Recycle Bin ~ Arhiva ~ The Trash CompactorNecemo brisati smece, ovde zavrsavaju poruke koje moderatori izbrisu. Ovde ce biti neko vreme. Ako vam je tema nestala, verovatno je ovde zavrsila. sa djacima prvacima u nove radne pobede
~ 13h46 Mesec izlazi uz praznog hoda i ulazi u znak Vage
~ 18h24 Mesec O° Venera
~ 22h56 Mesec O° Merkur
Današnji dan, prvi dan u mesecu Septembru počinjemo zajedno sa djacima prvacima, pospano, ali optimistički vredno
Dok Mesec bude bio u praznom hodu, verovatno ćemo biti i dalje pospani, ili jednostavo nećemo biti raspoloženi za "nove radne pobede", ali ćemo biti dobro raspoloženi jer će vreemski uslovi da nam idu na ruku ~ ni hladno ni vruće ~ taman...
Popodne bi bilo lepo da se prošetate u društvu prijatelja ili drage osobe, komunikacija će biti više nego nasmejana i lepa
~ 22h03 Mesec izlazi iz praznog hoda i ulazi u znak Škorpiona
Današnji dan će biti malkice šućmurast i žmrljav, a moguće je ne samo da će nam se raspoloženje pokvariti kad Mesec udje u znak svog pada uveče, već je moguće i da će se vremenski uslovi pokvariti i dodatno nam "ofarbati" iovako sivkasto raspoloženje
Današnji dan u suštini ima skladne aspekte, ali je dosta naglašen kako Saturn, tako i retro jupiter, a i sam Mesec je u znaku u kome se ne oseća baš najbolje
Ovaj dan je najbolje provesti u rutinskom obavljanju svih poslova i obaveza, jer ništa drugo nam neće ići na ruku
~ 03h20 Mesec izašao sa spaljenog puta [15° Škorpiona]
Danas će pre svega da bude relativno smarajući dan... misli će nam biti uprte u nastupajući vikend i vrteće se oko ideje "odmora koji je prošao a nisam ga iskoristila/o kako treba"
Vrlo je moguće da će se vreme pokvariti i da će da krene da duva čak hladniji vetar od očekivanog, a moguće je i kiša da će da nam pokvari veče
Emocije će nam biti vrlo izražene, bićemo vrlo nervozni i neko od nas će možda i da pusti po koju
~ prazan hod Meseca sve do 09h12 kad ulazi u znak Strelca i to je to za ceo dan...
Prvi dan vikenda... veliko isčekivanje... a malo toga će da nas uveseli ovog dana... prazan hod Meseca u znaku koji mu oduzima puno emotivnog i daje mu previše erotičnog i naelektrisanog raspoloženja može samo da nam donese gundjanje i nervozu, pa čak i osećanje sumnjičavosti i ljubomore prema onima koji [možda] to i nisu zaslužili...
~ 23h07 Mars 90° retro Jupiter [Asc’ 20° Blizanaca]
Kombinacija dobrih i loših vibracija uticaće na naše raspoloženje, ali ne puno, jer je ovo će biti dan kada je naša slobodna volja najviše izražena ~ znači ~ biće onak okako vi želite ...
Pripazite se da se ne prehladite, obratite pažnju šta klopate i pijete, jer je moguće da će vas u toku dana zaboleti ili želudac ili crevca
Moguće je da će danas vremenski uslovi da nam "beže" od onog pravog, dobrog... pa ako već izlazite, ponesite dobro raspoloženje, koje ste štekovali u donjoj fioci radnog stola za svaki slučaj kad zatreba
Nadam se da će vam pasti na pamet da prokomentarišete šta se vama desilo u toku ove nedelje. Kako su tranziti delovali na vas kroz vaš natal ili kako su delovali na nekoga koga znate
Biće interesantno da učimo delovanje tranzita kroz natal ako svako bude napisao neki "dogadjaj" i argumentovao ga kroz analizu natal & tranziti
pa evo mene sa svojim komentarom za 1.09.2008.-ceo dan sam bila pospana ali mi nije smetalo da se smejem i budem nekako raspolozena ali bez ikakvog posebnog raloga...-otisla predvece do grada i lepo se provela u drustvu drage osobe,ispricali se popili kaficu i sokic i ajd kuci na spavanje...-kad poce san da mi navire i to kakav cudan san da Vam ne umem recima opisati..../pisala sam na temu SNOVI/...evo ceo dan ne mogu da se skrasim mirna samo o tome mislim....eto ovim potvdjujem da je Shmile bila100posto u pravu
Uh, kod mene juce kao kod Vidane ~ neverovatna pospanost i bezvoljnost Ja to povezala s umorom jer sam prethodnih dana bila bas opterecena i psihicki i fizicki , ali sad vidim da su "krivi" i planetarni uticaji.
Sinoc malo popravih raspolozenje u setnji gradom s mojom malom porodicom
A sanjala sam nesto cega se ne secam, ali znam da sam bila pod snaznim utiskom kad sam se probudila.
A danas? Pa bas kao juce, nikako da se probudim
Današnji dan u suštini ima skladne aspekte, ali je dosta naglašen kako Saturn, tako i retro jupiter, a i sam Mesec je u znaku u kome se ne oseća baš najbolje
Ovaj dan je najbolje provesti u rutinskom obavljanju svih poslova i obaveza, jer ništa drugo nam neće ići na ruku
tačno mi tako delovali ovi tranziti danas-meni lično naglašeni tr.saturn iz 12 k. kvadrira nat.sunce,vladara moje 11 k.(već je u separaciji) i aplicira kvadratom,ka mom nat. saturnu ,vladaru moje 5 k.---šta reći..
inače zahvaljujući ovom kalendaru,vrlo lako sam rešila jedan horarac-tako da je ovo vrlo korisno obaveštenje,za tumačenje horarnih pitanja..
hvala Shmisho-