Sve što je potrebno astrologuAstro rečnik, astro simboli, literatura, tabele, korisni linkovi smrt astrologije
Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Sve se razvija samo astrologija ne.
Kada je astrologija nastajala moglo je da se radi samo sa okom vidljivim planetama.
Astronomija i astrologija su se razvijale u isto vreme i ja se pitam zašto je astrologija stala.Da su drevni narodi imali ova saznanja i tehnologiju astrologija bi bila kompletna i ne bi imala tolike rupe u sećanju.
Sve se razvija samo astrologija ne.
Kada je astrologija nastajala moglo je da se radi samo sa okom vidljivim planetama.
Astronomija i astrologija su se razvijale u isto vreme i ja se pitam zašto je astrologija stala.Da su drevni narodi imali ova saznanja i tehnologiju astrologija bi bila kompletna i ne bi imala tolike rupe u sećanju.
Razvija se moderna astrologija, pogledaj forum od astro.com ili Kepler univerzitet, uvode nove stvari, nova tumačenja itd. A i mnogo se više ljudi bavi ostalim naukama nego astrologijom koja je poprilično neprecizna.
Tradicionalci stagniraju i drže se nekih (često veoma pogrešnih) principa ko pijan plota.
Astrologija se razvija, poslednja otkrivena planeta suncevog sistema UB313 je imenovana kao Sedna, Ja mislim da je to mitska planeta Vulkan i da je vladalac Device. Vreme ce pokazati....
Astrologija se razvija, poslednja otkrivena planeta suncevog sistema UB313 je imenovana kao Sedna, Ja mislim da je to mitska planeta Vulkan i da je vladalac Device. Vreme ce pokazati....
Meni Sedna u 11. kući na 7. bika u trigonu sa Mjesecom u jarcu i opoziciji sa Saturnom u škorpiji.
barem da zavrse sa dvojnim vladarstvima i daju devici i biku njihove vladare.