ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Ostalo > Pričaonica

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Kome smo lepi, a kome ružni? ( fizički) ;)
Old 04-09-2008, 21:10   #1
Megara
Čarobnjak

Megara's Avatar

Megara je offline
Registrovan: Jun 2007
Standardno Kome smo lepi, a kome ružni? ( fizički) ;)

Hmmm.... ovih dana mi je ''sinulo'' da verovatno postoje i ti aspekti između dve osobe.

1.Dakle, koji uporedni aspekti daju da nas neka osoba doživljava FIZIČKI jako lepom-lepim ili ružnom-ružnim?
Znate one čuvene situacije: pogleda me, ili pogledam ga i zalepi mi se pogled za njegovu-njenu lepotu!!!
Ili ružnoću....

Bilo bi lepo kad biste pisali i svoja iskustva uz prilog natalnih karata.

2. Univerzalna lepota? - ASPEKTI

Last edited by Megara : 04-09-2008 at 21:38.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 04-09-2008, 21:19   #2
tinnagirl
Švrća

tinnagirl's Avatar

tinnagirl je offline
Registrovan: Jul 2008
Standardno

Quote:
2. Univerzalna lepota? - ASPEKTI
venera u prvoj kuci

Old 04-09-2008, 21:20   #3
dadiska
Čarobnjak

dadiska's Avatar

dadiska je offline
Registrovan: Sep 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by tinnagirl VIdi Poruku
venera u prvoj kuci
Tacno ali ne samo u 1 nego i u 12 blizu ASc!

Ja se ne bi hvalila , ali meni bar u lice niko nije rekao da sam ruzna, nego vecito govore da sam lepa!
Mora da je zbog ove Ve0Pl ako nije onda probajte naci nesto u mom natalu!

Old 04-09-2008, 21:37   #4
Megara
Čarobnjak

Megara's Avatar

Megara je offline
Standardno

Paaa, ne bih se složila da Venera na Ascedentu nužno daje lepotu.

Da, ako je u Vagi, Ribama, eventualno Vodoliji...ali zato Venera u Jarcu, u Raku, pa čak , kod žena i u Ovnu, može baš naprotiv da da i ružnjikavost...osim ako nije dobro aspektovana.

Old 04-09-2008, 21:43   #5
Mirka
Obično gatalo

Mirka's Avatar

Mirka is online now
Standardno

Meni je podznak Vaga, Venera mi je u Ovnu i jedini loš aspekt je opozicija sa Plutonom na ASC-u, nikada mi niko nije rekao da sam ružna, poželjna, atraktivna, zavodljiva, da.
Svuda čitam da Sunce u Ovnu daje fizičku lepotu, možda je i to.

Old 04-09-2008, 21:44   #6
marijana511
Veštac

marijana511's Avatar

marijana511 je offline
Standardno

Ako sam ja lepo razumela temu pitanje je kome smo lepi a kome ne. Ja ne vidim kako bi to moglo da se vidi iz sopstvenog natala. Naravno da moze da se vidi neciji izgled ali opet je pitanje kome je nas izgled lep a kome ne. Valjda bi trebalo uzeti partnerov natal i pogledati da li postoje neki aspekti koji bi mogli da opisuju nas. Moj Mars u jarcu govori o tipu muskarca koji me privlaci, kod muskarca bi trebalo da gledamo Veneru, pa da vidimo da li ta Venera opisuje nas ili ne. Ja se sigurno nikada ne bih svidela muskarcu da Venerom u biku...ali pitanje je kako njegova Venera treba da bude polozena da opise mene.
Ja bar tako kapiram.

A tu opet ostaje i ono pitanje privlacnosti koje nema veze sa lepotom. Ako sa nekim imamo izazovnu kombinaciju Ve-Ma, privucicemo jedno drugo sigurno, mada nije nuzno da za tu osobu mislimo da je lepa.

Old 04-09-2008, 21:46   #7
makisssa
Junior Member

makisssa's Avatar

makisssa je offline
Registrovan: Aug 2008
Standardno

Venera na Asc uvek daje lepotu, i ako nije svima lepa ali ovo je sigurno osoba koja pleni svojim osmehom i ljupkoscu a to nekad bolje razoruza od klasicne hladne lepote. Nekad su i rupice na obrazima toliko simpaticne da ulepsavaju i fizicki manje lepe osobe tako da im siguno ne mozete odoleti.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 04-09-2008, 21:46   #8
dadiska
Čarobnjak

dadiska's Avatar

dadiska je offline
Standardno

Imam vise primera sa VE u 1 kuci!
Zaboravila si na VE u Lavu i u Blizancima, Ve u Blizancima jako lepa osoba, mama mi ima u Vagi u 1 takodje jako lepa,a tata u Jarcu u 1 pa je izuzetno lep, sestra u Ovnu takodje. Ako hoces mogu slike da nakacim!

Zato mislim da je vaznije kako je aspektoana VE!

Old 04-09-2008, 21:51   #9
makisssa
Junior Member

makisssa's Avatar

makisssa je offline
Registrovan: Aug 2008
Smile

Quote:
Originally Posted by Mirka VIdi Poruku
Meni je podznak Vaga, Venera mi je u Ovnu i jedini loš aspekt je opozicija sa Plutonom na ASC-u, nikada mi niko nije rekao da sam ružna, poželjna, atraktivna, zavodljiva, da.
Svuda čitam da Sunce u Ovnu daje fizičku lepotu, možda je i to.
Draga moja tvoj podznak daje ti na lepoti i sarmu. Venera u konjukciji sa tvojim Suncem takodje to naglasava jos u ovnu pa prvo sto covek vidi na tebi je tvoja glava i naravno lepe oci. dispozitor ove venere i sunca je naravno mars pa ce uglavnom tvoju lepotu zapazati najvise muskarci.

Old 04-09-2008, 21:56   #10
Zeka
Čarobnjak

Zeka's Avatar

Zeka je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by dadiska VIdi Poruku
Imam vise primera sa VE u 1 kuci!
Zaboravila si na VE u Lavu i u Blizancima, Ve u Blizancima jako lepa osoba, mama mi ima u Vagi u 1 takodje jako lepa,a tata u Jarcu u 1 pa je izuzetno lep, sestra u Ovnu takodje. Ako hoces mogu slike da nakacim!

Zato mislim da je vaznije kako je aspektoana VE!
Da, da, ovakve postove `dokumentovati` slikama, molicu lepo!

Old 04-09-2008, 22:17   #11
tinnagirl
Švrća

tinnagirl's Avatar

tinnagirl je offline
Registrovan: Jul 2008
Standardno

Quote:
Ako sam ja lepo razumela temu pitanje je kome smo lepi a kome ne.
ljudi,ko je lep taj je lep nema tu mnogo filozofije..
mozemo da pricamo koji sve aspekti lepote postoje ali prva dostupna nam culima jeste fizicka,sve druge kasnije spoznajemo
Quote:
Paaa, ne bih se složila da Venera na Ascedentu nužno daje lepotu
megi,nemoj da zekis venera u 1.kuci to ti je ljepota u startu

Old 04-09-2008, 22:34   #12
Megara
Čarobnjak

Megara's Avatar

Megara je offline
Standardno

Pre svega, da pokušam da objasnim zašto sam postavila temu!
Razlog je taj , jasno nam je svima, LEPOTA JE RELATIVAN POJAM!
Zato sam i postavila pitanje: KOME SMO LEPI, A KOME NISMO!
Jer čak i one osobe koje su većini lepe, ne moraju bite lepe SVAKOM.

Fizička privlačnost je jedno pitanje, a kad nam je neko fizički lep, to je nešto drugo i ne mora nužno i da nas privlači.
Slažete li se?

ZNAČI, BITNIJA SU MI VAŠA ISKUSTVA I UPOREDNI ASPEKTI SA ONIMA KOJIMA STE BILI BAŠ LEPI.

Meni se dešavalo da mi neko udeli komplimentte vrste, ali nije mi svaki muškarac rekao da sam mu baš lepa.
A mogu i da vam postavim natale onih koji su mi prišli uz konstataiju da sam baš lepa.

E da, imam jednog drugara koji kaže da kad me je prvi put video, da sam mu ličila na miša.

Znači, sve se razlikuje od osobe do osobe.

Isto tako, sećam se, jedna poznanica koja mi je radila uporedni s nekim momkom, a koja se astrologijom duuuugo bavi, reče mi tad: ''jao, pa ti si njemu mnogo lepa''.
Samo, ja se tad nisam bavila astrologijom da bih je pitala da mi objasne gde se to vidi.

Quote:
Originally Posted by marijana511 VIdi Poruku
Ako sam ja lepo razumela temu pitanje je kome smo lepi a kome ne. Ja ne vidim kako bi to moglo da se vidi iz sopstvenog natala. Naravno da moze da se vidi neciji izgled ali opet je pitanje kome je nas izgled lep a kome ne. Valjda bi trebalo uzeti partnerov natal i pogledati da li postoje neki aspekti koji bi mogli da opisuju nas. Moj Mars u jarcu govori o tipu muskarca koji me privlaci, kod muskarca bi trebalo da gledamo Veneru, pa da vidimo da li ta Venera opisuje nas ili ne. Ja se sigurno nikada ne bih svidela muskarcu da Venerom u biku...ali pitanje je kako njegova Venera treba da bude polozena da opise mene.
Ja bar tako kapiram.
Hvala koleginice na razumevanju.

Quote:
Originally Posted by makisssa VIdi Poruku
Venera na Asc uvek daje lepotu, i ako nije svima lepa ali ovo je sigurno osoba koja pleni svojim osmehom i ljupkoscu a to nekad bolje razoruza od klasicne hladne lepote. Nekad su i rupice na obrazima toliko simpaticne da ulepsavaju i fizicki manje lepe osobe tako da im siguno ne mozete odoleti.
Baš tako! Znači, Venera na Asc. će dati zasigurno ljupskost i simpatičnost, ali ne UVEK lepotu.

Old 04-09-2008, 22:38   #13
mysty
Čarobnjak

mysty's Avatar

mysty je offline
Registrovan: Apr 2008
Standardno

aspekte...hm...opl prodoran pogled...0ne.sanjiv...mada,mislim da iako meni kazu da sam simpaticna...da ve daje sarm...lepotu?jos puno toga....

Old 04-09-2008, 22:53   #14
marijana511
Veštac

marijana511's Avatar

marijana511 je offline
Standardno

Upravo tako Tema o izgledu vec postoji...

Old 04-09-2008, 23:38   #15