Sve što je potrebno astrologuAstro rečnik, astro simboli, literatura, tabele, korisni linkovi sve o deci,trudnoci...
Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
ja cu na brzinu..laichki, mada znam da cu potrefit ka' prstom u...U petom polju Me i Ma u Vodoliji..Mars je u konjuukciji sa Merkurom , a opozicija sa Mjesecom i 'potpomognuta' takodje opozicijom Merkura i Mjeseca, po meni , daje neku obaveznu hirushku intervenciju shto se trudnoce tiche..e sad na shta se to odnosi, ne znam.. moguce carski rez, ili neka pripremna intervencija..Vladar Uran u 'plodnom' znaku SHkopriji je fino aspektovan, posebno s Mjesecom, pa nije iskljucheno da ce jedno od djece biti 'genije' , tj.prilichno inteligentno, zapazheno u svakom drushtvu...Imam osjecaj da ce biti vishe mushke djece...Eto..
i Slobodno ispravite ovo shto sam 'nalupala'.vi shto mnogo vishe znate .bash da vidim dje sam omashila..mada je ovo bilo 'odokativno' shto bi rekli...
Kiron u osmom polju ukazuje na situaciju koja trazi resenje pa kako je u biku
mozda je za prvu trdnocu neophodno ispuniti zahteve u simbolici bika ,resiti materijalni i stambeni status ,a onda spojiti lepo i korisno.
Uzgred treba obratiti paznju da li ima dovoljno hormona i da nije zavaljena materica pa kad se to regulise ... eto bebe.
Maki evo ja koliko vidim nema razloga da brigas. Vrh V kuce u Raku, Mesec u I kuci na 2* Bika, Mesec u Biku u egzaltaciji na 3*. Sam Mesec ima samo dobre aspekte. Neko ko vise zna ce razraditi cenim, al ovo meni izgleda odlicno. krajem ove godine Jupiter stize do Jarca, i moze se javiti zelja za potomstvom kad napravi trigon sa natalnim Mo.
o la la Dori, hvala puno A koju kuću gledam a da se odnosi baš na porodjaj...V kuća - trudnoća a porodjaj? Koji još tranziti mogu da ''podstaknu'' (na) trudnoću?
Hm, taj deo sa porodjajem ne znam stvarno. Ono sto znam jeste da tranzitni Uran kroz V kucu ili u V kuci solarnog horoskopa moze doneti trudnocu. Verovatno i aspekti Urana na vladara V kuce mogu ukazati na to, kao i aspekti Jupitera na vladara V kuce i on sam u V kuci...al ovo je sad samo nagadjanje, bistro nagadjanje, ali ipak nagadjanje...
Meni se tranzitni Ur priblizava DC, znaci od 5 kuce nista... , a ja u poslednje vreme bas pocinjem da razmisljam u smeru porodice, dece i sl. Doduse, petom kucom mi tranzitira Ne i Kiron, pa mozda oni malo koce situaciju i dovode do toga da sve nekako "pliva", ni tamo ni ovamo! Volela bih da znam kada ce kod mene neki bebac da zakresti?
Pocinjem da brinem za sebe, ko gde ja na trudnoci..
Elem, tebi Pufnice V kuca pocinje u Jarcu, a Mesec u Lavu, pravi neki siri trigon sa Saturnom. Koliko mene secanje sluzi, Jarac na vrhu V kuce generalno malo kasnije daje potomstvo. A sto se bebaca tice prvi tranzit koji ja vidim jeste za Jupiter u tvojoj V kroz nekih godinu dana.Taman u to vreme i tranzitni Neptun otprilike izlazi iz V kuce. Mislila sam da cu videti vise, al ne vidim..
Dorijana,meni nije jasno,ako mi 5 kuca pocinje u ovnu (neplodan znak),a vladar je mars u sco na asc,znaci sco je plodan znak,kako se to onda "meri"? Sta prevagne sada?
A suvladar 5 kuce ti je sunce koje je u kvadratu sa mesecom,pa eto problema,ali u svakom slucaju,kada vladar 5 ode u 7 znaci udaja iz ljubavi ili zbog bebe...lol
A suvladar 5 kuce ti je sunce koje je u kvadratu sa mesecom,pa eto problema,ali u svakom slucaju,kada vladar 5 ode u 7 znaci udaja iz ljubavi ili zbog bebe...lol
Dorijana,meni nije jasno,ako mi 5 kuca pocinje u ovnu (neplodan znak),a vladar je mars u sco na asc,znaci sco je plodan znak,kako se to onda "meri"? Sta prevagne sada?
prevagnu aspekti ima i dobrih i odlicnih i manje dobrih ,ta opozicija sa jupiterom moze te naterati da sabi nesto pokvaris recimo da kazas sad bi neso drugo a ne decu ili da ne obratis paznju na preteranu kolicinu hormona tj da se razastis i sebi naskodis.(to su samo moji mali utisci mozda nemaju veze sa astrologijom)