Šta će biti sutra?Tranziti, direkcije, solari... nastavak
Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Izvolite,iskustva i predikcije vezano za saturnovo kretanje kroz polja
Aj da i ja budem prva u necemu, malo li je
Jel ti to sebe radi Skorpijo? Sad ce on samo sto nije u Skorpiju usao, drz se jer ima svi da nagrabusimo zbog njega, ima da se podigne "malefik" do neba da ga svi vide, malo ce da bude u drustvi marsa, samo koji dan i nista vise
Ne radi mene,nego tema ne postoji,a pocela je da se zatrpava tema o saturnu. Nisam trenutno ni u firdarskom periodu saturna ni profekcijskom,tako da se ne brinem,nek prolazi kroz sco koliko hoce.
Nije to nikakva psihologija,vec jednostavno ne moze to tako da se posmatra,kao sto ni svaka vaga sada nije ni dozivela nesto lose (kako vi tvrdite),tako nece ni skorpije ni ostali znakovi. Jednostavno astrologija se mnogo dublje posmatra.
pa naravno,sve zavisi od natalne pozicije saturna i aspekata koje daje u trenutnom solaru,i meni je prof.asc za ovu godinu Jupiter i firdarijama isto,iako mi je dobro postavljen u natalu,u ovom solaru je jadan olupan sav..tako da moras sve da uzemes u obzir..
29 stepen rai Sa60Me, Sa60Sa i Sa120Ju sve teorija sama a iskustvo kaze nije neki period, same lose vesti jos od pocetka meseca, naravno posao nije dobar nista se ne menja ..mozda i jeste to taj sekstil ....
Moja iskustva cete citati kada udje kada stane na MC krajem godine ....retro ce prelaziti, vracanja slede ...sama simbilika 10 polja ce biti izrazena videcemo na sta ce udariti jace ?!
Jer prelazak preko 7 nije doneo brak vec partnerstvo na poslu, dobar kontkat sa javnoscu ....prvi odlazak u inostranstvo.
Prvi aspket sledi vec u novembru Sa90Ma ....
je l nekome prosao kroz 8.polje? meni je i natalni u skorpiji a pluton koji je i suvladar 8.polja je na pocetku skorpije tako da me ceka prelazak preko njega....
Meni ce gosn Saturn uskoro u VII polje, na ulazu ce da ga pozdravi Pluton, vladar VII sa konjukcijom, ali pasce i neki trigoncic na Sunce... Imam utisak da ce ovo biti ili dno dna na ljubavnom planu, ili potpuni preokret. Sta vi mislite, je l' bas tako strasno? Ko je preziveo tranzit kroz sedmu?
Ja. Pazi preko cega mi je sve presao...I donio je pravu ljubav, mnogo sam srecna bila...Genralno, meni je tranazit kroz 7 bio skroz ok.
Sad mi ulazi u 8. Cekam da neko napise i to iskustvo.
Ja. Pazi preko cega mi je sve presao...I donio je pravu ljubav, mnogo sam srecna bila...Genralno, meni je tranazit kroz 7 bio skroz ok.
Sad mi ulazi u 8. Cekam da neko napise i to iskustvo.
Kada se tacno desila ta prava ljubav?? Meni je trenutno u 7, prosao i Pl nista se narocito nije desilo...sad ide prema Ma i Ju, rekli su mi da je lose, ali ja se jos uvek nadam na nesto u vezi ljubav....