ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Tradicionalna astrologija > Osnove, horarna astrologija

Zatvori Temu

Opcije Teme Način Prikaza

Old 27-09-2008, 22:02   #226
onna
Obično gatalo

onna's Avatar

onna je offline
Registrovan: Jun 2008
Standardno

Da li ce se ovo sto smo zapoceli razviti u neku vezu ?

Vrsac 20:54

ajd sada da se i ja oprobam ( iskreno ovo mi se jaaaako dopada pa makar se i obrukala posteno )

ASC Bliznaci 48 stepen
Mesec Devica 16 stepen
Desc strelac 48 stepen

e sad vi dalje, ja sam se preznojila i od ovoga

FilmoFilia

Old 29-09-2008, 12:40   #227
mari
Veštac

mari's Avatar

mari je offline
Registrovan: May 2008
Standardno

Draga Smisho! Ne mogu vjerovati da mi se ovo desava. Trebam na sluzbeno putovanje sa covjekom koji je veoma uticajan i pitam se zasto vodi mene??? Ne zelim privatno sa njim nista i strasno me strah sta zeli?
Molim te da pogledas, jer ne znam kako da se ponasam. Mozda i ja umisljam i pretjerujem???
Hvala unaprijed!
http://img258.imageshack.us/my.php?image=pitanjeqw9.gif
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us  

Old 29-09-2008, 14:02   #228
cancro
Obično gatalo

cancro's Avatar

cancro je offline
Registrovan: Mar 2008
Standardno

Quote:
Originally Posted by cancro VIdi Poruku
Evo mene s još jednim pitanjcem,koje mi je možda bitnije od onog prethodno postavljenog...zapravo slične su vrijednosti samo je ono bilo ljubavno,a ovo je ipak egzistencijalno,odnosno za posao.
Očekujem konkurs za jedan posao ali nikako da izađe, pa se to podosta rasteglo,i stalno nešto jače se desi zbog čega ne izlazi taj konkurs.imam strpljenja, i nema veze koliko još moram čekati,bitno samo da bude sve ok.
Da li će konkurs izaći i hoće li biti sve uredu? pitanje postavljeno 18. 9. 2008. god. u 12:46, Sarajevo

http://i36.tinypic.com/33epxl4.gif

Ac Strijelac,vladar Strijelca Ju u 2. kući...ne znam šta bi moglo predstavljati posao, upravo Jupiter?da probam ovako (trudim se ), inače je 6. kuća kuća posla,i ovdje je 6. kuća prazna, počinje u Biku,pa je njen vladar Ve, a suvladar Me i oboje su u 10. kući u Vagi i prave konjukciju...(je li ovo relevantno zaista ne znam ništa o horarnoj)

Hvala

Edit: sad sam malo virnula u Osnove horarne astrologije,pa vidim tu da se posao gleda u 10. kućia ne u 6. kako napisah gore,pa onda da se ispravim. Znači 10. počinje u Djevici,vladar Merkur,koji je takođe u 10.,ali u Vagi i Ma0Me0Ve (a sad ne znam je li sgnificator za posao Ma jer se nalazi prvi od planeta u 10. kući ili me jer je vladar Djevice?)
A moj significator bi trebao biti Ju, vladar Asc,a kosignificator Mo ???

I na kraju moram pohvaliti, Shmishonja,predobro objašnjeno u Osnovama,svaka čast i hvala puno na uloženom vremenu i trudu
evo da se kvotam,jer sam trenutno upala u krizu zbog posla

Old 29-09-2008, 23:26   #229
malomace
Obično gatalo

malomace's Avatar

malomace je offline
Registrovan: Jan 2008
Standardno

evo mene sa jos jednim pitanjcem,u pitanju je ljubavno pitanjce,svideo mi se kolega sa faksa,druzimo se,izlazimo,sinoc smo izlasli,on,jos jedan kolega i ja,prelepo sam se provela,bas mi je bilo lep u njegovom drustvu,pa me interesuje da li ima sanse da bude nesto medju nama,i da li se kriju nesto( i sta?) ispod njegovog drzanja(odmerenog) neke simpatije prem meni kao prema devojci ili me gleda samo kao prijatelja,da li moze ovo druzenje preci u neku vezu,ili ce to ostati samo na lepom priajreljsvu
horic:
http://tinypic.com/view.php?pic=x6mz41&s=4
pokusala sam sama malo,ali nesto slabo ide
ASC-se nalazi u blizancu prirodan vladaoc Merkur otisao je u 5 polje(vaga-venera),koja se takodje nalazi u 5 polju samo u sakorpiji,mesec se nalazi takodje u 5 polju -vaga(venera),sad moje neko tumacenje pitanje mi je vezano za ljubav onda gledam asc(ja),mesec(ja) i 5 polje(pitanje koje sam postavila gleda se u 5 polju?!)5 polje pocinje mi u devici(merkur),merkur mesec konjukcija...?,kako stoje stvari,tj.kad gledam ovaj horic moj misli da nemam sanse

Old 30-09-2008, 12:52   #230
mikicca
Švrća

mikicca's Avatar

mikicca je offline
Registrovan: Feb 2008
Standardno

Da li ce biti ista novo kod mene na ljubavnom planu?
Pitanje postavljeno 30.09.2008 u 11.45h u Podgorici.

ASC na 5 stepenu Strelca, Jupiter na 13 stepenu Jarca u II kuci. Peta kuca u znaku Ovna.

Old 30-09-2008, 20:12   #231
Fani
Švrća

Fani's Avatar

Fani je offline
Registrovan: Mar 2008
Standardno

Veliki pozdrav! Zanima me hocu li poloziti poslednji ispit koji mi je ostao sada u Oktobarskom roku?! 30.09.2008 Beograd 19:12

Old 01-10-2008, 11:29   #232
saandraa
Čarobnjak

saandraa's Avatar

saandraa je offline
Registrovan: Apr 2007
Standardno

evo ja vezbam malo

postavila sam dans pitanje bec 10:06 da li mi stoji neko dalje putovanje krajem godine (cackam tranzite i solar pa reko da probam i na horarac)

ASC skorpija -> Mars otisao u vagi 12 polje
IX kuca je u raku -> Mesec isto otisao u 12 polje u skorpju

znaci li ovo da je meni jos sve to nepoznato, tj. da je pitanje prerano postavljeno? posto mi sve dolazi iz moje 12 kuce, jos neznam nista o tom putovanju?? ili da nece doci do putovanja jer Mars i MEsec prave sam o sep. aspekt? ili da cú da dobijem nekakvu informaciju u vezi putovanja kada mesec dodje na moj ASC?

SOLAR2009-2010

Old 01-10-2008, 17:46   #233
vilenija
Veštac

vilenija's Avatar

vilenija je offline
Registrovan: Oct 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by malomace VIdi Poruku
evo mene sa jos jednim pitanjcem,u pitanju je ljubavno pitanjce,svideo mi se kolega sa faksa,druzimo se,izlazimo,sinoc smo izlasli,on,jos jedan kolega i ja,prelepo sam se provela,bas mi je bilo lep u njegovom drustvu,pa me interesuje da li ima sanse da bude nesto medju nama,i da li se kriju nesto( i sta?) ispod njegovog drzanja(odmerenog) neke simpatije prem meni kao prema devojci ili me gleda samo kao prijatelja,da li moze ovo druzenje preci u neku vezu,ili ce to ostati samo na lepom priajreljsvu
horic:
http://tinypic.com/view.php?pic=x6mz41&s=4
pokusala sam sama malo,ali nesto slabo ide
ASC-se nalazi u blizancu prirodan vladaoc Merkur otisao je u 5 polje(vaga-venera),koja se takodje nalazi u 5 polju samo u sakorpiji,mesec se nalazi takodje u 5 polju -vaga(venera),sad moje neko tumacenje pitanje mi je vezano za ljubav onda gledam asc(ja),mesec(ja) i 5 polje(pitanje koje sam postavila gleda se u 5 polju?!)5 polje pocinje mi u devici(merkur),merkur mesec konjukcija...?,kako stoje stvari,tj.kad gledam ovaj horic moj misli da nemam sanse
jedan brzinski odgovor:
privlacis ga sexualnom planu (sunce u vladarstvu venere, tebe kao zene)... mada je on malo u nekim problemima novcanim, rekla bih i to pokusava da resi...
mesec je u aplikaciji sa jupiterom (on)...
ohrabrujuci su sledeci aspekti: venera (prirodni tvoj signifikator) i jupiter ; sunce (prirodni njegov signifikator) i merkur... a onda ce i merkur i jupiter takodje da budu u aspektu...
bice tu nesto...

Old 01-10-2008, 18:05   #234
cesarica
Obično gatalo

cesarica's Avatar

cesarica je offline
Registrovan: Jul 2008
Standardno

Moram opet da postavim ovo pitanje. Da li mi stoji pozitivan ishod katastrofalne poslovne situacije? Sremska Mitrovica17:04 ( postavljam ga svaki dan, svaki sat). Hvala

Old 01-10-2008, 18:33   #235
scorpiorising
Obično gatalo

scorpiorising's Avatar

scorpiorising je offline
Standardno

vreme je i da ja quoteujem sebe, ocajna mi je situacija na ljubavnom planu, nisam bila zaljubljena 100 godina pa sve nade polazem trenutmo u ovo online prijateljstvo u nadi da ce prerasti u nesto vise Dakle...

Quote:
Originally Posted by scorpiorising VIdi Poruku

pitanje: vec skoro godinu dana se jako lepo dopisujem preko neta sa jednim deckom, cak i zivimo u istom gradu ali on nikada nije predlozio da se vidimo...Jako je stidljiv i samokritican(devica) pa me zanima da li ja treba da pokrenem to pitanje i pozovem ga da se nadjemo jer se bojim da bi to bilo mozda napadno?

Novi Sad, 17. Septembar 2008. , 21:38

ASC na 6'36'' blizanaca, vladar Merkur(20'48'' Vage na samom pocetku 6. kuce) u konjunkciji sa Venerom(22'18'' Vage u 6. kuci) i Marsom(19'04'' Vage, na samom kraju 5. kuce)

Mesec na 26'51'' Ovna u 12. polju

5.kuca-u devici,u 5. su jos Saturn u Devici na 13'39'' Device i Sunce na 25'16'' Device

DC na 6'36'' Strelca, Jupiter na 12'41'' Jarca u 8. kuci

e sad mi nista nije jasno....

Interesantno mi je da vidim izvesne slicnosti izmedju ovog horara i natalne karte tog decka-on isto ima Sunce i Saturn u devici a Veneru i Mars u Vagi...ne znam koliko to ima veze u horarnoj astrologiji, mozda u smislu 'prepoznavanja' ko je ko...

evo i charta, hvala unapred:

http://i131.photobucket.com/albums/p...5624932692.gif

Old 02-10-2008, 10:04   #236
Miky
Čarobnjak

Miky's Avatar

Miky je offline
Standardno

Evo ako mozete Vilenije ili Marsovka na brzaka.... posto je Shmile zauzeta ..: da li ce moj bivsi muz ostati na ovom poslu gde je poceo od skoro da radi, tj. da li ce mu produziti ugovor sledeceg meseca?

2. oktobar, 8.47, Sant'Ilario d'Ezna, Italy

ASC, pitac, u ovom slucaju JA: 25° Vage, vladar Ve u Skorpiji u 1. polju, brinem se i postavljam ovo pitanje prvenstveno da bih zastitila svoj interes i za svoje dobro, sada sam okrenuta sebi. Ali je Ve u egzilu pa pretpostavljam da to nije sjajno, pogotovo zato sto sam mnogo opterecena problemima finansijske i egzistencijalne prirode a sve to povezano sa bivsim muzem i time sto treba da se odvojimo a nemamo nikako para za to! pa da zapocnemo nov zivot i da budemo nezavisni jedan od drugog ... e sada za bivseg i za njegov posao zaista ne zam sta se gleda ...! koje polje...
Mesec je takodje u prvom polju u Skorpiji znaci u padu, sve mi se to uopste ne svidja ali verovatno nema veze sa odgovorom, vec kako se ja osecam a to je ocajno jer se cesto svadjam sa bivsim oko finansijske situacije i zbog zajednickih dugovanja! i naravno uvek sam u grcu a i bivsi, zbog toga sto nalazi samo poslove na odredjeno gde uvek iskrsne neki problem pa ga izbace na kraju ... a ovaj posao je sada bas OK! i za dobro svih bilo bi pozeljno da ostane.. pa da vidimo sta zvezde kazu! HELP!!!

http://s233.photobucket.com/albums/e...rent=posao.gif

Old 03-10-2008, 00:36   #237
vilenija
Veštac

vilenija's Avatar

vilenija je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by Miky VIdi Poruku
Evo ako mozete Vilenije ili Marsovka na brzaka.... posto je Shmile zauzeta ..: da li ce moj bivsi muz ostati na ovom poslu gde je poceo od skoro da radi, tj. da li ce mu produziti ugovor sledeceg meseca?

2. oktobar, 8.47, Sant'Ilario d'Ezna, Italy

ASC, pitac, u ovom slucaju JA: 25° Vage, vladar Ve u Skorpiji u 1. polju, brinem se i postavljam ovo pitanje prvenstveno da bih zastitila svoj interes i za svoje dobro, sada sam okrenuta sebi. Ali je Ve u egzilu pa pretpostavljam da to nije sjajno, pogotovo zato sto sam mnogo opterecena problemima finansijske i egzistencijalne prirode a sve to povezano sa bivsim muzem i time sto treba da se odvojimo a nemamo nikako para za to! pa da zapocnemo nov zivot i da budemo nezavisni jedan od drugog ... e sada za bivseg i za njegov posao zaista ne zam sta se gleda ...! koje polje...
Mesec je takodje u prvom polju u Skorpiji znaci u padu, sve mi se to uopste ne svidja ali verovatno nema veze sa odgovorom, vec kako se ja osecam a to je ocajno jer se cesto svadjam sa bivsim oko finansijske situacije i zbog zajednickih dugovanja! i naravno uvek sam u grcu a i bivsi, zbog toga sto nalazi samo poslove na odredjeno gde uvek iskrsne neki problem pa ga izbace na kraju ... a ovaj posao je sada bas OK! i za dobro svih bilo bi pozeljno da ostane.. pa da vidimo sta zvezde kazu! HELP!!!

http://s233.photobucket.com/albums/e...rent=posao.gif
tvoj bivsi suprug je predstavljen marsom, a njegovo X polje je zapravo IV radikalno (sistem derivatnih kuca)...
vidimo da je IV u vodoliji ~ saturn 15*24' device...
mars exalatira saturn, tako da je i njemu taj posao veoma bitan...
trenutno se mars nalazi u svom izgonu, i verovatno postoji odredjenih prepreka koje stoje na putu sigurnosti posla, pogotovo sto saturn nije ni jednom dostojanstvu marsa...
medjutim, polozaj marsa u deruvatnom VII polju meni daje neku nadu da ce on taj ugovor potpisati, pogotovo sto je u vladarstvu venere koja vlada tim poljem... takodje, mars je na zadnjim stepenima vage i uskoro bi trebalo da udje u znak skorpiona gde ce biti u svom vladarstvu...
ako jos dodamo da je venera (signifikator za ugovor u ovom slucaju), u vladarstvu, triplicitetu i licu marsa, mislim da bi odgovor trebalo da bude pozitivan...

Old 03-10-2008, 10:10   #238
dannijella
Švrća

dannijella's Avatar

dannijella je offline
Standardno

Drage moje onaj moj sto je dosao posle 10 vremenskihjedinica je malo saren. Ja bih imala pitanjce jedno, da liima on jos neku osim mene? Da znam da bezim na vreme da se ne opustam dok jos mogu da se kontrolisem emotivno.. Beograd, 03.10.2008. 09:11

Old 03-10-2008, 23:59   #239
nena1
Obično gatalo

nena1's Avatar

nena1 je offline
Registrovan: Sep 2008
Standardno

volela bih da mi neko pomogne. U braku sam, sve je super. Moj je muz pazljiv prema meni, nezan, ali.......Osecam da nesto nije u redu!!!!!!! Nemam poverenje u njega. Sumljiv mi je stalno!!! Tajnovit je!!! Ljubavni zivot nam nije najbolji. Nesto ne fukcionise. Zanima me da li sam mu privlacna? Sta to nije u redu? 03.10.2008 u 16:52 Jacksonville, Florida, USA