ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Vežbaonica > Natalne karte clanova

Natalne karte clanova Clanovi foruma vezbaju na kartama drugih clanova foruma...
panika...

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 15-11-2008, 22:07   #16
verder
Junior Member

verder's Avatar

verder je offline
Registrovan: May 2008
Standardno

@ dacked
Hvala ti, puno mi znaci podrska od nekog ko zna kako mi je... U pravu si, okolina tj. najblizi iz porodice me ne razumeju i ponekad stvarno mislim da mi pogorsavaju stanje. Ja, za razliku od tebe, govorim svima kako se osecam i sta mi se desava pa bar ne gubim prijatelje Izgleda da su pravi, nerviraju se sto ne mogu da mi pomognu. Vec 2 dana praktikujem vezbe disanja i hodam ispravljenih ledja Bicu ja dobro.

@ selena
Vec sam odlucila da moram izaci iz ovog kako znam i umem. Dobila sam fantasticnu priliku da ucestvujem u jednom naucno-istrazivackom radu koji obuhvata i sastanke i seminare. Moje prisustvo u tome je nemoguce, bey da istrcavam iz sale i bezim kuci. Jako zalim zbog toga i ne da mi je kliknulo nego mi je eksplodiralo u glavi da ovoj nocnoj mori treba da dodje kraj.
Ne zameram ti na prethodnom savetu. Probala sam i to. Uspeva na neko vreme ali meni treba previse neznosti i paznje pa ljubavnik bez emocija kod mene je nepostojeci pojam. A na kakve tipove nailazim pogledaj moje 5. polje, Saturna i njegove aspekte. Mislim da je do pogorsanja stanja doveo bas moj nedavni emotivni lom.

Ode tema u psihoanaliticke Bacite oko na moj natal, (ne umem da napravim validan solar ) mozda je neki momak na vidiku ili posao, pa mi i to da snage da izplivam iz kuce. Hvala vam svima
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 16-11-2008, 14:39   #17
dacked
Veštac

dacked's Avatar

dacked je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

jeste da smo skrenuli sa teme, ali samo jos nesto da dodam. tesko je i kada pochnesh da se oporavljash i reshish da ne bezish od strahova vec da se suochish sa njima i da izdrzish, da kazesh sebi necu da umrem tu pred svima,necu da se onesvestim tu pred svima, necu da poludim ili slichno, kao sto nisam ni jednom do sada...ja se to samo tripujem i to radim stalno i ne pomazem sebi razmishljajuci o tome, vec samo povecam strahove i onda krenesh sa poslednjim atomima snage da izlazis prvo na neka mirnija mesta, medju blizim ljudima, pa onda svaki dan kada osetish da ti je bolje idesh po jedan stepenik vishe, dok ne uletish u punu diskoteku sa preglasnom muzikom, gde nema vazduha, gde ne mozesh da se pomerish od guzve i sasvim normalno se osecash..e, onda ti neko ko zna tvoj problem kaze: "jel' ti frka" ? i upropasti sve! zato ti kazem, razgovaraj i sa svojim prijateljima da zbog brige oko toga, i zeljom da ti pomognu, ustvari ti ne odmognu , jer oni ne razumeju koliko god se trudili i ponekad ne znaju sta treba da kazu i kako da se ponasaju...

Old 16-11-2008, 14:48   #18
selena
Čarobnjak

selena's Avatar

selena je offline
Registrovan: Oct 2007
Standardno

meni je pomagalo kad sam se uvjeravala da je puno ljudi i da ako i padnem u nesvijest ili mi se dogodi nešto još gore da je puno ljudi i da će mi netko ipak pomoći...
e moram priznati da mo je na autocesti malo gore jer nema nikog i znam da pomoć neće stići tako brzo.....
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 16-11-2008, 17:28   #19
verder
Junior Member

verder's Avatar

verder je offline
Standardno

@ dacked
U pravu si. Joj, to mi se nedavno i dogodilo. Uletela sam neplanirano u guzvu, ustvari, da stvar bude jos gora, guzva je neplanirano uletela u moj prostor. I nije mi bilo nista dok me sestra nije pitala da li mi je dobro. U tom trenutku mi je bilo dobro i to sam joj i odgovorila. Ali vec u sledecem... Istrcala sam napolje i satima setala po dvoristu po ovoj hladnoci.
@ selena
Vidis, meni nikad nije palo na pamet da ovu situaciju gledam iz tog ugla. Niti da mi se nista nece desiti kao sto nijednom za sve ove godine nije, niti da ce mi neko pomoci i ako mi se nesto desi. Ja sam svaki put bezglavo bezala jer sam znala da ce mi biti bolje jedino ako pobegnem od svega. E, drugari, pa gde ste vi do sada Bas mi pomazete

Old 16-11-2008, 18:38   #20
bilja
Obično gatalo

bilja's Avatar

bilja je offline
Registrovan: Jul 2008
Standardno

natal delimicno govori o preosetljivosti,nisam doktor ali tablete samo umrtvljuju ,a i strah a ne lece. Mozda bi trebala pokusati sa regresijom kao modernom metodom ili pronaci neku bakicu koja skida stravu salijevanjem olova. Razmisli malo o tom
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 18-11-2008, 11:27   #21
Nevencica
Čarobnjak

Nevencica's Avatar

Nevencica je offline
Registrovan: Apr 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by verder VIdi Poruku
@ dacked
U pravu si. Joj, to mi se nedavno i dogodilo. Uletela sam neplanirano u guzvu, ustvari, da stvar bude jos gora, guzva je neplanirano uletela u moj prostor. I nije mi bilo nista dok me sestra nije pitala da li mi je dobro. U tom trenutku mi je bilo dobro i to sam joj i odgovorila. Ali vec u sledecem... Istrcala sam napolje i satima setala po dvoristu po ovoj hladnoci.
@ selena
Vidis, meni nikad nije palo na pamet da ovu situaciju gledam iz tog ugla. Niti da mi se nista nece desiti kao sto nijednom za sve ove godine nije, niti da ce mi neko pomoci i ako mi se nesto desi. Ja sam svaki put bezglavo bezala jer sam znala da ce mi biti bolje jedino ako pobegnem od svega. E, drugari, pa gde ste vi do sada Bas mi pomazete
Verder ako smem da se umesam ......... nadam se da nemas nista protiv. Vec nekoliko godina se aktivno bavim astrologijom, a i korisnik sam usluga psihoanalize. Mislim da je stvarno teshko naci nekog ko ti odgovara. Ako su i rekli tako kako su rekli sigurna sam da su imali konkretan razlog zasto . Veruj im na rec mislim na psihologe. Uglavon osim izuzetaka (koje sam i ja lancano mogla da cujem preko prijateljica koji su stvarno idioti ) su dobro obuceni za to sto rade i tacno znaju zasto sta govore i nacin na koji se sta govori. E sad jedino bih shvatila da su te otkacijali i kljukali te lekicima ako si isla u drzavnu ustanovu....... onda oni jadni ne znaju gde ce. Treba ipak platiti privatno. Sada u Bg/u je cena 20 evra po seansi, neki daju popuste studentima (kao moj psiholog) itd.....znaci 10 evra po seansi.

E sada po astrologiji sta milslim da je 'problem' kod tebe to je ovaj merkur u lavu. Imam sestru koja ima 6 kucu u lavu i ona kada joj pomenes bolest ili da ima neku tackicu na licu ona dobije nervni napad i odmah trci kod lekara i pita se koju je bolest sada dobila. Ne tripuje se ona nije hipohondar ali se uzasno plasi bolesti. Milim da je tvoj strah naglasen jer ti imas ovako osecajne znake u ostatku horoskopa, podlozne uticajima, pozitivne znake..... imas mesec u fantasticnom znaku za tu planetu, ali ti sve nekako podgrejava strahove........taj mesec je u 12 kuci, pa mars u blizancima totalno vazdusast ne moze da ti mogne akcijom pa da ti samu sebe zastitis nego se rasplines na sve strane.
Posto je sve to u 4 kuci moglo bi sve da bude vezano za kucu. Pogotovu za majku (nemoj to da shvatis kao negativan komentar), koja je izuzetno nezna, a otac bi mogao biti susta suprotnost. brz na potezima, lako palne, kratak fitilj, odsecan itd. Iako se oni dobro slazu medjustobno jer njihove planete su u dobrim aspektima, ne znam cini mi se kao da te je majcina tolika dobrota ili pasivnost skoro gusi i ti si se jako sa njom spojila i sjedinila pa svaki njen postupak se cini mnogo vecim i bitnijim.
Eto rekoh sta mislim I psihoanalizom mozes sebi zaista mnogo da pomognes. Mislim da te ni jedan psiholog nece odbiti ako ti kazes da imas problem! To bi bilo stvarno bezveze, kazem osim ako nisi isla u drzavne ustanove koje su prebukirane i stvarno ni ja nisam za lekice uopste nista ne pomazu niti resavaju
Ajde devojke cmokic!

Old 18-11-2008, 13:43   #22
verder
Junior Member

verder's Avatar

verder je offline
Standardno

Naravno da mozes da se umesas, svaki komentar je dobrodosao Oba puta sam pomoc trazila u drzavnim ustanovama. Jedan je bio psiholog studentske ambulante a drugi psiholog lokalne bolnice. U mom gradu ne postoje privatna strucna lica koja se time bave a putovanje je problem....
U pogledu majke i kuce si sasvim u pravu. Nikad mi nije padalo na pamet da taj izuzetno prisan odnos moze da bude problem. Mozda bi bio izlaz za Meseca i Merkura trnovitim Skorpijskim putem preko Urana, nekim osamostaljivanjem, preseljenjem radi posla? E, kad bih imala snage... Mars u Blizancima tesko da mogu i da ti opisem. Ne da nikad neznam na koju cu stranu nego nemam pojma i ko sam ni gde sam. Zivotna zalja mi je njega da kanalisem...

Old 18-11-2008, 15:27   #23
pufnica
Obično gatalo

pufnica's Avatar

pufnica je offline
Registrovan: Mar 2007
Standardno

Sunce, sajt je odlican! Vodi se njime i sve ce biti OK. Ako ce ti biti lakse, imala sam i ja napade panike. Nikada nisam provalila odakle su se pojavili, sta im je uzrok, ali mnogo mi je momogla samo jedna recenica jednog mog prijatelja koji je kada sam mu sve ispricala, jos uvek sa dozom straha i zavrsila recenicom: MISLILA SAM DA UMIREM, na sta je on odgovorio :"I..., umires...I..." Na tu njegovu recenicu ja vise nisam imala nikakav komentar i shvatila sam da nema razloga za svim tim strahovima koje sam sebi uvrtela u glavu. U stvari ja sam se najvise bojala narednog puta, tog famoznog narednog puta...sta ako se desi, sta cu tada raditi...kako da prezivim!
Veruj mi ...samo shvati da od toga UMRETI NECES i sve ce biti OK.

Veliki pozzzzzzzzzzzzz

Old 18-11-2008, 15:58   #24
verder
Junior Member

verder's Avatar

verder je offline
Standardno

Hvala

Old 19-11-2008, 00:38   #25
Nevencica
Čarobnjak

Nevencica's Avatar

Nevencica je offline
Registrovan: Apr 2007
Standardno

Pa to sa uranom i trnovitim putem.......vidis zar ovo sada nije vec trnovit put za tebe??? A ti meni izgledas kao jako prkosna osoba (po natalu, jel) i cini mi se kao da se tvoje bice protiv necega buni kada ti se to desava. Mozda si pred sebe stavila neke zadatke koje 'treba' da ispunis u odnosu na druge ljude. A opet tvoje bice ne da da ga na taj nacin zarobis. Pa onda kao rat izmedju dve krajnosti.....
Meni se cini da to sto ti se desava jeste trnovit put i ja kada dodjem u takve situacije (a dolazim i te kako, mislim na to kada bas dotaknes dno i ne znas gde ces) onda kontam da bar sada moras da napravis neki potez. Znas sa dna ne mozes dalje dole vec samo gore zar ne? Osim ako se ne potrudis da prokopas kroz dno, a onda moras bas svesno da odlucis i da se pomucis da samu sebe unistis.
Znas koliko sam u proteklih godina radila na sebi i onako upoznavala i druge koji isto to rade imam utisak da svi prolaze kroz slicne stvari! Samo se ljudi vesto kriju..... Skoro svako ima neki problem kao ti..... bilo da se radi o tremi pred drugim ljudima, tremi da pridju devojci/momku..... tremi da zavrse fakultet itd da ne nabrajam. Mislimda je to isto jako koristan podatak i utesan. Makar se meni tako cini....

Old 19-11-2008, 17:05   #26
verder
Junior Member

verder's Avatar

verder je offline
Standardno

Pa, jeste ovo trnovit put, ali nekako se vrtim u krug. Kao da i nemam ciljeve pa neznam protiv kog konkretno bi se moje bice bunilo. Probaj konkretno da kazes sta mislis da bi moglo da bude. Prkosna osoba jesam, vrlo.
Odgovor

Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules