ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Vežbaonica > Natalne karte clanova

Natalne karte clanova Clanovi foruma vezbaju na kartama drugih clanova foruma...

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Hocu i ja da imam momka....
Old 13-11-2008, 01:00   #1
MAJA THE BEST
Junior Member

MAJA THE BEST je offline
Registrovan: Nov 2008
Standardno Hocu i ja da imam momka....

Cao svima. Kako ste? Evo ja bih volela da neko posavetuje Maju tj, mene sta da radim. Kako da nadjem momka? Ja sam neko kao zvrk, samo bih da skitam, da izlazim, a volim i takve momke. Ali nikako da se neki zaustavi pored mene. Imala sam ja momke( 2 komada). Svi koji mi se svidjaju su zauzeti! Sta da radim kad se tako ispostavi. Pozdrav od Maje the Best

Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 13-11-2008, 18:11   #2
Vindex
Švrća

Vindex's Avatar

Vindex je offline
Registrovan: Mar 2007
Standardno

Pa slušaj nije lako imati tvoj horoskop ako ćemo karakterno gledati. T si jaka Riba, zapravo rekao bi 100 posto riba, a zbog konjukcije Sunca i Mjeseca moraš paziti na vid. No vladar ac-a je u ribama, gdje je u izgonu. Kako je u polju 10 to popravlja situaciju no ti si sigurno vrlo konfuzna osoba.

mars , tvoji muškarci je baš blizu regulusa i to konjukcija sjeverni čvor. Zaista muškarci koji ti prilaze su iznimni. Popularni, face itd. Ali gdje je problem.

Problem je u tome što se tvoja venera uvijek osjeća usamljeno i izgubljeno u svom je sjedištu i nema dispoziciju. Kad tad će te ne bik Bik povrijediti.

ja nekako mislim da će stvari popraviti oko proljeće kada se saturn dovoljno približi natalnom saturnu u 5 polju.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 13-11-2008, 23:30   #3
viksi72
Čarobnjak

viksi72's Avatar

viksi72 je offline
Registrovan: May 2007
Standardno

Problem je u tome što se tvoja venera uvijek osjeća usamljeno i izgubljeno u svom je sjedištu i nema dispoziciju. Kad tad će te ne bik Bik povrijediti.

Vindex, zasto ovako mislis? Zato sto je 12-tici? Hajde mi, molim te, objasni zasto ovako mislis.. Da ne mislis da te nesto prozivam, formulisacu ovako pitanje: kako mozemo provaliti iz svog horoskopa ko nas najvise moze povrediti?
Po meni, ova njena Venera je divna sa finim aspektima. Mislim da njoj mnogo veci problem predstavlja opozicija Jupitera i Merkura, pa ona ne zna najtacnije kakvog muskarca zeli.. I nalazi najcesce upravo ono sto nece..

Old 14-11-2008, 15:47   #4
MAJA THE BEST
Junior Member

MAJA THE BEST je offline
Standardno

Vindex hvala, ali me uplasi za tog bika. Jooj mislim da nisam imala ni jednog bika do sada. Mislim da znam sta hocu ali, nekako su ti svi muskarci, stariji od mene( otprilike volim tu 70-o godiste). Jedan mi je slomio srce i jos patim za njim, ali ispostavilo se da dok je bio samnom , imao je devojku vec dve godine. I sve tako. Volim muskarce, koji su zivi, spremni na akciju, vole da putuju...A to sto si rekao od proleca, da li to znaci konacno neka normalna veza? I da li je to neko nov? Ja se sve nadam da cu se pomiriti sa bivsim, ali on ima devojku. Maja the Best

Old 14-11-2008, 16:20   #5
saandraa
Čarobnjak

saandraa's Avatar

saandraa je offline
Registrovan: Apr 2007
Standardno

hej majo...imamo skoro isti horoskop! pogledaj i sama, skoro i sve planete na istom mestu!!
Cudno...mene stariji tipovi nisu nikada privlacili, iako mi natalka bas to pokazuje. jesi li imala duzu vezu? kod mene je problem, meni prilaze momci ali me niko ne interesuje....ali nema veze cekam pravog pa kada se pojavi, znacu :-))

majo...pazi da ne idealizujes previse partnera, jer tako mozes na kraju biti povredjena, kazem ti zbog NE u 7 a i iz iskustva.

tebi, isto ako i meni, stoje "tajne ljubavi" ili u vidu tajna veza ili da su ti momci zauzeti, nemora da znaci i ozenjeni. mozda ti se desi tako jedna velika ljubav, ali ona nece moci da se odigra do kraja, tj. ne onako kako si ti to zamislila, iz gore navedenih razloga. VE u 12, vaga ukljestena u 5.

viksi72...slazem se sa tobom..ni meni nije jasno zasto bas bik mora ili moze da nas povredi (moja natalka je skoro identicna sa majinom). barem ja takvo iskustvo nisam imala niti me je nekada neki bik privukao niti poznajem nekog muskog bika, ako bas gledamo po muskarcim.

pre bih rekla da joj je VE dosta jaka jer je u biku, pa zna bas puuuunoooo da voli kada zavoli. i pre bih rekla da VE u 12 mozda dovodi do toga da natusu prija poneki put samoca da bi opet dosla do energije. tj. na primer ako je natus povredjen da se najlakse (ne i najbrze) "oporavlja" sam u svome svetu, korz mastanje i analziriranje sebe ili te situacije (neznam bas kako najbolje da formulisem jer mi srpsi nije bas najjaci --> moja sramota :-) hocu da kazem da tada natusu i prija samoca

viksi isto se lsazem sa tobom JU180ME...ja nikad nisam imala predstave kakvog tipa zelim, ali sam uvek znala kakvog ne zelim, a to je ipak nesto :-)))

SOLAR2009-2010

Old 14-11-2008, 16:27   #6
viksi72
Čarobnjak

viksi72's Avatar

viksi72 je offline
Standardno

Hvala, Sandrina. Ima jedna tu zackoljica: i jedna i druga imate retro Marsa, pa je moguce da cete se vracati na istog muskarca vise puta u zivotu, jer jednostavno Vas to privlaci. Pa retro Jupiter, ista prica. Zato bi ti Majo ponovo da budes sa starim, a zbog opozicije sa Mesecom, dobijas muskarca, koji je na neki nacin zauzet..

Old 14-11-2008, 16:38   #7
saandraa
Čarobnjak

saandraa's Avatar

saandraa je offline
Standardno

da viksi...retro planete mahom i predstavljaju neke povratke ili neke stvari koje covek jednostavno mora, iz bilo kog razloga, da odradi 2 ili vise puta, a posto kod mene sve u natalu retro..ja sam vala uvek sve zivto vise puta "odradjivala".
ja samo znam da necu da se udam za istog dva puta :-)))
pa i ovaj SA u 5 koji je takodje retro i meni i njoj, nas uvek i tera da sve veze nekako budu ili u pocetku ili kasnije nekako "zakocene" zbog nekih okolnosti, ili pak prekid pa opet pokusaj pa sta ti onda dodje :-)) a i retro JU, vladar 7, ista prica...povratak stare osobe...mislim da je ipak i samopouzdanje (se tako kaze?) nas mali manjak, pa mislimo da nas niko vise nece tako voleti ili obrnuto. a i zato sto nas poneki put jednostavni plasi nova buducnost ili nov izazov, novo poznanstvo..

SOLAR2009-2010

Old 14-11-2008, 16:39   #8
saandraa
Čarobnjak

saandraa's Avatar

saandraa je offline
Standardno

da...saturn mozda ne predstavlja uvek starije osobe, nego nesto staro iz proslosti...hmm imas pravo! mozda se kod nje vise ispoljava kroz starije tipove a meni kroz stare ljubavi.

SOLAR2009-2010

Old 14-11-2008, 16:42   #9
viksi72
Čarobnjak

viksi72's Avatar

viksi72 je offline
Standardno

Potpuno se slazem, Sandra, meni je vladar 5-te retro i unisti me potpuno sa tim razmisljanjem da bi ipak, jel'te, bilo bolje da se vratim na staro nego da se lomatam sa nekim novim..Vasa sreca je sto Vam je ipak Asc u Strelcu, koji stremi nekim novim stvarima, a ja sa fiksnom Skorpijom nikako da izmenim neke stvari.. Pa i fiksnim Suncem, da se covek ubije.

Old 14-11-2008, 16:47   #10
saandraa
Čarobnjak

saandraa's Avatar

saandraa je offline
Standardno

joj razumem te...mene jedino ipak malo "vade" ove opozicije koje mi onda kazu: cekaj bre sandra...stani malo grickaj cipi-cips. pa onda razmislim opet malo bolje. nedaju mi uvek da se "vratim" na staro. tek sam jako kasno shvatila da i neka opozicija moze da bude korisna, inace bih jos uvek bila sa istim tipom, mozda vec 100ti put :-))

SOLAR2009-2010

Old 14-11-2008, 18:23   #11
Vindex
Švrća

Vindex's Avatar

Vindex je offline
Registrovan: Mar 2007
Standardno

vixi ima mnogo problema u toj karti.

venera je samo jedan od njih . da je ta venera u 1 bilo bi super. međutim 12 polje je tamnica. ako imaš neku planetu u tom 12 polju imati ćeš mnogo problema sa ispoljavanjem te energije. i onda dispozitor može spasiti stvar.

a pogledaj njeno 5 polje, umetnuta vaga i njome vlada venera koja odlazi u 12 polje gdje se osjeća super, ali baca ključ i ostaje u toj tamnici.

meni to sve sugerira samo jedno, a to je da će osoba najveće ljubavi postići upravo onda kada one budu tajne, na neki način zabranjene i nemougće i uvijek će ju pratiti lagana doza melankolija.

veneri nikako ne paše biti u 12 polju, ona se mora ispoljiti prema van. egzaltirana venera u ribama se često precijenjuje. to daje recimo neke izvanredne talente no donosi preveliku zaljubljenost i na kraju razoračaranje.

Old 14-11-2008, 19:04   #12
MAJA THE BEST
Junior Member

MAJA THE BEST je offline
Standardno

hehe, saandraa cao Mi dodjemo kao sestre Joj kod mene ti je bas komplikovano, svidjaju mi se stariji, ili su pak ljudi koji su bivsi. A sve nijih znam nekako jako dugo. A i svi me gledaju kao super druga. Ja sam u stanju da mi se neko svidja godinama, ...ne znam ni sama. Imala sam dve duge veze i cinimi se da sam bila sa njima eto samo da ne budem sama. Sta cu kad nece dusa. Ono sto ja volim ili je ozenjeno, ili imaju devojke duge. Ali samo takvi i prilaze. Nikako neko ko je slobodan. Upravo sam izasla iz veze u kojoj sam bila 9 meseci. Dobar je on bio, ali je dosadan, sedeli smo u kuci ko da smo u braku 10 godina. A decko sa kojim sam bila prosle godine mesec dana, kojem sam ja bila druga(nisam to tada znala) mi jos jako nedostaje, pa sve pokusavam da nekako budemo u kontaktu. Jadna Maja A ujedno sam upoznala pre mesec dana nekog sa kim se vidjam povremeno, stariji je, voli da se zeza, ali ne znam da li zeli vezu posto sve nesto cas oce , pa nece,....bas mi ne ide. Kazu meni drugarice da ne umem da zavodim momke, nego ja sa njima ko ortak. A imam i onu zelju koja me tera posto poto da ga vratim bivseg Da me pozeli i da kaze , uh Majce sto sam te izgubio..... Ali izgleda da se vrtim u krug.

Old 14-11-2008, 19:18   #13
MAJA THE BEST
Junior Member

MAJA THE BEST je offline
Standardno

Viksi 72 drugarice sve te razumem. To je nesto jace od nas. Ali sta covek da radi kad nemaaa nista bolje , pa se vracam na staro. Jako je tesko naci nesto sto nam odgovara. A ja padam na slatke reci. Sto ja kazem nek me laze, samo da me lepo laze. A onde gde prekinem i stavim tacku to je tacka. A na neke veze nikada nisam i mislim da necu nikada da zaboravim. A trudim se da prebolim nekoga tako sto se secam samo ruznih svari, za razliku od mojih drugarica koje misle samo na lepe trenutke sa bivsima pa crkavaju po sto godina za njima.

Pitanje za Vindex- Pa da li to sve znaci da i ona veza koja ce dovesti do braka mora da pocne kao tajna ili ne. Skroz si me zbunio Ili ja ne kapiram.

Old 15-11-2008, 13:32   #14
vojvodjanka83
Obično gatalo

vojvodjanka83's Avatar

vojvodjanka83 je offline
Registrovan: Sep 2008
Standardno

Quote:
Originally Posted by MAJA THE BEST VIdi Poruku
hehe, saandraa cao Mi dodjemo kao sestre Joj kod mene ti je bas komplikovano, svidjaju mi se stariji, ili su pak ljudi koji su bivsi. A sve nijih znam nekako jako dugo. A i svi me gledaju kao super druga. Ja sam u stanju da mi se neko svidja godinama, ...ne znam ni sama. Imala sam dve duge veze i cinimi se da sam bila sa njima eto samo da ne budem sama. Sta cu kad nece dusa. Ono sto ja volim ili je ozenjeno, ili imaju devojke duge. Ali samo takvi i prilaze. Nikako neko ko je slobodan. Upravo sam izasla iz veze u kojoj sam bila 9 meseci. Dobar je on bio, ali je dosadan, sedeli smo u kuci ko da smo u braku 10 godina. A decko sa kojim sam bila prosle godine mesec dana, kojem sam ja bila druga(nisam to tada znala) mi jos jako nedostaje, pa sve pokusavam da nekako budemo u kontaktu. Jadna Maja A ujedno sam upoznala pre mesec dana nekog sa kim se vidjam povremeno, stariji je, voli da se zeza, ali ne znam da li zeli vezu posto sve nesto cas oce , pa nece,....bas mi ne ide. Kazu meni drugarice da ne umem da zavodim momke, nego ja sa njima ko ortak. A imam i onu zelju koja me tera posto poto da ga vratim bivseg Da me pozeli i da kaze , uh Majce sto sam te izgubio..... Ali izgleda da se vrtim u krug.
Ja ne bih znala mnogo astrološki da ti protumačim problem, ali bih ti savetovala da razmisliš o tome zašto se zaljubljuješ u tipove koji su ti nedostupni, koji su zauzeti, a momci kojima si dovoljna samo ti ("sedite kod kuće") su ti dosadni. Jedna mi stvar nije jasna - kako ti sa Ve u Biku bežiš od stabilnosti, a recimo ja sa Ve u Blizancima baš u sigurnosti(ponekad i "dosadi") nalazim sreću. Zar ne bi trebalo da je obrnuto?

Old 15-11-2008, 15:56   #15
mandrak-21
Čarobnjak

mandrak-21's Avatar

mandrak-21 je offline
Registrovan: Dec 2006
Standardno

Ne pravi njoj venera nikakve probleme ona je u sedistu i u slucajnoj egzaltaciji,maja je osoba koja zna sta je ljubav i koja ume nesebicno da voli,i tu je jaka .......... problem je neptun na vrhu 7.polja koji joj donosi partnere koji su na neki nacin obmanjivaci i slatkorecivoscu je obmanu pre ili kasnije posle uvidi da to i nije to.ali venera kao venera je ushicena i povlaci se u svoj svet dok ne naidje novi ,,neptun!