Šta će biti sutra?Tranziti, direkcije, solari... nastavljamo ovđe :)
Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Pa jeste,to sto si rekla apsolutno ima logike.Jupi mi je doveo novu "ljubav",a moj je problem to sto sam zaljubljena u nekog ko je trenutno nedostizan,Jupi sigurno sa time nema nista
Pa zapravo, kako vi kazete da je JU sreconosac, on ne mora donjeti nekoga, tj.moze ajmo rec 'sprijeciti' da se ljubav desi ako je osoba koju smo odabrali 'kriva' i sa kojom dugorocno ne bi bili sretni, znaci da, JU je sreconosa, ali i stit-zastitnik srece..
U 12. kuci je takodjer dobar, stiti osobu od ostalih negativnih aspekata ili da usljed tezih kriza ne pokleknemo, daje nadu..
Pa jeste,to sto si rekla apsolutno ima logike.Jupi mi je doveo novu "ljubav",a moj je problem to sto sam zaljubljena u nekog ko je trenutno nedostizan,Jupi sigurno sa time nema nista
A ne znam... Imas kvadrat tranzitnog Ju i natalnog So i Sa. Mozda to ima neke veze s tim :P
So kao partner, i Sa koji sve usporava.
Iskreno,nisam narocito vjesta sto se tice tranzita,pa ne znam Ali moguce je.Buduci da su kilometri ono sto me trenutno razdvaja od voljene osobe,imam osjecaj kao da to nesto oboje svjesno ili nesvjesno odlazemo.Ko je kriv,ne znam
Iskreno,nisam narocito vjesta sto se tice tranzita,pa ne znam Ali moguce je.Buduci da su kilometri ono sto me trenutno razdvaja od voljene osobe,imam osjecaj kao da to nesto oboje svjesno ili nesvjesno odlazemo.Ko je kriv,ne znam
Pa eto, ja mislim da je to vezano za Ju90Sa. Jer Saturn je taj koji usporava sve i odlaze, dok je Jupiter taj koji bi sve to nekako brzo bez napora uradio.
Ali opet, i ja sam samo pocetnik, pa valjda ce ti neko iskusniji jos nesto napisati vezano za ovo.
Pa eto, ja mislim da je to vezano za Ju90Sa. Jer Saturn je taj koji usporava sve i odlaze, dok je Jupiter taj koji bi sve to nekako brzo bez napora uradio.
Ali opet, i ja sam samo pocetnik, pa valjda ce ti neko iskusniji jos nesto napisati vezano za ovo.
Nadala sam se da ce mi mozda doneti partnera, jer mi je natalni Ju vladar 7me i nalazi se bas u 12oj, a tranzitni bas ulazi u 12tu kucu
Pa ne verujem da je dovoljno samo da Ju udje u 12.k,sacekaj kada ti trJu dodje na natalni,mozda tada bude nesto. A koliko mi se cini Ju ce biti na 21* Bika tek negde u aprilu-maju sledece godine.