Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
ova osoba ima mnogo planeta u 11 kuci,a planete su pozitivne to govori da ova osoba je voljena od mnogo ljudi i da ima dobre prijatelje koji joj u svakom trenutku mogu pomoci. Ja mislim da je to dobar razlog za srecu. Jedna izreka kaze,bogat si onoliko koliko prijatelja imas. Sledeca stvar koju sam uvidela a smatram je pozitivnom (posto ja imam obratno),ova osoba ima aplikacioni trigon izmedju jupitera i meseca,ako jupitera uzmemo kao srecu a mesec nas dozivljaj ili utisak onda njoj nije tesko biti srecna. Mislim da je ova osoba u sebi srecna predodredjeno,ali kao i svi ljudi u necem smo srecni u necem manje a u necem smo nesrecni. Nije niko potpuno srecan ili nesrecan. Neko u poslu,neko u deci,neko sa partnerom a neko niucem. Napisi konkrenije u cemu da li je pronasla srecu?
ova osoba ima mnogo planeta u 11 kuci,a planete su pozitivne to govori da ova osoba je voljena od mnogo ljudi i da ima dobre prijatelje koji joj u svakom trenutku mogu pomoci. Ja mislim da je to dobar razlog za srecu. Jedna izreka kaze,bogat si onoliko koliko prijatelja imas. Sledeca stvar koju sam uvidela a smatram je pozitivnom (posto ja imam obratno),ova osoba ima aplikacioni trigon izmedju jupitera i meseca,ako jupitera uzmemo kao srecu a mesec nas dozivljaj ili utisak onda njoj nije tesko biti srecna. Mislim da je ova osoba u sebi srecna predodredjeno,ali kao i svi ljudi u necem smo srecni u necem manje a u necem smo nesrecni. Nije niko potpuno srecan ili nesrecan. Neko u poslu,neko u deci,neko sa partnerom a neko niucem. Napisi konkrenije u cemu da li je pronasla srecu?
mislim u ljubavi i srecu sa mjestom stanovanja?
sto mislite o ovoj osobi?cime bi se ona mogla baviti?i gdje bi mogla zivjeti?
Al to bi moralo biti neko daleko inostranstvo kad je Ma vl. 4 u 12...sad mu je teško gore jer Sa u 9. skroz nije povoljan za to, no svima je teško na početku......ali mu ovaj njegov Jupiter možda obećava korist baš sad (recesija )...Ju u Jarcu kad svi ostali propadnu natusu donese sreću...ili je to baš razlog što je u ovo vrijeme otišao...
otisao on vec prije, mislim da nikad nece imati mjesto na kojem ce biti sretan..a i da ga ne cekaju bas lijepi dani po pitanju ljubavi i prijateljstava--?
Sreca je nesto za sta se opredeljujemo da se osecamo tako. Uopste ne mislim da se nesto moze generalizovati na osnovu selektivno izabranih planeta.
Sreca je nesto sto mi dozvoljavamo sebi. Pocev od toga da dozvolimo sebi da uzvamo u prvoj jutarnjoj kafi ,pa do toga da posaljemo sms nekome ko nam znaci...Traziti srecu u malim stvarima...
Dal ce neko biti sretan zavisi iskljucivo od volje i karaktera osobe.
Poznato je da osobe sa "lakim"kartama imaju poprilicno dosadan zivot,a osobe sa "teskim "zivot pun izazova. Medjutim sredina je uvek negde u nama.
Sreca je nesto za sta se opredeljujemo da se osecamo tako. Uopste ne mislim da se nesto moze generalizovati na osnovu selektivno izabranih planeta.
Sreca je nesto sto mi dozvoljavamo sebi. Pocev od toga da dozvolimo sebi da uzvamo u prvoj jutarnjoj kafi ,pa do toga da posaljemo sms nekome ko nam znaci...Traziti srecu u malim stvarima...
tako je
i bez obzira na sve kvadrate i trigone i opozicije: svaka osoba može uživat 10 minuta u jutarnjim ritualima
Jeste...mali jutarnji rituali...da popijemo ovog jutra jednu kafu u to ime!
Ova osoba srecu ume da nalazi u sebi i svom okruzenju, u promenama, prici, drustvu... ali to je kratkotrajno zadovoljstvo. Ovaj polozaj sunca i merkura koji mu kvadriraju JMC i SMC egz. na Asc i Dsc-u, samo on zna koliko je tesko nositi. Kada nauci da uskladi 'ja i drugi', bez obzira gde se nalazio moci ce da kaze da je uradio jednu od najvecih stvari u svom zivotu.
Trenutno je sigurno veoma zanimljivo u njegovom zivotu, moglo bi se reci i burno, tako da ne verujem da se bavi dubljim promisljanjem svrhe zivota i slicnim temama...pusta da ga zivot nosi
Da se ne bavi mozda planinarenjem?