u prvoj kući...osječa se odlično...al je sva iskvadrirana...kako se ta Venera manifestira? Da li je tu problem da do ljubavi dođe...ili se ljubav ne iskazuje na pravi način...evo baš me zanima kako bi vi opisali tu Ve i njezin utjecaj na vezu ?
Ta Venera bi mogla biti i prijateljica neka (vl.11) koja igrožava odnos..ma može biti svašta

2.)Mjecec...također loš...aflikovan u Ovnu...ali dispozitor Mars je odličan u sjedištu 0 Jupiter...baš snažan...i onda me opet buni...Mjesec je u Sco u padu...opet dal onda taj dobro postavljeni Mars išta znači?

Muški princip idealno postavljen Sunce u Sjedištu, Mars u sjedištu..heh
ovdje je venera u 12 ali recimo da je na asc: prijateljstvo jer je to vladar 11..još je u raku i tu joj je lijepo..
prijateljstvo koje je jako primjetno u društvu gdje se par nalazi
drugi vladar 11 je također povoljno postavljen..
Odgovor

Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules