ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Tradicionalna astrologija > Osnove, horarna astrologija

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 03-10-2008, 10:20   #181
Miky
Čarobnjak

Miky's Avatar

Miky je offline
Registrovan: Oct 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by vilenija VIdi Poruku
tvoj bivsi suprug je predstavljen marsom, a njegovo X polje je zapravo IV radikalno (sistem derivatnih kuca)...
vidimo da je IV u vodoliji ~ saturn 15*24' device...
mars exalatira saturn, tako da je i njemu taj posao veoma bitan...
trenutno se mars nalazi u svom izgonu, i verovatno postoji odredjenih prepreka koje stoje na putu sigurnosti posla, pogotovo sto saturn nije ni jednom dostojanstvu marsa...
medjutim, polozaj marsa u deruvatnom VII polju meni daje neku nadu da ce on taj ugovor potpisati, pogotovo sto je u vladarstvu venere koja vlada tim poljem... takodje, mars je na zadnjim stepenima vage i uskoro bi trebalo da udje u znak skorpiona gde ce biti u svom vladarstvu...
ako jos dodamo da je venera (signifikator za ugovor u ovom slucaju), u vladarstvu, triplicitetu i licu marsa, mislim da bi odgovor trebalo da bude pozitivan...
Vilenija, zahvaljujem ti se od srca!!!

Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 04-10-2008, 19:57   #182
nena1
Obično gatalo

nena1's Avatar

nena1 je offline
Registrovan: Sep 2008
Standardno

Jupiter u raku- hvala ti na odgovoru puno. Smirila si me dosta!!! U pravu si da sam opterecena poslom, i to previse i to iskaljujem na njega. A takodje zelim decu, a on ne zeli jos jedno par godina. I tu nastanu svadje. A ja sam ljubomorna , mada sam mislila da sam opravdano ljubomorna, ali bolje sto nije tako. Bitno mi je samo da ne bude tuzan i tajnovit, zbog mene. Da mu je lepo samnom. Dacu sve od sebe. Pozdrav od srca
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 05-10-2008, 17:26   #183
scorpiorising
Obično gatalo

scorpiorising's Avatar

scorpiorising je offline
Registrovan: Jan 2008
Standardno

JupiterURaku, beskrajno hvala! I sto si dala odgovor na moje pitanje i sto si odvojila vreme da sve lepo i potanko objasnis step-by-step, kako bi svi bolje naucili Nadam se da neces zameriti ako postavim jos par pitanjaca

Quote:
Originally Posted by jupiter u raku VIdi Poruku

Originally Posted by scorpiorising
pitanje: vec skoro godinu dana se jako lepo dopisujem preko neta sa jednim deckom, cak i zivimo u istom gradu ali on nikada nije predlozio da se vidimo...Jako je stidljiv i samokritican(devica) pa me zanima da li ja treba da pokrenem to pitanje i pozovem ga da se nadjemo jer se bojim da bi to bilo mozda napadno?

Novi Sad, 17. Septembar 2008. , 21:38

nije komplikovano ,kad znaš osnovne principe horarne..

ASC na 6'36'' blizanaca, vladar Merkur(20'48'' Vage na samom pocetku 6. kuce) u konjunkciji sa Venerom(22'18'' Vage u 6. kuci) marsa ćemo zanemariti,sad ovde, nije važan.........................................................

hvala jos jednom!

Jupiter u Raku, hvala jos jednom

Last edited by TrilianSi : 06-10-2008 at 22:24.

Old 06-10-2008, 20:09   #184
marijana511
Veštac

marijana511's Avatar

marijana511 je offline
Registrovan: Sep 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by vilenija VIdi Poruku
bliska separacija meseca i sunca govori da je tu vec bilo nagovestaja veze...ali mesec trenutno aplicira saturna vladara XII, sto znaci da ce to ostati jos neko vreme u domenu maglovitosti i tajnovitosti...
Aha aha!!!! Bravo, svaka cast!
Pa hajde da se nadam da kad izadjem iz te magle da cu da naidjem na nesto lepo

Hvala punoooo!!!

Old 08-10-2008, 21:23   #185
Uliana
Junior Member

Uliana je offline
Registrovan: Oct 2008
Standardno

jupiter u raku - hvala ti puno na odgovoru, nadam se da si u pravu i da će se mačak vratiti!

da, on je stvarno otišao tražit neku mačku, ja sam ga baš htjela odvest na operaciju al mi ga je bilo žao pa sam odugovlačila, a onda je on zbrisao..

nadam se samo da je još živ.

Old 23-10-2008, 10:01   #186
cancro
Obično gatalo

cancro's Avatar

cancro je offline
Registrovan: Mar 2008
Standardno

hvala puno Shmishonja, niti jedno (od dva) pitanje nije izašlo pozitivno ah šta ću,biće valjda bolje dr. put.

Old 23-10-2008, 15:43   #187
pepuuu
Čarobnjak

pepuuu's Avatar

pepuuu je offline
Registrovan: Sep 2007
Standardno

Hvala Smishi za odgovor ...napokon sam iz ničega dobila nadu za nešto...ma čekat ćemo i još ta 2 mjsc . ...iako su kvadratići...al sva moja zbivanja su izazovna

Old 23-10-2008, 17:44   #188
cancro
Obično gatalo

cancro's Avatar

cancro je offline
Standardno

Quote:
E, pa moraćeš ondak da se posvetiš čitanju osnova

Elem, tumačenje je sledeće : gleda se prva muška planeta koja ide u susret Jupiteru, tj, ako on nema ništa, ondak gledaš Mesec ~ Jupiter je tvoj racio, Mesec su tvoje emocije... a ne vladar V polja, ne vladar VII polja, oni sad nemaju veze sa pitanjem. Videćeš u osnovama i pravilima tumačenja o ovom o čemu sad kuckam

Jupiterova prva aplikacija je 90° Merkur, a Mesecu, s obzirom da je u praznom hodu tek kad udje u znak Device 60° sa Suncem

Znači, odgovor je potvrdan ~ neko ti ide u susret, ali moraš da čekaš ~ dok Mesec ne izadje iz praznog hoda, tj. dok se situacija malo ne promeni i tvoje emoicje padu pod uticaj Merkura sa kojim dodatno Jupiter pak ima prvu aplikaciju

Hoću,hoću,posvetiću se čim budem imala neko normalno vrijeme sad je sve kad stignem,usput...
uwau,ne mogu vjerovati da neko ide,konačno. A to da moram čekati...pa čitav život mi je sve na čekanje tako da sam navikla,biću strpljiva

HVALA HVALA HVALA

Old 23-10-2008, 19:42   #189
Nale 83
Veštac

Nale 83's Avatar

Nale 83 je offline
Registrovan: Feb 2008
Standardno

Shmile zaFaljujem na odgovoru !

Old 24-10-2008, 11:40   #190
Vojvotkinja
Čarobnjak

Vojvotkinja's Avatar

Vojvotkinja je offline
Registrovan: Aug 2006
Standardno

Shmile, kontaktirala sam sa doktorom (chujemo se skoro svaki dan), predlozhio mi je termin do 17.11. ili poslije 07.12. s' obzirom da nece biti tu od 17.11. do 07.12.
ja sam odluchila da idem za Bg u sredinom decembra (znachi, odlazhem koliko je moguce, prepala sam se , shto cu, a odluchila sam chvrsto ), jer je bolje s' obzirom da cu imati porpilichan broj slobodnih dana za Novogodishnje praznike, pa cu to vrijeme iskoristiti da se potpuno rehabilitujem ...
Puno Hvala..ti uvijek u svom stilu ..A njemu vjerujem na rijech da ce to proci, ima zaista zavidnu reputaciju i znam da je majstor u tome.....a i evo, horar tako kazhe

Old 24-10-2008, 15:58   #191
saandraa
Čarobnjak

saandraa's Avatar

saandraa je offline
Registrovan: Apr 2007
Standardno

[

Da vidimo ~ ti si Mars na kraju znaka Vage u XII polju, Mesec je na početku Škorpiona u XII polju. Inostranstvo je upravo predstavljeno tim Mesecom. Da vidimo da li postoji povezivanje izmedju Meseca i Marsa? Ne postoji, pa je odgovor negativan [/quote]

hvala shmile! tako sam i mislela, nema povezivanje = negativan odgovor!! bunila me samo 12 kuca posto je sve otislo tamo

eh kada bi sva horana pitanja bila ovako jednostavna za tumacenje!!!

hvala jos jednom! kiss tebi i slatkoj duskici!!!

SOLAR2009-2010

Old 04-12-2008, 09:53   #192
mari
Veštac

mari's Avatar

mari je offline
Registrovan: May 2008
Standardno

Drage moje,
prije nekih mjesec i pol ja sam postavila pitanje ovdje. Dobila sam tumacenje! I naravno desilo se....
Srela sam nekog!
Hvala cure!
Pusa

Old 05-12-2008, 11:13   #193
ljubisa07
Obično gatalo

ljubisa07's Avatar

ljubisa07 je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

shmisho, puno ti hvala na ovako iscrpnom odgovoru. videcemo ishod,veliki pozdrav vama dvema..

Old 05-12-2008, 11:49   #194
damsel
Obično gatalo

damsel's Avatar

damsel je offline
Standardno

Puno hvala na odgovoru!

Old 05-12-2008, 12:28   #195
kaliopaworld
Obično gatalo

kaliopaworld's Avatar

kaliopaworld is online now