ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Vežbaonica > Natalne karte clanova

Natalne karte clanova Clanovi foruma vezbaju na kartama drugih clanova foruma...

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Mutni poslovi
Old 15-11-2008, 21:04   #1
veg
Švrća

veg's Avatar

veg is online now
Registrovan: Jul 2008
Standardno Mutni poslovi

Sa vladarom 2. u 12.,i vladarom 12. u 10., da li je moguće ikada raditi na ''belo''.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 15-11-2008, 21:33   #2
Vojvotkinja
Čarobnjak

Vojvotkinja's Avatar

Vojvotkinja is online now
Registrovan: Aug 2006
Standardno

ne znam ko si i chime se bavish, ali meni ovo izgleda vrlo mocno i slavno...tri planete u Ribama, Mo u Blizancima..neka vrsta umjetnosti, koja bi garantovala popularnost...Mo na samom ASC , So na Mc...ovo je neko ko ne mozhe a da ne bude poznat u poslu..za omiljenost ne znam..Ali kako je Venerra vladar dvanaeste u desetoj, ja bih rekla umjetnost, jer je Mo na ASC iz dvanaeste povezan sa Uranom u Shkorpiji..makar iz hobija...
da je Merkur vladar dvanaeste, pomislila bih da si pisac, da je Mars vladar dvanaeste u desetoj rvjerovatno bi se bavio nekim vojnim zanimanjem..i sl..
ovo ne mora da bude na crno..ovo mozhe da bude neko ko ce biti prizutan u javnosti, ali ne direktno..nego neko ko voli da djeluje iza scene...sa ovim Uranom u petoj i Riabam u desetoj kuci to mozhe biti neki Tv studio.
ali mozhehs raditi i u nekom kazinu (Venera, Sunce i Jupiter su ti u kuci karijere) a Uran je u petom polju!

Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 15-11-2008, 21:34   #3
dacked
Veštac

dacked's Avatar

dacked je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

Sto da nije? Potrudi se!
Mogao bi da se bavis nekim poslovima koji su vezani za simbole 12te kuce, a da nisu nelegalni.

Old 15-11-2008, 21:36   #4
dadiska
Čarobnjak

dadiska's Avatar

dadiska je offline
Registrovan: Sep 2007
Standardno

Pa mozes raditi na cisto, to se odnosi i na rad u zatvorenim institucijama, bolnice,ludnice,zatvori, mozda i skole............sve sto je iza scene!

Opet sve zavisi od cele karte!

Old 15-11-2008, 22:18   #5
mysty
Čarobnjak

mysty's Avatar

mysty je offline
Registrovan: Apr 2008
Standardno

hm.....osnovno zanimanje vezano za komunikaciju..zasto rad na crno?Mala plata?

Old 15-11-2008, 22:19   #6
veg
Švrća

veg's Avatar

veg is online now
Registrovan: Jul 2008
Standardno

Quote:
Originally Posted by Vojvotkinja VIdi Poruku
ne znam ko si i chime se bavish, ali meni ovo izgleda vrlo mocno i slavno...tri planete u Ribama, Mo u Blizancima..neka vrsta umjetnosti, koja bi garantovala popularnost...Mo na samom ASC , So na Mc...ovo je neko ko ne mozhe a da ne bude poznat u poslu..za omiljenost ne znam..Ali kako je Venerra vladar dvanaeste u desetoj, ja bih rekla umjetnost, jer je Mo na ASC iz dvanaeste povezan sa Uranom u Shkorpiji..makar iz hobija...
da je Merkur vladar dvanaeste, pomislila bih da si pisac, da je Mars vladar dvanaeste u desetoj rvjerovatno bi se bavio nekim vojnim zanimanjem..i sl..
ovo ne mora da bude na crno..ovo mozhe da bude neko ko ce biti prizutan u javnosti, ali ne direktno..nego neko ko voli da djeluje iza scene...sa ovim Uranom u petoj i Riabam u desetoj kuci to mozhe biti neki Tv studio.
ali mozhehs raditi i u nekom kazinu (Venera, Sunce i Jupiter su ti u kuci karijere) a Uran je u petom polju!

Hvala na trudu.Vladar ASC ME znači trgovina, u 9. sa inostranstvom.Vl. 2. u 12. znači do novca se dolazi na tajni način.Umetnost koja se vidi u 10. je krajnje raciolizovana uticajem ME, pa se na nju gleda bez idealizovanja.E sad da li je sa vl. 2. u 12. uopšte moguće uključiti se u legalne novčane tokove(platni promet, firme)?
Odgovor

Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules