ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Ostalo > Odaberite sami

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 13-09-2006, 20:36   #1
Merkur
Moderator

Merkur's Avatar

Merkur je offline
Registrovan: Aug 2006
Angry

Ovako stvari stoje, danas sam procitala neke postove koji su me naveli da otvorim ovaj topic.
Smatram da ima smisla, mnogo puta sam se pitala zasto ne postoji jedan dan u godini kada mozes da kazes sve sto ti ide na zivce.
Da oteras sve koji te nerviraju tamo gde ne treba, da napljujes ovo, ono i td.
A da se pri tom niko ne naljuti.
Medjutim kao sto je svima poznato, takav dan jos uvek ne postoji.
A u ovom ludom i brzom vremenu, coveku je to nekad i vise nego potrebno.
Naucnici tvrde da osecanje besa ne treba potiskivati zato sto izaziva i bla bla.
E pa drage moje dobre vile, ovo mesto sluzi bas za to.
Naravno, bilo bi divno kada niko od nas ne bi imao ptrebu da se prazni ali...

Vidim nikome nije potrebno da se prazni, to mozda i nije tako lose.
A sa druge strane ako zadrzavate bes onda on moze da proizvede probleme druge vrste.
Pa samim tim ja evo malo da se ispraznim, da ne bih navukla nervozu (moram da ucim a to volim u opustenom stanju).
Dakle, necete verovati, OPET IMAM GOSTE, i to bas sada kad imam toliko toga da citam i pisem.
Volim ja drustvo, druzenje ali ne kada to meni ne odgovara kao sada.
Naravno, glupo je da nesto kazem ipak su to moji prijatelji ali zato dodjem ovde i onda se vratim drustvu pa pocnem kao da pricam o astrologiji i tako im . Nakon nekog vremena oni pomisle da sam odlepila i sami beze .
U svakom slucaju hocu malo mira!!!

Last edited by Skorpija : 21-07-2007 at 19:43.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 01-12-2006, 00:30   #2
bambica
Švrća

bambica's Avatar

bambica je offline
Registrovan: Sep 2006
Standardno

merki da znas da nam ovako nesto i treba,jer ponekad mi je potrebno da se "ispraznim" a da mi niko ne kaze "ti si glupa,nisi trebala tako,trebala si ovako" !zar ne postoji niko ko ce me saslusati pa makar i ja bila kriva za nesto!danas sam i besna i tuzna i valjda mi se sve skupilo i priznajem preterala sam jer sam svom dragom rekla mnoge stvari koje nisam trebala i to ga je naljutilo a i nije bilo preke potrebe za svadjom ali dva "rogata" bika kad se nadju a usput su ljuti,padnu teske reci!nekad mislim da je bolje da zadrzim bes za sebe i da se "jedem" iznutra nego da kazem i povredim svoje voljene!eto rekla sam,KRIVA SAM ,steta je mozda vec nacinjena ali bar priznajem i lakse mi je zbog toga!e da besna sam sto moram da ucim matematiku a mrzim je najvis e na svetu i svaki put kad imam cas mene boli stomak zbog glupe matematike

Usamljenost nije kad ostaneš sam,nego kad nemaš za čim da čezneš!
Voleti znači u tudjoj sreći naći svoju sopstvenu!
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 17-01-2007, 21:46   #3
CARAPICA
Veštac

CARAPICA's Avatar

CARAPICA je offline
Registrovan: Nov 2006
Standardno

Hvala bogu da sam vidjela ovo. Ako sada ne poludim necu nikada. Ne zelim vise da me nitko nista pita, vec mi je dosta toga da kada sam ja lose volje da to nitko ne razumje, ako mi se neda razgovarati necu sa nikime razgovarati i tocka. Sta nije dosta da sam od 8 do 8 morala slusati jedno te istoga tipa koji ne prihvaca nijedno drugo misljenje nego svoje, onda krenem da pricam sta me muci i dobim odgovor: sve ce se to rijesiti, sta ce se rijesiti????? nisam znala da se stvari mogu same od sebe rijesavati!!!! No bas lijepo kada nekome nesto treba onda samo zovu, napravi mi ovo, napravi mi ono... Jos mi danas Josipa kaze da nece ona trositi vrijeme da przi cd-e vec cu to ja jer meni je lakse, ma sta mene ljudi drze za budalu??? zasto ja uvijek moram da svima udovoljavam da svima pomazem, kao da ja nemam svojih obaveza i svojih problema, mozda im se cini da je meni sve bajno i krasno??? Ide mi vise na zivce da kada nekome nesto treba ja ako nesto radim bacim stvari i odem da pomognem, a kada je to netko napravio za mene? naprave da, i sta je najbolje osobe sa kojima nisam pretjerano bliska, ocito ja ne znam prepoznati tko valja a tko ne, nego naletim na ljude koji su sebicni i egoisticni.ne treba mi netko da kada kazem da me nesto muci da me stalno osuđuje. Najrađe bi da svi nestanu iz moga zivota, treba mi tjedan dana da nikoga ne vidim i da ne cujem a ne sada da jos dođem doma i da mi stara nabraja da nista ne jedem i da kako izgledam, da mama hvala, dan mi je bio odlican osjecam se fenomenalano i sada samo razmisljam na hranu, kao da je netko umro od toga jer nije pojeo jedan obrok, ma daj mama molim te!!!!!!Jos mi ova zenska jucer izbaci foru da je zaboravila da mi kaze da je bio natjecaj za stipendiju, a vidim je da laze, da ne laze ne bi mi se dosla opravdati jer ja nisam znala a kamoli je niti pitala, a sjedila je samnom na predavanjima skoro svaki dan, svaki dan bila samnom na kavi, a sta je najbolje pita moja mama sada zasto mi nije rekla jer je natjecaj bio od 5.mj sve do proslog, ne mogu vjerovati!!!! a prodaje mi neke spike da sam ja njoj kao sestra!!!!! Kada je pala ispit citavu noc sam bila sa njom da se isplace i da pricam s njom jer mislim da ce joj biti lakse a onda nista. Ja padnem ispit i ona meni sada kaze nije bitno! ne mogu da vjerujem!!! Ne trazim nista samo jedan zagrljaj i pitanje, jesi li dobro? Mozda trazim previse? znam da sam glupa i da sam jadna a zalosno je i to sto ce me sve sutra proci i sve ce biti isto.... pa kao da sam ja kamen i da nemam osjecaje.... mrzim ovaj zivot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekada covjek dođe do granice kada uvidi da ono sto ima nije mu dovoljno, ili da mozda sa time nije sretan. Da me sada neko pita sta bi zeljela, mislim da ne bi znala odgovoriti.... Nekada trazim od vremena da krene naprijed, a kada malo bolje promislim vrijeme leti toliko da ga niti ne stignem pratiti.... Mozda su kriva moja ocekivanja, moje zelje koje ne postoje u realnome svijetu. Nekada se osjecam ovisna o drugoj strani, kao da ne mogu sama funkcionirati a mozda je to samo strah od gubitka sigurnosti koju bi svatko zelio imati...
Volim sanjati,volim razmisljati realizirati a nije pravo vrijeme za to... Svatko u svoj zivot nosi neku bit, nadam se da cu je svoju pronaci.... Da bar vidim svijet onako kakav je zaista, da bar mogu uzivati u svakom dahu ovoga dana... Nije da ne mogu ali razum govori jedno dusa govori drugo... I tako me gusi taj osjecaj bespomoci, osjecam se kao lav u kavezu, toliko rijeci, snage a sve je skupljeno i zarobljeno, htjela bi vriskat, htjela bi plakati, ali ne mogu.... Htjela bi toliko stvari promjeniti, saznati, iskusiti, ali opet ne mogu... Zaustavila sam se na ovoj tocki koju sam trebala pustiti gdje je bila, ja sam se vratila i sve vratila na isto.... a kao da mi nesto nije dalo... i ponovo se javlja strah, strah od promjene, strah od gresaka.... A kao da smo mi ljudi bezgresni, kao da ne mozemo da kontroliramo.... Da kontroliramo snove, događaje zivot.......

Mozda nije bilo mjesto.... Ni vrijeme.... Ali doslo mi je....

Kako je lako zivjeti a ne znati da zivis................

Last edited by Skorpija : 21-07-2007 at 19:42.

Zasto ja bas moram???
Old 12-03-2007, 17:12   #4
Merkur
Moderator

Merkur's Avatar

Merkur je offline
Angry Zasto ja bas moram???

Pitala sam u temi "pitanja i odgovori" Da li obilazi "plitke" osobe... ili tako nesto... i Ladybag je odgovorila:
Quote:
Ladybag: Ni blizu, odlepim u prisustvu istih!!!!! Ljudska 'plitkost' i nemar su jedine stvari koje istinski mogu da me iznerviraju!!!!!
Ja se apsolutno slazem sa njom ali zasto u stvarnosti nije tako. Sta je to sto me tera da isteram "mak na konac" ??? Koja planeta daje tu osobinu?
Da je malo ja dohvatim .
Uh sto sam besna sama na sebe sto se dovodim u situacije koje su potpuno besmislene. Kako covek moze da se izleci od te "bolesti"? Koje vezbe da primenim? I kako da naucim da zaobilazim "plitke" osobe. Zasto sam ja lepak za takve likove, zasto iritiram "plitke" osobe toliko da me dovedu u situaciju da utrosim mnogo svoje energije pokusavajuci da im objasnim da ja zaista nisam iz tog sveta.
Da su moji pogledi na zivot i ljude oko mene potpuno pozitivni. Da ja nisam snob ili kompleksas. I zasto ja uopste imam kome da se pravda i nesto dokazujem???
Ja sam UVEK raspolozena za zabavu, moja paleta "boja" je veoma siroka. Sta meni treba ovakav osecaj? Da li je to osecaj krivice zato sto se razgovor u takvim situacijama lose zavrsi po sagovornika, moj ostar jezik ne zeli da prestane da sece i sto vise sece to je ostriji. Mene to ne cini srecnom, meni to nanosi bol ali ja ne prestajem. Kako da zaobilazim "plitke" i zasto ne mogu da selektujem ljude vec mislim da svi imaju priliku.
Zasto se u vecini slucajeva inteligencija meri sa kolicinom novca. Te dve stavri nemaju po meni dodirnih tacaka. Ma vidite ovako, svi koji budete imali zivaca da procitate i razumete ovaj tekst, ne zamerite mi. Nekako mi je lakse kada se na ovaj nacin ispraznim. Nema odmah kontra odgovora pa i ako stigne to obicno bude malo kasnije kada se ja ohladim.
Uh, ala sam sve lepo nabacala. Niko nece razumeti sta sam htela da kazem ali svakako je ovo mesto za praznjenje. Tako da i nije toliko bitno. Bitno je isprazniti otrove iz sebe.
Pih, sada ne mogu ni smajlica da stavim, ispunila sam limit.
Pa neka ovde stoji ona mala "kaksamsizgodna"
Mah, mah i uhhhh

P. S. Zasto moras da pricas cesto o problemima da bi te ljudi simpatisali, grrrrrrr, pa to je bolesno. Grrrrrrrrrrr

Old 12-03-2007, 19:33   #5
LosT_in_SpaCe
Čarobnjak

LosT_in_SpaCe je offline
Registrovan: Dec 2006
Standardno

Veliki pozdrav za Merki i njenu udvojenu lichnost, bash se lepo izrazgovaraju ko ljudi

Ti to mene malo zekis
Old 12-03-2007, 21:03   #6
Merkur
Moderator

Merkur's Avatar

Merkur je offline
Talking Ti to mene malo zekis

Dobro, nema veze, samo ti mene zeki. Ono nije da nisi u pravu, cak i u tim situacijama ( onaj post pre ovog ) ja imam rasparvu u glavi. To od prilike izgleda ovako:
1 - Ma hajde sta te briga, pravi se da slusas i kada zavrsi svoje glupo izlaganje kazi da imas neke obaveze.

2 - Taman posla, zavrsi tu stvar do kraja ne daj mu da ostane glup. Reci mu kako stoje stvari. Pa zar ne vidis da je covek "plitak".

1 - Sta tebe briga sto je on plitak, ima puno stvari koje su ti u ovom momentu vaznije od toga.

2 - Sta moze da ti bude vaznije od pomoci jednom "plicaku" sigurno ce nakon vaseg razgovora sesti pa mucnuti glavom.

I tako u nedogled, onda dodjem ovde na forum, malo da se relaksiram. Kad Bamby stavila nov potpis:

"Ophodi se prema ljudima kao da su ono što bi trebali biti i pomoći ćeš im da postanu ono, što bi mogli biti."

Gete

I naravno odlepim, vratim se nazad i napravim haos.

1 - To sto sada radis je potpuno glupo. Daj ne gubi vreme, nece on to nikada razumeti.

2 - Sta bre nece, nema nece, nego mora.

1 - I sama znas da ce te to povrediti i da ce svi ukucani morati da te trpe ceo dan takvu.

2 - Pa sta, ako te vole razumece. Napreeeeeeed Merkurrrreeee!!!

I tako sam ja danas imala okrsaj. Pa sam onda dosla ovde izjadala se i sada je sve O. K.

Old 13-03-2007, 01:50   #7
LosT_in_SpaCe
Čarobnjak

LosT_in_SpaCe je offline
Registrovan: Dec 2006
Standardno

Merki, moram da ti kazhem da volim sve tvoje lichnosti, pozdravljaju te puno:
- Lost;
- In;
- i Space

Old 13-03-2007, 02:37   #8
bambica
Švrća

bambica's Avatar

bambica je offline
Registrovan: Sep 2006
Standardno

Merkurice draga ako te dragi iznervirao,onda ne vredi da se nerviras!Najmesnije mi je kad sam besna i kad me moj dragi iznervira a on me pita "jesi li ti opet u pms-u"!uzas uvek ispadnem ja luda i kriva za svadju!Sad sam se opametila i ne nerviram se,kako kazu ljudi to steti lepoti!
Merki uz tebe smo,i nije tacno da te niko ne slusa kad si ljuta,slusamo te mi,a bogami nas puno ima!

Usamljenost nije kad ostaneš sam,nego kad nemaš za čim da čezneš!
Voleti znači u tudjoj sreći naći svoju sopstvenu!

Old 13-03-2007, 02:44   #9
Merkur
Moderator

Merkur's Avatar

Merkur je offline
Angry

Ma da je dragi, Bambice lako bih ja to. Nego jedan "plicak nad plicacima"Uhhhhh

...
Old 21-07-2007, 19:41   #10
thinkpositive
Švrća

thinkpositive's Avatar

thinkpositive je offline
Registrovan: Mar 2007
Standardno ...

..tako mi je neki bed u zadnje vrijeme..dragi ima tranzitni Saturn na Asc, na Veneri..emocionalno hladan, nezainteresiran...vrtim se oko te izložbe, istekla mi registracija na autu, isključili mi mobitel..mučim se pa se ponekada pitam da nisam ipak krivo vrijeme izabrala..ima tu još puno sitnica koje naopako idu...i bilo bi mi 80% lakše da me pita..Kako si? Do kud si stigla? Kako je protekao razgovor?...bilo šta...
pa se onda osjećam jadno suze mi krenu..a onda pobijedi moj nick o kažem si..ma kratak je ovaj život..nema smisla tugovati..
Trebalo mi je da se samo malkice izjadam...sad mi je već bolje
znam da ću sve brzo oprostiti i zaboraviti..a možda bi trebala ovako:

Old 21-07-2007, 20:30   #11
sahadow452
Veštac

sahadow452's Avatar

sahadow452 je offline
Registrovan: May 2007
Standardno

Ma ja sam vec odavno bljak....cak ni godisnji nije popravio moje raspolozenje....problemi su ostali,a kako ih resiti..........pocela sam ko sasava da brojim dane kada ce Saturn napustiti 5 kucu....i moju i njegovu....

ON
Sinastrija

Dejvison

Solar

Ono sto nas ne slomi,to nas cini jacim

Old 22-07-2007, 01:31   #12
Merkur
Moderator

Merkur's Avatar

Merkur je offline
Standardno

Slusajte devojke, stavr je prosta. Od nerviranja nema nista, sem eventualno opadanja kose ili novih bora. Stvari nisu uvek onakve kakvima ih mi vidimo. Zivot cine lepi trenutci, pa cak i ovaj trenutak dok citate ovaj post moze da vam bude lep, naravno ukoliko to vi zelite.
Quote:
..tako mi je neki bed u zadnje vrijeme..dragi ima tranzitni Saturn na Asc
Quote:
ko sasava da brojim dane kada ce Saturn napustiti 5 kucu
Eh mene je svemu tome bas cika Saturn naucio.
Bilo je tesko savladati jednog duplog Merkura ali vredelo je truda.
Nemojte za sve kriviti Saturna, kada ode sa ASC i iz pete dolazi jednoj u drugu a drugoj u sestu itd.
Pa sta to znaci da je uvek neko drugi kriv?
E pa nije, nego glavu gore pa "udri u njega"(Saturna) i ne daj mu da te pobedi.
Svako od nas ima faze "D" ali zato treba imati uvek pri sebi protiv otrov i resiti stavr.

Svaki dan je nova prilika!!!

Old 22-07-2007, 02:02   #13
saandraa
Čarobnjak

saandraa's Avatar

saandraa je offline
Registrovan: Apr 2007
Standardno

joj drage moje, ja ni nesmem da pomislim da pocnem da se "praznim" inace cu se napiti ko guz..a!!! ova cela godina mi je KATASTROFA u svakom smisluu i u svakom pogledu, tako da se trudim da kuliram, od kukanja i nerviranja bice jos gora situacija!

PAROLA: napravi od situacije najbolje i cica mica gotova prica

odo ja da pajkim jer sam mrtva umorna

lepo mi spavajte i slatko mi sanjajte

kiss

SOLAR2009-2010