07-09-2008, 15:24
|
|
|
Obično gatalo
Miraceti je offline
Registrovan: Mar 2008
|
Quote:
Originally Posted by Miraceti
Smiso sunce moje, jedno pitanje ako moze? da li cu uspeti da dobijem stan na javnom konkursu koji ce biti u toku sledecih dana? Skopje, 05.9.2008 god u 09,06 minuta.
Asc 17 Vage - Venera 06 Vage u 12p.
Mesec 17 Skorpiona - u praznom hodu
Stan : Saturn 12 Device u 11p.
|
Moze li odgovor na ovo pitanje, inace sam ga postavila posle Tristan.
|
 |
hvala na razumevanju |
 |
 |
Ako ima raspolozenih! |
 |
08-09-2008, 14:11
|
|
|
Moderator
Merkur je offline
Registrovan: Aug 2006
|
Ako ima raspolozenih!
U petak 12. 09. imam zakazanu operaciju. Pa shodno tome se pitam kako ce sve to proci. Kako sam ja u pitanju, vrlo sam subjektivna. Ako ima zainteresovanih, bacite pogled.
Operacija
Ja sam predstavljena Jupiterom na 12* (bolnica) u Jarcu (nesto staro). U pitanju i jeste stvar koju sam vec radila ali se nakon 4 godine opet aktivirala.  Kako je 8 polje operacija a vladar 8 polja Mesec(stomak, pupak) koji se nalazi u prvom polju (ja) na 25* stepenu Ovna (opet operacija). E sad, kako je Rak zaduzen za stomak, a i Jupiter takodje, imamo potvrdu da se operacija vrsi u tom predelu, takodje ce biti odradjen i pupak za koji je zaduzen Mesec. Hmmm, ma svasta ja tu nesto nakucka  . Sada nema povezanosti izmedju Meseca i Jupitera ali prvi sledeci aspekt koji obrazuje Mesec je sekstil sa Jupiterom, sto mi daje odgovor da ce sve manje vise proci kako treba.
|
|
 |
08-09-2008, 16:36
|
|
|
Veštac
VIDANA je offline
Registrovan: Jul 2007
|
e pa ovo je neverovatno ....stvarno....
--dobila sam ponudu za ,,neko,, mesto - radno mesto i sutra imam razgovor povodom toga,ali sam iznenadjena zasto bas JA da budem pitana za TO..
..cemu da se nadam u OVOJ ponudi posla-15.40h, Bgd., 8.9.2008.
Asc 7 Jarca, Saturn 12 Device u 8
Mc u Skorpiji, Mars 12 Vage u 9
Mesec 26 Strelca u praznom hodu na centru galaksije u 12
u 15.35h, Beograd, 8.9.2008.g-postavljeno pitanje
Last edited by VIDANA : 08-09-2008 at 21:44.
|
|
|
 |
|
 |
08-09-2008, 16:47
|
|
|
Veštac
vilenija je offline
Registrovan: Oct 2007
|
Quote:
Originally Posted by Merkur
U petak 12. 09. imam zakazanu operaciju. Pa shodno tome se pitam kako ce sve to proci. Kako sam ja u pitanju, vrlo sam subjektivna. Ako ima zainteresovanih, bacite pogled.
Operacija
Ja sam predstavljena Jupiterom na 12* (bolnica) u Jarcu (nesto staro). U pitanju i jeste stvar koju sam vec radila ali se nakon 4 godine opet aktivirala.  Kako je 8 polje operacija a vladar 8 polja Mesec(stomak, pupak) koji se nalazi u prvom polju (ja) na 25* stepenu Ovna (opet operacija). E sad, kako je Rak zaduzen za stomak, a i Jupiter takodje, imamo potvrdu da se operacija vrsi u tom predelu, takodje ce biti odradjen i pupak za koji je zaduzen Mesec. Hmmm, ma svasta ja tu nesto nakucka  . Sada nema povezanosti izmedju Meseca i Jupitera ali prvi sledeci aspekt koji obrazuje Mesec je sekstil sa Jupiterom, sto mi daje odgovor da ce sve manje vise proci kako treba.
|
Hirurski zahvati se vezuju za vise kuca i za mars…mars je prirodni signifikator X polja (koja sledi IX ~ lekari specijalisti, a predstavlja i terapiju kod bolesti), a raduje se u VI polju (vezano za medicninska pitanja uopste)…ali je bitno i VIII polje, jer pri operaciji, pacijent je uvek na pragu izmedju zivota i smrti, a jos je pod narkozom….
U tvojoj karti vidimo da je vladar VI polja venera, koja se preko merkura, vladara VII polja (licni lekar) i X polja (terapija) povezuje sa marsom vladarem XII polja (bolnica)... da jos napomenem da je prva meseceva aplikacija upravo sa venerom (a jupiterova sledeca aplikacija), tako da bih ja operaciju gledala kroz veneru…
Venera ima najsnaznije dostojanstvo…sto mi je vise nego obecavajuce da ce operacija biti uspesna…
Ti si sama predstavljena jupiterom u padu u aplikaciji sa saturnom, koji je upravo menja kretanje u direktno, a kad bude izasao iz 2. stanice bice u separaciji sa saturnom…
Prazan hod meseca i pad jupitera je ono sto govori da je cela ta prica oko tvog zdravalja prilicno ozbiljna i da si opravdano zabrinuta…ali stacioniranost jupitera i ovako snazno postavljena venera daju pozitivan ishod operacije…
Jos da dodam da je mars kome venera ide vladar i V polja (bona fortuna)…
Srecno!!!
|
|
|
 |
08-09-2008, 16:54
|
|
|
Moderator
Merkur je offline
Registrovan: Aug 2006
|
Quote:
Originally Posted by vilenija
....Srecno!!!
|
Mnogo hvala na podrsci i na ovakvom tumacenju.
Quote:
|
ta prica oko tvog zdravalja prilicno ozbiljna i da si opravdano zabrinuta…
|
Nisam toliko zabrinuta koliko sam "smorena" od operacija. Ovo ce mi biti druga u ovoj godini a ceka me jos jedna do kraja godine.
P. S. Dopada mi se tvoj nacin na koji si analizirala ovaj horar, hvala jos jednom! 
|
|
08-09-2008, 17:24
|
|
|
Čarobnjak
Tristran je offline
Registrovan: Dec 2007
|
Prvo pogledajte Merkuru, zdravlje je zdravlje, mi cemo ostali pricekati!
|
|
|
08-09-2008, 17:28
|
|
|
Veštac
vilenija je offline
|
Quote:
Originally Posted by vilenija
da jos napomenem da je prva meseceva aplikacija upravo sa venerom (a jupiterova sledeca aplikacija)...
|
ovde sam malo pogresila, mesec ipak prvo sklapa egzaktan aspekt sa jupiterom, ali venera je takodje u igri...zapravo: imamo konjukciju meseca i jupitera, koji su u kvadratu sa venerom, a egzaktni aspekti se desavaju u razlici od 0*2'...
ali kako su jupiter i mesec signifikatori pitaca...to ne menja moj stav u tumacenju...
|
|
|
08-09-2008, 20:16
|
|
|
Čarobnjak
selena je offline
|
za vidanu -mislim da imaš dobre šanse dobiti taj posao jer ti pomaže i merkur i venera u vagi u 9 kući (znači sutra kad budešna razgovoru)dobit češ dar govora i šarma ....sretno draga!!!!
|
|
|
08-09-2008, 21:39
|
|
|
Veštac
VIDANA je offline
Registrovan: Jul 2007
|
Quote:
Originally Posted by selena
za vidanu -mislim da imaš dobre šanse dobiti taj posao jer ti pomaže i merkur i venera u vagi u 9 kući (znači sutra kad budešna razgovoru)dobit češ dar govora i šarma ....sretno draga!!!!
|
selena draga neka bude tako a ja cu se potruditi da bude jos bolje...
ali javicu se ja - jos sutra vece, da ispricam sta je bilo....
|
|
|
09-09-2008, 11:11
|
|
|
Veštac
mace je offline
Registrovan: Feb 2007
|
Quote:
Originally Posted by mace
Smile da li koristis sabijske simbole u tumacenju horara?
ja sam kupila knjigu i ima dosta toga da se procita, a vidim u predgovoru da pise da se najvise koristi u horaru, natalnim kartama i divinaciji...
|
ja ovo gore pitala al smile nije videla 
|
09-09-2008, 12:03
|
|
|
Junior Member
silva69 je offline
Registrovan: Aug 2008
|
Prijatelj mog decka mi je ispricao jednu tajnu , dali da mu verujem,dali je istina i dali je on dobronameran, 05.09.08 22:39 Skopje, Asc gem merkur, 7 kuca u sag jupiter , prijatelj mog decka je 11 kuca od 7, znaci 5 kuca vir vladr merkur, tajna o mom decku njegovo 12, odnosno moje 6 lib vladar venera, a istinitost 3 od 11 kuce ili samo 3 kuca horarnog horoskopa.Komplikovano bar za mene...Help!!!
|
|
|
09-09-2008, 16:23
|
|
|
Junior Member
donkafa je offline
Registrovan: Jan 2008
|
Imam jedno pitanje, pa bih vas molio da i vi malo pogledate.
Moja ćerka, koja sada ima 3 godine, pre tri meseca je počela da zamuckuje dok priča. Mene zanima kada će to zamuckivanje prestati? Niš, 09.09.2008 u 15:01.
Asc u jarcu, vladar saturn u 8. kući, u separacionoj konjukciji sa suncem, u znaku device, u terminu i licu venere, ali u znaku venerinog pada, predstavlja mene
5. kuća predstavlja ćerku, u biku, vladar venera, u 9. kući u vagi, svom sedištu i mestu egzaltacije saturna.
Mesec je u jarcu, svom izgonu, u 1. kući.
Sve mi ovo govori da sam ja okrenut njoj, da me njen problem veoma pogađa i da ne znam kako da joj pomognem. Molim vas za dalju pomoć.
Hvala.
|
|
|
09-09-2008, 16:57
|
|
|
Obično gatalo
micione je offline
Registrovan: Mar 2008
|
evo, ja cu postaviti prvo pitanje pa cu gledati aspekte i ascedent:
hocu li ikada ostati trudna i roditi dete? a najbolje u narednom periodu od 5 meseci da mi se desi zacece? to bi bila prva trudnoca pa i dete.
09.09.2008. u 15:50 novi sad
ovako: asc jarac 26 stepeni saturn na 12 stepeni device u 7. kuci, vladar 5. kuce ( vrh na 14 stepenu) je merkur (na 14. stepenu) u stelijumu sa venerom ( 12. stepen) i marsom (13 stepeni) vage u 8. kuci (vrh na 16. stepenu)!!! ali su sve tri planete u kvadratu sa mesecom i jupiterom. jel to moze da bude dobro?!
mesec je u 12. kuci u jarcu na 9. stepenu u konjukciji sa jupiterom (na 12. stepenu).
|
|
|
|