Pepuuu, htjela sam komentirati: ipak ništa od glume. Ako pogledam solar, bi li to moglo biti zbog Sa u 09. kući, kući obrazovanja koji, čini mi se radi opoziciju sa Ne u 03. Dalo bi se tako objasniti?
pa kako si se tako brzo predomislila?Aj..ja...ja...dok ti ovu cijelu godinu vježbaš i pripremaš (pa nije lako upast...za akademiju ipak treba dosta toga osim talenta,ljudi to godinama upisuju)....u 5.mjsc. ti počinje novi solar koji bi se onda odnosio na sam prijemni...kad je na Akademiji?Mislim u 9.mjsc.
Pripremala sam se ( tjedan dana), i nisam prošla ali mi se baš svidjelo iskustvo, bili su jako dragi prema meni. A da mi tek vidiš kvadrate za solar 2009/2010. Precrveno... Ne, Ju i Chiron u 01. kući... Baci pogled da vidiš što nas čeka...Puno posla...
Nije to uvijek tako strašno, tko zna, možda dobijemo neka nova iskustva, razmišljanja za koja ćemo se morati podosta potruditi. Kada sam imala pravih problema u životu, jednostavno sam promjenila stav prema njima, svaki sam gledala kao priliku da saznam nešto novo. Sada mi je gotovo dosadno kada je baš sve u redu iako ti nije baš tako često. Sigurno Uran.