ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Vežbaonica > Natalne karte clanova

Natalne karte clanova Clanovi foruma vezbaju na kartama drugih clanova foruma...

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 15-11-2008, 19:59   #16
MAJA THE BEST
Junior Member

MAJA THE BEST je offline
Registrovan: Nov 2008
Standardno

vojvodjanka 83 draga ne znam sta da ti kazem volim ja sigurnos u vezi ali da to bude covek sa kojim ce da bude neka akcija. Sto znaci sve da radimo zajedno. Zajedno da izlazimo, druzimo se sa drustvom, putujemo, uvek nesto novo. Ne volim veze gde stalno sedimo kuci.I to je to. Ja ne mogu bez prijatelja, da se nevidjam sanjima. Sad kao imam momka i to je to. Volim grupna okupljana, mislim da ne volim vezu gde smo samo ja i on zajedno. Vojvodjanko mislila sam da tako malo trazim, ali izleda da to ne postoji. Pozdravlja te Majce

Mandrak-21 kako da znam ko je iskren, ko nece da me obmane. Gde gresim!
Pa onda ja nikada necu ostvariti normalnu vezu. Pomozi Maji!!!!!

A da, jos jedno pitanje, tamo na temi ( sedma kuca) rekose mi da cu se udavati vise puta. Vala svaka mi cas Jooj jer to stvarno tako ce da bude? Pa mene ce varati i zavlaciti momci ceo zivot. Jadna Maja
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 15-11-2008, 20:25   #17
vojvodjanka83
Obično gatalo

vojvodjanka83's Avatar

vojvodjanka83 je offline
Registrovan: Sep 2008
Standardno

Quote:
Originally Posted by MAJA THE BEST VIdi Poruku
vojvodjanka 83 draga ne znam sta da ti kazem volim ja sigurnos u vezi ali da to bude covek sa kojim ce da bude neka akcija. Sto znaci sve da radimo zajedno. Zajedno da izlazimo, druzimo se sa drustvom, putujemo, uvek nesto novo. Ne volim veze gde stalno sedimo kuci.I to je to. Ja ne mogu bez prijatelja, da se nevidjam sanjima. Sad kao imam momka i to je to. Volim grupna okupljana, mislim da ne volim vezu gde smo samo ja i on zajedno. Vojvodjanko mislila sam da tako malo trazim, ali izleda da to ne postoji. Pozdravlja te Majce

E, izvini nisam te bila dobro razumela Veruj mi, to što tražiš postoji, ja ti garantujem samo strpljivo . Pozdrav!
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Odgovor

Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules