ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Osnove natalne astrologije

Osnove natalne astrologije Znak, podznak, kuće, planete, aspekti...

Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.

Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!

Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 11-03-2010, 00:24   #286
marijana511
Čarobnjak

marijana511's Avatar

marijana511 je offline
Registrovan: Sep 2007
Standardno

Nisam ni mislila da je on bio u simbolici Sa i Ma, nego Meseca...a pogledaj taj Mesec kako stoji. On je egzaltiran u biku, snazan, jak, ali istovremeno i spaljen od Sunca, pa u opoziciji sa Uranom iz skorpije i kvadrat Mars u lavu. Taj je sigurno prstao od ljubomore i besa, imao je visoko misljenje o sebi a bio je nesposoban da bilo sta promeni jer je spaljen. Mislim cak da je osecao da mu ti na neki nacin ugrozavas muskost, mozda si dominantnija, imas vecu platu ili nesto drugo.
Submit to Digg   Reply With Quote
Naši sponzori

Old 11-03-2010, 00:38   #287
cokolina
Čarobnjak

cokolina's Avatar

cokolina je offline
Registrovan: Jan 2009
Standardno

Mislim da da ali ne u potpunosti nazalost to sam kasnije shvatila majka dominantna i previse ali bas bas a ja sam se trudila da bas i nebudem u stvari bila sam zaslepljena ljubavlju pa nisam ni mislilila o tome i ako se to odnosilo na moj ceo buduci zivot...?JEbiga ali ga pogodi STVARNO SVAKA TI CAST

Old 11-03-2010, 13:44   #288
Majana
Čarobnjak

Majana's Avatar

Majana je offline
Registrovan: Feb 2010
Standardno

Quote:
Originally Posted by marijana511 VIdi Poruku
Hahaha...vidis koliko sam dobra
Mozda neko neocekivano nasledstvo?

A šta misliš o aktiviranju nekog javnog posla, pošto ću po astrologiji, da se bavim javnim poslom
Reci mi zašto baš Sa da ga aktivira? A za nasledstvo si povezala pošto je Sa iz 8?

Old 11-03-2010, 14:56   #289
marijana511
Čarobnjak

marijana511's Avatar

marijana511 je offline
Registrovan: Sep 2007
Standardno

Ne znam za taj posao...a tranzitni Saturn na nekoj natalnoj planeti mora da donese neku promenu, sad kakvu...?
Saturn je natalno VIII, a vlada XII kucom, dok je Mars vladar VIII, pa mi je zato palo na pamet nasledstvo.

Old 11-03-2010, 15:05   #290
Majana
Čarobnjak

Majana's Avatar

Majana je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by marijana511 VIdi Poruku
Saturn je natalno VIII, a vlada XII kucom, dok je Mars vladar VIII, pa mi je zato palo na pamet nasledstvo.
Jel se gleda TA? Pošto meni Sa vlada 11?

Sad su me zaintrigirale ove umetnute kuće, i štošta mi je mnogo jasnije. Kada posmatram karte starijih osoba koje poznajem, zaista se ostvaruje simbolika znaka i planete posle 30god, a ima i po koja misterija ali onda je vezana baš za simboliku kuće u kojoj se nalazi umetnut znak.
E sada, ovo tek sada vidim, moj suprug ima umetnutu Vagu u 5 kući i u njoj Saturn, Sunce, Pluton i Merkur koji je i vladar Asc. Trenutno mu Sa tranzitira natalni Sa i natalno Sunce, a uskoro će i ostale planete. On ima ogroman potencijal koji čuči neiskorišćen, Boga pitaj zašto? Pošto je 5 polje i polje talenata, nadam se da će simboliku ispuniti, pošto ulazi u 30-u

Last edited by Vojvotkinja : 31-10-2010 at 22:57.

Old 11-03-2010, 17:12   #291
markobgd
Obično gatalo

markobgd je offline
Registrovan: Jul 2009
Standardno

jedan astrolog mi je rekao za umetnute kuce ....
kaze, to ti je znak i planete u njemu .... koje ces ceo zivot juriti, a nikad neces steci utisak da si ih dostigao )) (a u stvari si ih i te kako odradio)

Old 11-03-2010, 17:17   #292
Majana
Čarobnjak

Majana's Avatar

Majana je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by markobgd VIdi Poruku
jedan astrolog mi je rekao za umetnute kuce ....
kaze, to ti je znak i planete u njemu .... koje ces ceo zivot juriti, a nikad neces steci utisak da si ih dostigao )) (a u stvari si ih i te kako odradio)
Nedostižni ideali

Old 12-03-2010, 21:48   #293
Marlen
Čarobnjak

Marlen's Avatar

Marlen je offline
Registrovan: Mar 2009
Standardno

Hmmm, sad citam ovo....

Nedostizni idealli....moguce, u prvoj kuci ukljestena vodolija, a Ur u 9... da se ostvarim u drugom braku

Nego,
Meni je vladar 10, Mars u lavu (vladar So je u 6) koji je ukljesten u 7 na 25*. Kako mi je Mo na dasc. jedan astrolog mi je rekao da cu u nekom delu karijere isplivati u javnost, u nekom smislu.... meni je to cudno, nisam to zelela, mozda budem priznata u nekoj oblasti posla kojim se bavim samo od strane kolega, i to je javnost

Psi laju, karavani prolaze...

Old 12-03-2010, 22:52   #294
maki
Junior Member

maki je offline
Registrovan: Oct 2007
Standardno

da li neko ima iskustva sa ukljestenim znakom u 2 i 8 polju....interesuje me ovo 8 polje sta bi moglo biti....meni poc. na 29 bika po blizanci zavrsava se u raku...sta bi to znacilo da li neko zna??????????

Old 12-03-2010, 23:35   #295
Majana
Čarobnjak

Majana's Avatar

Majana je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by maki VIdi Poruku
da li neko ima iskustva sa ukljestenim znakom u 2 i 8 polju....interesuje me ovo 8 polje sta bi moglo biti....meni poc. na 29 bika po blizanci zavrsava se u raku...sta bi to znacilo da li neko zna??????????

Pa gledamo da uklješteni znaci svoju simboliku ispoljavaju kasnije. 2 polje je novac, imovina, a 8. tudj novac, partnerov novac. Kod tebe je povezanost u tome što ti je vl 7 (brak, partner) Venera u ukještenom znaku. A uklješten ti je Strelac, a vl Strelca, jupiter je u 7. Dakle nešto što ima veze sa partnerovim novcem, a ako se ispoljava kasnije, možda nećeš morati da brineš o novcu jer će ga partner stvarati dovoljno

Old 12-03-2010, 23:47   #296
maki
Junior Member

maki je offline
Standardno

aha kapiram..... da li bi tu moglo da udje u obzir i nesto drugo sem novca....npr.znam da 2 polje oznacava novac ali mi ovo 8 polje malo komplikovano.... da li gledam vladara ovog ukljestenog blizanca...merkur 3 polje jarac,sta to znaci.....?????????

Old 13-03-2010, 00:07   #297
cmokic78
Čarobnjak

cmokic78's Avatar

cmokic78 je offline
Registrovan: Jan 2009
Standardno

Takodje je moguce da se mogucnosti za dobijanje kredita ili naslestva otvaraju posle 30 godine

Old 13-03-2010, 01:21   #298
Majana
Čarobnjak

Majana's Avatar

Majana je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by maki VIdi Poruku
aha kapiram..... da li bi tu moglo da udje u obzir i nesto drugo sem novca....npr.znam da 2 polje oznacava novac ali mi ovo 8 polje malo komplikovano.... da li gledam vladara ovog ukljestenog blizanca...merkur 3 polje jarac,sta to znaci.....?????????
Au koliko ? štedi ih malo
Iskreno nemam pojma kako to funkcioniše ali ajd da probam. Cela 8 ti je u blizancima, jako malo bika i raka. Merkur,kao vladar 8 je otišao u 3 kuću, u njegovo prirodno polje. Me u Jarcu je peregriran, ali dispozitor je Saturn koji je takodje u 3, i u svom sedištu. Ovim je naglašena 3 kuća. Ako gledaš 8 kao nasledstvo, onda je 3 (rodbina, braća,sestre) a Sa neka starija osoba. Me gradi trigon sa Jupiterom u 7, što nas opet vraća na partnera. Ali 8 je i podrška drugih ljudi, moralna i finansijska pa sa simbolikom Me je nešto lepo.

Old 13-03-2010, 01:30   #299
zvjezdica
Čarobnjak

zvjezdica's Avatar

zvjezdica je offline
Registrovan: Nov 2009
Standardno

Evo karta jednog dečka, koji ima 29. uklješteni znak bika i škorpije. I to naglašena škorpija jer je tu vladar asc, sunce i uran i sve to u 6 kući posla.

Merkur vladar asc, sunce vladar IC-a, uran vladar MC-a. ja sam to povezala kao da će tek nakon 30te ostvariti uspjeh u karijeri, osnovat porodicu ( jer još nije) i sam sebe nekako oslobodit. On zaista preeeeeviše radi. 24h dnevno. i veoma je sposoban i pametan, samo ga uvijek nešto koči. Ljudi ne razumiju njegov eideje, naravno uran vladar MC-a

Što bi vi rekli?

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?c...stx2=s=outs=24

Old 13-03-2010, 11:47   #300
maki
Junior Member

maki je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by Majana VIdi Poruku
Au koliko ? štedi ih malo
Iskreno nemam pojma kako to funkcioniše ali ajd da probam. Cela 8 ti je u blizancima, jako malo bika i raka. Merkur,kao vladar 8 je otišao u 3 kuću, u njegovo prirodno polje. Me u Jarcu je peregriran, ali dispozitor je Saturn koji je takodje u 3, i u svom sedištu. Ovim je naglašena 3 kuća. Ako gledaš 8 kao nasledstvo, onda je 3 (rodbina, braća,sestre) a Sa neka starija osoba. Me gradi trigon sa Jupiterom u 7, što nas opet vraća na partnera. Ali 8 je i podrška drugih ljudi, moralna i finansijska pa sa simbolikom Me je nešto lepo.

hvala ti majana sto si se potrudila malo ovo da mi razjasnis....jer ja sam probala i uvek se zapetljam ne znam kako sve to da povezem

hvala
Odgovor

Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules