04-09-2008, 18:59
|
|
|
Obično gatalo
Snesko Belic je offline
Registrovan: Nov 2007
|
Imam jedno pitanje..Da li je zdravlje mog decka uredu?
Pitanje potavljeno danas, 4.9. u 17.55h u Subotici
Hvala unapred.
|
|
|
05-09-2008, 00:12
|
|
|
Čarobnjak
Tristran is online now
Registrovan: Dec 2007
|
Shmishke, prvo poljupci za tebe i Dusku! Da ste mi zdrave, lepe i vesele!
Postavila sam 4-5 pitanja na horarcu otkako sam ovde-i nijedno nisi omanula, svaka ti cast...
Ovo mi je jako bitno!!!
4. 9.2008 u 23h.
Da li cu uspostaviti saradnju sa etno-teatrom BNP, i da li ce od moje pripovetke biti pozorisna predstava?
|
|
|
05-09-2008, 10:12
|
|
|
Obično gatalo
Miraceti je offline
Registrovan: Mar 2008
|
Smiso sunce moje, jedno pitanje ako moze? da li cu uspeti da dobijem stan na javnom konkursu koji ce biti u toku sledecih dana? Skopje, 05.9.2008 god u 09,06 minuta.
Asc 17 Vage - Venera 06 Vage u 12p.
Mesec 17 Skorpiona - u praznom hodu
Stan : Saturn 12 Device u 11p.
Last edited by Shmishonja : 05-09-2008 at 12:10.
|
|
|
05-09-2008, 16:45
|
|
|
Švrća
LILIANA je offline
Registrovan: Feb 2008
|
cao ljudi! imam jedno pitanjce, evo par dana me muci, no danas konacno da
priupitam  ! ima jedan covjek, nedavno sam ga upoznala i nesto me strecnulo, pa me zanima sta on o meni misli (osjeća)?
ako netko moze, bit cu jako zahvalana!
hvala unaprijed!
evo karta:
http://img181.imageshack.us/img181/8...jehp441ah7.gif
|
|
|
05-09-2008, 16:51
|
|
|
Junior Member
ivancica11 je offline
Registrovan: Jul 2008
|
Hajde da se oprobam i ja
Prvo podatci : 27.august 2008. 19:22 h Beograd
Chart:
Pitanje: hoce li sve biti kako mi je moja Mila rekla???? Naravno ljubav u pitanju i nas zenski razgovor uz kaficu... Kaze meni moja Mila bice sve ok i ubrzo ces biti srecna sa njim. Hm.....
Ja VE on Merkur...Sebi dodeljujem Mesec njemu Sunce...u dostojanstvima moj Mesec mu je u tripl. sto je bolje nego nista  ali sam i u padu. Postoje aspekti izmedju Merkura i Ve kao i izmedju Meseca i Merkura. I bar meni utesni i Merkur i Ve otisli u 7 kucu  Eh sad kako da tumacim odgovor...  I da ne zaboravim kako da protumacim moj Mesec u 5 kuci 
|
05-09-2008, 18:56
|
|
|
Obično gatalo
vigga je offline
Registrovan: Jun 2008
|
e sad meni nis nije jasno ,al da pitam:
ASC 27 jarca Sa u 7.kuci na 12 djevice konj. sunce 13° DSC 27 raka
Mo 22 u skorpionu 9. kuca konj MC 24°
Ve 7,Mer 9 Ma 11° konj. u Vagi u 7. kuci. rak MO u skorpionu
JUr 12 ° u jarcu u 12.kuci radi kvadrat sa ovim triom iz 7.ali radi trigon sa suncem..
So 13° konj SA 12° djevice 7.
ASC trigon s venerom i sekstil s mjesecom. Dali ce ili nece 
hmm sad sam citala tamo ,dakle ja sam asc jarac dakle saturn u 7.kuci u djevici . 7.kuca u raku mjesec u 9. u skoro konj mc.......Prvi aspekt Sa radi sa suncem konj, onda je tu trigon s jupiterom r,ali ima opoziciju s uranom.. sad vise nis neznam evo karta http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?c...=0&add=18&ast=
Last edited by vigga : 05-09-2008 at 20:30.
|
|
|
 |
|
 |
05-09-2008, 19:52
|
|
|
Veštac
marijana511 je offline
Registrovan: Sep 2007
|
Evo ja sam pokusala sama da odgovorim sebi  Pitanje je bilo "Da li cu uskoro naci decka?" Postavljeno 5.09.08. u 18:03 KG.
Ja sam predstavljena Saturnom na 12. stepeni device. Mesec je na 22. skorpije. Prva aplikacija koju Sa pravi je 120 sa Ju egzaktno, sto mi daje potvrdan odgovor na pitanje, i znaci da mi neki Jupiterski tip  prilazi. E sad dalje sam krenula da odredjujem vladarstva, triplicitete i sl. i tu sam se zakocila.
Saturn je u VII kuci u devici u triplicitetu, terminu,licu i padu Venere, i egzaltira Merkur. Posto je blizu Sunca (negde procitah Shmisonjin post) znaci da mi je jako stalo da nadjem decka, da mi je dosadilo da budem sama. E sad sve ovo oko Venere zaista ne znam kako da tumacim.
Jupiter je retro na 12. jarca u XI kuci, dakle pod vladavinom Saturna (ako sam ja Saturn a on pod mojom vladavinom kako se to tumaci?), egzaltira Mars, u triplicitetu Venere, terminu Merkura, licu Marsa i u svom padu. Taj koji nailazi - nesto nije kako treba...opet ne znam sta  .
I na kraju Mesec koji je na 22. skorpije u 9. kuci i ne pravi nikakve aspekte (osim sa asc ali ne znam da li se to gleda), on je pod vladavinom i u triplicitetu Marsa, u terminu Merkyra i licu Venere i on je u svom padu.
I eto ja sam dosla do zakljucka, da ce neko da se pojavi ali da ja necu biti zadovoljna. A zasto ne znam, pa molim da mi neko pomogne oko ovih tripliciteta, termina i sl. Ono sto mi pada na pamet je da ce to mozda biti neka seksualna ponuda koja mi nece odgovarati. Ma lupetam!! 
|
|
|
 |
05-09-2008, 22:10
|
|
|
Obično gatalo
malomace je offline
Registrovan: Jan 2008
|
postavila bi jedno pitanjce,pa ako neko moze da mi pogleda horic,hvala unapred 
horic:
http://tinypic.com/view.php?pic=23vx2iw&s=4
pitanje koje sam postavila vezano je za stan,ovo me puno brine  ,pa ako neko moze da mi pomogne,prebacila sam se da studiram u novom sadu,stan jos nisam nasla,a predavanja mi pocinju izmedju 5-10.10.2008.,trebam da idem da trazim stan sledece nedelje,pa me zanima kako cu da prodjem i da li cu da nadjem stan kakav trazim,i taj stan sto nadjem,ako nadjem da li ce da mi odgovara,da li cu biti zadovoljna?hvala unapred 
|
|
|
 |
re: malo kasnim |
 |
05-09-2008, 23:32
|
|
|
Moderator
Shmishonja je offline
Registrovan: Oct 2006
|
re: malo kasnim
Quote:
|
Originally Posted by Kora
Zanima me da li će se javiti? 03.09.2008. u 23h08 u Zvorniku
|
Ti Merkur, on Jupiter, oni imaju aplikaciju, ali ih na žalost prekidaju u tome Jupiterovi aspekti sa Suncem i Masom, pa samim tim, odgovor je negativan.
Quote:
|
Originally Posted by mara555
Pitanje postavljeno3.sept. u Torontu u 18,10h Da li ce mi pronaci izgubljena 2 kofera u putu (avio)??BG-Bec-Tor
|
Ovde nije odradjen "domaći zadatak"...
Ti si Saturn 11° Device u VII polju, izgubljeni koferi su predstavljeni retrogradnim Jupiterom 12° Jarca u XII polju, Mesec na 01° Škorpiona kreće ka vrhu IX polja ~ s obzirom da je Jupiter retrogradan u XII polju, to nam pokazuje ne samo da su koferi izgubljeni, već i da će se "vratiti". Dodatno i Mesec i Sunce će spojiti tebe kao Saturna sa Jupiterom ~ pa dobijamo dogovor koji je ~ pozitivan, koferi će biti nadjeni i vraćeni.
Quote:
|
Originally Posted by azur
Moj sin je konkurisao za posao u jednoj banci.Bio je na jednom testiranju I posle toga bi trebao da sledi razgovor ali jos uvek se nista ne desava. Da li ce dobiti posao -Skoplje 4sep 12:55pm
|
On je Mars na 10° Vage u horarnom X polju, tj. njegovom VI polju, Mesec je na 07°Škorpiona skoro na vrhu horarnog XII polja, njegovog VIII polja. Posao je predstavljen horarnim II poljem, koje je u Strelcu na samom kraju 29° sa retro Jupiterom na 12° Jarca upravo u tom polju! Krajnji stepen i retrogradnost nam upravo "kažu" da se situacija menja, posle te duže stagnacije. Ovde je baš "knjiški" primer promene : njegov vrh X polja je na 29° ~ kraj jedne etape [čekanje, jer je signifikator retro i u padu] a posle prelazi u znak Jarca, sa Satrunom na 11° Device koji ide ka vrhu njegovog VI polja ~ posao tj. on ide ka radnom mestu...
Da bi dobili potvrdan odgovor, mora da postoji povezanost izmedju vladara I i vladara X polja ~ sina i posla ~ u ovom slučaju ili Juptera sa Marsom ili Saturna sa Marsom. Takodje, gledamo da li Mesec sklapa neki aspekt ili sa Saturnom ili sa Jupiterom. Ovde imamo da Mesec prvo spaja Saturna pa Jupitera ~ tvoj sin [Mesec] će kroz poslovni razgovor [Rak umetnut u njegovom III polju] da spoji trenutnu stagnaciju sa novim radnim mestom ~ u prevodu ~ trebalo bi da dobije posao.
Quote:
|
Originally Posted by selena
pitanje je da li on osjeća nešto prema meni? pitanje postavljeno u zg-u 4.9.2008 u 14.56
|
Da bi otkrili šta neka osoba misli/oseća prema nama, SAMO posmatramo Ptolomejevu tabelu ~ ona nam daje "sliku i ton", a aspekti nam pokazuju "radnju".
Merkur na 08° Vage u IX polju i kreće se ka vrhu X polja.
~ njim vlada Venera
~ egzaltira Saturna
~ u triplicitetu je Saturna
~ u terminu je Venere
~ u licu je Meseca
~ sve vezano za Mars je izgon
~ sve vezano za Sunce je pad
--- prevod : njemu si ti vrlo privlačna, ali [svesno - nesvesno] zanemaruje tvoje emocije i ne trudi se puno da ih razume.
|
|
|
 |
06-09-2008, 01:38
|
|
|
Obično gatalo
malibiser je offline
Registrovan: Mar 2008
|
Moje pitanje je slicno Seleninim ...Kakva su osecanja , t.j. sta oseca prema meni doticni?
horar karta
i sad ako gledam Ju je signifikator njegovih osecanja
-Ju na 12 Jarca ( u padu)
-u 8. kuci ( nije bas dobro za partnerstvo!?) 
-u triplicitetu meseca
- 12 jarca termin jupitera u licu Jupitera
Jel sam ja to dobro razumela?
i sta sad? pomoc? 
|
|
|
06-09-2008, 01:40
|
|
|
Junior Member
ttiinnaa je offline
Registrovan: Sep 2008
|
Pozz svima....ja sam nova ovde(konacno sam pronasla ovakav forum)
Mene zanima mozete li mi reci akda i da li cu se pomiriti sa bivsim momkom?hvala
pitanje sam postavila u 00.36 Indjija 6.septembar 2008.
hvala unapred
Last edited by ttiinnaa : 06-09-2008 at 01:52.
|
|
|
06-09-2008, 03:46
|
|
|
Obično gatalo
vigga je offline
Registrovan: Jun 2008
|
smisho ,kaj bu il nebu stvarno neznam!!!!! 
|
|
|
 |
*~* *~* *~* *~* *~* |
 |
06-09-2008, 12:30
|
|
|
Obično gatalo
Snesko Belic je offline
Registrovan: Nov 2007
|
Mislim da je na redu Mace, ja, Tristran...Mala pomoc. Hvala tebi za veliku! 
|
|
|
|