ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Ostalo > Recycle Bin ~ Arhiva ~ The Trash Compactor

Recycle Bin ~ Arhiva ~ The Trash Compactor Necemo brisati smece, ovde zavrsavaju poruke koje moderatori izbrisu. Ovde ce biti neko vreme. Ako vam je tema nestala, verovatno je ovde zavrsila.
sa djacima prvacima u nove radne pobede

Opcije Teme Način Prikaza

29.09.2008. ponedeljak
Old 22-09-2008, 00:38   #46
Shmishonja
Moderator

Shmishonja's Avatar

Shmishonja je offline
Registrovan: Oct 2006
Wink 29.09.2008. ponedeljak

~ 10h13 Mesec O° Sunce ~ Mlad Mesec na 06°33' Vage, sa Asc' na 17° Škopriona
~ 22h45 Mesec 90° Jupiter

Od danas pa narednih 2 nedelje možemo da zapolnemo planiranje i lagano odradjivanje nekih ideja i zamisli vezanih za naš privatan život. Ovo će biti dan kada ćemo relativno i zbunjujuće jasno videti zašto + kako + zbog čega + itd se neke stvari u našem odosu sa dragom nam osobo odvijaju tako kako se odvijaju. Period i uticaj Mladog Meseca je uvek sličan "početku" pa ga treba maximalno iskoristiti ~ ali imajte na umu da baš do 14.10. kad aće biti Pun Mesec je Merkur retrogradan ~ a već 15.10. on kreće direktno ~ samim tim ~ ovo će biti dvonedeljni period za planiranje i pravljenje "ZA i PROTIV tabele".
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us  
Naši sponzori

FilmoFilia

30.09.2008. utorak
Old 22-09-2008, 00:40   #47
Shmishonja
Moderator

Shmishonja's Avatar

Shmishonja je offline
Cool 30.09.2008. utorak

~ 01h59 Mesec dolazi na 15°00' Vage i izlazi [napokon] iz spaljenog puta
~ 12h31 Mesec O° retro Merkur

Poslednju dan u mesecu Septembru, provešćemo ga radno i čak nasmejano, jer ćemo se osetiti "laganim" kao da nam je pao jedan veliki kamen sa duše. Promena raspoloženja će biti vidna i u oklini, pa će najednom u popodnevnim časovima da naglo krenu da zvrckaju telefoni, da pište melodije za sms poruke na mobilnom i da nam blinka na monitoru "You got mail". Iskoristite ovaj dan da se družite, razgovarate, smejete, razmenjujte pozitivnu energiju i ne brinite niočemu drugom sem kako da nasmejete sagovornika i tako bar na izvesno vreme mu/joj pomognete da zaboravi na svoje brige [a samim tim i mi ćemo zaboraviti na naše]

Old 24-09-2008, 17:49   #48
mala_mici
Obično gatalo

mala_mici's Avatar

mala_mici je offline
Registrovan: Dec 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by Shmishonja VIdi Poruku
~ 05h00 Venera ulazi u znak svog izgona ~ u znak Škorpiona
~ 09h28 Merkur kreće retrogradno od 22°50' Vage [Asc' 03° Škorpiona, Mesec 28° Raka]
~ prazan hod Meseca sve do 11h15 kad ulazi u znak Lava
~ 11h51 Mesec 90° Venera
~ 14h24 Mesec 60° Sunce

Današnji dan će biti malo težak, a možda čak i tužan, jer em naša lepršava Venera izlazi iz znaka svog sedišta i ulazi u znak svog iznoga i time gubi mnogo toga [iako ruku na srce dobija i puno toga novog] em naš dragi retoričar Merkur će od danas pa sve do 15.10. da se kreće retrogradno, pa je moguće da od danas pa nadalje gubimo kocentraciju, pričamo nepovezano, pravimo ŠtAmPaRsKe GrEšKe, tako dobro sklonimo važna dokumenta na "sigurno mesto" da ih ni Šerlok Holms ne nadje uskoro, a moguće je da će svi naši dogovori da se završe : "Ok, nema problema, vidimo se u četvrtak"... ali nećemo biti sigurni na KOJI četvrtak se misli... uopšteno, dan će biti uvod za narednih par nedelja lapsusa, konfuzije i nespretnih naših pokušaja da se iz svega toga izvučemo BILO KAKO...

bas super s obzirom da 3.10 imam ispit ...mogu da se oprostim od njega u napred (((

Old 24-09-2008, 20:58   #49
VIDANA
Veštac

VIDANA's Avatar

VIDANA je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

Quote:
~ 05h00 Venera ulazi u znak svog izgona ~ u znak Škorpiona
~ 09h28 Merkur kreće retrogradno od 22°50' Vage [Asc' 03° Škorpiona, Mesec 28° Raka]
~ prazan hod Meseca sve do 11h15 kad ulazi u znak Lava
~ 11h51 Mesec 90° Venera
~ 14h24 Mesec 60° Sunce

Današnji dan će biti malo težak, a možda čak i tužan, jer em naša lepršava Venera izlazi iz znaka svog sedišta i ulazi u znak svog iznoga i time gubi mnogo toga [iako ruku na srce dobija i puno toga novog] em naš dragi retoričar Merkur će od danas pa sve do 15.10. da se kreće retrogradno, pa je moguće da od danas pa nadalje gubimo kocentraciju, pričamo nepovezano, pravimo ŠtAmPaRsKe GrEšKe, tako dobro sklonimo važna dokumenta na "sigurno mesto" da ih ni Šerlok Holms ne nadje uskoro, a moguće je da će svi naši dogovori da se završe : "Ok, nema problema, vidimo se u četvrtak"... ali nećemo biti sigurni na KOJI četvrtak se misli... uopšteno, dan će biti uvod za narednih par nedelja lapsusa, konfuzije i nespretnih naših pokušaja da se iz svega toga izvučemo BILO KAKO...
-ajde da probam onako tupavo iz rukava:
mesec usao u lava(moja 7.kuca ukljesteni lav), dok je venera u 9kuci u vagi
a 90*-aspekt moze da bude u prevodu nezadovoljstvo i nekontrolisane promene raspolozenja i nekakvu tugu zbog prijateljstva i ljubavi,
a posto me sitnice cine srecnom ja sam nekako ceo dan zujala tamo-amo,
pricala sa kolegama i koleginicama, kupila bratu neku garderobu,poklonila koleginici parfem za rodjendan,pricala,pricala i otisla kuci sva smetena od tolike pomesanosti emocija...
a kako je moja venera u natalu u 6polju i mesec u 3polju sve se poklapa
sto se tice mesec 60*sunce- mislim o partneru i svojim emocijama...

malo off topic...
Old 26-09-2008, 16:39   #50
Shmishonja
Moderator

Shmishonja's Avatar

Shmishonja je offline
Wink malo off topic...

Quote:
Originally Posted by mala_mici VIdi Poruku
bas super s obzirom da 3.10 imam ispit ...mogu da se oprostim od njega u napred (((
Nemoj tako da razmišljaš ~ taj dan je poseban dan i svima će doneti sreću

bravo
Old 26-09-2008, 16:43   #51
Shmishonja
Moderator

Shmishonja's Avatar

Shmishonja je offline
Thumbs up bravo

Quote:
Originally Posted by VIDANA VIdi Poruku
-ajde da probam onako tupavo iz rukava:
mesec usao u lava(moja 7.kuca ukljesteni lav), dok je venera u 9kuci u vagi
a 90*-aspekt moze da bude u prevodu nezadovoljstvo i nekontrolisane promene raspolozenja i nekakvu tugu zbog prijateljstva i ljubavi,
a posto me sitnice cine srecnom ja sam nekako ceo dan zujala tamo-amo,
pricala sa kolegama i koleginicama, kupila bratu neku garderobu,poklonila koleginici parfem za rodjendan,pricala,pricala i otisla kuci sva smetena od tolike pomesanosti emocija...
a kako je moja venera u natalu u 6polju i mesec u 3polju sve se poklapa
sto se tice mesec 60*sunce- mislim o partneru i svojim emocijama...

Nije tupavo ~ odlično ~ superiška

Old 26-09-2008, 18:15   #52
mala_mici
Obično gatalo

mala_mici's Avatar

mala_mici je offline
Registrovan: Dec 2007
Standardno

Quote:
Nemoj tako da razmišljaš ~ taj dan je poseban dan i svima će doneti sreću
pa ja bas i nisam toliki optimista ...sve mi ide naopako do sad uvek kad mi je nesto dobro pisalo ...ispalo je bas naprotiv ,,,,,nervira me ovaj period(

Old 26-09-2008, 19:00   #53
VIDANA
Veštac

VIDANA's Avatar

VIDANA je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

Quote:
Nije tupavo ~ odlično ~ superiška

hvala shmile
... malo sam sela i udubila se u analizu, i konkretno sam gledala polozaje planeta u Natalu i u Tranzitu i bilo je nemoguce da promasim

Old 26-09-2008, 19:03   #54
vigga
Obično gatalo

vigga's Avatar

vigga je offline
Registrovan: Jun 2008
Standardno

mogla sam uzeti i jucerasnji dan i prekjucer.Isto sve super ,zezancija puno smjeha s prijateljima ,ali...venera tj.komunikacija s recimo to tako meni vaznom osobom ,katastrofa.Posvadamo se zbog sitnica ,bezveze po 2x na dan. A evo danas ,da potvrdim smishonju:
26.09.2008. petak :
~ 02h53 Mesec 60° retro Merkur
~ 06h20 Mesec 60° Mars

~ prazan hod Meseca sve do 15h53 kad ulazi u znak Device
~ 21h45 Mesec 60° Venera

Danas će biti za razliku od jučerašnjeg dana dinamika na kvadart, mnogo toga će biti bitno i hotno da se odradi, ali nikako ne smemo da dozvolimo sebi da brzamo zbog retro Merkura... Oko podne očekujte iznenadni izliv jakih emocija nekoliko ljudi iz vaše okoline i nemojte se iznenaditi vašom još jačom reakcijom na sve to... pokušajte da izbegnete sukob mišljenja i "tvrdjenje pazara"... danas NIJE dan za to... u večernjim časovima moguće je odredjeno smirivanje strasti, pa taj period iskoristite da se odmorite uz dobru knjigu ili neki opuštajući film...

Pocelo je nesto poslje podneva,kad se pojavila osoba na msn i rekla cao,mada se pozdravimo sa jutro..I kaj sam brzala onda kad sam na to rekla kaj nema vise jutro,na sto je on rekao : ma daj odjebi..ma mislim ..kaj odgovorila sam ,cao ,odjebi ti... na sto je on demostrativno otiso off...I svi do jednoga ,prijatelja mi po 1000 puta govore da sta opce komuniciram s njim...i ja se pitam s cim sam zasluzila to,a da stvar bude bolje mogu mu tako upropastit zivot,da nebi dosel k sebi sljedecih milion godina i 500 zivota. I sad kad su ovi aspekti ,sve je moguce,fakat sam na rubu izmedu dobra i zla....teski konfjuzn.Velis ti vecer ce biti smirenija i ja se nadam. ..

evo za danas tranziti http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?c...rbp=&rs=0&ast=

Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules