Natalne karte clanovaClanovi foruma vezbaju na kartama drugih clanova foruma...
Dobrodošli na Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners forum.
Trenutno gledate forum AFB i kao gost imate ođredena ograničenja. Kada nam se pridružite - registrujete i postanete član besplatnog AFB foruma, moći ćete da objavljujete nove teme, učestvujete u diskusijama i glasanju, komunicirate sa ostalim članovima putem privatnih poruka (PM), uploadujete razne sadržaje, koristite chat ali i sve ostale pogodnosti našeg Foruma. Registracija je brza, jednostavna i potpuno besplatna, prema tome, priključite se sada!!
Ako imate problema u toku registracije ili logovanja, molimo Vas da nas kontaktirate.
Volela bih da Vidite moju natalnu kartu i da date svako po slobodnom vidjenju svoje misljenje. Dali ima nesto sto je nekarakteristicno? Hvala
Dali neko zna da mi kaze kojom kucom je predstavljena prva zena mog drugog muza u natalnoj karti (mojoj). Koja kuca bi je pokazala u mojoj natalnoj karti ako je drugi muz 9 polje? Ko zna neka mi odgovori. Hvala unapred.
Ako je to moja druga ...onda je to neka karma izmedju nas dve. Tamo imama neptun u skorpiji u konjukciji sa juznim cvorom .Ko zna mozda smo u nekom drugom zivotu bile u obratnoj situaciji. Znam da je znak vage ali podznak njen neznam.
Naravno da nisam mislila da je glupost, zasto bih?
Ima puno knjiga posvecenih derivatnim kucama, smatram da je bitno, na zalost nisam ekspert i znam samo osnove pa ne mogu puno da ti pomognem.
Tril moje pitanje je bilo da pronadjem neke dublje veze izmedju mene i nje, jer smatram da svaki covek neslucjno boravi u necijem zivotu na ovaj ili onaj nacin. Hvala na odgovorima.
Draga Miraceti, svako od nas je jedinka za sebe, obojena raznim bojama (citaj sa kvalitetima i manama).. Sto bi ti, srecice, trazila slucnost, ti si jedinstvena i unikatna za njega, cim je sa tobom i cekate zajednicku bebu. Ma bas te briga, uzivaj sto vise mozes!
Miraceti totalno si me zbunila ovim pitanjem,jer bi i ti njemu trebala biti predstavljena 9 kucom tj. tvojom 5 jer gledamo u tvoj natal.
Jer je on tebi 9, sto znaci da si ti 1 kuca njemu u tvojoj karti 5,jer si ti uvek tvoja 1.
Ali ako gledamo sistem derivatnih, on je kod tebe 9, tvoja 3 predstavlja nju,a tebe tvoja 5!
Dadiska,u pravu si po tom sistemu ona je 5.kuca ali kako? Sa njegove tacke gledista on nju vidi i dozivljava tako kakvo je njeno peto polje individualno ona ostaje predstavljena svojim 1.poljem( i ne samo asc). Medjutim ipak na kraju dodjete na isto bar u tvom natalu.kako? ???.. petim poljem vlada uran koji se nalazi u devici(11.polje) a asc-tom vlada venera koja se nalazi u 6.polju(analogno devici)..onda i merkur u biku kojim opet vlada venera u uzajamnoj rec...sa marsom koji je i prirodni vkladar 1.polja i tako kako god okrenes on te ipak vidi kao jako humanu,prakticnu,vrednu,temperamentnu,veselu i naravno lepu i vrednu zenu..............