Sve što je potrebno astrologuAstro rečnik, astro simboli, literatura, tabele, korisni linkovi astrologija
Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
mislim da niko nije pokrenuo ovu temu, bar ja nisam mogla da je nadjem!
ima tema vezana samo za e-knjige, ali bih volela da na ovom topic-u preporuchujete dobre astroloshke knjige!
mene recimo zanimaju neke knjige za pochetnike, i ako bi ste vi kao iskusniji mogli da mi kazete kojim redom da chitam koje knjige bila bih vam jako zahvalna!
mislim da niko nije pokrenuo ovu temu, bar ja nisam mogla da je nadjem!
ima tema vezana samo za e-knjige, ali bih volela da na ovom topic-u preporuchujete dobre astroloshke knjige!
mene recimo zanimaju neke knjige za pochetnike, i ako bi ste vi kao iskusniji mogli da mi kazete kojim redom da chitam koje knjige bila bih vam jako zahvalna!
Mislim da tema postoji na forumu, ili je možda obrisana ali neka moderatorica prebaci ako se ponavljamo Za početak preporučujem "Tajni uticaj planeta" od Milekića, pa onda od Dupora " Ne vjerujte, provjerite"...
Ja imam puno knjiga i nadam se da cu ih imati jos vise,ali svakako da mi na pocetku Dupor nije nikako pomogao.Svi ga preporucuju pocetnicima sto verovatno ima smisla,jedino su meni jos uvek njegove knjige poprilicno teske,ali samo zbog nacina pisanja.Kad se samo setim-nisam znala ni oznake planeta pa kad uzmem da citam "Astromedicinu" a on samo nabraja,nabraja,svuda skracenice,a ja...Ma k'o izgubljen slucaj
da, procitala sam neke njegove odlomke i tekstove, problem je samo nacin pisanja, ne znam da li ce mi to stvarati probleme!? ivana, sta ti preporucujes?
i jos jedno pitanje, gde ste nabavljali knjige? gledala sam na netu, ima dosta sajtova gde se mogu naruchiti...
Meni su jako pomgle knjige Aleksandra Imširagića - Točak sudbine 1 i 2
Zatim knjiga Stivena Aroja - Priručnik za tumačenje natalne karte
pa onda Milekićeva knjiga - Tajni uticaj planeta
Imširagićeve knjige naručujte sa njegovog sajta jer su tu najpovoljnije, a pogledajte sajt esotheria.com tu imate jako povoljne knjige iz astrolgije.
Da li biste mogli da mi preporučite neke knjižice za učenje tumačenja solarnog horoskopa, progresije, tranzita... ?? Tnx unapred
Šta mislite o knjižici Predraga Petkovića - Umetnost tumačenja horoskopa...je l' dobra za početnike?
Ja je nemam iz prostog razloga što nisam uspela da je nabavim, nema je već jako dugo nigde u prodaji. Ima li je neko pa da čuejmo iskustva ? Verujem da je dobra kao i ostale.