ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Vežbaonica > Natalne karte clanova

Natalne karte clanova Clanovi foruma vezbaju na kartama drugih clanova foruma...

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Moj natal
Old 08-11-2008, 13:31   #1
Vindex
Švrća

Vindex's Avatar

Vindex je offline
Registrovan: Mar 2007
Standardno Moj natal

evo vam pa se igrajte.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 08-11-2008, 13:34   #2
onna
Obično gatalo

onna's Avatar

onna is online now
Registrovan: Jun 2008
Standardno

Pa koliko sam uspela da te upoznam do sada, ti si bas interesantna pojava, tako da verujem da će se oni malo iskusniji lepo igrati sa tvojom kartom

Old 08-11-2008, 13:34   #3
Vindex
Švrća

Vindex's Avatar

Vindex je offline
Standardno

joj ljudi ja se ispričavam tek sada sam uvidio. ja sam se ranije registrirao na ovaj forum i nekim slučajem sam ponovo našao stare podatke za logiranje.

dakle vindex i vindex777 su moji nickovi. pa bi molio ako netko može obrisati ovo vindex77 ili nekako ostaviti da bude samo vindex.

evo stvarno moje isprike prije dosta dugo vremena sam se registrirao i nisam pisao, nisam znao da imam dva nicka.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 08-11-2008, 14:02   #4
s_ana_dra
Čarobnjak

s_ana_dra's Avatar

s_ana_dra je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

e sad kada sam ti videla kartu pala sam u nesvest, onaj decko kojimi se svidja je isto vaga sa podznakom jarac, ijao ako si tvrdoglav kao on, epa stvarno. e sad moram da zurim, ali moram da ti malo vise pogledam kartu, ali nemoj da se brines devojaka ces imati na pretek. salim se ja malo
pozzz

Old 08-11-2008, 15:30   #5
Vindex
Švrća

Vindex's Avatar

Vindex je offline
Standardno

istina je ja jesam jarac, no Neptun na ac mi daje snažne značajke i Ribe, tako da se taj Jarac ne vidi toliko.

Old 08-11-2008, 15:36   #6
skorpija_strelac
Čarobnjak

skorpija_strelac's Avatar

skorpija_strelac is online now
Registrovan: Sep 2008
Standardno

evo ga jos jedan Ne na Asc

Old 08-11-2008, 15:49   #7
Vindex
Švrća

Vindex's Avatar

Vindex je offline
Standardno

hehehhe kažu da ljudi sa Ne na AC izazivaju histeriju. hehehe

no morate znati da nije isto imati Neptun na AC i Neptun u 1.

no ljudi što nema šireg komentara nije tako teško

Old 08-11-2008, 15:56   #8
skorpija_strelac
Čarobnjak

Standardno

Quote:
Originally Posted by Vindex VIdi Poruku
hehehhe kažu da ljudi sa Ne na AC izazivaju histeriju. hehehe

no morate znati da nije isto imati Neptun na AC i Neptun u 1.

no ljudi što nema šireg komentara nije tako teško
moj je na vrhu Ac ali malo ukljesten

u cemu je razlika izmedju Ne na asc i u prvoj?

Mo 0 Ju na vrhu cetvrte posmrtna slava

zanima me sta imas da kazes za tvoj Mo 180 Me...

Old 08-11-2008, 16:02   #9
Vindex
Švrća

Vindex's Avatar

Vindex je offline
Standardno

Idemo redom.

Razlika između Ne na ac ili bilo koje druge planete, a pogotovo Neptuna. Naime AC,IC,DC,MC su 4 najvažnije angularna točke koje nas najdetaljnije opisuju. Planeta na samom uglu radi najjače, a najslabije u sredini polja.

Pogotovo ako govorimo o Neptunu koji je daleka planeta i koja se ne ispoljava samo tako u svim slučajevima. Pluton još više, on prije ima osobine fixne zvijezde nego planete.

Mo 0 Ju je aspekt za koji nisam ni sam siguran da li ga imam o tome ću nešto kasnije. Mjesec je na IC, Jupiter je ipak suviše daleko, no Mjesec u sebi nosi energiju planete sa kojom je napravio zadnju konjukciju.

mo 180 me je aspekt koji ja nemam u karti. Sve preko 8 je za odbaciti osim u smislu predikcija gledano kroz direkcije. no natalno ne postoji.

Old 08-11-2008, 16:25   #10
skorpija_strelac
Čarobnjak

Standardno

Quote:
Idemo redom.

Razlika između Ne na ac ili bilo koje druge planete, a pogotovo Neptuna. Naime AC,IC,DC,MC su 4 najvažnije angularna točke koje nas najdetaljnije opisuju. Planeta na samom uglu radi najjače, a najslabije u sredini polja.

Pogotovo ako govorimo o Neptunu koji je daleka planeta i koja se ne ispoljava samo tako u svim slučajevima. Pluton još više, on prije ima osobine fixne zvijezde nego planete.

Mo 0 Ju je aspekt za koji nisam ni sam siguran da li ga imam o tome ću nešto kasnije. Mjesec je na IC, Jupiter je ipak suviše daleko, no Mjesec u sebi nosi energiju planete sa kojom je napravio zadnju konjukciju.

mo 180 me je aspekt koji ja nemam u karti. Sve preko 8 je za odbaciti osim u smislu predikcija gledano kroz direkcije. no natalno ne postoji.

Tvoj Mo nije bas tako daleko od Ju......posebno Mo za koji se uzimaju siri orbisi....a Mo 180 Me isto nije daleko....ne mozemo mi tako odlucivati ovaj aspekt imam ovaj aspekt ne...posebno kad nam se ne svidja
a meni se taj Mo 180 Me ne svidja
i ja bih se rado odrekla svog Ve 90 Mo...orbis 9 jos separacioni...ali sta cu....

Old 08-11-2008, 16:31   #11
s_ana_dra
Čarobnjak

s_ana_dra's Avatar

s_ana_dra je offline
Registrovan: Jul 2007
Standardno

eh evo ja moram malo da ti analiziram, haha, mada ja definitivno dosta toga ne znam, ali moram da ucim ))
e ono sto mi je interesantno, is to mi je bas upalo u oko, je da ti 5 pocinje u biku, ali je vecinom u blizancima, venera kao vladar je u 9 kuci u vagi u svom sedistu, super, e sad ja bih rekla da je moguce da imas neke ljubavi u inostranstvu, da si ih upoznao na putu, ili nesto u toj simbolici.
kazu da je mesec u biku bas plodan, jel da??? a mesec je vladar 7 polja, mozda zenu upoznas preko roditelja, na nekom kracem putu...
eto malo i ja tebi da analiziram kartu

Old 08-11-2008, 16:47   #12
Megara
Čarobnjak

Megara's Avatar

Megara je offline
Registrovan: Jun 2007
Standardno

Me0Pl u škorpiji = čuvaj se prejakih izjava, možeš ispadati smešan ljudima !

Old 08-11-2008, 16:56   #13
Vindex
Švrća

Vindex's Avatar

Vindex je offline
Standardno

heheh ne može Merkur 0 Lilith 0 Pluton ispasti smiješan. može samo zastrašiti.

Old 08-11-2008, 16:57   #14
Vindex
Švrća

Vindex's Avatar

Vindex je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by skorpija_strelac VIdi Poruku
Tvoj Mo nije bas tako daleko od Ju......posebno Mo za koji se uzimaju siri orbisi....a Mo 180 Me isto nije daleko....ne mozemo mi tako odlucivati ovaj aspekt imam ovaj aspekt ne...posebno kad nam se ne svidja
a meni se taj Mo 180 Me ne svidja
i ja bih se rado odrekla svog Ve 90 Mo...orbis 9 jos separacioni...ali sta cu....
pazi u našem životu se najviše i najčešće manifestiraju egzaktni aspekti i aspekt manjeg orbisa. ovo preko 8 eventualno može nešto tu i tamo no rijetko.

Old 08-11-2008, 17:06   #15
skorpija_strelac
Čarobnjak

Standardno

Quote:
pazi u našem životu se najviše i najčešće manifestiraju egzaktni aspekti i aspekt manjeg orbisa. ovo preko 8 eventualno može nešto tu i tamo no rijetko.
orbis izmedju Mo i Ju ti je 6 stepeni!!!!!!
a Mo i Me ti nije separacioni....mislim da imas malo tog aspekta plus Me 0 Pl
to sam zakljucila na temi o Aspektima o Merkuru...sklon da izjavis nesto sto nije podrzano adekvatnim argumentima......

«