|
|
 |
22-11-2008, 00:48
|
|
|
Čarobnjak
viksi72 je offline
Registrovan: May 2007
|
Mici, ako ce ti biti lakse, i ja sam se kuvala u paklu, kakav ti prolazis do pre dve godine, a trajalo je punih sedam, pri cemu sam 2005-te trebala da udam za njega i to na njegovo insistiranje. Skorpija sam u podznaku kao i ti, koja najvise na svetu mrzi zakulisne radnje, mutne, nedokucive, u kojima se stalno osecas kao da se klizas po tankom ledu, koji cekas da pukne i da napokon potones.. Volim kada mi se kaze da sam djubre, da sam grozna, da covek ne moze da izadje na kraj sa mnom, ali najvise mrzim da izvines zajebavanje u zdrav mozak.. A poprilicno mi je zdrav. I onda mi je pre dve godine pukao film, iako imam punih 36 godina, oterala sam sve u majcinu, samo jednom SMS porukom, gde sa rekla da su svi nasi vozovi prosli, i tako zavrsila pricu.. Jos se [rica razvlacila neko vreme, tacnije do pre nekih manje od mesec dana, gde je postovani g-din hteo da uskace u moj krevet, a onda mi je i tu pukao film, nazvala sam ga jeftinim zigalom i oterala ga u majcinu. E a sada se napokon osecam RASTERECENOM, bas kako Saandra kaze. Napokon sam svoja. I trenutno sam potpuno zadovoljna sama sobom, jer kapiram da sam jedno izuzetno slatko, veselo i blesavo stvorenje, koje prijatelji i odredjeni krug ljudi sa kojima se druzim, naporosto obozavaju. A deca? Pa draga moja, ona ce doci. I ja puno razmisljam o njima, ali sam negde skontala da zelim da ih napravim sa nekim genetski dobro kodiranim muskarcem, koji ce pre svega njihovu majku voleti i postovati, a onda ce i ona izrasti u normalne i zdrave ljudi. Necu SLJAM, to sam ukapirala.
|
|
|
 |
|
 |
22-11-2008, 01:34
|
|
|
Veštac
Kora is online now
Registrovan: Oct 2007
|
Skorpija sam u podznaku kao i ti, koja najvise na svetu mrzi zakulisne radnje, mutne, nedokucive, u kojima se stalno osecas kao da se klizas po tankom ledu, koji cekas da pukne i da napokon potones.. Volim kada mi se kaze da sam djubre, da sam grozna, da covek ne moze da izadje na kraj sa mnom, ali najvise mrzim da izvines zajebavanje u zdrav mozak.. A poprilicno mi je zdrav.
 Ma ne znam Viksi kako si uspjela, ali svaka cast. I ja sam Skorpija u podznaku, ali nemam tu snagu. Mrzim kod sebe sto na svaki njegov potez ja imam opravdanje, filozosko, a i analiticko. Uvijek je iskren, ali sam ja morala sama da trazim odgovore, sta se desava kod njega. I uvijek je to bio neki veliki problem na poslu, radi cega i ne mozemo da se vidjamo. Onda ja diplomatski moram da odradjujem nase susrete, iako smo oboje slobodni. Najgore mi je ovo iscekivanje, da, opet ja nesto preduzmem, i da se sastanemo, jer zelim da znam sta mu se desava. On je uvijek isti, kada ima problema povlaci se, kao pravi Rak. Boze, kao da ga je sramota sto ima probleme na poslu. Znam da o njima ne moze da prica mnogo, ali ja zelim samo potvdu da je to to. E vidis, ja samu sebe u zdrav mozak, iako je jasno kao dan da mi se nece javiti sve dok ima problema na poslu.Tako je uvijek bilo, a ja opet ocekujem cudo. I kada prodju probleme na poslu, ja vidim jedno sasvim drugo musko bice pred sobom.
Znam da ce te reci da nije jedini, nije, ali sta cu kada mi je prirastao za srce. I zelim biti tu kraj njega da mu pomognem. Kako samo ovo zvuci sve sto sam napisala pravo blesavo, upravo kao i sve ovo sto mi se desava sa njim. 
|
|
|
 |
 |
|
 |
22-11-2008, 03:57
|
|
|
Čarobnjak
Tristran je offline
Registrovan: Dec 2007
|
Quote:
Originally Posted by scorpiorising
Pa kako ja nisam videla ovu temu ranije
Eto, zavrsio se jos jedan prosecan izlazak u Novom Sadu i jedini tip koji me je privukao je onaj lik iz moje spanske serije koja je elaborirana u topicu '2 (najbolje) drugarice+1 decko'...Uf, taman sam zaboravila na njega posto ga dugo nisam vidjala i eto, veceras je jedino on uspeo da mi privuce paznju...pa nije ni cudo...lep(isti Jude Law  ), ali nije to samo lepota, decko ima stila, ima stav a i pametan je i obrazovan...A jos kad mi pridje da se pozdravimo i popricamo onako polu-prijateljski, polu-muvatorski(vodolijski, da budemo precizni  ) kako da ne pocnem da flertujem...Iako znam da to nikuda ne vodi, posto je on ipak jedna vodolija sa Mesecom, marsom i venerom u ribama pa sam ja samo jedna od 'drugarica'....ali kako odoleti im prodornim plavim vodolijsko-ribljim ocima?
eto, sad mi je lakse...idem da spavam...pozdrav svima 
|
Evo ga neko, ko zna sta prolazim! Idem i ja da spavam, u nadi da necu sanjati istu tu prozirnu plavozelenu vodu obasjanu zracima sunca. Majko mila!
Last edited by Tristran : 22-11-2008 at 18:09.
|
|
|
 |
22-11-2008, 10:38
|
|
|
Junior Member
pizzon je offline
Registrovan: Oct 2008
|
-patnja i lepota stoje kao izazov pred chovekom. patnju prevazici a lepotu osvojiti. prica o *unutrasnjoj lepoti* koja uslovljava onu nama vidljivu fizicku postoji kao mit. ja imam neko svoje laicko tumacenje. lepota i efekat *u. lepote* ogleda se u snazi koju daje choveku da tom *u.l.* savlada bol koji neminovno izaziva patnja.
osvojeni i usvojeni mehanizam kojim razgradjujemo bol izazvan patnjom predstavlja cesto put do osvajanja & raspolaganja lepotom! eto, rekoh i odoh!

|
|
|
22-11-2008, 15:13
|
|
|
Čarobnjak
viksi72 je offline
Registrovan: May 2007
|
Kora, problem u celoj prici je sto je i ovaj imao nazovi "probleme", za koje se nakraju ispostavilo da ih uopste nema ili da i nisu neki, s'obzirom kakve ja imam, nego da su bili suvo foliranje, a ja sam, kada sam ukupirala, mogla samo da stavim magarece usi na glvu, da izadjem na Terazije i da njacem naglas. Plasim se da ti ne prodju silne godine kao i meni, da bi na kraju ukapirala, da je covek lecio svoje komplekse i budalastine na tebi.
|
|
|
22-11-2008, 18:12
|
|
|
Čarobnjak
Tristran je offline
Registrovan: Dec 2007
|
Quote:
Originally Posted by pizzon
-patnja i lepota stoje kao izazov pred chovekom. patnju prevazici a lepotu osvojiti. prica o *unutrasnjoj lepoti* koja uslovljava onu nama vidljivu fizicku postoji kao mit. ja imam neko svoje laicko tumacenje. lepota i efekat *u. lepote* ogleda se u snazi koju daje choveku da tom *u.l.* savlada bol koji neminovno izaziva patnja.
osvojeni i usvojeni mehanizam kojim razgradjujemo bol izazvan patnjom predstavlja cesto put do osvajanja & raspolaganja lepotom! eto, rekoh i odoh!

|
Lepo receno, pokusacu da primenim. 
Last edited by Tristran : 22-11-2008 at 18:29.
|
|
|
25-11-2008, 15:05
|
|
|
Junior Member
pizzon je offline
Registrovan: Oct 2008
|
da li zli privlace srecu, dobri uvek u velikom manjku ??
gde je spoj dobrog i zla. koliko da verujem kako su srecni oni ljudi koji znaju da hodaju po ivici koja spaja dobro & zlo.
ja licno ne umem. mislim da se chovek radja sa takvim karakternim osobinama koje ga kasnije cine inteligentim i pametnim. osecaj srece je duboko individualan.uvglavnom ne zavisi od nas, ili zavisi na nacin kojim nesvesno emitujemo magnetizam ka sreci ili se opet nesvesno ogradimo debelom korom leda koja ne propusta zrake srece. preovladjujuca zivotna dogadjanja cine choveka srecnim ili nezadovoljni & nesrecnim.tako da ta prica da je osmeh dovoljan za srecu direktno uslovljena *kvantitetom i kvalitetom* nemilih dogadjaja u zivotu
choveka.
|
|
|
|
Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)
|
|
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Posting Rules
|