09-11-2008, 09:56
|
|
|
Veštac
VIDANA je offline
Registrovan: Jul 2007
|
sta ova osoba sa kojom sam u komunikaciji zeli od mene?
9.11.2008
nbgd. ,u 8.55h , postavljeno pittanje
ajde da pokusam - da ga postavim sama a vi me ispravljajte....
|
|
|
 |
|
 |
10-11-2008, 13:51
|
|
|
Čarobnjak
Miky je offline
Registrovan: Oct 2007
|
Please, moze li pomoc za ovo pitanje .. pitanje je isto ... ali ga ponavljam ... jer je "status quo" vec danima! jos nije rekao svojima za moje dete ... a stalno obecava, jednostavno ima blokadu .. a ne zelim da se stalno raspravljamo oko toga!
Da li ce ovog puta konacno reci svojima da imam dete? i kakve ce biti posledice/reakcije?
10. novembar 2008, 12.26, Sant'Ilario d'Enza
ASC: u Jarcu 28°, Saturn u Devici u 8. kuci ... u znaku Venerinog pada .. ne znam da li ovo uopste ima vaznosti za ovaj horar ...
Mesec: u Ovnu u 2. polju
DSC: On ... u Raku, Mesec je u Ovnu u 2. polju, tj. u njegovom 8. .. hmmmm ne znam u horarnoj astrologiji i u ovom slucaju sta oznacava 8. polje jer i moj vladar i njegov se nalaze u tim poljima ... ovde on egzaltira Sunce a u znaku pada Saturna, tj. Ja!!! ne znam da li ovo moze da znaci to da sam ja ocajna zbog cele te situacije i da me on prosto izludjuje jer ne zna da uzme stvari u svoje ruke i da resava! inace se cesto svadjamo oko toga ..
Izmedju ASC i DSC nema povezanosti .. sto moze biti pokazatelj da je odgovor negativan o da on NECE reci ..
Ne bih da lupetam ali meni ovaj odgovor lici na NE ... jos vidim da je Mesec tj. on u znaku Ovna i time je on pod uticajem njegovih roditelja jer Ovnom upravlja Mars koji je vladar 10. kuce, tj. njegove 4. ...
Shmile sapni nesto, molim te .... decko je stvarno nemoguc, i stvarno nema m... za neke stvari!!! a od toga zavisi, sto se mene tice, i nasa veza!
|
|
|
 |
10-11-2008, 17:41
|
|
|
Veštac
dacked je offline
Registrovan: Jul 2007
|
................................................................................................................................
|
11-11-2008, 02:23
|
|
|
Obično gatalo
malomace je offline
Registrovan: Jan 2008
|
Sta mogu da ocekuje od decka sa kojim se trenutno dopisuje,sta on zeli od mene,da li nam stoji veza ili  ?hvala
horic: http://tinypic.com/view.php?pic=2lsz1c1&s=4
|
|
|
12-11-2008, 12:19
|
|
|
Junior Member
azur je offline
Registrovan: Dec 2007
|
Moja prijateljica iz Budve zeli da da svoju kucu investitoru da bi na tom mestu napravio zgradu.Danas 12nov u 9:44am(Budva) postavila mi je sledece pitanje
Da li cu do kraja 2008.g. poceti sa konkretnom realizacijom (potpisivanje ug.sa investitorom, izrada projekta, pripremni radovi na terenu...) izgradnje stambenog objekta na mojoj parceli i da li ce objekat biti zavrsen do kraja 2009.god.
Moja prijateljica je predstavljena 11 kucom na 18 40 Sco .Vladalac Mars je na 27 9Sco u njenoj prvoj kuci odnosno u 11.Ugovori bi bili 7 od 11.Vladalac je Venera na 29 40 Jarca
Upomoc...mnogo je zapetljano..unapred hvala na odgovoru
|
|
|
12-11-2008, 20:54
|
|
|
Junior Member
ceseM je offline
Registrovan: Oct 2008
|
Muchi me ovo pitanje vec godinu dana...valjda cete mi pomoci da ga razresim...u pitanju je platonska ljubav od pre 10 godina koja je nakon godina bez kontakata prosle godine ponovnim virtuelnim susretom probudjena
Pitanje: da li cemo ikada biti zajedno?
Postavljeno: 12.11.2008. u 19.44h u Beogradu
Moje tumacenje: vladar ASCD mesec u biku u 11 polju (posto je mesec kosignifikator u ovom slucaju je znacenje samog meseca pojacano) / znaci / pitac je emotivan ili postavlja pitanje u vezi emocija...da li sada gledam da je mesec egzaltiran ili ne?
onda, mesec je u 11 polju sto moze da govori o prijateljima odnosno emociji prema prijatelju? dalje, vladar polja pitanja (5 polje - ljubav) je mars u 5. u sedistu i konjukciji sa suncem dakle sprzen od sunca sta onda?
|
|
|
14-11-2008, 02:02
|
|
|
Junior Member
ttiinnaa je offline
Registrovan: Sep 2008
|
dobar dan...mene zanima da li cu se pomiriti sa bivsim sa kojim nisam skoro dve godine...01:08 14.11.2008. Indjija
ASCD 19 stepen 01' 22" u devici
MC16 stepen 41' 32" u blizancima
sunce 21 stepen 59' 15" u skorpiji
mesec 29 stepen 02' 25" u biku
|
|
|
14-11-2008, 02:06
|
|
|
Junior Member
ttiinnaa je offline
|
da li cu pronaci prstenje koje mi je nestalo...(4 komada)
01:03 14.11.2008. Indjija
ascd 18 stepen 04'20" u devici
mc 15 stepen 31' 52" u blizancima
|
|
|
14-11-2008, 02:33
|
|
|
Junior Member
ttiinnaa je offline
|
pa,glupaca  ))
ali nasla sam..jupiii
|
|
|
 |
|
 |
14-11-2008, 20:14
|
|
|
Čarobnjak
jupiter u raku je offline
Registrovan: Dec 2007
|
Quote:
Originally Posted by selena
evo pitanje dali ćemo se uskoro vidjediti??do kraja mjeseca??
http://i33.tinypic.com/24115z8.gif -karta
ovako asc je blizancima-merkur je u škorpionu na 3 stupnja
desc je u strijelcu vladar jupiter je u 8 kući u hladnom jarcu
mjesec jevodenjaku i nema veze s nijednim od njih???
ovako aspekt je aplikacioni -merkur je brži od jupitera i dostići će ga, a prvi aspekt je kad se za 11 jedinica vremena merkur nađe na suncu u škorpionu i tada će oni dva zajedno da čine sekstil na jupiter u jarcu(bit će mu teško držati se hladan i distanciran??) i istovremeno kvadriraju mjesec u vodenjaku-sve opet nešto neobično ali puno istine???
dakle do susreta će doći i biti će ok????
molim da me se provjeri i ispravi!!!! 
|
selena,draga do susreta će doći...
ali sam to povezala preko meseca.
imamo separaciju mo 90 so
sledeća aplikacija je mo 60 ve
mo povezuje so i ve..
ovom prilikom da se izvinim ostalima ,koji su pitali ,ne mogu sve...odmah 
|
|
|
 |
14-11-2008, 20:16
|
|
|
Čarobnjak
selena je offline
|
ljubim te mila hvala!!!bitno da se vidimo!!!!
|
|
|
 |
|
 |
16-11-2008, 11:06
|
|
|
Čarobnjak
Miky je offline
|
Quote:
Originally Posted by Miky
Please, moze li pomoc za ovo pitanje .. pitanje je isto ... ali ga ponavljam ... jer je "status quo" vec danima! jos nije rekao svojima za moje dete ... a stalno obecava, jednostavno ima blokadu .. a ne zelim da se stalno raspravljamo oko toga!
Da li ce ovog puta konacno reci svojima da imam dete? i kakve ce biti posledice/reakcije?
10. novembar 2008, 12.26, Sant'Ilario d'Enza
ASC: u Jarcu 28°, Saturn u Devici u 8. kuci ... u znaku Venerinog pada .. ne znam da li ovo uopste ima vaznosti za ovaj horar ...
Mesec: u Ovnu u 2. polju
DSC: On ... u Raku, Mesec je u Ovnu u 2. polju, tj. u njegovom 8. .. hmmmm ne znam u horarnoj astrologiji i u ovom slucaju sta oznacava 8. polje jer i moj vladar i njegov se nalaze u tim poljima ... ovde on egzaltira Sunce a u znaku pada Saturna, tj. Ja!!! ne znam da li ovo moze da znaci to da sam ja ocajna zbog cele te situacije i da me on prosto izludjuje jer ne zna da uzme stvari u svoje ruke i da resava! inace se cesto svadjamo oko toga ..
Izmedju ASC i DSC nema povezanosti .. sto moze biti pokazatelj da je odgovor negativan o da on NECE reci ..
Ne bih da lupetam ali meni ovaj odgovor lici na NE ... jos vidim da je Mesec tj. on u znaku Ovna i time je on pod uticajem njegovih roditelja jer Ovnom upravlja Mars koji je vladar 10. kuce, tj. njegove 4. ...
Shmile sapni nesto, molim te .... decko je stvarno nemoguc, i stvarno nema m... za neke stvari!!! a od toga zavisi, sto se mene tice, i nasa veza!
|
Ne znam da li se vidi iz horara, ali JE REKAO .. juce ... sada ako mozes Jupiteru .. da vidis samo kakve ce biti reakcije njegovih na duze staze .. da li ce mu praviti probleme? ili ce otezavati stvar... moze da se uzme u obzir i drugi horarac koji je postavljen u 10.00, 16. nov, Sant'Ilario d'Enza Italy, ili da se gleda u isti ...
http://s233.photobucket.com/albums/e...itelji_hp3.gif
|
|
|
 |
|
Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 2 (0 član/članova i 2 gosti/gostiju)
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|