ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Vežbaonica > Natalne karte clanova

Natalne karte clanova Clanovi foruma vezbaju na kartama drugih clanova foruma...

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 09-11-2008, 23:01   #31
astrobilly
Obično gatalo

astrobilly's Avatar

astrobilly je offline
Registrovan: Dec 2007
Standardno

Meni se čini da je aspekt ME 0 PL u X odličan za jednog astrologa.Problem nastaje sa ME 60 NE. ME u Šk,je direktan i ne uvija puno,nekad to može delovati grubo i neprijatno zbog ove konjukcije,ali je ključna reč DELOVATI. Ti si iskren,ali u sekstilu sa NE,tvoje reči se lako mogu izvrnuti i nešto što kažeš iz najbolje namere,ljudi shvataju pogrešno.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 09-11-2008, 23:14   #32
mysty
Čarobnjak

mysty's Avatar

mysty je offline
Registrovan: Apr 2008
Standardno

Quote:
Originally Posted by astrobilly VIdi Poruku
Meni se čini da je aspekt ME 0 PL u X odličan za jednog astrologa.Problem nastaje sa ME 60 NE. ME u Šk,je direktan i ne uvija puno,nekad to može delovati grubo i neprijatno zbog ove konjukcije,ali je ključna reč DELOVATI. Ti si iskren,ali u sekstilu sa NE,tvoje reči se lako mogu izvrnuti i nešto što kažeš iz najbolje namere,ljudi shvataju pogrešno.

meni je na jednom drugom forumu.bas lepo napisao o mom natalu,i jako sam mu zahvalna,sto mi je ulio nade da ovo sto radim,pokusavam,ucim....ima smisla.........
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 10-11-2008, 13:15   #33
Vindex
Švrća

Vindex's Avatar

Vindex je offline
Registrovan: Mar 2007
Standardno

ne samo to pored ovog Merkura je i Tamni Lilith pa to sve diže na kvadrat. Sextil je Neptunom je dobar aspektić. Ima on i svojih mana ali Bože moj što ću

Old 10-11-2008, 13:19   #34
emmilija
Čarobnjak

emmilija's Avatar

emmilija je offline
Registrovan: Oct 2007
Standardno

ja bih rekla da si ti jedan lep decko, imas lepe oci a i fotogenican si...

Old 10-11-2008, 13:28   #35
Vindex
Švrća

Vindex's Avatar

Vindex je offline
Standardno

jesi ti to vidjela ranije moju sliku pa to kažeš ? ajd sad ću baš staviti pa da vidiš jesi bila u pravu ili nisi.

Old 11-11-2008, 21:15   #36
emmilija
Čarobnjak

emmilija's Avatar

emmilija je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by Vindex VIdi Poruku
jesi ti to vidjela ranije moju sliku pa to kažeš ? ajd sad ću baš staviti pa da vidiš jesi bila u pravu ili nisi.

pa ako se nisi igrao sa photoshop/om onda sam u pravu...

Old 12-11-2008, 12:37   #37
sto mu gromova
Čarobnjak

sto mu gromova's Avatar

sto mu gromova je offline
Registrovan: May 2007
Standardno

Evo,ja da kazem par reci...dakle 1. sto gledam je vladar ASC,koji je u 12. kuci,sto pretpostavljam da i sam znas nije bas idealno,jer svaka planeta koja se nadje u 12. polju na neki nacin oseca se kao u zatvoru..dispozitor Sa je Ju u 3. polju koji svakako daje sklonost ucenju,obrazovanju,tu pricu svakako upotpunjuje ovo sunce u 9. polju...dakle,ti si osoba koja voli da se usavrsava,da uci,obrazuje se i ovde ne mislim da samo na fakultetsko obrazovanje...poslom kojim se budes bavio svakako da ces imati uspeha,jer ti vladar 6. kuce merkur u 10.polju u skorpiji 0 Pl sto svakako daje jedan pronicljiv um,dubok,i mislim da si vrlo inteligentan....dakle,osoba si koja voli da istrazuje stvari do najsitnijh detalja..dispozitori 10. kuce su Pl 0 MC i Ma u devici na kraju 8. kuce,pa ima udela i na 9. polje-zbog ovga mislim da ce ces se baviti poslom koji se tice tvog fakulteta...sad,ja spominjem fakulet,a ni ne znam da l studiras,ali ovo sunce u 9. polju te naginje da ucis,pa mislim da nesto studiras...ono sto mi se ne svidja u ovoj karti je svakako ovaj Ne na ASC,jer ti to sigurno daje zamagljenja u pogledu mnogih stvari,narocito mi ne ide ovaj Me 0 Pl -koji daje jedan uzasno dubok um sa ovim Ne na ASC...inace ,ovaj Me 0 Pl moze dati astrologa,jer govori o analiziranju ljudske psihe,sto je svakako dobar aspekt za astrologa...da li treba spomenuti da ti ovaj aspekt pa sve to u sco,daje ostar jezik,mislim da bez mnogo uvijanja kazes to sto mislis....usput,sam pogledala i tvoje 7. polje i mislim da ces imati dobar brak,jer ti je Mesec u biku-egzaltiran 0 Ju,dispozitor meseca Ve u 9. polju u sedistu,pa svakako daje obrazovanu zenu,i ti nesto padas na mozak,uzasno ti je bitan intelekt....

i ne znam zasto,ali me sve nekako da vuce da mozda studiras prava...Jarac na ASC,cesto daje sudije i ljude koji studiraju prava...vaga na vrhu 9.kuce i Ve u sedistu-opet prava,Sa0 Su-prava...za tebe je bitan i Ma-zbog egzaltiranosti u tvom ASC koji se nalazi u devici,pa tu sad opet imamo povezanost sa Me i PL koji kao sto sam vec navela daje izrazen intelekt...dakle,poenta je da moras naci posao koji ti daje bilo kakav vid istrazivanja,jer je to uzasno naglaseno u tvojoj karti,a to opet moze biti svasta astrolog,psiholog,detektiv...

Old 13-11-2008, 17:01   #38
Vindex
Švrća

Vindex's Avatar

Vindex je offline
Standardno

Evo ovako sto mu gromova. U 60 posto onoga što si ti napisala su se složili i mnogi drugi astrolozi - tj oni barem koji se takvima mogu zvati.

Sama činjenica što imam Neptun na ASC govori da mi nitko osim mene samoga nikad nije pogodio ništa u predikcijskom smislu.

Jedino se ne bi složio glede Neptuna to ću kasnije navesti zašto.

Pa čuj, heheheh, nije tako teško pogoditi. Vaga, Strijelac, Jarac su znakovi koji su krajnje zainteresirani za pravo. Sunce je u polju 9 = zakoni, pa u Vagi - pravo. Istina da, studiram pravo.

ono što je problematično kod mene a što sam i ranije naveo je činjenica da je dosta planeta na granici polja. Tako da stvari postaju mnogo kompleksne.

Neptun mi je dao ipak nešto jako jako posebno, spojio je racio sa intuicijom i ja sam mu na tome zahvalan.

Glede uma bih se složio, volim sve analizirati do detalja.

Uvijek sam bio motiviran prema uspjehu a o toem svjedoči i ovaj Pluton na mc.

Mars je problem, on je mjestu prenatalne eklipse radi svemoguće razorne aspekte sva sreća da nije prema vladarima.

A glede astrologije i moje uspješnosti u istoj mogu reći sljedeće:

1. Saturn , vladar 0 Uran = astrologija, Merkur na MC - klasična astrosimbolička slika astrologa. Jupiter na 26 ovna, stupanj astrologije, Mars na 29 Djevice , također astrologija. Merkur blizu stupnja Uranove egzaltacije - isto.

dakle to bi bilo to.

Ovo si dosta dobro izanalizirala hvala ti.

No želim reći nešto. Mene psihologija kao takva zanima, ali psihologija u kontekstu astrologije mi je nešto najodvratnije što može postojati. Psihološka astrologija je najveća glupost i najveća devijacija astrologije od kada ona postoji.

Imam jedan mali zadatak za vas. Pogledajte na osnovu čega se vidi da sam ja medij, i da sam već sa 15 godina počio to raditi ajmo reći honorarno.

Old 13-11-2008, 21:15   #39
selena
Čarobnjak

selena's Avatar

selena je offline
Standardno

uran u strijelcu u 12 kući izdiže te iznad granica ostalog pučanstva...
-umetnuta riba u 2 kuću-neobično zanimanje ...uz neptun na asc u 12.....ima toga puno šta upučuje da nisi standardan momak....

Old 13-11-2008, 21:30   #40
Farfalla
Junior Member

Farfalla's Avatar

Farfalla je offline
Registrovan: Aug 2008
Standardno

A ,novac koji zaradis,kako trosis?

Old 14-11-2008, 15:08   #41
Vindex
Švrća

Vindex's Avatar

Vindex je offline
Standardno

imam zaista mnogo novaca, no jako ga brzo potrošim. to obično idem putem spiritističkih seanse na kojima ja radim kao medij i to je zaista velik novac. no brzo mi ode zbog venera 180 jupiter.

Old 14-11-2008, 15:11   #42
Vindex
Švrća

Vindex's Avatar

Vindex je offline
Standardno

nije tema ali vidis, ti ne bi imala pojma za astrologiju da nemas ovaj merkur 180 jupiter. i to su vec finese. tvoj blizanac bi te toliko rastresao da ga jupiter ne kontrolira.

kasnije ću objasniti.

Old 17-11-2008, 13:22   #43
JeJa
Švrća

JeJa's Avatar

JeJa je offline
Registrovan: Oct 2008
Standardno

Pomislila bih da Pl 180 sa IC ili Mo čini da radiš kao medij..

Old 17-11-2008, 16:53   #44
Vindex
Švrća

Vindex's Avatar

Vindex je offline
Standardno

istina i to je samo moja duša trpi od plutona jer ju umara.

mjesec 120 neptun je isto medijalnost.

Old 24-11-2008, 19:17   #45
lullybully
Obično gatalo

lullybully's Avatar

lullybully je offline
Registrovan: Mar 2008
Standardno

Pa ti kao profi astrolog najbolje znaš kakva je tvoja natalka Suspiriume
Odgovor