Pre svega, da pokušam da objasnim zašto sam postavila temu!
Razlog je taj , jasno nam je svima, LEPOTA JE RELATIVAN POJAM!
Zato sam i postavila pitanje:
KOME SMO LEPI, A KOME NISMO! 
Jer čak i one osobe koje su većini lepe, ne moraju bite lepe SVAKOM.
Fizička privlačnost je jedno pitanje, a kad nam je neko fizički lep, to je nešto drugo i ne mora nužno i da nas privlači.
Slažete li se?
ZNAČI, BITNIJA SU MI VAŠA ISKUSTVA I UPOREDNI ASPEKTI SA ONIMA KOJIMA STE BILI BAŠ LEPI.
Meni se dešavalo da mi neko udeli komplimentte vrste, ali nije mi svaki muškarac rekao da sam mu baš lepa.
A mogu i da vam postavim natale onih koji su mi prišli uz konstataiju da sam baš lepa.
E da, imam jednog drugara koji kaže da kad me je prvi put video, da sam mu ličila na miša.
Znači, sve se razlikuje od osobe do osobe.
Isto tako, sećam se, jedna poznanica koja mi je radila uporedni s nekim momkom, a koja se astrologijom duuuugo bavi, reče mi tad: ''jao, pa ti si njemu mnogo lepa''.
Samo, ja se tad nisam bavila astrologijom da bih je pitala da mi objasne gde se to vidi.
Quote:
Originally Posted by marijana511
Ako sam ja lepo razumela temu pitanje je kome smo lepi a kome ne. Ja ne vidim kako bi to moglo da se vidi iz sopstvenog natala. Naravno da moze da se vidi neciji izgled ali opet je pitanje kome je nas izgled lep a kome ne. Valjda bi trebalo uzeti partnerov natal i pogledati da li postoje neki aspekti koji bi mogli da opisuju nas. Moj Mars u jarcu govori o tipu muskarca koji me privlaci, kod muskarca bi trebalo da gledamo Veneru, pa da vidimo da li ta Venera opisuje nas ili ne. Ja se sigurno nikada ne bih svidela muskarcu da Venerom u biku...ali pitanje je kako njegova Venera treba da bude polozena da opise mene.
Ja bar tako kapiram.
|
Hvala koleginice na razumevanju.
Quote:
Originally Posted by makisssa
Venera na Asc uvek daje lepotu, i ako nije svima lepa ali ovo je sigurno osoba koja pleni svojim osmehom i ljupkoscu a to nekad bolje razoruza od klasicne hladne lepote. Nekad su i rupice na obrazima toliko simpaticne da ulepsavaju i fizicki manje lepe osobe tako da im siguno ne mozete odoleti.
|
Baš tako! Znači, Venera na Asc. će dati zasigurno ljupskost i simpatičnost, ali ne UVEK lepotu.