11-10-2008, 00:30
|
|
|
Veštac
VIDANA je offline
Registrovan: Jul 2007
|
meni se ne javlja, kaze bolestan je, ima virus, a ja bi i u gipsu bila spremna da ga vidim-ali nismo svi isti...
da li on ima neke probleme u svojo porodici koje ne moze da resi????
23.30, 10.10.2008, n.bgd.
|
|
|
11-10-2008, 12:13
|
|
|
Obično gatalo
Limoneta986 je offline
Registrovan: Dec 2007
|
Oce li biti nesto s njim???
Novi Sad 10:53 ujutru
http://i35.tinypic.com/24yuwsp.jpg
ASC na 2 step Strelca DS na 2 step blizanaca, ja dalje ne znam sta mi treba 
|
|
|
 |
|
 |
13-10-2008, 00:36
|
|
|
Obično gatalo
malomace je offline
Registrovan: Jan 2008
|
postavila bi pitanje,radi se o mom bivsem decku,danas smo se videli,ali kao drugovi,provelismo skoro ceo dan zajedno,i na rastanku me je poljubio,pa me interesuje sta ce biti,sta mogu da ocekujem,kakve su njegove namere,inace on trenutno ima devojku(da li je njemu stalo dao nje?)...,pa me interesuje sta mu je znacio taj poljubac,kasnije smo se culi i on kao sve ok,hoce od mene vezu ili?...pa sam malo zbunjena sta on hoce od mene????????
horic: http://tinypic.com/view.php?pic=1239yzb&s=4
pokusala sam sama da rastumacim i to po meni izgleda ovako....AC mi se nalazi u blizancu(merkur)-on prestavlja mene kao i mesec-11 polje,merkur mi se nalazi u 5 polju,posto mi je pitanje ljubavno,gleda se 5 polje,5 polje pocinje mi devici(merkur)a merkur mi se nalazi u 5 polju,mesec gradi trigon sa venerom,sto valjda pokazuje da je meni jos stalo do njega,sto je pomalo tacno,za sebe znam,samo me zanima sta je s njim i njegovim nameram,osecanjima,da li ce doci do pomirenja ili ovo je uradio ...za bzv????  satur jupiter trigon ,ne znam kako to da tumacim da li to ima neki uticaj...  pomoc pomoc molim za pomoc,hvala unapred  
|
|
|
 |
13-10-2008, 01:51
|
|
|
Obično gatalo
malibiser je offline
Registrovan: Mar 2008
|
zamolila bih ko ima vremena , ja sam pre mesec dana postavila pitanje na strani 9 post 130 sa sve kartom i kao nesto istumacila ali treba mi pomoc! please!
|
|
|
15-10-2008, 12:21
|
|
|
Obično gatalo
Miraceti je offline
|
Pitanje" Dali da pokrecem postupak za stan koji nisam dobila, a koji je dobila druga osoba a ja sam otkrila malverzaciju uvidom u predmet. Sta ce ispasti od toga? Skopje, 15.10.2008 godina 11,20 casa.
|
16-10-2008, 00:53
|
|
|
Obično gatalo
vigga je offline
Registrovan: Jun 2008
|
evo imam pitanjce.Trebala bi na put u petak ,zanima me kak ce proci sve!
zagreb 23:53
|
16-10-2008, 21:10
|
|
|
Junior Member
srculence je offline
Registrovan: Oct 2008
|
Molila bih ako bi neko mogao da mi pomogne u tumacenju..pokusavala sam sama vec ceo dan..ali nikako mi ne ide
ako je neko voljan da mi ukratko protumaci, stvarno bi mi puno znacilo...
interesuje me kakva me buducnost ceka sa osobom sa kojom sam sada...jer sam stvarno u nedoumici vec duze vreme da li nastaviti...ili prekinuti...
vreme 16.10.2008 19:55 sombor
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?r...8692322;nhor=4
hvala unapred 
Last edited by srculence : 16-10-2008 at 22:55.
|
|
|
21-10-2008, 01:59
|
|
|
Junior Member
ttiinnaa je offline
Registrovan: Sep 2008
|
[COLOR="Purple"]pozdrav svima!!!
Peti put postavljam isto pitanje...nadam se da cu ovaj put imati vise srece!da li cu se pomiriti sa bivsim z.b. hvala 00:59 Indjija 21.10.2008.
H V A L A[/color]
Last edited by ttiinnaa : 21-10-2008 at 02:15.
|
|
|
21-10-2008, 11:32
|
|
|
Čarobnjak
pepuuu je offline
Registrovan: Sep 2007
|
Vidim da se puno pitanja slaže..no,eto prošla su 2mjsc. pa ja opet pitam svoje standardno općepoznato pitanje;
Ide li mi ko u susret http://i37.tinypic.com/2psltfd.gif
Malo me zbunio stepen Asc na 29 i 54'' Sco...da sam pitala samo 2 min kasnije (a toliko sam od prilike i razmišljala dal da postavim pitanje ili ne)...Asc bi padao na 0 Strijelca...
E sad VLadar Mars u 12. aplikacija Jupiter -to je to...ide neko...?
Zanimljivo mi je zbog tog Asc...I Jupiter ima dosta aplikacija...(uglavnom meni je dovoljno da samo znam da dolazi)
Jedino me zanima ,dal ovo pitanje vrijedi?Prekasno,prerano?Samo to mi odgovorite?
|
|
|
 |
jel ovo odgovor da!? |
 |
22-10-2008, 01:49
|
|
|
Obično gatalo
malibiser je offline
|
jel ovo odgovor da!?
evo ja sam postavila ponovo pitanje sa da li, da mi bude jednostavnije i rekla bih da je odgovor da . Evo karta
http://i36.tinypic.com/2s1apmf.jpg[/IMG]
signifikator Su i Mo prave separacioni 120 a u isto vreme mo 90 sa Ma I sU 0 SA ma oba aplikaciona. To je potvrdan odgovor zar ne?
|
|
|
22-10-2008, 17:30
|
|
|
Obično gatalo
nena1 je offline
Registrovan: Sep 2008
|
cao svima.... Evo moj muz me izludjue sa pitanjima da mu pomognem oko posla.Zna da stalno visim na forumu. A ja jos ucim i nisam bas dobra. Zanima ga da li da, ostane u staroj kompaniji ili da ode u novu?
Jedna se bavi garderobom, i za nju trenutno radi, a druga tehnikom. Bas je hitnooooo!!!!!!!!!!! Pitanje postavljeno 22.10.2008 10:23h Jacksonville Florida
njegova karta  
|
|
|
 |
da se malo dodam... nisam zadovoljna iskreno... naš dogovor se ne poštuje... |
 |
23-10-2008, 09:30
|
|
|
Moderator
Shmishonja je offline
Registrovan: Oct 2006
|
da se malo dodam... nisam zadovoljna iskreno... naš dogovor se ne poštuje...
Vidim da samo neki poštuju moju želju da krenemo sa učenjem TA 
Zamolila sam da makar napišete osnovne stvari, tj. podatke iz vašeg horarnog pitanja, neki to rade, neki ne... a to me rastužuje, jer onda ispada da neki to rade, a neki ne, a opet svi dobiju odovor [kad-tad ga dobiju, naravno, jer pitanja ZAISTA ima PUNO]
Ne želim da budem gruba, ali bwe TOLIKO se ZNA iz običnog čarta ~ i početnici znaju toliko ~ da se postavi gde je Asc', Mesec i koji su signifikatori za pitača i postavljeno pitanje. Tumačenje ko zna neka piše, a ko ne zna nek' ostavi makar ove podatke...
Ja sam rekla da neću odgovarati na takva pitanja, ne zato da bih sad terala inat, već da bi vas malo pogurala da i naučite horarnu, a ne samo da isčitavate postove i da vam "i dalje nisu jasne neke stvari" ... zato me i nema ovde već izvesno vreme...
|
|
|
 |
 |
|
 |
23-10-2008, 09:37
|
|
|
Obično gatalo
cancro je offline
|
Svaka čast,poštujem.
Ja sam pročitala prvu stranu i vidjela da to treba napraviti i napravila,sad je li tačno ne znam, a tako mi je bitno,ne znam više ni na kojoj mi je strani pitanje,možda bih ga trebala ponoviti 
Možeš li molim te pogledati??
Evo,našla sam :
Quote:
posao
Evo mene s još jednim pitanjcem,koje mi je možda bitnije od onog prethodno postavljenog...zapravo slične su vrijednosti samo je ono bilo ljubavno,a ovo je ipak egzistencijalno,odnosno za posao.
Očekujem konkurs za jedan posao ali nikako da izađe, pa se to podosta rasteglo,i stalno nešto jače se desi zbog čega ne izlazi taj konkurs.imam strpljenja, i nema veze koliko još moram čekati,bitno samo da bude sve ok.
Da li će konkurs izaći i hoće li biti sve uredu? pitanje postavljeno 18. 9. 2008. god. u 12:46, Sarajevo
http://i36.tinypic.com/33epxl4.gif
Ac Strijelac,vladar Strijelca Ju u 2. kući...ne znam šta bi moglo predstavljati posao, upravo Jupiter?da probam ovako (trudim se ), inače je 6. kuća kuća posla,i ovdje je 6. kuća prazna, počinje u Biku,pa je njen vladar Ve, a suvladar Me i oboje su u 10. kući u Vagi i prave konjukciju...(je li ovo relevantno zaista ne znam ništa o horarnoj)
Hvala
Edit: sad sam malo virnula u Osnove horarne astrologije,pa vidim tu da se posao gleda u 10. kućia ne u 6. kako napisah gore,pa onda da se ispravim. Znači 10. počinje u Djevici,vladar Merkur,koji je takođe u 10.,ali u Vagi i Ma0Me0Ve (a sad ne znam je li sgnificator za posao Ma jer se nalazi prvi od planeta u 10. kući ili me jer je vladar Djevice?)
A moj significator bi trebao biti Ju, vladar Asc,a kosignificator Mo ??? 
I na kraju moram pohvaliti, Shmishonja,predobro objašnjeno u Osnovama,svaka čast i hvala puno na uloženom vremenu i trudu
|
|
|
| |