|
|
 |
03-09-2008, 02:13
|
|
|
Čarobnjak
pepuuu je offline
Registrovan: Sep 2007
|
  ...ne bi ja opet postavljala isto pitanje nakon samo 10-tak dana...ali su se dogodio muving...neki novi,neki obnovljeni kontakti...mene zanima konkretizacija  
(a i mislim da je horarac zanimljiv,ako zažmirimo da je možda prerano;Asc je na 2 st Bika))
Da li mi ide ko u susret? http://i36.tinypic.com/1z64dqs.gif
1/Asc; na 2 st Bika...vladarica Venera u Vagi (sjedište)
Mjesec ; na 17. st Vage
2/zbog pitanja gledamo Aplikaciju prve Muške planete; a to je Mars u Vagi i u apl.konjukciji sa Venerom...orbis 5 (Mars dolazi iz VII. i XII. kuće)..
3/Mjesec takođe u konjukciji sa Marsom ,ali separaciji..
----------------------------------------------------------------------------------
Moj zaključak je da sam sa tom osobom već imala nešto u prošlosti ,a moglo bi biti nešto i u budučnosti...
Mars je u Vagi,mjestu svog izgona -to je neka osoba u problemima...sve se događa u 6.kući koja može značit i neprijatelji i loše što se događa neovisno o pitaču
(mrvicu me buni što dolazi i iz XII.kuće...jel ga to znam ili ne znam...ili nije bitno)
Sve se događa u kardinalnom znaku pa će se desiti zacas1,4,7,10
dan~ 3,6,9,12
nedelja~ 2,5,8,11
Edit;...aha..kad se gleda kada će doči do aspekta vidi se da će se imak Mjesec prije ubacit i napravit 60 sa Venerom...isto tako Mars će prije biti u aspektu sa retro Jupiterom
Što znači...prepreke...odgovor je NE
Last edited by pepuuu : 03-09-2008 at 16:10.
|
|
|
 |
re: |
 |
03-09-2008, 09:08
|
|
|
Moderator
Shmishonja je offline
Registrovan: Oct 2006
|
re:
Quote:
Originally Posted by Cor Serpentis
Smisho, Hvala Najlepse!
Jel Moze Biti Tajna Po Pitanju Najboljeg Druga/drugarice-3. Polje
Ma I Ja Pitam Gluposti, Valjda Moze...
Ljubac Smisho 
|
Pa ako gledamo prijatelje ~ III horarno polje je njihovo V polje, a horarno IV polje njihovo VI polje. Sve je moguće 
|
|
|
03-09-2008, 09:37
|
|
|
Junior Member
landara1234 je offline
Registrovan: Jun 2008
|
Quote:
Originally Posted by Marsovka
Saturn i Sunce su u Devici, a ne u Lavu
Za 1 stepen Sunce formira egzaktnu konjunkciju sa Saturnom sto daje pozitivan odgovor.
|
Hvala Marsovka,za kratak i direktan odgovor (samo da vidis moj osmeh  ).Zaljubljena sam u tog decka 5 godina i nista.A da li mozes da mi pomognes i pogledas kada ce to biti (koliko sam shvatila to moze da se proveri a posmatra se Mesec...).
|
|
|
 |
re: malo kasnim... |
 |
03-09-2008, 10:25
|
|
|
Moderator
Shmishonja je offline
|
re: malo kasnim...
Quote:
Originally Posted by Miky
Sta me ocekuje na poslu u narednom periodu? 2. septembar, 12.15, Sant'Ilario d'Enza (Italy). Pitam ovo jer duze vreme stagniram ovde gde sam, a nesto u poslednjim godinama zahvaljujuci drugima ("garnituri"), kao sto si ti Shmile lepo videla jednom u horarcu davno, poslodavac nije bio nesto raspolozen prema meni ... a nekada me je bas cenio ... ja stoga sam se nesto i zatvorila u sebe i sve manje dajem na poslu, mada nesto i nema da se radi jer i sam gazda je stagnirao ... a meni treba nesto da me pokrene!!! i da me razvije na poslovnom planu ...
Signifikatori:
Ja: ASC u skorpiji, dakle Mars u vagi u 11. polju, to bi mozda znacilo da sam pocela da razmisjlam o nekim ambicijama ili tako sl. ..ali Vaga vlada 7. poljem i 12. .. to bi znacilo da sam okupirana pitanjima partnerstva i nekim tajnim i skrivenim stvarima? Signifikator za posao, nisam sigurna, gleda se 6. polje? onda je to u Ovnu, takodje Mars u 11. polju ...Karijera 10. polje, u Lavu, Sunce u 10. polju ... to bi trebalo da bude ok, ali u Devici ... ne znam sada bas, a ti me Shmile ili bilo ko od strucnijih ispravite! Hvala unapred
|
Kada analiziramo neki horarac ne treba previše ići u širinu kada su druga polja u pitanju. Znači, ako pitamo za posao, gledamo prvenstveno ona polja koja se i vezuju za posao ~ X polje i VI polje, sva ostala polja su nam samo "šlag na torti".
Ovde Mars na 08° Vage u XI polju kao vladar Asc' nam ukazuje na to da su tvoje misli usmerene na promenu, da li radnog mesta ili samog posla, tj. da želiš da se baviš nečim drugim, ali s obzirom da je Mars slab, to su samo potajne ideje jer nemaš dovoljno hrabrosti to sebi i da priznaš. Mesec na 12° Vage u XI polju to i potvrdjuje. Tvoja duša stremi nečem novom, promeni, ali opet, s obzirom da Mesec [tvoje emocije] nisu u skladnom odnosu sa Marsom [jer za Mesec sve vezano za Mars je izgon] u tebi se vodi bitka da li i da misliš o tome ili ne a kamoli da naglas kažeš da želiš nešto da promeniš u vezi radnog mesta ili opisa samog posla. X polje pak je u Lavu, sa Suncem na 10° Device u X polju. Imedju Marsa i Sunca ne postoji aspekt, izmedju Meseca i Marsa je bio. Prva Marsova aplikacija je 90° sa retro Jupiterom, dok Sunce ima aplikaciju O° sa Saturnom. Ovo nak "kaže" sledeće ~ tebe će početi da zanima kako da promeniš svoju finansijsku situaciju, a na poslu će se ispodešavati manje promene, ali tebi u korist tj. promene koje ti odavno priželjkuješ, jer Sunce aplicira ka Satrunu kojeg Mars egzaltira 
Quote:
Originally Posted by limunada
evo da i ja postavim pitanje zanima me da li ce se pojavit neko nov?
pitanje je postavljenoo danas u 13.09h u becu
kako ja vidim:
ja sam asc na 25° vladar mars u 10.kucu u vagi tamo mi je sve mo,me u vagi a ve u djevici
dc vladar venera u 10.kucu a 5.kuca je i vladar mars sve u 10. sto oznacava nesto za posao kako da gledam novi susret dali je negativan il pozitivan odgovor
|
Kao što juče rekoh, NE GLEDA SE VII POLJE AKO JE OSOBA KOJA PITA SAMA I NIJE U EMOTIVNOJ VEZI. Ti pitaš da li ti neko ide u susret, da li ćeš nekoga uskoro upoznati i sklopiti emotivnu vezu sa njim ~ znači ~ SAMO GLEDAŠ PRVI ASPEKT KOJI SKLAPA VLADAR ASC ~ u ovom tvom slučaju to je Mars [ti] koji sklapa 90° sa retrogradnim Jupiterom ~ znači neki muškarac tipa Jupitera u Jarcu ti "ide u susret" 
|
|
|
 |
03-09-2008, 10:54
|
|
|
Čarobnjak
saandraa je offline
Registrovan: Apr 2007
|
e shmile alal ti cufta kako objasnjavas!
polako ali sigurno se prisecam...a i citam opet sve sto si ti pisala po starim postovima, pa valjda cu opet moci da se ukljucim barem u diskusiju!
eto, najbolje se na primerima uci!
hvala ti sto odvajas toliko vremena za nas i naravno za tvoje strpljenje!
kisss
|
|
|
 |
 |
03-09-2008, 11:23
|
|
|
Moderator
Shmishonja je offline
|
Quote:
Originally Posted by landara1234
Da li cu uci sa njim u vezu?
Pitanje postavljeno 2.9.2008, 17,41h,u Srbiji,Loznica
ASC na 4 stepenu Vodolije,
Ja sam prestavljena Saturnom koji se nalazi u 7 kuci 11 stepenu u znaku Lava,a on Suncem koji se nalazi u 7 kuci na 10 stepenu Lava
Mesec je na 15 stepenu u znaku Vage u 8 kuci.
Please,da mi neko odgovori.Pozdrav.
|
Kao što si rekla, ti si Saturn, on je Sunce, a oni imaju direktan aplikacioni aspekt i to O° što nam daje POTVRDAN odgovor ~ ali s obzirom da je Mesec upravo ušao u spaljeni put i u praznom je hodu, moraćeš još malkice da sačekaš da se ta željica tvoja i ostvari 
Quote:
Originally Posted by silva69
molim vas da mi hitno odgovorite...Sad sam saznala da je danas operiran od karcinom na debelog creva muz moje prijateljice...Interesuje me kakvo ce
biti njegovo zdravstveno stanje. Skopje 16:19 h
ja sam saturn, moja prijateljica je moja 11 kuca strelac - jupiter, njen muz je 7 od 11 kuce 5 kuca merkur , a njegovo zdravlje je strelac jupiter...Nadam se da nisam pogresila
...Hvala
|
Ti si Asc' u Škorpionu, tvoja prijateljicatrelcu je XI polje u Strelcu, a njen suprug je 7 od 11 ~ V horarno polje koje je u Blizancima, sa Merkurom na 05° Vage u horarnom VIII polju i naginje ka vrhu horarnog IX polja, tj. njegovom V [tj, VI] polju.
Kada su zdravstveni horarci u pitanju prvo se i osnovno gleda planeta koja predstavlja bolesnika i uz Prolomejevu pomoć odredjujemo koga voli a koga ne voli ta planeta [ovde je to Merkur] i takodje pogledamo da bi imali orijentaciju druge planete u čartu da bi videli da li neka od njih voli ili ne voli [tj, da li želi ili ne želi, da li može ili ne može] da pomogne toj našoj planeti.
U ovom slučaju Merkur je na 05° Vage ~ on je pod vladavinom Venere, u triplicitetu, terminu je Saturna i dodatno ga egzaltira, u licu je Meseca, a sve vezano za Mars je za Merkur u izgonu, dok je sve vezano za Sunce, za Merkur u padu. Ovde imamo da Venera vlada njegovim V i XII poljem ~ što nam kaže da je on u bolnici [ne treba da gledamo V polje jer ono nema veze sa tematikom pitanja] Naglašeni Saturn koji je vladar njgovog IX i X polja [IX polje - profesionalni, stručni lekari, X polje - lekarski tretman, lečenje] nam ukazuje da on [pacijent za koga se pita] izuzetno orijentisan na svoje lekare i ima ogromno poverenje u njih. Merkur u licu Meseca nam govori [Mesec je vladar njegovog III polja i u praznom je hodu i dodatno polako ulazi na spaljeni put] da njegove misli i raspoloženje polako klize u negativnost i depresiju. Sve vezano za Marsa za Merkur je u izgonu ~ ovo baš i nije dobro jer je Mars simbolično ~ operacija, pa možemo da dodjemo do zaključka da operacija nije bila najuspešnija, a sve vezano za Sunce za Merkur je u padu ~ ovo je još jedan znak da zdravlje ovog čoveka i njegvova vitalnos su jako jako loši...
Merkurova prva apliakcija je 90° sa retro Jupiterom, ali se ona neće ostvariti jer ih preseca Sunce 120° Jupiter ~ to nam govori da će s obzirom da je Jupiter vladar pacijentovog VIII polja, neće doći do sklapanja aspekta izmedju njega i simbolike VIII polja, jer će ih u tome sprečiti Sunce ~ za sad život mu je van opasnosti. Ali... Sunce je vladar horarnog VIII polja, a dodatno Mesec loš [ušao na spaljeni put, u praznom hodu i na fixnoj zvezdi Južna Skala] pa nam to može ukazati da će oporavak biti bolan, dug, a na žalost, moguće je da će se bolest i vratiti [kad Mesec bude ušao u znak svog pada ~ Škorpiona, koji inače vlada tim delom tela...]
|
|
|
 |
 |
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* |
 |
03-09-2008, 11:30
|
|
|
Moderator
Shmishonja je offline
|
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Quote:
Originally Posted by saandraa
e shmile alal ti cufta kako objasnjavas!
polako ali sigurno se prisecam...a i citam opet sve sto si ti pisala po starim postovima, pa valjda cu opet moci da se ukljucim barem u diskusiju!
eto, najbolje se na primerima uci!
hvala ti sto odvajas toliko vremena za nas i naravno za tvoje strpljenje!
kisss
|
Pa tako se i uči ~ ja nisam imala tu sreću da mogu ovako kao na ovom Forumu da se informišem, već sam sve morala sama da čačkam i otkrivam [što i dan-danas radim] pa se zato maximalno trudim da vam što jednostavnije objasnim sve u vezi horarne 
Kako si krenula ~ biće superiška ~ a moj je savet da i drugi tako rade ~ na starim primerima da vežbaju
|
|
|
03-09-2008, 11:46
|
|
|
Veštac
mace je offline
Registrovan: Feb 2007
|
|
 |
|
 |
03-09-2008, 12:29
|
|
|
Čarobnjak
Miky je offline
Registrovan: Oct 2007
|
Izvinjavam se na dosadi ... ali trenutno imam i neko drugo pitanje vezano za moju majku ... pa zelim jasnije da vidim tu situaciju sa njom ... da naglasim da ja nisam odrasla sa njom i da smo uvek bile daleko i ne tako bliske ... iz raznih okolnosti i razloga ...
Da li moja majka mene gleda kroz korist i kao priliku za pomoc kad joj zatreba? kakav stav/osecanja ima prema meni? Nesto ne osecam tu bezrezervnu ljubav prema meni vec je uvek spremna za neku kritiku prema meni cim nije po njenom ....
3. septembar, 11.08, sant'ilario d'enza, Italy
JA, ASC na 0° Skorpije, dakle Mars u 12. polju, na 9° stepenu Vage, takodje tu je i Mesec na 24°, to sve govori da se ja bas i ne osecam prijatno i dobro u ovom odnosu sa njom, nekako se osecam potisnutom ...
e sada majka, nisam jos skontala da li je to 4. ili 10. polje. Ako je cetvrto u Vodoliji, vladar Saturn u Devici u 11. polju ... Vidim da Saturn ima aplikaciju sa Marsom.. ali dalje ne znam, jos nisam savladala a i tesko mi je nekako za te aplikacije i aspekte..
Ali vidim da Saturn, tj. majka ima aplikaciju i to konjukciju sa So koji vlada 10. poljem i koji se nalazi u 10. polju, pa mi nekako zvuci da je nas odnos vise na "poslovnoj" bazi ..., mozda samo trenutno ... (jer me je pitala da joj dam neki novac za sestru iz drugog braka), onda ima aplikaciju u sa Mesecom i sa R Jupiterom u Jarcu i to trigon .. ali sad sve ovo vec petljam i ne znam da povezujem.. kada neko ima vremena ...
Ah da dodam .. ne znam kako ovo da protumacim.. ali za Mesec, sve vezano za Saturn, tj. majku je u egzaltaciji ... ne znam da li je pozitivno za mene ili za majku ..
Last edited by Miky : 03-09-2008 at 12:42.
|
|
|
 |
03-09-2008, 12:41
|
|
|
Veštac
mace je offline
Registrovan: Feb 2007
|
ja sam kreten , ovo mi se nije desavalo...
za predjasnji horar vezano za bebu pogresila sam datum tj mesec umesto sep.ja napisala avgust, da li to nesto znaci tj da li se vazi taj horar smiso? tj pitam se da li je slucajno taj horar ili je nesto kosmos hteo da mi kaze?
ako ne vazi evo ga sa mesecom septembrom
http://s239.photobucket.com/albums/f...4772_32498.gif
ovde je drugacija slika, ja sam mars na 0 sco i nalazim se u 12 kuci ..??
a peta kuca u ribama , vladalac po TA je JU, mars i JU imaju kvadrat aplikacioni 3 ?
ovde mi nista nije jasno ???
|
 |
 |
03-09-2008, 12:49
|
|
|
Moderator
Shmishonja je offline
|
Quote:
Originally Posted by ljubisa07
Sav sam uzrujan, upravo se vracam sa sudjenja koje sam danas imao. Kratko receno, pozvani svedok nije dosao na danasnje rociste, sudija ne postuje
resenje viseg suda da prvo ispita svedoka, pa onda nastavi sa prikupljanjem drugih dokaza, koje je trazilo tuzilastvo (sto god oni predloze prihvata se...). Na to reaguje moj branilac, a sudija mu kaze, sedi ovde ja odlucujem... On trazi njeno izuzece iz daljeg postupka, ona prekida sudjenje i posle 1 sata, donosi resenje, koje je potpisao predsednik suda da se odbija zahtev branioca i nastavlja sudjenje po svome.. Sledece rociste je zakazala za 02.10.2008. pa tek treba da se obavi novo vestacenje...
shmisho, ja te pitam ako si u prilici odgovorimi:
- Da li ce se ovaj proces oduziti, zbog svega iznetog i do kada moze trajati?
U Pozarevcu, 02.09.2008. u 16h i 55min. Puno hvala
|
Na žalost, trajaće, jer je Mesec koji vlada protivničkom stranom u praznom hodu i upravo ulazi na spaljeni put i sklapa O° sa fixnom zvezdom Južna Skala ~ pa se zato pripremi [naročito psihički pa i fizički] jer će sledeći "napad" biti još žešći, jer upravo taj Mesec ulazi u znak Škorpiona i doneće samo negativne stvari
Quote:
Originally Posted by s_ana_dra
evo i ja imam jedno pitanje, cisto i zbog vezbe, da probam malo
pitanje je 02.09. u 21:32, naravno bgd. Da li cu ove godine ostati u drugom stanju, odnosno ima li sanse za tim??? to pitam jer mi je shmile prilikom analize horoskopa rekla da se
to moze desiti iznenada, i to da necu uopste znati, pa eto cisto da vidimo sta me tu ceka.
koliko sam skontala, za takvo pitanje se gleda vladar Ac, mesec, i 5 kuca
Ac je u biku, na 15,20 stepani. venera, kao moj signifikator je u vagi, joj al je meni dobro, hehe, znaci u vagi na 3,56 stepeni.
mesec kao kosignifikator je u vagi na 17,09 stepeni.
peta kuca pocinje u lavu, a sunce je u devici na 10,41.
e sad najverovatnije se gledaju dostojanstva:
venera je u svom sedistu, u licu meseca, ali je u izgonu sunca.
mesec je takodje u vagi, i on je u izgonu sunca, sto mislim d au ovom slucaju daje negativan odgovor.
a sunce je u triplicitetu venere i meseca, tj. mene, u terminu venere i licu venere, ali takodje i u padu venere.
pojma nemam, ne znam kakav je zakljucak, haha
jedva cekam ocenu, haha. Bice sedi 1, haha pozzz
|
Ovako ~ tačno tako ~ gledaju se te tri planete ~ vladar I polja, vladar V polja i Mesec, jer mora da postoji konekcija izmedju njih da bi došlo do potvrdnog odgovora.
Ti kao Venera prvu aplikaciju imaš tek sa retro Jupiterom 90°... Vladar V polja je Sunce i ima prvu aplikaciju sa retro Jupiterom 120°... ali na žalost iako tako izgleda da Jupiter spaja Veneru i Sunce, nije tako, jer ih u tome sprečavaju Jupiterove dve aplikacije ~ prva sa Marsom 90° a druga sa Merkurom 90°...
Mesec koji je u praznom hodu i na spaljenom putu nam daje na žalost negativan odgovor, jer je "majčinstvo" ovde narušeno lošom pozicijom Meseca i njegovim ulaskom dalje u znak svog pada ~ Škrpiona 
Quote:
Originally Posted by mace
pitanje je kad cu imati dete?
http://s239.photobucket.com/albums/f...0915_22802.gif
ajmo sad, ja sam vaga tj venera i nalazim se u 11 kuci u lavu sto je fino, dete se gleda peta kuca koja je u vodoliji jel tako smile?
vladar po TA je SA jel  ?
VE i SA nemaju kontakt
MO i SA aplikaciono 1konjukcija ali pod vladarem 12 tj merkurom koji je u 11 tj u lavu... KAKO TO PROTUMAČITI?
pri tom MA kao vladar sedam, tj neko sa kim bi imala dete ...ne znam da li se to tako gleda...je u 12 kuci...???
cmok za dudu 
|
Dragi moja cica maco ~ nama je najbitnije u ovom čartu da nadjemo da li se Venera i Saturn, tj, Mesec i Saturn spajaju da bi dobili potvrdan odgovor ~ Venera je u Lavu u praznom hodu, Mesec je u Devici i prva mu je aplikacija upravo O° sa Saturnom, vladarom V polja. Nema potrebe da ideš u TE detalje. Nas samo interesuje da li postoji povezanost ovih planeta da bi dobili odgovor.
I za tebe savet, a i za druge ~ NE KOMPLIKUJTE ANALIZU KAD NEMA POTREBE ZA TIM Samo se skoncentrišite na vašeg signifikatora + Mesec i signifikatora pitanja i TO JE TO Horarci su divni jer su JEDNOSTAVNI i brzo se dolazi do odgovora ~ ako vam deluje teško, niiijeee ~ samo nemojte da "plivate" u nepotrebnim detaljima.
- prvo utvrdite signifikatore [vaš, Mesec i predmet pitanja]
- konsultujte se sa Ptolomejem oko dostojanstava
- pronadjite aplikacije te tri planete
- i dobijate odgovor

|
|
|
|