ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Tradicionalna astrologija > Osnove, horarna astrologija

Zatvori Temu

Opcije Teme Način Prikaza

Old 06-09-2008, 13:01   #136
cesarica
Obično gatalo

cesarica's Avatar

cesarica je offline
Registrovan: Jul 2008
Standardno

Quote:
Originally Posted by Shmishonja VIdi Poruku
Ko me još čeka za odgovor Totalno sam se pogubila medj' postovima
I ja te cekam ali ako si u guzvi, ok. Moje pitanje je vise univerzalnog tipa, da li me ocekuju promene na poslovnom i na emotivnom polju jer poslednjih sest meseci se ne desava nista sto bi me pomerilo od latentnih emocija i povrsnog interesovanja koje me brzo prodje pa mi je veza vise drugarskog tipa...Posao isto, krenem stanem. Please Shmishonjo
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us  
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 06-09-2008, 13:20   #137
ivancica11
Junior Member

ivancica11's Avatar

ivancica11 je offline
Registrovan: Jul 2008
Standardno

Quote:
Ja Shmisho, opet sam se pogubila u tumacenju

da odradim i ja moj domaći zadatak...
Old 06-09-2008, 13:26   #138
Shmishonja
Moderator

Shmishonja's Avatar

Shmishonja je offline
Registrovan: Oct 2006
Talking da odradim i ja moj domaći zadatak...

Quote:
Pitanje ~ da li ću prodati staru porodičnu kuću koja se nalazi na selu i ko će je kupiti?

Imam dva kupca koji se trenutno razmišljaju [cena im je malkice velika, ali ja ipak imam Mesec u Devici i ne dozvoljavam cenjkanje ] Jedan kupac je komšija od prekoputa, koji ima nekoliko placeva na kojima ima izgradjene hangare, a ovaj mu moj plac [bez kuće] jako odgovora jer je jedan od najvećih u selu, a drugi kupac je vlasnik mlina [koji se nalazi odmah pored moje kuće ~ taj mlin je do II svetskog rata pripadao mom ujaku, pa su mu ga partizani na kraju rata uzeli, pa je vlasnik mlina sada zainteresovan da se proširi]

Pitanje postavljeno ~ danas, 02.09.2008. Bgd, u 17h06min11sec
Regiomontanus sistem kuća
Asc' 24° Jarca, sa Saturnom na 11° Device na samom vrhu VIII polja.
Mesec na 14° Vage u praznom hodu u IX polju.
Kupac/kupci ~ Desc' u Raku...

horarac

E, da i ovo posle prebacim u Feedback ~ s obzirom da je horarac dao potvrdan odgvovor a i desilo se ono što sam pitala ~ kuća je prodata!

Ja sam predstavljena Satrunom na vrhu VIII polja ~ razmišljam i o svom nasledju i o tudjim parama.

Mesec je u Vagi u praznom hodu ~ pokazuje stagnaciju trenutnu u vezi postavljenog pitanja, tj. period čekanja koji me je i naveo da postavim pitanje ~ u IX polju ~ IX polje znamo da je polje "prorčanstva".

Kupci su : Desc' na kraju Raka ~ Mesec u Vagi i umetnuti Lav, tj. Sunce u Devici na vrhu VIII polja.

Simbolično mogli bi da uzmemo da je direktor mlina ~ Mesec u Vagi [a i on se prvi i raspitivao za kupovinu] dok je komšija predstavljen Suncem u Devici.

Sada gledamo ko sa kim ima prvu aplikaciju i ko koga tu voli i ne voli :
  1. Saturn ima prvu aplikaciju sa ~ Suncem i to O°!
  2. Mesec kad izadje iz praznog hoda i udje u znak Škorpiona ~ 60° Saturn ~ ovo bi moglo da nam pokaže da će direktor mlina kad bude čuo da je kuća prodata da dodje i da mi kukumavči što nisam ipak prodala plac i kuću njemu [jer će tada Mesec u Škorpionu biti apsolutno pod vladavinom Marsa ~ cene placa i kuće]
  3. Mesec u Vagi ~ njim vlada Venera, egzaltira, nalazi se u trilicitetu, dekanatu i na stepenu vladarstva ~ Saturna : da, upravo tako ~ direktor mlina me je jako dugo gnjavio o prodaji, ali sam ja iz sentimentalnih razloga odlagala donošenje odluke. Ali, sve za Mesec a vezano je za Marsa je pad ~ njemu se ni malo nije dopadala ponudjena cena.
  4. Sunce u Devici pak je isto kao i Saturn ~ jer su u O° pa samim tim Ptolomej kaže da su kao "leva i desna cipela" ~ što i jeste, jer sam sa tim komšijom odmah našla zajednički jezik i njemu nije bio problem cena.
  5. Ja kao Saturn prvo imam aspekt sa Suncem, pa tek posle aspekt sa Mesecom ~ da se ne zbunite zbog "brzine planeta"...
Odgovor je : ja ću skolpiti ugovor o prodaju kuće sa komšijom.

Vremenski interval : s obzirom kada sam postavila pitanje sam na umu imala JAKO kratke vremenske jedinice u glavi [sat, dan, nedelja] onda ću posmatrati kombinaciju datih planeta ovako : Saturn u promenljivom znaku u fixnom polju, Mesec u kardinalnom znaku u fixnom polju, Sunce u promenljivom znaku u fixnom polju.

Fixnost nam pokazuje najduži period vremena ~ u ovom slučaju meni je to bilo NEDELJA, razlika izmedju Sunca i Saturna u sklapanju njihove O° je -/+1° ~ što bi nam dalo opciju NEDELJU DANA ~ i tako je i bilo. Pitanje sam postavila 02.09 a ugovor je sklopljen 05.09 a završnica je sad u ponedeljak 08.09 ~ ~ ~ šta reći o horarnoj, neg' da je fantastična, zar ne

Old 06-09-2008, 15:26   #139
LILIANA
Švrća

LILIANA's Avatar

LILIANA je offline
Registrovan: Feb 2008
Standardno

Quote:
i ja sam ostavila pitanje ( #124 ) , pa mi molim te odg. kad ces moci

Old 06-09-2008, 15:38   #140
s_ana_dra
Čarobnjak

s_ana_dra's Avatar

s_ana_dra je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by s_ana_dra VIdi Poruku
evo ja sam malo odlucila da vezbam,
pa postavih jedno pitanjce: Da li poznajem muskarca za koga cu se udati??? ako se uopste udam, haha
03.09. u 21:02, bgd

e sad Ac je (ju boze karta je kao ona od juce) u biku na 5,04 stepeni, venra je u vagi na 5,08 stepeni, opet mi je dobro, haha
mesec je u vagi na 29,29 stepeni i menja znak, jel tako, jako brzo ce uci u skorpiju, sto mislim da je ovde jako bitno, ali kako to se gleda, ne znam bas. Mozda si bese nesto pisala, pa da to bi trebalo da znaci da je mesec u praznom hodu??? mozda sam sad lupila, ali taj prazan hod meseca me jako zbunjuje, alim polako.

e sad moguce d acu napraviti gresku, jer nisam sigurna da li s egleda 7, ili 5 polje. PO meni bi trebalo pre 7, ali moguce da gresim
7 polje pocinje u skorpiji na 5,04 stepeni, a mars je u vagi na 9,53 stepeni.
sad da li je bitan aspekt, ili ne ne znam, ali vidim d asu venera i mars u aplikacionom aspketu, u konjukciji. brza planeta je venera, mozda to i nije bitno.
e vidis mozda se ovde moze izvesti zakljucak da ga znam, a dolazim do zakljucka tog jer je mars u sedistu venere, a mesec samo sto nije usao u skorpiju, a vladar Dc odnosno kako bih rekla signifikator mog buduceg je mars, mislim mozda to i nije dobra teorija. ali moram da probam, hehe.
od dostojanstav venera je super, u sedistu pa u licu meseca, ma meni je ok, haha, ali opet vidimo da je u padu marsa, e sd sta to znaci pojma nemam, ali nije dobro.
mars: u sedistu venere, jer iz toga ja izvodim zakljucak da ga znam, ali je takodje u terminu venre, pa u licu meseca, ali i u svom padu.
mesec je naravno u sedistu venere, (iskreno odlucila sam da povedem racuna o svom fizickom izgledu), ali je mesec u terminu marsa, i sad opet sto sam skoro citala, naravno ono sto je shmile pisala, mesec je na 29,29 stepeni, ja bih rekla, mozda gresim da je on bas na stepenu, e sad kako s eizraziti, ali skoro je na 30 stepenu a 30 stepen je bas termin marsa, i to je bitno, ako ne gresim. ali je mesc i u padu marsa

moguce da sam se nalupala, ali eto malo da probam
pozzz
evo i ovaj, ali ako nemas vremena, nemoj da se nerviras. polako, i ovako me vise interesuje da li dobro odradim horarce.
a pogotovo sto imam gomilu stvari koje ne znam jos uvek.
ljubac

ttiinnaa
Old 06-09-2008, 16:09   #141
ttiinnaa
Junior Member

ttiinnaa's Avatar

ttiinnaa je offline
Registrovan: Sep 2008
Standardno ttiinnaa

i ja cekam odgovor

ja sam ostavila pitanje #131
Hvala jos jednom

Last edited by Shmishonja : 14-09-2008 at 10:54. Reason: da bude na jednom mestu

Old 06-09-2008, 16:11   #142
ttiinnaa
Junior Member

ttiinnaa's Avatar

ttiinnaa je offline
Standardno

i ja,i ja,i ja,i ja

Old 06-09-2008, 16:26   #143
landarina_sestra
Junior Member

landarina_sestra's Avatar

landarina_sestra je offline
Standardno

i ja stajem u red...))

Old 06-09-2008, 18:11   #144
malomace
Obično gatalo

malomace's Avatar

malomace je offline
Registrovan: Jan 2008
Standardno

Quote:
i ja ja ja cekam #128 hvala

Old 06-09-2008, 20:31   #145
fish
Švrća

fish's Avatar

fish je offline
Registrovan: Nov 2007
Standardno

Ni sama neznam kako da postavim pitanje, ali evo horarnog charta 06.09.2008. u 18:26h Beograd

Imam tri psa, i bolesnog muzjaka, pekinezer, da li je veterinar dobro dijagnostikovao i da li je odgovarajuca terapija ili ima jos nesto sto nije u redu?

Asc je na 29 Vodolije, Desc 29 Lava a sesto polje moj kucni ljubimac na 6 Raka, Vladar 6k. Mo u Strelcu na 4 stepenu, a So suvladar, u Devici 0 Sa separacija

E sad moj pas je srcani bolesnik, u 6.k. JMC, veterinar 29 stepen Regulus, poznat i radi sa starijim kolegom, Mesecev dispozitor je Ju koji je 90 sa SO dispozitorom Merkurom , sto znaci da JU 90 Me 0 Ve 0 Ma u Vagi , pa bih rekla da dolazi do disbalansa u jetri, jer jetra je centralni organ pod dejstvom Ju , tamo se vrsi stvaranje glikogena iz razlicitih supstanci dopremljenih iz organizma, pa kada moj pas izadje napolje on se jako uzbudi i potpuno onemoca, naprosto padne, jer jetra je centar ljudskih strasti i zelja, pa otud Mars uzima od Ju glikogen kao neophodno gorivo. Sa takodje u Devici i aktivan kada je jetra u pitanju, zuc , urin, mokracna kiselina, sto i stelijum u Vagi potvrdjuje, Mars u Vagi energija koju Mars rasipa kroz misicnu aktivnost, sto i dovodi do toga da moj pas pada, Saturn cini rad Jetre sporijim i utice na pojavu konstipacije, kao i afliktovani Ju apopleksija, nagli gubitak svesti, Ju upravlja i arterijama i nadbubreznom zlezdom.

Sa i Ju su u dobrom 120 aspektu aplikacionom, pa se nadam da ce moj pas jos dugo poziveti.
Dali je mozda lek ili doza leka prejaka? Da li postoji jos nesto sto ne uocavamo?

Ne znam sta da pitam totalno sam izgubljena zadnjih 12 dana, ali eto ovako konfuzno, toliko od mene.

Ako neko nesto zna neka pomogne, moji psi su kao moji clanovi porodice.

Old 06-09-2008, 23:34   #146
Tanja_13
Obično gatalo

Tanja_13's Avatar

Tanja_13 je offline
Registrovan: Feb 2007
Standardno

Da li me moj partner vara?21h09min,06.09.2008 u Va
Asc u bika a Ve otisla na 8 ste48min vage u 6 polju u umetnutom polju ova bas predstavlja mene (pozajmila sam decije pare kumi da niko ne zna) vecito sam u nekim sitnim svakodnevnim desavanjima tipa uradi mi ovo da niko ne zna...i imam sledece aplikacione aspekte Ve60Mo,Ve0Me,Ve0Ma,Ve90Ju...On je predstavljen skorpionom sa Ma u vagi u mom 6 a njegovom 12 polju...mars obrazuje sledece aplikacione aspekte Ma0Me,Ma0Ve,Ma90Ju...Me je vladar njegove 8 i 12 kuce(moje 6i2)....znaci da on nesto krije od mene njegova 12 kuca tajno u konjukciji sa vladarom te kuce a desava se sve u vagi(partnerstvo jos umetnuto....sve bolje od boljeg)...Mo je 5st57min strelca u 7 polju govori o vaznost tog partnerstva kao i mom razmisljanju da nije smak sveta ako me vara(tolerantnost) ali da bi bilo posteno da mi to kaze(poznajuci moj stav po pitanju prevara)....taj Mo aplicira Mo60Me,Mo60Ve,....prvi egzaktan aspekt mars pravi upravo sa mesecom ispred nosa merkuru...znaci li to da varame ili ja uspevam(Mo) da budem efikasnija ili i jedno i drugo?Mars je u triplicitetu Me(opet potvrdjuje neki pozitivan odnos),termitu Ju(vladar moje 8 otisao u moju9,njegova 2,3)u licu je Sa,izgonu Ma,i padu So...Po ovome ipak je potvrdan odgovor(?)....ako sam sve dobro povezala onda se namece pitanje kad ce mo se suociti sa stvarnom situacijom(otvoriti karte) posta je vaga kardinalni znak (a sve se desava u njoj) znaci plafon 11nedelja?...

Old 07-09-2008, 00:44   #147
mara555
Obično gatalo

mara555's Avatar

mara555 je offline
Registrovan: Jun 2007
Standardno

SHMISHO - Pitanje je u vezi posla?? Da li cu u narednom periodu dobiti novi bolje placen posao ili cu ostati na starom radnom mestu - koji je pomalo i klimav???Pitanje postavljeno 6.septembra.2008 u 17,40h, 79* 27 W, 43* 38 N ???
Hvala

Old 07-09-2008, 11:51   #148
ljubisa07
Obično gatalo

ljubisa07's Avatar

ljubisa07 je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

shmisho,
imam dva pitanja u vezi moje "cere":
1. Da li ce poloziti ispit 11.09.2008.?
2. Tokom Septembra, trebamo da zakazemo operaciju (ceka se profesor). Hoce li sve proci kako treba?
U Pozarevcu, 07.09.2008. u 10h i48min. pozzz.
http://img260.imageshack.us/img260/8...amarinkbr0.gif

Old 07-09-2008, 14:29   #149
Tristran
Čarobnjak

Tristran's Avatar

Tristran je offline
Registrovan: Dec 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by Tristran VIdi Poruku
Shmishke, prvo poljupci za tebe i Dusku! Da ste mi zdrave, lepe i vesele!

Postavila sam 4-5 pitanja na horarcu otkako sam ovde-i nijedno nisi omanula, svaka ti cast...

Ovo mi je jako bitno!!!

4. 9.2008 u 23h.

Da li cu uspostaviti saradnju sa etno-teatrom BNP, i da li ce od moje pripovetke biti pozorisna predstava?
122, i ja te cekam, na redu sam posle Sneska Belica...pa samo polako, draga, kad nadjes vremena...