Šta mislite, da li nadimak koji koristite na internetu odslikava neki deo vašeg horoskopa? Koliko ste za njega vezani, da li biste ga menjali, da li ste to VI?
Krećem od sebe. Moj nik ima već iks godina. Prvobitno je korišćen samo za e-mail. U početku mi je to bio TAJNI mail. Onda sam krenula da ga koristim i ovako. Doduše ne preterano, uz još jedan, ali ionako obično ne provodim mnogo vremena po forumima.
E, kad sam razmislila o astro-simbolici, evo do kakvog sam zaključka došla: besna glista jeste detinjasta (ooo, moja peta kućo ), ali je pomalo i mračno biće (Sco asc i Ur u Sco u 12). Specijalnost besne gliste je i teranje inata = mesec u biku (ko ume bolje da kaže "nEćU" . A treća kuća (ime) mi počinje u vodoliji - jeste, vala i ekscentrično .
I vezana sam za svoj nik, baš. To, uglavnom, jesam ja.
pa vecina ljudi,bar koliko sam ja primetila voli da menja nick....ja kao i glista volim svoj pocetni nick koji koristim y godina (to je vise od iks ),mada kad kao ovde zabrljam onda moram da koristim varijacije na istu temu. E sad,verovatno je prva asocijacija nesto neprimetno,nevidljivo...mozda neka siva eminencija kao sto ja dozivljavam mog Sa (sve li se meni vrti oko njega,obozavam ga) u 5.Mozda ima i toga. Ali je pre svega ,iako nick nisam birala nego ga lupila iz malog mozga, to sto mislim da je bez dushe (duha) sve jedno veliko nishta) bilo da je u vidu duhovitosti ili emocija ili kiselih krastavaca e al ja to ne umem (jos uvek) da nadjem u karti,pa kad uspem sve cu da vam nacrtam.
ah moja tajna je otkrivena
taman sam mislila da cu moci da se svercujem kao maloletnica,al ne daju dushamni(
nego,glisto za shankom,jel se mi "znamo" iz nekih prethodnih kafana?
Ja ih imam vise, ali glavni zna se koji je i svi su u duhu Ne u 1 i vodolije u kojoj je 3 polje. Ne zbog bajki i onog 009, ali i mrezice, a Bamby, pa opet bajka
ali vidis tu ima jos necega ...i moj Ne je u 1 i moje 3 polje je u vodoliji ,a moj nick nije bajka.Dobro,jeste u simbolici Ne,ali je taj Ne u trigonu sa Sa ,pa cak i u masti i snovima trazi sustinu?
p.s.- ne dam ja mog Sa))
meni je neptun u 1 i vrh trece u vodoliji...ovog neptuna nadovezujem za onu kafu o kojoj ste pricale...mlogo volim da je pijem,al ne pre nego sto nesto ujutru prezalogajim
besna glista wrote:
pa svima nam je treće u vodoliji, sve tri imamo Sco na asc
Evo, i meni vrh 3. u Vodoliji, i Ne u 1, ali Asc Sag... ali ja bas nesto ne vidim vezu izmedju mog nika i karte samo ime koje mi se oduvek svidjalo... koristim ga jos na jednom ili dva foruma (astro takodje)...
Ja uvek uzimam nik Nena, jer mi je to i inace nadimak. Kada je nik zauzet koristim Nena73, a posto je na prethodnom forumu i taj nik bio zauzet, uzela sam ovaj..Nenita, i prenela ga ovde radi lakseg raspoznavanja sa dragim mi licima koja su takodje sa tog foruma presla ovde.
Kako se ovaj nik vidi u mojoj natalnoj, nemam pojma
Rekla bih da se izbor mog avatara pre moze videti. Riba sam u podznaku, pa mnogo volim more, narocito ronjenje u dubinama. Sa Venerom u Ribama volim nezne i povucene devojke, zapravo sam sama takva (s tim sto vise nisam devojka ), pa je s toga moj izbor pao na morsku sirenu. I uvek biram avatar u tom fazonu.
Vladar tvog 3 polja je Venera A u 3 ti je i Saturn, pa otuda potreba za ozbiljnom i svrsishodnom komunikacijom. Mozes da caskas, posto je Sa u blizancima, ali prica u prazno, nece moci... Ljudi sa Saturnom u 3 kuci obicno se dozivljavaju kao teski za razgovor i generalno njihova okolina malo streca od njih. Zapravo oni lepo razmisle o svemu pa tek onda kazu sta imaju. Ne vole kada ih svasta zapitkuju. Iz mog iskustva to postavljanje pitanja im tako ide na zivce da je to neverovatno.
Uh, kako tacno , narocito za ovo da moram dobro da razmislim pre nego kazem ili napisem nesto. Zapravo mi je zbog dispozitora Merkura u Ribama teze da se verbalno izrazim, pa mi je veliki spas ovakva vrsta komunikacije.
Imam poseban strah od razgovora putem telefona, ali samo sa osobama koje ne poznajem. Zbog cega..nemam pojma I obicno cutim dok nisam potpuno sigurna u ono sto imam ili zelim da kazem i to se najvise odnosi na bilo koju vrstu ispita. Da lupim nesto, pa makar se to lupetanje ispostavi kao tacan odgovor, nema sanse! Ali zato ta lupetanja opusteno iskoristim u pisanoj formi . Okolina zaista ne streca od mene, obicno me samo zadirkuju sto mnogo cutim. Ovo se sve odnosi samo na ljude koje ne poznajem dovoljno. A Saturn u Blizancima mi je doneo savrseno i brzo ucenje matematike i svega sto ima veze sa njom, kao i racunarima. Na tim poljima sam zaista jako uspesna, ali je recimo cudno to da jako sporo racunam napamet, gotovo sve moram da pisem da bih izracunala. Nikada ne bih mogla biti dobar prodavac. Ja bih kusur, pa makar bio i 6 dinara, napamet racunala pola sata Srecom, sad postoje fiskalne kase
Sve mi se cini da sam ovaj post trebala da ostavim na temi o Saturnu, ali se nadam da necu biti kaznjena
Hmmm..rasprica se ja o sebi...Sunce u Ovnu..ma razumete sigurno
Hehheh, pa Merki u ribama .... Merkur je sva moguca komunikacija, a to je i 3 polje. Sta radi u ribama> cuti. Imas i Me90Sa. Moguce da prvo kazes, odn. pomislish ne, pa otcutis i zato se ono ne cuje. Ja ga glasno kazem, ali za to je zaduzen kod mene Uran.
p.s. prezirem iz dubine dushe kaznu i manipulaciju. Sve mogu da progutam te dve stvari ne.... Na kazne zaboravite, niti je iko ovde policija, niti ce biti... Moj Uran sizne i to histericno kada tako nesto namirise...