|
|
 |
03-10-2008, 10:20
|
|
|
Čarobnjak
Miky je offline
Registrovan: Oct 2007
|
Quote:
Originally Posted by vilenija
tvoj bivsi suprug je predstavljen marsom, a njegovo X polje je zapravo IV radikalno (sistem derivatnih kuca)...
vidimo da je IV u vodoliji ~ saturn 15*24' device...
mars exalatira saturn, tako da je i njemu taj posao veoma bitan...
trenutno se mars nalazi u svom izgonu, i verovatno postoji odredjenih prepreka koje stoje na putu sigurnosti posla, pogotovo sto saturn nije ni jednom dostojanstvu marsa...
medjutim, polozaj marsa u deruvatnom VII polju meni daje neku nadu da ce on taj ugovor potpisati, pogotovo sto je u vladarstvu venere koja vlada tim poljem... takodje, mars je na zadnjim stepenima vage i uskoro bi trebalo da udje u znak skorpiona gde ce biti u svom vladarstvu...
ako jos dodamo da je venera (signifikator za ugovor u ovom slucaju), u vladarstvu, triplicitetu i licu marsa, mislim da bi odgovor trebalo da bude pozitivan...
|
Vilenija, zahvaljujem ti se od srca!!!
|
|
|
04-10-2008, 19:57
|
|
|
Obično gatalo
nena1 je offline
Registrovan: Sep 2008
|
Jupiter u raku- hvala ti na odgovoru puno.  Smirila si me dosta!!!  U pravu si da sam opterecena poslom, i to previse i to iskaljujem na njega. A takodje zelim decu, a on ne zeli jos jedno par godina. I tu nastanu svadje. A ja sam ljubomorna , mada sam mislila da sam opravdano ljubomorna, ali bolje sto nije tako. Bitno mi je samo da ne bude tuzan i tajnovit, zbog mene. Da mu je lepo samnom. Dacu sve od sebe. Pozdrav od srca 
|
|
|
 |
|
 |
05-10-2008, 17:26
|
|
|
Obično gatalo
scorpiorising je offline
Registrovan: Jan 2008
|
JupiterURaku, beskrajno hvala! I sto si dala odgovor na moje pitanje i sto si odvojila vreme da sve lepo i potanko objasnis step-by-step, kako bi svi bolje naucili  Nadam se da neces zameriti ako postavim jos par pitanjaca
Quote:
Originally Posted by jupiter u raku
Originally Posted by scorpiorising
pitanje: vec skoro godinu dana se jako lepo dopisujem preko neta sa jednim deckom, cak i zivimo u istom gradu ali on nikada nije predlozio da se vidimo...Jako je stidljiv i samokritican(devica) pa me zanima da li ja treba da pokrenem to pitanje i pozovem ga da se nadjemo jer se bojim da bi to bilo mozda napadno?
Novi Sad, 17. Septembar 2008. , 21:38
nije komplikovano ,kad znaš osnovne principe horarne..
ASC na 6'36'' blizanaca, vladar Merkur(20'48'' Vage na samom pocetku 6. kuce) u konjunkciji sa Venerom(22'18'' Vage u 6. kuci) marsa ćemo zanemariti,sad ovde, nije važan.........................................................
|
hvala jos jednom!
Jupiter u Raku, hvala jos jednom 
Last edited by TrilianSi : 06-10-2008 at 22:24.
|
|
|
 |
06-10-2008, 20:09
|
|
|
Veštac
marijana511 je offline
Registrovan: Sep 2007
|
Quote:
Originally Posted by vilenija
bliska separacija meseca i sunca govori da je tu vec bilo nagovestaja veze...ali mesec trenutno aplicira saturna vladara XII, sto znaci da ce to ostati jos neko vreme u domenu maglovitosti i tajnovitosti...
|
Aha aha!!!! Bravo, svaka cast!
Pa hajde da se nadam da kad izadjem iz te magle da cu da naidjem na nesto lepo
Hvala punoooo!!!
|
|
|
08-10-2008, 21:23
|
|
|
Junior Member
Uliana je offline
Registrovan: Oct 2008
|
jupiter u raku - hvala ti puno na odgovoru, nadam se da si u pravu i da će se mačak vratiti!
da, on je stvarno otišao tražit neku mačku, ja sam ga baš htjela odvest na operaciju al mi ga je bilo žao pa sam odugovlačila, a onda je on zbrisao..
nadam se samo da je još živ.
|
|
|
 |
|
 |
23-10-2008, 17:44
|
|
|
Obično gatalo
cancro je offline
Registrovan: Mar 2008
|
Quote:
E, pa moraćeš ondak da se posvetiš čitanju osnova 
Elem, tumačenje je sledeće : gleda se prva muška planeta koja ide u susret Jupiteru, tj, ako on nema ništa, ondak gledaš Mesec ~ Jupiter je tvoj racio, Mesec su tvoje emocije... a ne vladar V polja, ne vladar VII polja, oni sad nemaju veze sa pitanjem. Videćeš u osnovama i pravilima tumačenja o ovom o čemu sad kuckam
Jupiterova prva aplikacija je 90° Merkur, a Mesecu, s obzirom da je u praznom hodu tek kad udje u znak Device 60° sa Suncem 
Znači, odgovor je potvrdan ~ neko ti ide u susret, ali moraš da čekaš ~ dok Mesec ne izadje iz praznog hoda, tj. dok se situacija malo ne promeni i tvoje emoicje padu pod uticaj Merkura sa kojim dodatno Jupiter pak ima prvu aplikaciju
|
Hoću,hoću,posvetiću se čim budem imala neko normalno vrijeme  sad je sve kad stignem,usput...
uwau,ne mogu vjerovati da neko ide,konačno. A to da moram čekati...pa čitav život mi je sve na čekanje tako da sam navikla,biću strpljiva
 HVALA HVALA HVALA
|
|
|
 |
24-10-2008, 11:40
|
|
|
Čarobnjak
Vojvotkinja is online now
Registrovan: Aug 2006
|
Shmile, kontaktirala sam sa doktorom (chujemo se skoro svaki dan), predlozhio mi je termin do 17.11. ili poslije 07.12. s' obzirom da nece biti tu od 17.11. do 07.12.
ja sam odluchila da idem za Bg u sredinom decembra (znachi, odlazhem koliko je moguce, prepala sam se , shto cu, a odluchila sam chvrsto ), jer je bolje s' obzirom da cu imati porpilichan broj slobodnih dana za Novogodishnje praznike, pa cu to vrijeme iskoristiti da se potpuno rehabilitujem ...
Puno Hvala..ti uvijek u svom stilu ..A njemu vjerujem na rijech da ce to proci, ima zaista zavidnu reputaciju i znam da je majstor u tome... ..a i evo, horar tako kazhe 
|
|
|
24-10-2008, 15:58
|
|
|
Čarobnjak
saandraa je offline
Registrovan: Apr 2007
|
[
Da vidimo ~ ti si Mars na kraju znaka Vage u XII polju, Mesec je na početku Škorpiona u XII polju. Inostranstvo je upravo predstavljeno tim Mesecom. Da vidimo da li postoji povezivanje izmedju Meseca i Marsa? Ne postoji, pa je odgovor negativan  [/quote]
hvala shmile! tako sam i mislela, nema povezivanje = negativan odgovor!! bunila me samo 12 kuca posto je sve otislo tamo
eh kada bi sva horana pitanja bila ovako jednostavna za tumacenje!!!
hvala jos jednom! kiss tebi i slatkoj duskici!!!
|
|
|
04-12-2008, 09:53
|
|
|
Veštac
mari je offline
Registrovan: May 2008
|
Drage moje,
prije nekih mjesec i pol ja sam postavila pitanje ovdje. Dobila sam tumacenje! I naravno desilo se....
Srela sam nekog!
Hvala cure!
Pusa
|
|
|
05-12-2008, 11:13
|
|
|
Obično gatalo
ljubisa07 je offline
Registrovan: Jul 2007
|
shmisho, puno ti hvala na ovako iscrpnom odgovoru. videcemo ishod,veliki pozdrav vama dvema..
|
|
|
05-12-2008, 11:49
|
|
|
Obično gatalo
damsel je offline
Registrovan: Mar 2008
|
Puno hvala na odgovoru!