Pa... mozda neki stariji (Sa) mistican, seksipilan muskarac (stepen Skorpije) koji je i sklon mnogobrojnim avanturicama (Ju u njegovoj 5.), a Pluton - njegove ceste transformacije, po potrebi za osvajanjem...
(nisam ni ja vicna ovome, ali pokusavam da aktiviram mozak )
Imam jednu veliku dilemu. Uskoro zavrsavam fakultet-ekonomiju. I postavlja se pitanje sta cu da radim u zivotu. Kako mene ekonomija zapravo nikada nije zanimala nego jezici, putovanja i uopste komunikacija sa lljudima, razmisljam koji bi to posao bio koji bi mogao da to sve poveze sa ekonomijom.
Merkur mi je u strelcu kao i Uran vladar asc-a, a zajedno su na MC-u, pa mi je logicno da me nabrojano zanima, ali mene u stvari kao Me-Ur tip interesuje 1000 razlicitih stvari, sve bih probala i sve bih radila. Vladar 10. kuce -Jupiter je u jarcu u 11. a vladar 9. u 12. u jarcu, pa mi se sve nekako cini da ce to biti neka zatvorena organizacija poput policije ili vojske ili vec neceg slicnog. Ali opet Jupiter u jarcu se nikako dobro ne oseca pa se plasim da cu da zaglavim na nekom poslu na kom necu biti srecna.
E sad mene interesuje preko kog polja i planete bih ja mogla da odredim u kojoj oblasti bih mogla da imam najveci uspeh, pri tom ne mislim na novac, vec gde bih se zaista pronasla i ostvarila?
Pa tvoje 4.polje je njegovo 10-to, a tvoje 12.polje je njegovo 6-to , tu treba traziti odgovor kojom profesijom ce se baviti.
Da se vidi da i ja polako ucim.. Izvinjavam se zbog copy-paste ali mozda nekom i posluzi. Koji bi ti zakljucak izvukla iz ovoga, uran mi je u strelcu u dvanaestoj kuci....
Uran u znaku Strelca donosi visoke kvalitete intelekta pa tek onda osecanje volje. Strelac kao znak pravednosti, morala, filozofije i religije inspirise Uran bas u tom smislu, on ovde upravo donosi reforme i nove orginalne poglede, ideje, stavove i vizije u oblasti filozofije i morala. Avanturisti, putnici, uceni, humani ljudi ili jedna takva licnost mora postojati u genetici ove licnosti, a sama licnost je posebnog znanja i svoje vere. Nagli putevi i avanture, promene mesta, te neophodnost lokacije i posla u inostranstvu. Ovo je inace vise filozofski nego psiholoski uticaj, koji neprestano, duboko u unutrasnjem dijalogu same licnosti donosi borbu izmedju dobra (Uran) i amorala, pa ova osoba mora postati i moralist u korist istine i dobra i odbaciti moral nacela u ime covekove patnje.
Mislila sam da je u ribi?
heheh kazem da se bas i ne razumijem...al hvala sto si odg. bas zbog toga sto nemam pojma o astrologiji imam zelju da mi neko objasni .....pozz
Jeste u Ribama na poslednjem stepenu, ali i u konjukciji sa vrhom 10-te kuce, sto ce ti dati borbenost da dodjes do karijere koju zelis, da uspes u svakom segmentu svog zivota, koje su tebi bitne. E sad posto je on neptunovski obojen, da li si ti zainteresovana za umetnost, jer me to ne bi cudilo? Dalje tvoja karijera moze biti vezana za zatvorene institucije, odnosno za sve sto je vezano za delatnosti 12-te kuce.
Jeste u Ribama na poslednjem stepenu, ali i u konjukciji sa vrhom 10-te kuce, sto ce ti dati borbenost da dodjes do karijere koju zelis, da uspes u svakom segmentu svog zivota, koje su tebi bitne. E sad posto je on neptunovski obojen, da li si ti zainteresovana za umetnost, jer me to ne bi cudilo? Dalje tvoja karijera moze biti vezana za zatvorene institucije, odnosno za sve sto je vezano za delatnosti 12-te kuce.
Hvala lijepo na odgovoru ....da jesam zainteresovana za umetnost i to veoma.....
Napisali ste za zatvorene institucije odnosno za sve sto je vezano za delatnosti 12-te kuce.....kako bih ja mogla saznati koje su te delatnosti, kako se vidi to...veoma me zanima gdje bih mogla raditi...jer se upoche ne razumijem u astrologiju....hvala jos jednom, pomogla si mi ) Pozzz.