ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Ostalo > Odaberite sami

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 17-08-2010, 22:33   #481
kristina 88
Švrća

kristina 88's Avatar

kristina 88 je offline
Registrovan: Aug 2010
Standardno

aa jel mozes menii ajdee pleasee pogledaj evo natalnaaa P

sta god hocete samo kuckajttee!

natal

http://www.astro.com/tmpd/cvovfile1w...9228.10807.gif

Last edited by kristina 88 : 18-08-2010 at 15:41.
Submit to Digg   Reply With Quote
Naši sponzori

Old 18-08-2010, 12:03   #482
nena peric
Obično gatalo

nena peric's Avatar

nena peric je offline
Registrovan: Jun 2010
Standardno

Quote:
Originally Posted by Vojvotkinja VIdi Poruku
da, ponuda zaista imam, da se razumijemo za krevetne varijante, ali moja Djevica na vrhu pete me samo gleda i ne da mi da svoje zamisli sprovedem u djelo...a nekad bih zaista htjela da se prepustim i doživim sex za jedno veče, ali izgleda da to 'nije moja šolja čaja'...
Obzirom da imam Jupitera u petoj, a Strijelac vladar osme, ja se zaista ne ustručavam da pričam o seksu ni sa muškarcima, ni sa ženama. Volim da slušam tuđa iskustva, razmijenjujem mišljenja, savjetujem se i sl...a boga mi volim i ljubavne igrarije, kad je neko vrlo kvalitetan ispred mene...
E, sad, opuštena skroz nijesamUvijek kao da me progoni neka krivica, kao da radim nemoralne stvari...Ne znam šta je u pitanju...i jako mi je bitan odnos, ponašanje muškarca poslije seksa..
Da, startuju me stariji muškarci, ne znam na kakvu vrstu moći si mislila , ali oni nijesu predmet mog interesovanja..tu do 7 godina mi je prihvatljivo, preko toga, sve izbjegavam...
Nijesam udata, niti sam u vezi...e, sad, ostaje da vidimo da li će se ispuniti ta simbolika partnera preko posla..mada je meni to malo vjerovatno, no vidjećemo
Eto
Hvala ti puno na izdvojenom vremenu!
Znaci, ipak sam nesto nucila To sto ne mozes da se opustis i sto mislis da radis nemoralne stvari to je Jupiter (moral i nemoral) i satur (koji koci) u opoziciji sa mesecom. Ali ne brini, opustanje ide sa godinama A sto se tice simbolike partnera preko posla, nisam mislila na veze pre braka, nego na onog pravog, tj tvog buduceg muza

moja natalna http://a.imageshack.us/img248/2954/natalnakarta.gif

Old 18-08-2010, 13:30   #483
nena peric
Obično gatalo

nena peric's Avatar

nena peric je offline
Registrovan: Jun 2010
Standardno

Quote:
Originally Posted by Bosnian GirL VIdi Poruku
auuu neno ajd i mene probaj "skontati"
Uh Bosnian, ti si mi malo "complication" za tumacenje, u tvojoj natalnoj ima svega,ali ajde valjda cu "skontati". Vladar 8. - uran otisao u strelca u kvadratu sa venerom i marsom. Uran u kvadratu sa venerom - moguce upustanje u paralelne veze koje ti nece doneti mnogo srece. Venera opozicija mars- nimfomanka u kvadratu sa saturnom.Salim se mars ti jeste u ribama,ali je venera u devici,pa tu ne mogu da "skontam". Moguci problemi u ljubavi zbog tvoje neuravnotezenosti, preterane samouverenosti i lose komunikacije sa partnerom. Mars u kvadratu sa uranom,saturnom i neptunom - pazi se onih koji ce zeleti samo da te iskoriste. Tvoja venera u devici (3.kuca)je ipak cednija,stidljivija u trigonu sa jupiterom u 11.-dobra komunikacija sa prijateljima, pa bih ja tebi preporucila da ipak zbog svih onih losih aspekata,trazis decka medju prijateljia i poznanicima ili preko prijatelja .Jer ti je jupiter u dobrim aspektima i sa venerom, marsom, merkurom. Pluton u skorpiji u 5.oj kuci.- Pluton se ovde nalazi u svom sedistu pa samim tim je njegov uticaj izuzetno jak.On ovde daje vrlo energicne,snazne,privlacne osobe ali i agresivne,destruktivne pa i opasne licnosti.Ti si sigurno magnet za muskarce, fatalna zena Pluton u opoziciji sa mesecom - strah od gubitka, intenzivan i snažan oblik ispoljavanja emocija. Potreba da se bavis dubokim problemima u sebi i drugima.Sklona si da krsis tabue.Pokazuje takodje i veliku odanost u odnosima ali i veliku zahtevnost. Nalupala sam se ja ovde svega, jer sam ti rekla da si mi malo kompliovana, a ti sad napisi sta je tacno. Pozdrav!

Old 18-08-2010, 13:38   #484
Bosnian GirL
Čarobnjak

Bosnian GirL's Avatar

Bosnian GirL je offline
Registrovan: Sep 2008
Standardno

Quote:
Originally Posted by nena peric VIdi Poruku
Uh Bosnian, ti si mi malo "complication" za tumacenje, u tvojoj natalnoj ima svega,ali ajde valjda cu "skontati". Vladar 8. - uran otisao u strelca u kvadratu sa venerom i marsom. Uran u kvadratu sa venerom - moguce upustanje u paralelne veze koje ti nece doneti mnogo srece. Venera opozicija mars- nimfomanka u kvadratu sa saturnom. Moguci problemi u ljubavi zbog tvoje neuravnotezenosti, preterane samouverenosti i lose komunikacije sa partnerom. Mars u kvadratu sa uranom,saturnom i neptunom - pazi se onih koji ce zeleti samo da te iskoriste. Tvoja venera u devici (3.kuca)je ipak cednija u trigonu sa jupiterom u 11.-dobra komunikacija sa prijateljima, pa bih ja tebi preporucila da ipak zbog svih onih losih aspekata,trazis decka medju prijateljia i poznanicima ili preko prijatelja .Jer ti je jupiter u dobrim aspektima i sa venerom, marsom, merkurom. Pluton u skorpiji u 5.oj kuci.- Pluton se ovde nalazi u svom sedistu pa samim tim je njegov uticaj izuzetno jak.On ovde daje vrlo energicne,snazne,privlacne osobe ali i agresivne,destruktivne pa i opasne licnosti.Ti si sigurno magnet za muskarce, fatalna zena Pluton u opoziciji sa mesecom - strah od gubitka, intenzivan i snažan oblik ispoljavanja emocija. Potreba da se bavis dubokim problemima u sebi i drugima.Sklona si da krsis tabue.Pokazuje takodje i veliku odanost u odnosima ali i veliku zahtevnost. Nalupala sam se ja ovde svega, jer sam ti rekla da si mi malo kompliovana, a ti sad napisi sta je tacno. Pozdrav!

hvala ti puno....skoro sve je istina...samo onaj dio o nimfomanki i pretjeranoj samouvjerenosti..apsolutno nije tacno...mislim da osoba sa ve90sa ne moze biti nikad pretjerano opustena, samouvjerena mada se i to naravno desi, ali u rijetkim trenutcima...

pusa

Old 22-08-2010, 11:25   #485
mylyca
Obično gatalo

mylyca's Avatar

mylyca je offline
Registrovan: Jan 2009
Standardno

Quote:
Originally Posted by ginger VIdi Poruku
Mylyca možda bi trebala okrenuti to u svoju korist. seksualno se aktivirat pa bi prestalo to djelovanje, kakvo ti navodiš.

meni se čini, ovako iz tvog komentara da je sex bitan kod tebe i ako nećeš ti njega on će tebe..kako tako.
preduhitri to

To već spada u nadmudrivanje zvezda, ali i dalje sam ja 'zelena' za to Znam ja da bi bilo najbolje da kanališem tu energiju, ali ne mogu da se izborim sa blokadama u glavi. Toliko su intenzivne, da odbijam sve momke oko sebe, koji bi vezu, jer znam da će morati kad tad da padne sex i onda posle ne bih mogla da podnesem neuspeh veze. Ne podnosim baš najbolje promašaje od veza, idealista sam (Ve0Ne), radije bih 10 godina bila sama nego gubila vreme s nekim ko mi u potpunosti ne odgovara, samo da ne bih bila sama. Haha, ovo taaaaaaaako Jarac govori iz mene, strašno U svakom slučaju, rano sam otkrila da su mi emocije baš duboke i intenzivne (Mo120Pl) i da nije dobro po mene da ih tek tako rasipam.

Quote:
Originally Posted by cmokic78 VIdi Poruku
To je Saturn/Venera konjukcija imam to i ja!
Vernost do groba.. Pitam se kakve muškarce daje ovaj aspekt? Meni je malo širi orbis, ali je Saturn dispozitor cele osme kuće i inače je dominantna planeta u mom horoskopu, pa osećam sve njegove uticaje, dahću mi za vratom
Odgovor

Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules