01-09-2008, 16:41
|
|
|
Moderator
Shmishonja je offline
Registrovan: Oct 2006
|
Quote:
Originally Posted by vigga
zanima me da li ce se javit zgb 13:43...30.8.2008.
Asc' 00° Strelca, Jupiter retro na 12° Jarca umetnut u II polju.
Mesec na 03° Device u IX polju.
Desc' u Blizancima, sa Merkurom na 01° Vage u X polju.
|
Merkur i Jupiter nemaju kontakt, a ni Mesec nema kontakt sa Merkurom, pa samim tim, na žalost, odgovor je negativan 
Quote:
Originally Posted by verder
30.08. 19:23h Vrsac
Asc' na 13° Riba, sa retro Jupiterom na 12° Jarca u XI polju.
Mesec na 06° Device u VI polju.
Desc' u Devici sa Merkurom na 02° Vage umetnutim u VII polju.
|
odgovor ~ Merkur i Jupiter nemaju kontakt ~ na žalost ~ negativan odgovor...
Last edited by TrilianSi : 01-09-2008 at 18:07.
|
|
|
01-09-2008, 17:53
|
|
|
Čarobnjak
saandraa je offline
Registrovan: Apr 2007
|
kao sto rekoh na predhodnoj strani totalno sam ispala iz takta sto se tice horarne, pa sada moram opet sve iz pocetka, ali ako sama sam kriva :-(
pitanje (vise za vezbu) posto sam (nadam se da je tako) spremna za nesto novo, da li ce se do kraja godine pojaviti neki muskarac u mom zivotu? bec 16:43
vako: ja tj. ASC jarac -> Saturn je u mojoj 8oj kuci u devici(sex, tajne, smrt??)
Mo takodje u 8oj kuci u devici
DSC taj neko je predstavljen rakom, a mesec takodje u 8oj kuci
(a kada bih gledala 5 kucu i venera bi bila isto u 8oj)
e sada...sta znaci kada se sve zguzva u jednoj kuci???
|
|
|
01-09-2008, 19:34
|
|
|
Junior Member
silva69 je offline
Registrovan: Aug 2008
|
Dali ce kredit mog duznika biti uskoro odobren kako bi vratio meni dug...Ovo mi je zaista vazno i hitno trebam odgovor...Unapred zahvaljujem svim onima koji ce mi odgovoriti na moje pitanje....Skopje 01.09.2008 18.32
|
|
|
 |
|
 |
01-09-2008, 19:47
|
|
|
Čarobnjak
selena je offline
Registrovan: Oct 2007
|
evo ovako probat ću i ja javno!
zanima me dali ću se uskoro sresti sa svojim bikom i hoćemo li sad biti konačno u prilici da popijemo kavu-tj da nam okolnosti dozvole da odemo na kavu i čašicu razgovora?
pitanje postavljeno u zagrebu,01.09.2008 u 18.41.
-http://i37.tinypic.com/1j5cm0.gif-kavica
e a sad mi nestala opcija edit-a karta neće da se otvara ali evo da probam (ako moderatori modu neka spoje sve u jednu poruku)
-asc je na 18 stupnjeva vodenjaka-dakle vladar mu je uran koji bi trebao predstavljati mene ,ali se uran ne gleda pa mu je suvladar mjesec koji je u dvagi u 7 kući i ide prema merkuru 2 stunja dalje...
-desc je na 18 stupnjeva lava to bi bio on vladar mu je sunce koje je u djevici na 9 stupnju
-između sunca i mjeseca tj merkura je saturn i venera-saturn hladi i racionalizira ali i označava trajnost i ispravak grešaka sa venerom znači u ljubavi-
-evo ja postavila ali nisam ništa pmetnija!!!!
-pretpostavljam da je važno i da na asc nasjeda SMČ iz 12 kuće!!!
Last edited by TrilianSi : 01-09-2008 at 20:12.
|
|
|
 |
 |
|
 |
01-09-2008, 19:58
|
|
|
Veštac
vilenija je offline
|
Quote:
Originally Posted by saandraa
kao sto rekoh na predhodnoj strani totalno sam ispala iz takta sto se tice horarne, pa sada moram opet sve iz pocetka, ali ako sama sam kriva :-(
pitanje (vise za vezbu) posto sam (nadam se da je tako) spremna za nesto novo, da li ce se do kraja godine pojaviti neki muskarac u mom zivotu? bec 16:43
vako: ja tj. ASC jarac -> Saturn je u mojoj 8oj kuci u devici(sex, tajne, smrt??)
Mo takodje u 8oj kuci u devici
DSC taj neko je predstavljen rakom, a mesec takodje u 8oj kuci
(a kada bih gledala 5 kucu i venera bi bila isto u 8oj)
e sada...sta znaci kada se sve zguzva u jednoj kuci???
|
ako ja dobro razumem, ti nemas nekog konkretnog muskarca u "vidu"...
ti si predstavljena saturnom koji je je spaljen od strane sunca...sto znaci da si "zaslepljena" i ne vidis realno okolnosti oko sebe...
ono sto bih ja rekla da ti ne primecujes je da vec postoji jedan muskarac koji gaji odredjena osecanja prema tebi, a predstavljen je jupiterom u tvojoj prvoj kuci...
jupiter je retro i dolazi iz 12. polja, u saturnovom vladarstvu...rekla bih da ti vec neko duze vreme privlacis njegovu paznju i kao licnost i kao zena, ali da on to sve drzi u tajnosti i ne pokazuje otvoreno...
ako uzmemo i veneru koja predstavlja tebe kao zenu, i njena prva aplikacija sa nekom muskom planetom je sa jupiterom...
sad, tu ima mnostvo planeta koje ce ometati aspekt izmedju saturna i jupitera tako da ce prilike za konkretnu akciju stalno izmicati...
rekla bih da ce ipak on odigrati znacajnu ulogu u tvom zivotu i ne iskljucujem mogucnost da se na kraju i desi nesto...ali ne dok je signifikator tebe spaljen, sto znaci da je potrebno da prodje +/- 12 jedinica vremena...
Quote:
Originally Posted by selena
e a sad mi nestala opcija edit-a karta neće da se otvara ali evo da probam (ako moderatori modu neka spoje sve u jednu poruku)
-asc je na 18 stupnjeva vodenjaka-dakle vladar mu je uran koji bi trebao predstavljati mene ,ali se uran ne gleda pa mu je suvladar mjesec koji je u dvagi u 7 kući i ide prema merkuru 2 stunja dalje...
-desc je na 18 stupnjeva lava to bi bio on vladar mu je sunce koje je u djevici na 9 stupnju
-između sunca i mjeseca tj merkura je saturn i venera-saturn hladi i racionalizira ali i označava trajnost i ispravak grešaka sa venerom znači u ljubavi-
-evo ja postavila ali nisam ništa pmetnija!!!!
|
uran se ne gleda, ali to ne znaci da asc nema svog vladara
vladar asc je saturn...i kao sto vidis on je u aplikacionoj konjukciji sa suncem...
uzivaj u kafi...
Last edited by TrilianSi : 01-09-2008 at 20:13.
|
|
|
 |
01-09-2008, 20:15
|
|
|
Čarobnjak
selena je offline
|
znači sunce-on ,prilazi meni saturnu -jel tako???
a kako da je vladar vodenjaka saturn???
http://i37.tinypic.com/1j5cm0.jpg-kavica
|
|
|
01-09-2008, 20:20
|
|
|
Veštac
marijana511 je offline
Registrovan: Sep 2007
|
Da li ce se nas odnos razviti u nesto vise od prijateljstva?
Kragujevac
1.09.2008.
19:07
Pokusala sam sama, zaista jesam, ali ako sam dobro uradila kartu ispada da ovde on prilazi meni (Merkur ka Jupiteru) i da je on u konjukciji sa vladarom 5. kuce a da sam ja retro Jupiter u jarcu u 11. koji koci. Jel moguce nekako da smo zamenili uloge, pa da je on predstavljen vladarom Asc a ja Desc, jer mi bas tako deluje?
Last edited by marijana511 : 01-09-2008 at 23:48.
|
|
|
01-09-2008, 20:44
|
|
|
Junior Member
silva69 je offline
Registrovan: Aug 2008
|
Dali ce kredit mog duznika biti uskoro odobren kako bi vratio meni dug...Ovo mi je zaista vazno i hitno trebam odgovor...Unapred zahvaljujem svim onima koji ce mi odgovoriti na moje pitanje....Skopje 01.09.2008 18.32
Ja sam asc Saturn na 11.35 devica u 7 kuci, i mesec na 2.37 vaga isto u 7 kuci. Predmet pitanja je 8 kuca vladalac venera na 2.33 vaga u 7 kuci... Dalje nista ne znam , pa bih vas zamolila za pomoc...
|
|
|
 |
|
 |
01-09-2008, 20:50
|
|
|
Veštac
vilenija je offline
|
Quote:
znači sunce-on ,prilazi meni saturnu -jel tako???
|
da...bicete u prilici da se sastanete
Quote:
|
oduvek...
evo malo, mada je offtopic
horusova linija:
http://www.zvezdarijum.org.yu/szkrug.htm
Quote:
Originally Posted by silva69
Ja sam asc Saturn na 11.35 devica u 7 kuci, i mesec na 2.37 vaga isto u 7 kuci. Predmet pitanja je 8 kuca vladalac venera na 2.33 vaga u 7 kuci... Dalje nista ne znam , pa bih vas zamolila za pomoc...
|
ne dopada mi se sto je saturn (ti) spaljen od strane sunca, pa tako mislim da nisi upoznata sa svim detaljima...
sa druge strane venera je prilicno jaka, tako da tvoj duznik ima mogucnosti da dodje do potrebnog novca...
izmedju saturna i venere nema povezanosti...mislim da ces imati jos problema oko naplate duga
Last edited by vilenija : 01-09-2008 at 21:10.
|
|
|
 |
01-09-2008, 21:31
|
|
|
Obično gatalo
Miraceti je offline
Registrovan: Mar 2008
|
Quote:
Originally Posted by Miraceti
Dali ce sve biti ok sa mojom trudnocom , tj. dali cu uspeti da je odrzim do kraja. Skopje, 1.9.2008 god u 13,13 . Ascedent na 3 stepenu strelca!
|
Please neka mi neko odgovori?? 
|
01-09-2008, 22:06
|
|
|
Veštac
vilenija je offline
|
Quote:
Originally Posted by Miraceti
Dali ce sve biti ok sa mojom trudnocom , tj. dali cu uspeti da je odrzim do kraja. Skopje, 1.9.2009 god u 13,13 . Ascedent na 3 stepenu strelca!
|
nemam iskustva sa zdravstvenim pitanjima ali cu pokusati da dam nekakav odgovor:
ti si predstavljena jupiterom koji je retro, u svom terminu i padu, pa verovatno malo teze podnosis trudnocu...
vladar 5. polja (trudnoca, nerodjeno dete) i 12. (porodjaj) je mars, sa kim jupiter ima aplikaciju...
moje misljenje je da ces izgurati do kraja, a da ces se malo bolje osecati kada jupiter ponovo krene direktno....
|
|
|
01-09-2008, 22:14
|
|
|
Čarobnjak
selena je offline
|
ima li koji način da iz gore navedene kartice saznam kvalitetu te kavice(dali će proći u ugodnom raspoloženju ili u svađi)i kako ili treba da postavim pitanje za to!!!
e jesam blesava još lijepo sama sebi objašnjavam da on sunce dolazi k meni saturnu-a sunce pali i prži imam tu situaciju i u natalu!!!
ja sam malo više čitala dali je to saturn spaljen od sunca????-znači biti ću ponovno spaljena od njega i zasljepljena ,koliko sam shvatila ,a jupiter radi tamo neke trigone nas oboje znači bit će tu i preuveličavanja i laži i napuhavanja...
čista pušiona-opet!!!
ah mi neki nikako da naučimo na prijašnjim greškama jel tako???
a možda se i isplati malo griješiti!! 
Last edited by selena : 01-09-2008 at 23:02.
|
|
|
 |
|
 |
01-09-2008, 23:11
|
|
|
Veštac
vilenija je offline
|
Quote:
ima li koji način da iz gore navedene kartice saznam kvalitetu te kavice(dali će proći u ugodnom raspoloženju ili u svađi)i kako ili treba da postavim pitanje za to!!!
e jesam blesava još lijepo sama sebi objašnjavam da on sunce dolazi k meni saturnu-a sunce pali i prži imam tu situaciju i u natalu!!!
ja sam malo više čitala dali je to saturn spaljen od sunca????-znači biti ću ponovno spaljena od njega i zasljepljena ,koliko sam shvatila ,a jupiter radi tamo neke trigone nas oboje znači bit će tu i preuveličavanja i laži i napuhavanja...
čista pušiona-opet!!!
ah mi neki nikako da naučimo na prijašnjim greškama jel tako???
a možda se i isplati malo griješiti!! 
|
pa tako nekako...
saturn jeste spaljen, a sunce predstavlja njega...
ali nije problem u jupiteru...
sve se to desava u devici, pa je moguce da se razgovor pretvori u neko analiziranje do besvesti...mozda i neke kritike (obostrane)...
u svakom slucaju, lopta je u njegovom dvoristu...
|
|
|
 |
01-09-2008, 23:16
|
| |