ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Osnove natalne astrologija

Osnove natalne astrologija Znak, podznak, kuće, planete, aspekti...

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 29-08-2008, 17:40   #91
mesecarka
Obično gatalo

mesecarka's Avatar

mesecarka je offline
Registrovan: Jul 2008
Standardno

Pa... mozda neki stariji (Sa) mistican, seksipilan muskarac (stepen Skorpije) koji je i sklon mnogobrojnim avanturicama (Ju u njegovoj 5.), a Pluton - njegove ceste transformacije, po potrebi za osvajanjem...
(nisam ni ja vicna ovome, ali pokusavam da aktiviram mozak )

FilmoFilia

Old 29-08-2008, 17:49   #92
cesarica
Obično gatalo

cesarica's Avatar

cesarica je offline
Standardno

Mesecarko , ovo mi se ne dopada...Kako da prebacim po koju planetu?
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 29-08-2008, 18:02   #93
mesecarka
Obično gatalo

mesecarka's Avatar

mesecarka je offline
Standardno

Evo ti ga onda neki stariji Norvezanin (Skorpija) koji zivi u Austriji (Vaga), pa jos i jedinac

Old 01-09-2008, 15:49   #94
cesarica
Obično gatalo

cesarica's Avatar

cesarica je offline
Standardno

Pre cu ono prvo, da se borim sa avanturistom. Kroz koje polje se gleda profesija, u silnim sam dilemama oko potencijalnih?
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 04-09-2008, 14:42   #95
zujalica
Čarobnjak

zujalica's Avatar

zujalica je offline
Registrovan: Feb 2008
Standardno

Quote:
Originally Posted by cesarica VIdi Poruku
Pre cu ono prvo, da se borim sa avanturistom. Kroz koje polje se gleda profesija, u silnim sam dilemama oko potencijalnih?
Pa tvoje 4.polje je njegovo 10-to, a tvoje 12.polje je njegovo 6-to , tu treba traziti odgovor kojom profesijom ce se baviti.

Old 04-09-2008, 19:35   #96
Kora
Obično gatalo

Kora je offline
Registrovan: Oct 2007
Standardno

Vrh desete u Lavu

a vrh 12 u Vaga, pa da vidim sta bi to moglo biti

Old 04-09-2008, 21:34   #97
marijana511
Veštac

marijana511's Avatar

marijana511 je offline
Registrovan: Sep 2007
Standardno

Imam jednu veliku dilemu. Uskoro zavrsavam fakultet-ekonomiju. I postavlja se pitanje sta cu da radim u zivotu. Kako mene ekonomija zapravo nikada nije zanimala nego jezici, putovanja i uopste komunikacija sa lljudima, razmisljam koji bi to posao bio koji bi mogao da to sve poveze sa ekonomijom.
Merkur mi je u strelcu kao i Uran vladar asc-a, a zajedno su na MC-u, pa mi je logicno da me nabrojano zanima, ali mene u stvari kao Me-Ur tip interesuje 1000 razlicitih stvari, sve bih probala i sve bih radila. Vladar 10. kuce -Jupiter je u jarcu u 11. a vladar 9. u 12. u jarcu, pa mi se sve nekako cini da ce to biti neka zatvorena organizacija poput policije ili vojske ili vec neceg slicnog. Ali opet Jupiter u jarcu se nikako dobro ne oseca pa se plasim da cu da zaglavim na nekom poslu na kom necu biti srecna.
E sad mene interesuje preko kog polja i planete bih ja mogla da odredim u kojoj oblasti bih mogla da imam najveci uspeh, pri tom ne mislim na novac, vec gde bih se zaista pronasla i ostvarila?

Old 05-09-2008, 12:11   #98
cesarica
Obično gatalo

cesarica's Avatar

cesarica je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by zujalica VIdi Poruku
Pa tvoje 4.polje je njegovo 10-to, a tvoje 12.polje je njegovo 6-to , tu treba traziti odgovor kojom profesijom ce se baviti.
Da se vidi da i ja polako ucim.. Izvinjavam se zbog copy-paste ali mozda nekom i posluzi. Koji bi ti zakljucak izvukla iz ovoga, uran mi je u strelcu u dvanaestoj kuci....

Uran u znaku Strelca donosi visoke kvalitete intelekta pa tek onda osecanje volje. Strelac kao znak pravednosti, morala, filozofije i religije inspirise Uran bas u tom smislu, on ovde upravo donosi reforme i nove orginalne poglede, ideje, stavove i vizije u oblasti filozofije i morala. Avanturisti, putnici, uceni, humani ljudi ili jedna takva licnost mora postojati u genetici ove licnosti, a sama licnost je posebnog znanja i svoje vere. Nagli putevi i avanture, promene mesta, te neophodnost lokacije i posla u inostranstvu. Ovo je inace vise filozofski nego psiholoski uticaj, koji neprestano, duboko u unutrasnjem dijalogu same licnosti donosi borbu izmedju dobra (Uran) i amorala, pa ova osoba mora postati i moralist u korist istine i dobra i odbaciti moral nacela u ime covekove patnje.

Filozof ?

Old 05-09-2008, 12:47   #99
select81
Veštac

select81 je offline
Registrovan: Mar 2008
Standardno

Vrh X u Ovnu vladar u I k, vrh XII u Blizancima vladar u IV k, sta bi to moglo biti....

Old 05-09-2008, 21:51   #100
Bosnian GirL
Švrća

Bosnian GirL's Avatar

Bosnian GirL je offline
Registrovan: Sep 2008
Standardno

U desetoj kuci imam ovna, ali koliko se razumijem nemam nijedne planete......sta znaci to?? ili sam mozda pogresila.....moja natalna:

http://astro.cafeastrology.com/cgi-b...8.40&lat=44.32

Kad bih bila u pravu, znak ovna je veoma dobar za posao....a ja sam bas suprotnost....zatooooo ne razumijem....jer se nikako ne vidim u ovnuuuuu jaooo

natal:

Old 05-09-2008, 23:15   #101
ibis
Čarobnjak

ibis's Avatar

ibis je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by Bosnian GirL VIdi Poruku
U desetoj kuci imam ovna, ali koliko se razumijem nemam nijedne planete......sta znaci to?? ili sam mozda pogresila.....moja natalna:

Kad bih bila u pravu, znak ovna je veoma dobar za posao....a ja sam bas suprotnost....zatooooo ne razumijem....jer se nikako ne vidim u ovnuuuuu jaooo

natal:
Kako nema, jel to nije Mars u samom vrhu?

Old 06-09-2008, 14:08   #102
Bosnian GirL
Švrća

Bosnian GirL's Avatar

Bosnian GirL je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by ibis VIdi Poruku
Kako nema, jel to nije Mars u samom vrhu?
Mislila sam da je u ribi?
heheh kazem da se bas i ne razumijem...al hvala sto si odg. bas zbog toga sto nemam pojma o astrologiji imam zelju da mi neko objasni .....pozz

Old 06-09-2008, 21:31   #103
viksi72
Čarobnjak

viksi72's Avatar

viksi72 je offline
Registrovan: May 2007
Standardno

Jeste u Ribama na poslednjem stepenu, ali i u konjukciji sa vrhom 10-te kuce, sto ce ti dati borbenost da dodjes do karijere koju zelis, da uspes u svakom segmentu svog zivota, koje su tebi bitne. E sad posto je on neptunovski obojen, da li si ti zainteresovana za umetnost, jer me to ne bi cudilo? Dalje tvoja karijera moze biti vezana za zatvorene institucije, odnosno za sve sto je vezano za delatnosti 12-te kuce.

Old 07-09-2008, 11:05   #104
Bosnian GirL
Švrća

Bosnian GirL's Avatar

Bosnian GirL je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by viksi72 VIdi Poruku

Jeste u Ribama na poslednjem stepenu, ali i u konjukciji sa vrhom 10-te kuce, sto ce ti dati borbenost da dodjes do karijere koju zelis, da uspes u svakom segmentu svog zivota, koje su tebi bitne. E sad posto je on neptunovski obojen, da li si ti zainteresovana za umetnost, jer me to ne bi cudilo? Dalje tvoja karijera moze biti vezana za zatvorene institucije, odnosno za sve sto je vezano za delatnosti 12-te kuce.
Hvala lijepo na odgovoru ....da jesam zainteresovana za umetnost i to veoma.....

Napisali ste za zatvorene institucije odnosno za sve sto je vezano za delatnosti 12-te kuce.....kako bih ja mogla saznati koje su te delatnosti, kako se vidi to...veoma me zanima gdje bih mogla raditi...jer se upoche ne razumijem u astrologiju....hvala jos jednom, pomogla si mi ) Pozzz.

Old 30-09-2008, 00:14   #105
onna
Obično gatalo

onna's Avatar

onna je offline
Registrovan: Jun 2008
Standardno

vrh 10te kuce je u vodoliji, nema planeta. Uran je u 7 kuci u strelcu. A prirodni vladaoc 10 te kuce saturn se nalazi u vagi u 6 kuci.

osoba je pilot po zanimanju. Sta odavde tacno ukazuje na to ? Uran ?!