Recycle Bin ~ Arhiva ~ The Trash CompactorNecemo brisati smece, ovde zavrsavaju poruke koje moderatori izbrisu. Ovde ce biti neko vreme. Ako vam je tema nestala, verovatno je ovde zavrsila. sa djacima prvacima u nove radne pobede
~ 06h17 Jupiter kreće DIREKTNO ~ 07h10 Merkur 90° stacionarni Juputer
~ 19h45 Merkur O° Mars ~ 21h46 Mesec izlazi iz praznog hoda i ulazi u znak Jarca
Početak dana će biti žmrljav i drljav, ali prolepšanje vremena će nam izmamiti osmeh na lice jer će nam "večiti optimista" gos'n Jupiter krenuti direktnim hodom napred, iako i dalje u znaku svog pada... nije nešto, ali je moglo da bude i gore...
Od ovog dana očekujte da će vam "probuditi" zatajeni teret na duši koji će vam biti "kamen spoticanja" do kasno uveče. Bićemo malkice nervozni i tražićemo "dlaku u jajetu"... kakvo gubljenje vremena... ali džabe... tako nam došlo...
Kad Mesec koji vlada našim emocijama iz Strelca udje u znak svog izgona, u znak Jarca, očekujte da će se uznemirene emocije smiriti, tj. samo "uspavati" na odredjeno vreme...
Današnji dan ~ biće extra neobičan, očekujte dinamiku, naelektrisan odnos sa drugima, a u totalnoj disharmoniji će da budemo sami sa sobom...
Pluton nam danas kreće direktno i daće nam u mnogim stvarima novi uvid u stare situacije i ljude... sve do sad što nam je delovalo "crno" biće... eto, sivo, ali će mnogo jasnije da se "vidi i oseti"...
U večernjim časovima očekujte da će se sve smiriti, kao posle oluje na moru... Najbolje bi bilo da uz finu toplu čokoladu iskuliramo ili uz TV ili uz dobru knjigu ili da natenanae rezimiramo neke svoje stare greške u ljubavi...
Ovaj dan nam baš i neće ići "pod ruku"... Nedostatak razumevanja izmedju ljudi, naročito u kući nam može podići pritisak i doneti nam glavobolju...
Naš razum će biti u sukobu sa emocijama, razmišljaćemo srcem, a osećati glavom, pa očekujte zabune, nsporazume, zaturene poruke, sarkastične primedbe, od danas pa nadalje, sve dok nam naš dragi Merkur retoričar bude pekao svoje nogice na tihoj vatrici spaljenog puta...
~ prazan hod Meseca sve do 09h21 kad ulazi u znak Vodolije ~ od 17h38 Mars ulazi na spaljeni put ~ a od 22h30 Venera ulazi na spaljeni put ~ dan bez aspekata
Današnji dan ... uh ... kako da se sve sroči u jednu rečenicu ... hmmm ... AKO MOŽETE PRESPAVAJTE GA ... a ako ne možete ... meditirajte u sebi i trudite se da svoje misli i emocije ne delite sa drugima ... niko neće imati razumevanje za onog drugog, pa i najmilijeg ... Venera i Mars će polako da se peku na ražnju spaljenog puta, pa ćemo i mi sami kao prototipi Venere i Marsa da se osećamo isto tako ... spaljeno ... ispečeno ... zgnječeno i zgaženo ... ali ... no frx ... i to će proći ...
Današnje "crveno slovo" ~ mislite na lepe stvari i činite dobro, pa makar i onima koji definitivno nisu to u datom trenutku zaslužili, jer jedino tako će negativna energija nestati iz nas...
Da li bi astrolog ili iko ko se iole razume u planete i njihove aspekte poželeo bolje aspektovan dan? Naravno da ne, ali... ne uljuljkujte se u romantiku i sve što ide zajedno sa njom...
I od ovoliko dobrih aspekata može da nas uzaboli glava... jer ćemo prvenstveno biti... lenji... previše opušteni... biće nam svejedno...
Ružičaste naočare jesu lepa dekoracija na nasmejanom licu, ali ponekad mogu da pošalju pogrešne signale nekome i da na taj način napravimo i sebi i toj osobi problem... stoga, njih nosite samo u "toplini doma svoga", a napolje idite širom otvorenih očiju, je će dan biti nadasve neobičan i intrigantan...
Početak vikenda... zevaćemo ceo dan... jer nam noć neće "ležati" kako treba... Moguća nesanica ili teški snovi, a možda se i vreme pokvari pa nam bude hladno... pripazite se prehlade...
Takodje, mogući su problemi sa kućnim aparatima, TV-om, kompom, veš mašinom ili sudoperom, a takodje, pazite da vam ne zagori ručak ili iskipi kafa... koncentracija je danas ispod nule...
Kad Mesec bude ušao u znak Riba, zagarantovano će i naše raspoloženje da smekša pa ćemo da poželimo da podelimo koju sentiš pesmicu sa omiljenog nam radio talasa sa nekom dragom nam osobom... ulinite to makar se draga nam naša tvrdoglava polovina bunila da BAŠ TOLIKO NIJE ROMANTIČNA ... vrlo brzo će tvrdoglavko da promeni mišljenje...
Nedelja... mir i tišina? Pa moglo bi se tako reći... dozvolite sebi da se uspavate... barem do popodne... onda krenite da se nervirate za sledeću radnu nedelju... a dotel... topla šolja kafe i dobra knjiga učiniće pravo čudo... a posle... laka vam noć i spremajte se za nove radne pobede...
Naš razum će biti u sukobu sa emocijama, razmišljaćemo srcem, a osećati glavom, pa očekujte zabune, nsporazume, zaturene poruke, sarkastične primedbe, od danas pa nadalje, sve dok nam naš dragi Merkur retoričar bude pekao svoje nogice na tihoj vatrici spaljenog puta...
Koliko tacnosti u ovome! Razmisljam o prosloj nedelji i izdvojila bih 09. i 10.
09. dinamika, zurba - na sto strana rastrzana a nervozna ... Otvorile se neke stare ljubavne rane ali u nekom drugom "svetlu"...ludilo
10. Dan zapocije porukom od osobe koja mi je i stvorila one gore pomenute ljubavne rane . Kako je prepiska pocel, tako naglo je i prestala ! Pri tom je i bilo kao sto Shmile kaze - razmisljala sam srcem a osecala glavom.
ja sam upravo uporedjivala sve sto si napisala sa onim što mi se dešavalo cele nedelje, i sve se poklapa, od snova, popspanosti, nerazumevanja ...ama baš sve iz dana u dan
Da ne bi bilo ovakvih opravdanih opomena od strane moderatora ~ da vas podsetim šta sam imala na umu kada sam vam rekla da možete ovde da postujete vaše priče i šta vam se desilo u toku jednog dana u odnosu na moje "prognoze" ~ videla sam da je samo Jupiter u Raku odradila ono što sam ja želela ~ ukombinovala je svoje natalne planete sa tranzitima za posmatrani dan i tako ga lepo analizirala ~ ja sam to očekivala od svih vas da uradite ~ to vam je taman vežba i da naučite simboliku planeta, znakova i aspekata, ali i odlična prilika da znate šta vas "u budućnosti" čeka kad već ste jednom takav tranziti "doživeli". Znači, ja ću vas prva ili obrisati ili poslati u blablaonicu ako ne budete makar JEDAN tranzit odradili i prokomentarisali, oki doki, nema ljutiš, sve jasno ?
~ prazan hod Meseca sve do 23h40 kad ulazi u znak Ovna
--- vrlo čudan dan u najmanju ruku, pun iznenadjenja i neobičnih obrta. Treba povesti računa da se ne izgube važna dokumenta, ili pak da se sve dobro isplanira, jer je moguće da će doći do ozbiljnijih zabuna i grešaka, a moguće je da predveče imate i nenajavljene goste i prazan frižider... ali, ne dajte se obeshrabriti... i sutra je nov dan... nervirajte se sutra..
--- izuzetno loši vremenski uslovi mogu jako da štete našem zdravlju, prehlade, promaje, nepažnja u ishrani, ili pak nepoštovanje lekarskih saveta, a dodatno nepotrebni troškovi ili pak sukobi sa autoritetom na poslu ili pak u kući sa starijim članom porodice, sve to će ovaj dan da obeleže sa "bolje da sam ga prespavala/o"...