ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Sve što je potrebno astrologu

Sve što je potrebno astrologu Astro rečnik, astro simboli, literatura, tabele, korisni linkovi

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 04-09-2008, 15:30   #61
pepuuu
Čarobnjak

pepuuu's Avatar

pepuuu is online now
Registrovan: Sep 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by s_ana_dra VIdi Poruku
da, da, dobro sam te ja shvatila, naravno da ej miraceti upravu, ali ej ona to shvatila pogresno.
jer ko bi zeleo pored sebe osobu koja nece prstom mrdnuti, kojoj ce biti svejedno, nisu samo pare uputanju, tu ima vec mnogo vise od materijalnog. to je jako bitno.
oh drago mi je da i ovaj drugi deo je bar nekako dobar, haha
a i naravno problem je ako su to muskarci koji imaju neki porok
pozzz
E pa baš to...i potpuno kužim Miracet...pa bi baš htjela da objasnim kako meni nije nije bitno što on nema,nego je bitno što on ne želi ništa ni poduzeti...i on je taj koji čeka da mu se nešto da...

... ne bi gledala na te stvari toliko,da prije toga neko mene ne podcjenjuje...onda se zapitaš ko je tu lud?Zbrojiš 2-2

A ovo sa autom (imam 2 primjera);

1./...ON;Ne,nemam auto i ne planiram ga imati,jer ne želim pridonosit sveopčoj zagađenosti okoliša dodatno,a nije mi teško biciklom i javnim prevozom stići bilo kuda...(imam prijatelja koji tako razmišlja ,pa nije baš apstraktan primjer)
...JA;Svaka čast,čovjek si od principa,razmislit ću da se i ja odreknem svog auta kako bi ti pokazala da cijenim tvoj stav.

2./...On;Ma,neam ti ja auto,to je trošak...al ak dobim na kladionici ,možda si ga kupim...ajd odvezi me do posla!
JA; dobro ,ajmo
ON;Isss,žena za volanom???Pih..voziš preoprezno i ne znaš dobar put,onim bi prije stigli...Fakat si Plavuša...De pomakni se da ja vozim,od sad kad smo skupa,ja vozim tvoj auto,a i glupo je da ženska vozi tipa!(usput stajemo u kladionici...ovaj put ''ziherica čista'',ma ''dobitni listić''!!!)
JA;Nabij se na kolac!
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 04-09-2008, 16:45   #62
Miraceti
Obično gatalo

Miraceti's Avatar

Miraceti je offline
Registrovan: Mar 2008
Standardno

Lepe moje ili necete da me shvatite ili ste prenlade da shvatite. Ja sam zelela drugo da kazem a vi odoste u analizu na drugom koloseku. Nego da Vas obe nesto pitam:ZASTO PRIVLACITE TAKAV TIP MUSKARACA? Nista u kosmosu nije lsucajno. Dok se ja nisam promenila nije se promenio ni moj zivot. Ili ni ovo nije isprvno? Skim si takav si...Cmoka i razmislite.

Old 04-09-2008, 16:49   #63
s_ana_dra
Čarobnjak

s_ana_dra's Avatar

s_ana_dra je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

a ja nemam problem sa takvim muskarcima, joj miraceti sve si pogresno protumacila, kad sam ja rekla da imam problem. ja to imam iskustva preko moje kume, a to bas osecam i na sebi, jer nju jako volim, a sad da neduzim,
zar bi ti mislila da moj mars u skorpiji moze da izdrzi sa nekim slabim, joj nema sanse. mora da bude sposoban, ah ja bas trazim muskarca da bude jaci od mene, mislim ja sam tvrdoglava, to stoji, ali takav problem nisam imala, ali sam samo htela da kazem da mislim da nisi razumela peppu, ali je i nebitno, hahaha
svako u zivotu mora proci neki period, a ja sam ubedjena da ce peppu resiti to, a uostalom sta je briga, kad je ona sposobna. hahah
ljuabc za obe
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 04-09-2008, 17:10   #64
pepuuu
Čarobnjak

pepuuu's Avatar

pepuuu is online now
Registrovan: Sep 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by Miraceti VIdi Poruku
Lepe moje ili necete da me shvatite ili ste prenlade da shvatite. Ja sam zelela drugo da kazem a vi odoste u analizu na drugom koloseku. Nego da Vas obe nesto pitam:ZASTO PRIVLACITE TAKAV TIP MUSKARACA? Nista u kosmosu nije lsucajno. Dok se ja nisam promenila nije se promenio ni moj zivot. Ili ni ovo nije isprvno? Skim si takav si...Cmoka i razmislite.
Ja priznam da sam bila mlada...i da su mi neke stvari onda bile cooL...i imala sam snage da razmišljam kako mogu nekoga spasiti ili promjeniti...

Old 04-09-2008, 17:46   #65
Nevencica
Čarobnjak

Nevencica's Avatar

Nevencica je offline
Registrovan: Apr 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by marijana511 VIdi Poruku
U pravu si Nevencice, ne bih bila ja A ovaj tvoj mars...pa jes` zeznut stvarno, ali bi neko dobro postavljeno Sunce moglo da spasi stvar. A sta bi tacno znacio ovaj tvoj Mars na asc-u ne vezano za ove kvadrate?
Marijana znacio bi fajt i celicnu volju! Al kako ces bez kvadrata da gledas. Egzaltiran a nema nikakav izlaz pozitivan........ Bas hocu da postavim pitanje u obliku posebne teme......Sad ne znam sta bi znacilo dobro postavljeno sunce? Sa jarcevima ako si na to mislila..... mozda ali je to jako diskutabilno. Opet ne znam! Mozda je jedina simboilka frustracija hehe ali jeste ja sam realna to je definitivno to. Jak mars jaka energija a nema gde da se ispolji i onda frustracija. Jedini izlaz je ovaj sekstil koji preko ascedenta pravi sa MCom, znaci JEDINO resenje mi je uspeh!! Sta ti mislis?

Old 05-09-2008, 17:52   #66
cesarica
Obično gatalo

cesarica's Avatar

cesarica je offline
Registrovan: Jul 2008
Standardno

Ako moze mala help oko moje nedoumice. Zasto neki astrolozi musku figuru gledaju kroz Veneru i Sunce a neki kroz Mars? To me prilicno baca u konfuziju jer sam tek na pocetku ovog puta i ne baratam materijom da bih pravila paralele. Moze mali pogled na moje aspekte? Hvala

Old 05-09-2008, 23:09   #67
ibis
Čarobnjak

ibis's Avatar

ibis je offline
Standardno

Sunce i Mars da, ali Venera kao FIGURA ne

Old 06-09-2008, 01:49   #68
sto mu gromova
Čarobnjak

sto mu gromova's Avatar

sto mu gromova je offline
Registrovan: May 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by ibis VIdi Poruku
Sunce i Mars da, ali Venera kao FIGURA ne
Quote:
Originally Posted by cesarica VIdi Poruku
Ako moze mala help oko moje nedoumice. Zasto neki astrolozi musku figuru gledaju kroz Veneru i Sunce a neki kroz Mars? To me prilicno baca u konfuziju jer sam tek na pocetku ovog puta i ne baratam materijom da bih pravila paralele. Moze mali pogled na moje aspekte? Hvala
Dakle,bez obzira da li je u pitanju muski ili zenski horoskop veneru treba posmatrati jer je to planeta ljubavi i svakako je bitna...Dakle,kao sto je Ibis napisala/o preko Sunca i marsa se u zenskom horoskopu posmatra muska figura,ali svakako treba posmatrati i veneru...

Old 06-09-2008, 13:13   #69
cesarica
Obično gatalo

cesarica's Avatar

cesarica je offline
Standardno

Ok, hvala. Sada ako pokusam da pogledam svoje aspekte gledam prvo Sunce koje je u devetoj kuci, Venera je u lavu u osmoj i Mars u skorpiji u 11-oj kuci. Da li mozda Sunce ima jacu simboliku ili Mars koji se nalazu u prirodnom stanistu?

Old 09-09-2008, 09:34   #70
ibis
Čarobnjak

ibis's Avatar

ibis je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by cesarica VIdi Poruku
Ok, hvala. Sada ako pokusam da pogledam svoje aspekte gledam prvo Sunce koje je u devetoj kuci, Venera je u lavu u osmoj i Mars u skorpiji u 11-oj kuci. Da li mozda Sunce ima jacu simboliku ili Mars koji se nalazu u prirodnom stanistu?
Kod tebe ce/ je primarnu ulogu u ljubavnim odnosima nositi T-kvadrat koji kao i svaka konfiguracija vuce energiju. Osim toga, deo tog T-kvadrata je i Ve, koja vlada 5. kucom, a s druge strane Ve i Ma prirodno vladaju naklonoscu i seksualnoscu, a uvucen je i Mesec, takodje vazan za ljubavne odnose. Znaci, okosnica je T-kvadrat.

Old 09-09-2008, 14:40   #71
Rivendell
Švrća

Rivendell's Avatar

Rivendell je offline
Registrovan: Apr 2008
Standardno

Mene zanima što znači kada je Asc jednog i drugog partnera u konjukciji. Please...

Old 09-09-2008, 14:46   #72
cesarica
Obično gatalo

cesarica's Avatar

cesarica je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by ibis VIdi Poruku
Kod tebe ce/ je primarnu ulogu u ljubavnim odnosima nositi T-kvadrat koji kao i svaka konfiguracija vuce energiju. Osim toga, deo tog T-kvadrata je i Ve, koja vlada 5. kucom, a s druge strane Ve i Ma prirodno vladaju naklonoscu i seksualnoscu, a uvucen je i Mesec, takodje vazan za ljubavne odnose. Znaci, okosnica je T-kvadrat.
Hvala ti Ibis ali da li bi mogla da mi pojasnis znacenje tog T kvadrata, pretpostavljam da je los ili da mi postavis link ka temi da pogledam.

Old 11-09-2008, 23:44   #73
Dreamkeeper
Junior Member

Dreamkeeper's Avatar

Dreamkeeper je offline
Registrovan: Sep 2008
Standardno

Quote:
preko Sunca i marsa se u zenskom horoskopu posmatra muska figura,ali svakako treba posmatrati i veneru...
Ojha, meni su te tri planete u Lavu. Hm, sta to treba da znaci? Da ce me privlaciti muskarci sa stavom, egoisti ili nesto trece? Uglavnom me privlace neobicni muskarci.. Joj, zbunjenost ovde! Pomoc od iskusnijih pozeljna

Old 11-09-2008, 23:53   #74
mysty
Čarobnjak

mysty's Avatar

mysty je offline
Registrovan: Apr 2008
Standardno

Quote:
Originally Posted by Dreamkeeper VIdi Poruku
Ojha, meni su te tri planete u Lavu. Hm, sta to treba da znaci? Da ce me privlaciti muskarci sa stavom, egoisti ili nesto trece? Uglavnom me privlace neobicni muskarci.. Joj, zbunjenost ovde! Pomoc od iskusnijih pozeljna
pa nisu lavovi samo egoisti....i sta hvali da imaju stav?
privlace,bre pucas od sex energije...........

Old 12-09-2008, 00:02   #