|
re: ma opušteno bwe i ne žuri! |
 |
01-09-2008, 12:24
|
|
|
Obično gatalo
damsel je offline
Registrovan: Mar 2008
|
Puno ti hvala što imaš strpljenja!
Onda smo on i ja ( Ve i Ma ) blizu konjukcije ali nam se Me ispriječio???
To ja sad čisto laički!
Ajd baš me zanima kakav ćeš mi odgovor dati...kakav je njegov stav?
|
|
|
01-09-2008, 13:05
|
|
|
Švrća
mikicca je offline
Registrovan: Feb 2008
|
Shmisho, moje pitanje je bilo u 11.51h Podgorica - Kad cu se useliti u stan koji sam kupila jos u aprilu 2007 godine? I ima li kod mene ista novo na ljubavnom planu u skorije vrijeme?
Ja sam odradila kartu po kojoj je Asc na 14st. Škorpije. Znači li to da sam predstavljana Marsom na 8 st. Vage koji se nalazi u XI polju ili Plutonom na 28st. Strijelca koji je u II polju?
A šta dalje?
Poljubi bebicu za mene.
|
|
|
 |
|
 |
01-09-2008, 13:06
|
|
|
Čarobnjak
Miky je offline
Registrovan: Oct 2007
|
Quote:
Originally Posted by Shmishonja
Tako je ~ ti si vladar Asc' ~ Vaga sa Venerom u Vagi na 02° na samom Asc. Okrenuta si sebi i svojim životom. Mesec je u praznom hodu u XII polju na 27° Device ~ osećaš da stagniraš, da situacija nije dovoljno razjašnjena, pomalo si uplašena zbog toga. On je Desc' sa Marsom na 08° Vage na Asc' ~ on je itekako orijentisan na tebe i samim tim i ljubomoran. Planovi za budućnost ~ aplikacije Marsa ~ u ovom slučaju ~ 90° sa retro Jupiterom ~ s obzirom da retro Jupiter vlada njegovim XII poljem ~ on želi da se reši nekih "tajnih pitanja" ~ želi da bude otvoren i da kaže šta misli i oseća i prema tebi i prema tvom načinu života. Bivši se gleda kao separacioni aspekt koji Venera ima ~ u ovom slučaju to je O° sa Merkurom...
|
Hvala ti Shmile! Sve je tacno, kao i to da sam okrenuta sebi i svom zivotu trenutno ...  . Rekla si da bivsi je separacija sa Merkurom koju ima Venera ... a posto vidim da je Merkur stao izmedju mene i njega.. trebalo bi da zakljucim da sve nedoumice ili kocnice koje ima partner prema meni i nasoj vezi zavise iskljucivo od mog odnosa sa bivsim?
Last edited by Miky : 01-09-2008 at 13:16.
|
|
|
 |
01-09-2008, 13:12
|
|
|
Čarobnjak
Vojvotkinja is online now
Registrovan: Aug 2006
|
Evo ja sad postavljam pitanje...
shta me ochekuje na emotivnom planu...?
12:11 h Podgorica 01.09.2008.godine
ASC u Shkorpiji na 18 44 stepenu Vladar Mars u Vagi na 8 20 stepenu u XI kuci
Mo u Djevici na 29om stepenu u X kuci
Vrh petog polja u Ovnu..vladar gore pomenuti Mars...
|
|
|
01-09-2008, 13:28
|
|
|
Obično gatalo
vigga je offline
Registrovan: Jun 2008
|
ajd nemam vremena danas ,komp sredujem,daklem jel se bude il nebude javio...sve mislim da nebude...ajd smisho fala..
|
01-09-2008, 14:10
|
|
|
Obično gatalo
Miraceti je offline
Registrovan: Mar 2008
|
Dali ce sve biti ok sa mojom trudnocom , tj. dali cu uspeti da je odrzim do kraja. Skopje, 1.9.2009 god u 13,13 . Ascedent na 3 stepenu strelca!
|
 |
|
 |
01-09-2008, 14:24
|
|
|
Veštac
vilenija je offline
Registrovan: Oct 2007
|
Quote:
Originally Posted by vigga
ajd nemam vremena danas ,komp sredujem,daklem jel se bude il nebude javio...sve mislim da nebude...ajd smisho fala..
|
jupiter i merkur jos nisu sklopili aspekt mada su na tom putu...
ali, mars "preotima" aspekt merkuru za samo par minuta, tako da se plasim da je odgovor negativan...
mesec ne pomaze mnogo, jer skalapa aspekte sa suncem, pa sa saturnom...i tek onda dolazi do aspekta sa jupiterom...
Quote:
Originally Posted by verder
Pardon 
30.08. 19:23h Vrsac
Asc' na 13° Riba, sa retro Jupiterom na 12° Jarca u XI polju.
Mesec na 06° Device u VI polju.
Desc' u Devici sa Merkurom na 02° Vage umetnutim u VII polju.
|
situacija slicna kao kod vigginog pitanja...
mars je taj koji prvi stize do jupitera i "preseca" povezanost sa merkurom...
aspekti su u narednom periodu krajnje zbunjujuci, jer se nekako preklapaju...u jednom momentu ce jupiter da ima aplikaciju sa saturnom, merkurom i marsom sa razlikama od manje od pola stepena ...
shmiso, da li ja ovo dobro tumacim?
Last edited by vilenija : 01-09-2008 at 14:38.
|
|
|
 |
 |
|
 |
01-09-2008, 14:26
|
|
|
Čarobnjak
saandraa je offline
Registrovan: Apr 2007
|
hej shmile! lepo sto si nam se "vratila" na forumu...ja isto nisam bila malo duze odsutna zbog drugih obaveza i ne-obaveza :-) pa sam skoro sve zaboravila u vezi horarne, a bas sam jedno vreme imala stvarno i volju i vreme za ucenje, nego ... pa cu sada da pokusam opet da vezbam i vezbam i vezbam...
ja postavila jedno pitanje u vezi onog tipa i njegovog sada deteta, ako se slucajno secas
e sada sam malkice zbunjena jer (a jdenom sam na isto ovo pitanje, negde novembra/decembra imala slicno postavljene planete) su oba signifikatora ista planeta.
pitanje sam postavila danas u becu u 12:37
ASC skorpija, Mars je u 11 polju u vagi
MO je u 11 polju u devici
ON je DSC u biku - Ve je u 10 polju u Vagi
a njegovo 5 polje (dete)je moje 11to koje je u vagi a Ve je u 11 isto u vagi
meni to deluje da je sve na svom mestu i da je odgovo potvrdan, e sada opet me buni sunce koje se od signifikatora nalazi svega 7 stepeni
jel je sada to spaljeno od svetlosti ili ne?
iako je sve vec odkad jasno, meni ipak nesto ne da mira :-)) ko zna zbog cega
tvoja duskica je sigurno prelepa bebica i saljem joj puno puno puno poljubcica!!!
Last edited by saandraa : 01-09-2008 at 16:05.
Reason: greska u koracima...napisala sve pogresbo
|
|
|
 |
01-09-2008, 14:32
|
|
|
Veštac
VIDANA je offline
Registrovan: Jul 2007
|
Asc' 02° Vage, sa Venerom na 02° Vage na samom Asc'
Mesec na 26° Device u XII polju
Andjela ~ V polje u Vodoliji sa Saturnom na 10° Device na samom vrhu XII horarnog polja, njeno VIII polje.
Tako je ~ ti si vladar Asc' ~ Vaga sa Venerom u Vagi na 02° na samom Asc. Okrenuta si sebi i svojim životom. Mesec je u praznom hodu u XII polju na 27° Device ~ osećaš da stagniraš, da situacija nije dovoljno razjašnjena, pomalo si uplašena zbog toga.
-------------------------------------------------------------------
Andjela ~ V polje u Vodoliji sa Saturnom na 10° Device na samom vrhu XII horarnog polja, njeno VIII polje.
--e ovo me buni ...kako da nadjem kako se tumaci sve ovo-gde da nadjem bolje receno...
|
|
|
01-09-2008, 14:33
|
|
|
Čarobnjak
saandraa je offline
Registrovan: Apr 2007
|
ups mala greskica, sve je u 10 polju sem MARSA!!
znaci MO, VE su u mom 10 polju, brzo sam kuckala
a moje 11 polje je njegovo 5 gde je vladar isto u mom 10 polju
Last edited by saandraa : 01-09-2008 at 16:05.
Reason: u vezi sa 1 postom...isto sve pogresno
|
|
|
01-09-2008, 14:36
|
|
|
Veštac
VIDANA je offline
Registrovan: Jul 2007
|
valjda cu uspeti da ,,ukopcam,, poruku planeta,
...ala sam smotana - za medalju...uh,uh,......
|
|
|
 |
da vidimo... |
 |
01-09-2008, 15:07
|
|
|
Moderator
Shmishonja je offline
Registrovan: Oct 2006
|
da vidimo...
Quote:
Originally Posted by Limoneta986
Shmisho imam dilemu oooogromnu... za uslov moram da odabrerem jedan ispit od dva... E sada, oba ispita su dupla   Ako biram prvi, to su onda datumi 9.9. i 25.9. , u vezi biologije... Hemije... Taj predmet mi je inace uzas, a ako biram drugi datumi su 11.9. i 19.9. Ovaj je u vezi povrca i ratarskih kultura... Nisam pametna, mada mozda deo mene kaze da je bolji ovaj drugi  Sve u svemu ne smem da rizikujem pa da pokusavam oba (tj sva 4 dela)
Sta mi ti savetujes?
31.8.2008. 13:02 Novi Sad
Asc' 26° Škorpiona, sa Marsom na 07° Vage u X polju.
Mesec 16° Device u O° sa vrhom X polja.
Ispit ~ X polje ~ u Devici sa Merkurom na 03° Vage u X polju.
|
Ti si predstavljena Asc na 26° Škorpiona, sa Marsom na 07° Vage u X polju ~ okrenuta si upravo tom ispitu. Mesec nam kaže da i tvoje "srce" stremi ka regulisanju datog problema oko ispita i da se non-stop preispituješ šta da radiš i kako to da uradiš, ali to preispitivanje dosta dugo traje jer je Mesec u praznom hodu 
Sam ispit pak je predstavljen Merkurom na 03° Vage isto u X polju ~ on je orijentisan na sebe ~ normalno ~ baš briga njega za druge a čak je sve vezano za Mars ~ ti ~ za ispit u izgonu ~ tj. zadaće ti ozbiljne zadatke i biće veoma težak. Sam Merkur u Vagi nam simbolično pokazuje i tematiku ispita ~ hemija, biologija po meni [jer egzaltira Saturna koji se vezuje za prirodne nauke] iako isti taj Saturn se nalazi u zemljanom znaku pa bi opcija mogla da bude i povrće i ratarstvo... 
Mars i Merkur nemaju povezanost, ali zato Mesec kad udje u znak Vage će se odmah posle Venere sa kojom ima O°, spojiti preko O° sa Merkurom 
Ovde vidimo da Venera igra ključnu ulogu u celoj priči ~ ina vlada Marsom, kao i Merkurom, a kasnije će vladati i Mesecom. Venera je ovde vladar VII polja ~ pokušaj sa nekom koleginicom koja je već polagala ispite da se posavetuješ, ona će ti pomoći, pa ćeš tako lakše da i izabereš tematiku ispita, a i da ga položiš 
|
|
|
 |
01-09-2008, 15:56
|
|
|
Obično gatalo
Schveca je offline
Registrovan: May 2007
|
ajd i po treci put da pitam, i da se nadam da me necete preskochiti...
hocu li dati uslov za trecu godinu, na udzetu do oktobra...
01.09.2008
14:55h
Beograd
|
![]() | |