a da ne spominjem cinjenicu da mi i saturn i uran kvadriraju sunce, merkur, neptun....vec mi je muka u najavi jos i saturnov povratak tamo - vamo....a meni zivci istanjeni do maksimuma sve lepse do lepseg!!
Nikako nije loše to što si započela privatni posao.To je dobro jer ti je bolje da radiš za sebe nego za druge iz razloga što ti ne prijaju autoriteti.Činjenica je da ti neke stvari ne idu glatko,ali moraš da istraješ i obuzdaš UR u I polju. XI polje predstavlja plodove rada,a na vrhu se nalazi SA koji ti otežava stvari,pa ti je stoga sumnjiv benefit rada.A i ME koji je vladar VIII je ptica zloslutnica,na brzinu donese zaključak o propasti.
Kao što si pomenula,saturnov povratak te sad drma,razlog više da istraješ u svom poslu,to je test izdržljivosti.
kod mene je 10 u lavu-vladar je otsetgao u 2.k. i samo cini inkonjukciju sa jupiterom u 9
da li bi to trebalo da znaci ako ostanem gdje sam da nema uspjeha i da bi trebala otici u inostranstvo
Ne,ne mora da znači. Tvoj MO voli putovanja,promene,ali je u lošem dostojanstvu.JU na vrhu IX takođe u lošem dostojanstvu i retro.Bez obzira što prave trigon,on nema onu lepu benefičnu snagu koju bi inače mogao imati.U III ti je MA 180 JU... Svi aspekti sa JU su uglavnom separacioni,dakle odlaganja,premišljanja,kasno krećeš u akciju...Sam rak predstavlja tvoj dom,pa kada se nađe u IX ili XII,moje je mišljenje da je osobi najbolje da ostane tu gde jeste.Ne znam da li si imala neke nezgode ranije u saobraćaju,sa ovim separacijama može i da bude i da je sve izbegnuto u poslednji čas.
billly, tako i ja pokusavam da razmisljam, ali izdrzljivost mi nikada nije bila jaca strana
ali, ko prezivi pricace
thanks, u svakom slucaju.
ako imas da dodas jos neku ohrabrujucu poruku, sa zadovoljstvom cu je procitati!!
Ne,ne mora da znači. Tvoj MO voli putovanja,promene,ali je u lošem dostojanstvu.JU na vrhu IX takođe u lošem dostojanstvu i retro.Bez obzira što prave trigon,on nema onu lepu benefičnu snagu koju bi inače mogao imati.U III ti je MA 180 JU... Svi aspekti sa JU su uglavnom separacioni,dakle odlaganja,premišljanja,kasno krećeš u akciju...Samo IX predstavlja tvoj dom,pa kada se nađe u IX ili XII,moje je mišljenje da je osobi najbolje da ostane tu gde jeste.Ne znam da li si imala neke nezgode ranije u saobraćaju,sa ovim separacijama može i da bude i da je sve izbegnuto u poslednji čas.
e ovako ovo bash nije tema o devetom polju, putovanjima i mesecu al moram da se ubacim.
za pocetak mesec ne voli promene po defaultu vec donosi promene i promenljivo raspolozenj. E sad posto je mesec u skorpiji to je osoba koja ima potrebu emotivno da se rusi da bi se opet izgradila i sve to na psihickoj bazi* stepen egzaltacije plutona treci skorpija* sve u skorpiji je mac sa dve ostrice a dobar aspekt sa saturnom daje da se to uci i gradi kroz godine (jer se i jupiter ubaca tu jupiter ucenje)
Njeno deveto polje se odnosi na putovanja vec na rakovski moral okrenut porodici, pormeni razmisljanja i moralnih gledanja, pristupa na porodichnom nivou.
billly, tako i ja pokusavam da razmisljam, ali izdrzljivost mi nikada nije bila jaca strana
ali, ko prezivi pricace
thanks, u svakom slucaju.
ako imas da dodas jos neku ohrabrujucu poruku, sa zadovoljstvom cu je procitati!!
E tvoj poso je interesatn, ti imas jupitera na mc-u sirenje nekog vida uprave u lavu, sunce u drugom u strelcu pa neptu i mars u druga u strelcu. Tu mogu da se nadju teske mutne situacije u kojima ces ti dobro da se snadjes.
SA ti je u izuzetnom položaju,em je egzaltiran,em je dobar po triplicitetu,em je u svom terminu,uz JU,dobar položaj,dispozitor VE u biku...Pa liči mi na činovništvo...Recimo nešto što je vezano za tuđi novac ili nekretnine.To sad može biti opština,agencija za privatizaciju,direkcija za gradsko-građevinsko zemljište,katastarska služba i sl. Obično ovaj položaj vladara X polja ukazuje da posao kojim se baviš može biti ujedno i karijera.No,kažem ti,nemoj zanemariti JU,koji će sigurno doneti uspeh kroz konstruktivan rad.Ovo je i prirodno polje device,pa dodatno opisuje pružanje usluga...
E hvala billy...i tako ti veliš,činovništvo mi ne gine...ježi ga ...crknut od rada i monotonosti
Bili,sta ti mislis o ovoj mojoj 10. kucici?Pazi,Ne u 10 kuci gradi 0 MC,dispozitor tog Ne je Sa u strelcu...inace vrh Mc u strelcu,a Ju u 12. kuci-uzas!!!