ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Sve što je potrebno astrologu

Sve što je potrebno astrologu Astro rečnik, astro simboli, literatura, tabele, korisni linkovi

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

kako naci osobu koja ce nas voleti po astrologiji
Old 27-07-2008, 22:27   #1
jarac vodolija
Čarobnjak

jarac vodolija's Avatar

jarac vodolija je offline
Registrovan: Mar 2007
Standardno kako naci osobu koja ce nas voleti po astrologiji

Evo nekoliko praktičnih astroloških tehnika koje možete iskoristit kada upoređujete svoj horoskop sa horoskopom partnera. On će svakako dati sliku vašeg sadašnjeg i budućeg odnosa. Smatram da je mišljenje astrologa mnogo bitnije od saveta druarice, mame, tate ili komšinice. Zato ako hoćete saznati nešto više o svom partneru ili o vašem budućem ljubavnom životu, nabavite samo podatke, a to će biti više nego dovoljno da astrolog proceni šta se krije iza skrivenih značenja simbola u horoskopu.
Obično smo osobom privučeni na dva načina, fizički koji je obično onaj prvi impuls i psihički koji ustvari govori o unutrašnjosti osobe. Neke se osobe privuku na prvi pogled, pa jedna drugoj postaju odmah simpatične, dok se kod nekih rađa odbojnost čak pri prvom susretu. U čemu je ustvari tajna? Vrlo jednostavno. Tajna je u položaju međusobnih ascendenata.
Ukoliko su u horoskopu dve osobe ascendebti u sekstilu i trigonu oni će se svakako međusobno privući. Na primer acsendent u Lavu se odlično slaže sa ascendentom u Vagi, Blizancima, Strelcu, Ovnu, Ascendent u Biku se odlično slaže sa ascendentom u Raku, Ribama, Devici i Jarcu: Ovakve veze mogu biti dugotrajne i srećne. U suprotnom, ukoliko se ascendenti nalaze u kvadratu, na pr, u Lavu i Škorpiji, Ribama i Strelcu, Raku i Ovnu, situacija će biti puna konflikata, jer su te dve osobe potpuno različite. Prijateljski odnosi u ovakvim aspektima ne opstaju, ali u horoskopima suprotnih polova mogu doneti veliku privlačnost. Ta privlačnost ne isključije sukobe, koji su ustvari vrlo izvesni. Prvlačnost se događa i kada se nečiji ascendent, nađe na dascendentu druge osobe.
Izuzetno jaku privlačnost će osetiti dve osobe u čijem se uporednom horoskopu na poziciji Venere jedne osobe nađe Mars druge osobe. Ovaj aspekt govori o veklikoj fizičkoj privlačnosti, dobrom seksualnom životu i jakim strastima. Teško se mogu obuzdati. Stalno žele jedno drugo.
Položaj Sunce jedne osobe na položaju Meseca druge osobe, obično govori o velikoj međusobnoj povezanosti. Ovaj aspekt štiti i čuva vezu, a obično vodi u brak.Često su u prošlom životu ove dve osobe bile muž i žena.
Takođe će pozicija Sunca jedne osobe na ascendentu ili descendentu druge osobe dati izuzetnu privlačnost. Ovo se takođe odnosi kada su u pitanju Venera i Mesec. Pošto su to dve najemotivnije planete, njihov položaj na ascendentu. i descendentu može dati jaku ljubavu vezu i brak. Ukoliko drugi aspekti ne ruše ove planete, partneri se vole i ostaju u braku do kraja života.
Kada se Venera jedne osobe naže na Suncu ili Mesecu druge osobe, shvatamo da će međusobna ljubav i poštovanje biti veliki.
Najbolji znak da će veza trajati odnosno da će biti dugotrajno uspešna je ako su u uporednom horoskopu svetla u trigonu. Znači, ukoliko je Sunce jedne osobe u trigonu sa Mesecom druge osobe, spoj će biti savršen. U slučajuda se Jupiter ili Venera jedne osobe nađu na Suncu, Mesecu ili ascendentu druge osobe, ova druga će imati izuztno puno sreće od one prve. Savršen aspekt za dobar brak.
Međutim, ako Mars ili Saturn jedne osobe padne na ascendent, Sunce ili Mesec druge osobe, ova druga će biti povređena kako emotivno tako i fizički. Sa Marsom na ascendentu, descendentu ili Mesecu, može se javiti jaka seksualna privlačnost, ali to svakako vodi u međusobni rat. Mars u kvadratu sa Mesecom, takođe daje iste stvari i ovakvu vezu svakom slučaju treba izbegavati, U prošlom životu ove dve osobe su bili veliki neprijatelji, a sada ih je njihovo nesvesno ponovo spojilo, da bi odradili neki dug. Jedna se vraća kao žrtva a druga kao dželat.
Interesantno je to da se loši aspekti Saturna prema Mesecu u uporednom horoskopu uopšte na početku veze ne osećaju. Naravno ukoliko postoje drugi aspekti za pruvlačnost. Ipak kako vreme prolazi (Saturn), oni se sve više osećaju. U vremenu koje dolazi ovaj aspekt mora dati zahlađenje odnosa, seksualnu nezainteresovanost i sl. Sve ovo dolazi od osobe čiji Sarurn napada Mesec
Osoba čiji je Mesec u pitanju se ovde oseća povređenom i i nevoljenom, što vremenom uzrokuje krajnje nezadovoljstvo i veliko emotivno ispaštanje.
Ukoliko se Saturn nalazu tačno na Veneri, osoba čija je Venera napadnuta ima neki karmički dug prema osobi koja je predstavljena Saturnom. To su karmičke veze koje obično govore o zabranjenim ljubavima, velikim razlikama u godinama, različitim društvenim statusma i sl.
Ukoliko se Uran jedne osobe nađe u konjunkciji, kvadartu i opoziciji sa Venerom druge osobe, veza ne može biti trajna i stabilna. Ona je samo za avanturu a nikako za brak. Ona osoba koja ima ovakav položaj Venere sa svojim partnerom, ne treba da očekuje dugu vezu. Ako se kojim slučajem uda, biće ostavljena i to naglo i odjednom, bez ikakvog upozorenja ili najave.
Neptun će u ovakvim aspektima dati prevare, obmanjivanje a osoba čija je Venera napadnuta, lako može biti u iluziji jer je svog partnera idealizovala i totalno loše procenila. Ovakvi aspekti u početku daju veliku zaljubljenost, egzaltirana osećanja, ali i naglo buđenje iz sna, što često zna biti izuzetno neprijatno i bolno.
Što se tiče plutonovih loših aspektima prema Veneri, citiraću reči našeg velikog astrologa Mileta Dupora koji za ovakave aspekte savetuje Veneru rečima: "Bježi na vrijeme"!
Ipak, sinastrija je posebna oblast astrologije, pa je ovde svakako nemoguće navesti sve ono što ona nudi. Ipak ovo su neke smernice za početak. svakom je emotivno ispunjenje bitno jer svako u horoskopu ima i Mesec i veneru. Svako želi biti voljen i voleti. Ipak sama ljubav ne garantuje opstanak, jer je druge stvari lako mogu srušiti. Dovoljno je da osobe imaju različite temperament, pa da sruše ono što su godinama gradili.
Slično kao položaj ascendenta možemo gledati i položaj Sunca. Tako vidimo da se Lavovi izuzetno slažu sa svojim sekstilnim i trigonskim znacima Vagom, Blizancim, Strelčevima i Ovnovima. Prema Vodolijama lavovi će osetiti privlačnost, ali će uvek biti borbe oko autoriteta. Lav hoće da vlada, dok Vodolija to ne priznaje i želi Lavu srušiti autoritet. Ipak mogu dobro funkcionisati.
Ali ako se međusobno nađu Ovan i Rak, Vaga i Jarac, Ribe i Blizanci, Device i Strelčevi, Bikovi i Vodolije, dovoljni su i malo lošiji aspekti da izazovu velike probleme. Uopšte gledano, položaj Sunca u kvadratnim znacima pravi probleme za opstanak veze. To su različiti temperamenti koji ako se ne usklade dovode do razdvajanja. Iako među polovima daju veliku privlačnost naročito kod Lava i Škorpije, to je samo početna varka. Sukobi će sa kad tad pojaviti. Od uporednih planeta zavisi dalja sudbina a takođe i od potreba same osobe.
Dakle vidimo da nije lako uskladiti odnose među polovima, pa je za ovakve stvari astrologija odlično rešenje. Ona nam može dati podatke koje možemo praktično iskoristitkako bi poboljšali kvalitet svog emotivnog života. U najmanju ruku uštedeće nam puno vremena i živaca, i mnogo realnije ćemo videti situaciju u kojoj se nalazimo.
Ponekad kratkotrajna privlačnost zaludi osobu jer ne shvata da to nema perspektivu da dugo traje. Često se dešava da ovoga dođe ukoliko se progresivni Mars jedne osobe nađe na natalnoj Veneri druge osobe, ili obrnuto ukoliko progresivna Venera prelazi preko nečijeg natalnog Marsa. Slično je i sa progresivnim Suncem i natalnim Mesecom. Oni takođe mogu osobe uvesti u vezu. Ipak ovakve konstalacije ne moraju vezu i održati, osim ako u uporednim horoskopima to ne podržavaju drugi aspekti.
Takođe treba posmatsati kuće u koje padaju planete iz horoskopa jedne osobe u horoskop druge osobe. Ako na primer puno planeta jedne osobe pada u 1. kući druge osobe, to će svakako govoriti o velikoj fizičkoj privlačnosti. Ovo je naročito izraženo ako su u pitanju benefici. Dobro je ako puno planeta pada u 5. ili 7. kuću, jer to nagoveštava ljubav, brak i decu, dok ako puno planeta ima u 8. kući, ukazivaće na jak seksualni život, strasti, ali i na sukobe, ljubomor i posesivnost.
Ipak muškarc i žena su dva sveta različita, jer je priroda tako i uredila da se međusobno nadopunjuju, jer je Venera uvek nežna i taktična, dok je Mars uvek grub i nagao. Venera je ljubav, Mars je strast, Venera je obla Mars je oštar, Venera je mir a Mars je rat.
Pitamo se kako se ove dve planete stvarno mogu složiti i kako harmoniju i ravnotežu dve sile suprotne mogu sklopiti? Potreba jedne je upravo u onoj drugoj, pa dok međusobno jedna drugoj budu davale ono što im je potreba veza će trajati, ali ukoliko jedna otkaže saradnju, situacija će se teško spasiti.

<< astrologija drevnih slovena
čakre - energetski centri >>

astrolozima od numerologa

Last edited by Skorpija : 28-07-2008 at 20:48.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 27-07-2008, 22:57   #2
Schveca
Obično gatalo

Schveca's Avatar

Schveca je offline
Registrovan: May 2007
Standardno

...svaka chast.. ovaj post je super... sad imam odakle da pochMem

e ja sam sad malo zbunjena ...

ako saturn oznachava karmu... zashto onda nije dobro kada je aturn u konjukciji sa asc?

Last edited by Schveca : 27-07-2008 at 23:11.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 28-07-2008, 12:13   #3
sto mu gromova
Čarobnjak

sto mu gromova's Avatar

sto mu gromova je offline
Standardno

Eh,a ja mislila da sam nasla coveka za sebe,kad ono...sve je bas lepo pocelo,on raskinuo sa nekom starijom devojkom da bi bio sa mnom,ja se zaljubila,on se zaljubio,ali se ispostavilo da je decko nenormalno ljubomoran,samo ja bas nisam shvatala koliko ljubomoran,dok mi nije napravio takvu scenu kad je video da se dopisujem sa jednim kolegom sa posla...covek je samo odjednom flipnuo,nazvao me svakakvim imenima....Ja ga pustila par dana da se ohladi,i onda ga pozvala,kad ono,covek ne zeli da me cuje,on umislio da ja i taj kolega imamo vezu,da je on zapravo taj jedan decko s kojim sam bila pre godinu dana...a ja kolegu u to vreme nisam ni znala ...pa,je onda njega zvao i pretio mu,pa je onda zvao moju majku i svasta joj napricao o meni...a da,zaboravih glavnu stvar,kada je video da se dopisujem sa kolegom,izvedio je moju karticu iz telefona i sazvakao je!!!!

A meni sada ostaje samo da se krstim i levom i desnom rukom,i da se pitam gde li sam pogresila...

evo,ostavljam njegovu kartu i nasu sinastriju,bas bih volela da mi neko kaze,sta je lose krenulo,jer su mi i ovde sa forumi i jos neki astrolozi rekli da veza moze biti duga,cak smo i numeroloski bili odlicna kombinacija....

sinastrija:

http://i29.tinypic.com/2r2p5s7.jpg

On:

http://i33.tinypic.com/2mwavxk.jpg

nije mi jasno,gde se tacno vidi da je bolesno ljubomoran,ono sto primecujem to je da su mu i Mesec i Venera napadnuti od Sa i Pl,Mo 90 Sa,Mo 90 Pl,Ve 90 Sa,Ve 90 Pl-pa gde cu vece pokazatelje opsednutosti i fanatizama??????????

Last edited by sto mu gromova : 28-07-2008 at 13:12.

Old 28-07-2008, 14:57   #4
mace
Veštac

mace's Avatar

mace je offline
Registrovan: Feb 2007
Standardno

za sto mu gromova
draga nema pravila ...mozda tebi nije smesno ali ja sam se nasmejala kad sam videla da je @grickao@ karticu ...hahah

ne opterecuj se, veruj mi i najlosiji aspekti ne mogu apsolutno nista spreciti ako je sudbina da sa nekim budemo, nema tog astrologa koji ti moze reci nesto sto i sama ne vidis u knjigama ali ako je sudbinski da budes sa nekim bices, nema tu duso prognoze i laze onaj koji kaze da ima...neka sami sebi prognoziraju...
astrologija ti sluzi da ti ukaze gde moze biti problem ali ne i kako ce se zavrsiti, bar iz mog iskustva znam...
tako da uzivaj..ako ti ne smeta sto je hteo da pojede karticu boze moj, ko moze da ti kaze sta je dobro za tebe sem ti sama...
cmok

Last edited by mace : 29-07-2008 at 10:39.

Old 28-07-2008, 17:15   #5
sto mu gromova
Čarobnjak

sto mu gromova's Avatar

Standardno

Quote:
Originally Posted by mace VIdi Poruku
za sto mu gromova
draga nema pravila ...mozda tebi nije smesno ali ja sam se nasmejala kad sam videla da je @grickao@ karticu ...hahah

ne opterecuj se, veruj mi i najlosiji aspekti ne mogu apsolutno nista spreciti ako je sudbina da sa nekim budemo, nema tog astrologa koji ti moze reci nesto sto i sama ne vidis u knjigama ali ako je sudbinski da budes sa nekim bices, nema tu duso prognoze i laze onaj koji kaze da ima...neka sami sebi prognoziraju...
astrologija ti sluzi da ti ukaze gde moze biti problem ali ne i kako ce se zavrsiti, bar iz mog iskustva znam...
tako da uzivaj..ako ti ne smeta sto je hteo da pojede karticu boze moj, ko moze da ti kaza sta je dobro za tebe sem ti sama...
cmok
ne brini se,nisi jedina koja se nasmejala na to sto mi je sazvakao kartcu!!!Sve moje drugarice kad su cule taj deo popadale su od smeha!!!! Verovatno bih se i ja smejala da se nije meni desilo!!!

trudim se da se ne nerviram,i dobro je sto sam bila sumnjicava svo vreme dok sam bila sa njim,ocigledno da sam imala i razloga,pa nisam dozvolila sebi neke stvari,pre svega nisam si dozvolila da se preterano vezem za njega...samo ostaje razocaranje sto sam uopste provela vreme sa njim....

Last edited by sto mu gromova : 29-07-2008 at 00:02.

Old 28-07-2008, 22:00   #6
supernova
Veštac

supernova's Avatar

supernova je offline
Registrovan: Nov 2007
Standardno

@sto mu gromova

Tebi saturn kvadrira sunce, a nameračio se da udje u VII kuću pa je logično da u ovom periodu dodje do 'prizemljenja' i sagledavanja partnera što realnijim očima, bez ružičastih naočala i idealiziranja, no on se sam 'ogolio' u pravom svjetlu pa ti olakšava da spoznaš ko je on ustvari. Mada si vjerovatno i ranije uočila tu njegovu osobinu, sada dolazi vrijeme suočavanja sa tim kao nečim što je štetno po tebe i tvoj dalji duhovni razvoj. Ma koliko za tebe bolan bio ovaj period, s obzirom da je do ovoga došlo pod tranzitom saturna, moraš to prihvatiti kao nešto što je dobro za tebe i prepustiti se osjećaju bola, jer saturnove lekcije su nažalost takve, ako smo sami odlučili da učimo na teži način.

Old 29-07-2008, 10:42   #7
mace
Veštac

mace's Avatar

mace je offline
Registrovan: Feb 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by sto mu gromova VIdi Poruku
ne brini se,nisi jedina koja se nasmejala na to sto mi je sazvakao kartcu!!!Sve moje drugarice kad su cule taj deo popadale su od smeha!!!! Verovatno bih se i ja smejala da se nije meni desilo!!!

trudim se da se ne nerviram,i dobro je sto sam bila sumnjicava svo vreme dok sam bila sa njim,ocigledno da sam imala i razloga,pa nisam dozvolila sebi neke stvari,pre svega nisam si dozvolila da se preterano vezem za njega...samo ostaje razocaranje sto sam uopste provela vreme sa njim....
ma ne zali, ima sve svoj razlog...pogotovo ako si bila srecna...uostalom ako ti to toliko ne smeta predji preko toga..pa sta ako je hteo da pojede karticu..
ne opterecuj se..i ne slusaj kada ti kazu da nesto jeste ili nije normalno...ko to zna...
ako si ga volela i ako ga volis oprosti mu, ko zna kakav je njemu momenat bio..svi imamo @zutu minutu@...
ako ga ne volis onda idi dalje i ne gledaj kartu...jer ti karta nece pomoci...ni tranziti..veruj mi

Old 29-07-2008, 12:27   #8
sto mu gromova
Čarobnjak

sto mu gromova's Avatar

Standardno

Nije poenta u sazvakanoj kartici...Poenta je sto me je nazvao svakakvim imenima,od kurve,drolje,itd....poenta je u tome sto je nazvao moju majku i svasta joj rekao o meni,neke uglavnom neistine....pritom zna da mi je majka bolesna i da joj ne treba bilo kakvo nerviranje....poenta je da je covek ubedjen da sam ja njega varala svo ovo vreme s tim kolegom,i povrh svega on misli da je to taj isti decko s kojim sam bila u aprilu prosle godine-suludosti li????? Poenta je da samo 5 minuta pre nego sto je cela ta scena nastala njemu su pobelele oci,dobio je crne kolutove oko ociju i celo lice mu se nekako izoblicilo i licio je na samog djavola....i poenta je da covek koji bude bio za mene ce se truditi da argumentovano raspravlja sa mnom,a ne da mi pravi scene...poenta je da ima 25 godina,i da mora da stoji iza svojih dela i reci,i sta sad, danas mi zvace karticu i lomi svoj telefon,a sutra ce da me zavrljaci!!!Poenta je da mu vise ne verujem....i zbog svega toga mi ne pada na pamet da mu bilo sta oprastam!!!!!!!!!!

Old 29-07-2008, 13:21   #9
supernova
Veštac

supernova's Avatar

supernova je offline
Standardno

Pa venera u raku je osjetljiva a oslanja se samo na kvadrat saturna i plutona iz VIII (škorpionske) kuće, mjesec u XII kući na lilith...on osim što je opsesivno ljubomoran, ima dosta tog 'demonskog' u sebi što ga nadjačava i čime ne može svjesno da upravlja, a podložan je i crnoj magiji.
Sunce i mars u opoziciji sa uranom, on je strašno agresivan, impulsivan i svadljiv, promjenjivog raspoloženja, ne voli ograničenja....ako svu ovu destruktivnu energiju ne sublimira kroz sport, istraživanje ili tehnološke inovacije, onda će on definitivno postati osoba koju treba izbjegavati, jer će osim verbalno biti spreman i fizički da povrijedi.

Old 29-07-2008, 13:45   #10
ibis
Čarobnjak

ibis's Avatar

ibis je offline
Registrovan: Jul 2008
Standardno

Quote:
Originally Posted by sto mu gromova VIdi Poruku
Nije poenta u sazvakanoj kartici...Poenta je sto me je nazvao svakakvim imenima,od kurve,drolje,itd....poenta je u tome sto je nazvao moju majku i svasta joj rekao o meni,neke uglavnom neistine....pritom zna da mi je majka bolesna i da joj ne treba bilo kakvo nerviranje....poenta je da je covek ubedjen da sam ja njega varala svo ovo vreme s tim kolegom,i povrh svega on misli da je to taj isti decko s kojim sam bila u aprilu prosle godine-suludosti li????? Poenta je da samo 5 minuta pre nego sto je cela ta scena nastala njemu su pobelele oci,dobio je crne kolutove oko ociju i celo lice mu se nekako izoblicilo i licio je na samog djavola....i poenta je da covek koji bude bio za mene ce se truditi da argumentovano raspravlja sa mnom,a ne da mi pravi scene...poenta je da ima 25 godina,i da mora da stoji iza svojih dela i reci,i sta sad, danas mi zvace karticu i lomi svoj telefon,a sutra ce da me zavrljaci!!!I pre toga je pravio ljubomorne scene,ali ovo je vrhunac!!!Poenta je da mu vise ne verujem....i zbog svega toga mi ne pada na pamet da mu bilo sta oprastam!!!!!!!!!!
ma astrologija ne astrologija, jasno je sa kim imas posla...put pod noge...

Old 29-07-2008, 15:02   #11
sto mu gromova
Čarobnjak

sto mu gromova's Avatar

Standardno

Quote:
Originally Posted by azrae VIdi Poruku
Pa venera u raku je osjetljiva a oslanja se samo na kvadrat saturna i plutona iz VIII (škorpionske) kuće, mjesec u XII kući na lilith...on osim što je opsesivno ljubomoran, ima dosta tog 'demonskog' u sebi što ga nadjačava i čime ne može svjesno da upravlja, a podložan je i crnoj magiji.
Sunce i mars u opoziciji sa uranom, on je strašno agresivan, impulsivan i svadljiv, promjenjivog raspoloženja, ne voli ograničenja....ako svu ovu destruktivnu energiju ne sublimira kroz sport, istraživanje ili tehnološke inovacije, onda će on definitivno postati osoba koju treba izbjegavati, jer će osim verbalno biti spreman i fizički da povrijedi.
Da,gledala sam i ja njegovu karti i zaprepastila sam se kada sam videla da su mu i Ve i Mo,napadnuti od Sa i PL...zatim sunce u blizancima 0 Ma,pa sve to 180 Ur-haos!!!Al' dzaba sve to,ja se zaljubila,ni birge ni pameti!!!

Mogu samo da zahvalim bogu sto me nije odalamio tog trenutka kada je video te poruke u mom telefonu...jer da me je odalamio,verovatno ne bi uspela da ustanem s poda,posto je 5x veci od mene...I jos smo bili sami u mom stanu-dakle,moglo je svasta da se desi,tako da sam izgleda dobro i prosla!!!Steta za njega,jer je u sustini dobar,i jedan je od retkih muskaraca koji veruje u onu pravu,istinsku ljubav za sva vremena...iskreno,ne znam nijednog muskarca koji tako razmislja....Ali,zato je zauzvrat trazio da nemam drugove,da ne idem s drugaricom na more koje sam vec uplatila...Cuj,ludaka,on mislim da mene ogranicava!!!pa,mene moja majka nije uspela da zatvori u kucu kad je trebalo,a kamoli ce on!!!

a,mene zanima da li cu ja nastaviti da imam ovakve ludake,posto u poslednje 2 godine,otkad sam raskinula tu dugu vezu od 2,5 godine,sve mi se redjaju u zivotu neki flipnuti likovi!!!I meni je prilicno lose postavljen vladar 5. kuce-Mesec u lavu,ali gradi 90 PL,180 Ju...zatim venera u izgonu u skorpiji,0 Sa,mars u izgonu u vagi...Sunce u strelcu 0 Ur-pa me privlaci malo neobicni muskarci!!!!

Old 29-07-2008, 15:40   #12
supernova
Veštac

supernova's Avatar

supernova je offline
Standardno

Škorpionska venera je sklona privlačenju strastvenih, posesivnih, impulsivnih i nasilnih tipova... u znaku svog izgona, ali voli vladara ovog znaka i jednostavno je privlače dominantni i ljubomorni muškarci i veze sa dozom fatalnosti. Dispozitor venere, mars u VII kući u vagi govori gdje će se dalje reflektovati taj njen 'izgon', narušavajući harmoniju i donoseći svadje sa partnerima.

Old 29-07-2008, 16:00   #13
sto mu gromova
Čarobnjak

sto mu gromova's Avatar

Standardno

Quote: