|
Feedback za horarace i TA tranzite |
 |
27-03-2008, 14:41
|
|
|
Moderator
Merkur je offline
Registrovan: Aug 2006
|
Nema potrebe da se tu zahvaljujete. U podforumu Ostalo postoji topic Pohvale. Pa kad imate potrebu to uradite tamo. Naravno da se podrazumeva da ste zahvalni za trud koji se pokloni vama. Ono sto svakome od nas mnogo vise znaci od samog hvala jeste feedback.
Znaci koliko i kako smo uspeli da protumacimo vase pitanje, polje, natalnu itd.
Dakle bilo bi lepo da ovde ostavljate postove nakon ispunjenja horarnog pitanja ili ne ispunjenja u odredjenom roku.
|
|
 |
Tačno tako ! |
 |
 |
Evo da prebacim ovaj post |
 |
27-03-2008, 17:47
|
|
|
Moderator
Merkur je offline
|
Evo da prebacim ovaj post
Odlucih da je ovom postu mesto ovde!
Quote:
Quote:
Originally Posted by Shmishonja
05.02.08. u 12h25 zove mene naša Merkur i kaže mi da joj je auto stao na auto- putu kada se vraćala za Grčku i postavlja horarac ~ da li će majstor da dodje i da li ću ja ipak da se vratim u Grčku?
Šta bi joj vi odgovorili?
kvar 
|
Situacija sledeca:
Ja sam Merkur R u 9 kuci (inostranstvo) moj auto (druga kuca) je Mesec u osmoj kuci (smrt) Moj saputnik(jedanaesta kuca) je Jupiter, Majstor (sesta kuca) je Mars.
Dakle u momentu kada sam postavila pitanje, majstor je vec bio na putu ka meni (ja sam to znala ali ne i Smisa ) sto potvrdjuje i Mars na samom ASC.
Kako Mars(majsttor) obrazuje 120* sa Merkurom (sa mnom) on ce mi uskoro pomoci. Koliko dugo ce trajati citava stvar? Razlika u stepenima Mars - Merkur 24-18=6, dakle za 6 sati ja cu zavrsiti sa majstorom i krenuti na mesto sa kog sam i posla na put, zato sto sam retro. A moj auto, Meses u Jarcu (stari) je u osmoj (mrtav). Sta dalje, Merkur R u Vodoliji (a Mesec - auto u 20:11 tog dana, presao u Vodoliju) uzimam drugi auto, moderniji, noviji, neobican (Vodlija) i krecem ponovo na put. Kako je cetvrto polje konacan odgovor, a vladar cetvrtog je Sunce, od R Merkija(ja) do Sunca (konacno) razlika je 2*. Dakle putovacu 2 dana do Grcke.
A kako se za to vreme osecao moj saputnik Jupiter?
Pa mrzeo je Mesec(auto) i sam sebe. Kako i ne bi, on je vozio u momentu kada je auto stao. Osecao se odgovornim za celu stvar (Jupiter se nalazi u Jarc u kom pocinje osma kuca iliti smrt automobila). Medjutim kako Jupiter obrazuje 120* sa Satunom (vladar kuce smrti automobila) saputnik je bas bio srecan sto je auto umro na 200 kilometara od pocetka puta, jer mu se sam auto nije dopao od pocetka ( Jupiter ne voli Mesec).
Sve u svemu, bilo je ludo i nezaboravno. Sve se odigralo bas tako.
Ovom prilikom se zahvaljujem Smisi koja mi je odgovorm pomogla da celu stvar izguram sa osmehom na licu, jer sam JAKO zelela da nastavim put (Merkur u 9). Da je odgovor bio negativan, verovatno bi tog dana celu stvar dozivela na drugi nacin .
Obozavam horarnu a i nasu Smisu sto me je uvela u sve to.
|
Last edited by Shmishonja : 27-03-2008 at 17:56.
Reason: da ispravim od Smse u Smisu... al' meni ljudi menjaju ime... ima 100godina da živim...
|
|
|
 |
27-03-2008, 18:46
|
|
|
Veštac
VIDANA je offline
Registrovan: Jul 2007
|
SHMILE moji su komentari svi izbrisani,ne mogu nista prebaciti sa horarca,
ali cu sada dati sledece komentare:
-sve kako si mi odgovorila za snimanje na TV - se upravo dogodilo
(od reci do reci)...
-za susret i razgovor sa NJIM-takodje...
-za fakultet, za voznju, za bracnu perspektivu,za novac-SVE BAS TAKO
jedino sto se nece desiti je ONO sto je trebalo ali je prekinuto mojim izborom,mojom slobodnom voljom...a onda je i sve otislo sa TIM....
|
|
|
27-03-2008, 22:38
|
|
|
Veštac
loreley je offline
Registrovan: Dec 2007
|
evo ja sam te zapitkivala u vezi dileme za posao..Ti si mi utrenutku dok sam se još nadala rekla da na nekih godinu dana prihvaćam posao u uredu...ja sam još neka 2-3 tj švrljala i nadala se, a nakraju sam prihvatila ured- jer ona škola koju sam željela je uzela nekog preko veze- a ostale dvije koje su se u međuvremenu javile trebaju samo nekoga da im odguli tekuću školsku godinu...I tako odoh ja u tajnice......
|
|
|
 |
|
 |
30-03-2008, 00:51
|
|
|
Čarobnjak
pepuuu je offline
Registrovan: Sep 2007
|
Jako sam sretna zbog ovog feedback-a...fala curke!!!
Shmile već sam ti se bila zahvalila ,ne znam dal si vidla stvarnooo...
A evo i onog o ćemu prićam...
Quote:
Originally Posted by pepuuu
Ide li mi kakav dečko u susret?(ako ide,dal se može kratko opisati?Karakter ili izgled?)http://i31.tinypic.com/2znts05.gif
Odgovor : ide. Mršav, ćutljiv, pomalo nesiguran. Blizu je tvojih godina, deluje starije, ozbiljnije.
Super,super...pa ja sam svatila o kome se radi...to je to... !!!!ha,ha,ha... 
Pa me zanima za kolko bi moglo doć do udara??? (danas su već pogledi prešli u razgovor)
Kako se određuje vrijeme u horarcu...da li kad ovaj Moon pređe taj Asc???Jer je on bio iza ,u 12 i nis ga vidla???Ili kad Dođe egzaktno Mjesec90Mars(to sam zaključila pošto su jedino oni u aplikaciji,a odgovor je bio potvrdan)Al Moon brz...prebrzo...no ipak sam u tri dana svatila ko bi to mogo biti...onda bi i moglo tako...I nema veze što je 90---> to je samo za prigrist...
|
|
|
 |
30-03-2008, 01:30
|
|
|
Čarobnjak
Angliana75 je offline
Registrovan: Dec 2007
|
|
|
|
 |
da pohvalim samu sebe |
 |
31-03-2008, 13:20
|
|
|
Moderator
Shmishonja je offline
Registrovan: Oct 2006
|
da pohvalim samu sebe
29-11-2007, 09:11
Quote:
|
Originally Posted by moja malenkost
|
Quote:
|
Originally Posted by ondak ja rekoh
Ja se nadam da je moje pasuljče, kako ga trenutno iz milošte zovem, žensko. Al' šta bude, biće  Imam čak i isplanirano i ime Dušanka
|
A analiza horarca kaže sledeće : posmatra se vl.Asc', vl.Vp , vl.VIIp , vl.XIp. i Mesec ~
- Asc' u Devici sa Merkurom u Škorpionu u III = ženski znak
- V polje u Jarcu sa retro Saturnom u Devici na Asc' = ženski znak
- VII polje u Ribama, sa Jupiterom u Strelcu u IVp = muški znak
- XI polje u Raku sa Mesecom u Jarcu skoro na smom vrhu V polja = ženski znak
- rezime ~ preovladjuje ŽENSKI element ~
će biti žensko 
|
|
|
 |
 |
Da ukorim sama sebe |
 |
31-03-2008, 15:32
|
|
|
Moderator
Merkur je offline
|
Da ukorim sama sebe
Jeste da sam gledala drugaciju kartu od Smisine ali to me ne opravdava.
Rekla sam:
E sad, za termin ne znamo jos uvek ali za pol znamo. Tako da je Merky omanula.
|
|
09-04-2008, 17:04
|
|
|
Čarobnjak
s_ana_dra je offline
Registrovan: Jul 2007
|
E za odgovor za moj horarac.
Shmile hvala puno na pomoci, i odgovoru. Znas i sama, kontakt telefonom je bio, ali mister se i dalje pravi stena. Tako da ja odlucujem da radim onako kako on zeli. I ja cu da se pravim tosa pa kazem, ma da nema tu nista. Protiv njega vise ne mogu, protiv njegovih vretenjaca.
On je najpametniji, neka mu.
Ali definitivno, tacno sve 100 %.
Hvala puno, puno.
Ljubac za nasu buducu mamu, i naravno njenu devojcicu.
|
|
|
09-04-2008, 22:02
|
|
|
Moderator
TrilianSi je offline
|
Quote: