ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Vežbaonica > Natalne karte clanova

Natalne karte clanova Clanovi foruma vezbaju na kartama drugih clanova foruma...
samo malo podrske...

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Prezivecu-ali kakva?
Old 05-11-2008, 01:05   #1
Tristran
Čarobnjak

Tristran's Avatar

Tristran je offline
Registrovan: Dec 2007
Standardno Prezivecu-ali kakva?

Ajde malo o mom Saturnu na centru t kvadrata, cemu pokusava da me nauci?

Last edited by Tristran : 05-11-2008 at 23:09.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 05-11-2008, 01:11   #2
gita
Čarobnjak

gita's Avatar

gita je offline
Registrovan: Feb 2008
Standardno

uf tris pa nemoj tako...
sigurno ima
treba gledat tranzite i direkcije i natal
i nek svak pomogne malo!
ja cu pogledat ujutro to sve malo,
neke su ure vec...
pusa

solar08/09
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 05-11-2008, 02:29   #3
skorpija_strelac
Čarobnjak

skorpija_strelac's Avatar

skorpija_strelac je offline
Registrovan: Sep 2008
Standardno

ne znam za tebe ali ja kad je tesko kazem:
Niko nije rekao da ce biti lako

a zamisli kako ce tek biti kad se Sa makne

Old 05-11-2008, 02:35   #4
Tristran
Čarobnjak

Tristran's Avatar

Tristran je offline
Standardno

To mi se svidja-niko nije rekao da ce biti lako.

Last edited by Tristran : 05-11-2008 at 23:13.

Old 05-11-2008, 13:04   #5
dadiska
Čarobnjak

dadiska's Avatar

dadiska je offline
Registrovan: Sep 2007
Standardno

Tris prezivec ga ti, sad se malo udaljio trebalo bi ti bit bolje, a zamisli kad se bude vratio unazad februara/marta sledece godine!
Bice nam divno, jer je i moj Asc tu gde je tvoj MO tj na 15*25'

Old 05-11-2008, 13:18   #6
vigga
Obično gatalo

vigga's Avatar

vigga je offline
Registrovan: Jun 2008
Standardno

ajde ,a kaj da imas ovak ljepi ko ja problemi sa zdravljem,poslom,ljubavi,pa sam jos tu.Nedaj se,bit ce bolje ,vjeruj mi.Mozda sam ja veci optimista od tebe.primjetila sam i kod nekih mojih poznanika,kad stalno kukaju,prigovaraju,jadikuju nad svojom sudbinom ,gledaju sve negativno,negativno im se i dogada.I kao sto je neko rekao nece biti lako.. Saturn je zariban (znam jako dobro)Smogni snage i gledaj s vedrije strane,drugo ti nista nepreostaje..

Old 05-11-2008, 17:49   #7
Tristran
Čarobnjak

Tristran's Avatar

Tristran je offline
Standardno

Ocekivala sam da mi neko malo razjasni tranzite, progresije, da mi objasni ovaj trenutni vrlo tezak tranzit na najkriticnijoj tacki u mom natalu, a ne da mi popuje.

To ne volim.

Last edited by Tristran : 05-11-2008 at 23:10.

Old 05-11-2008, 18:19   #8
pepuuu
Čarobnjak

pepuuu's Avatar

pepuuu je offline
Standardno

Ej Tristi točno znam na ke misliš...

Ha ćuj,meni je išao preko mjeseca prije nekoliko godina...tad sam prvi put osjetila usamljenost....veeeliku...želju za ljubavi...nekako prijatelji se negdje gubili ,ja nis imala sa kim kavu popiti...dosta sam plakala...i tek što je Saturn prošao Mjesec (a čitala sam da su to sade sati,jel tako?)...ja čvrsto odlučila da ne mogu trpit više samoću i odlučila se na vezu ...pošto-poto...

Al sve u svemu nije toliko teško bilo...više me kasnije boljelo slomljeno srce tr.Sa90Ve
Al dobro tebi je ipak taj Veliki trigon...pa se vuče tri i vipe stvari odjednom...
E to ti je iskreno sve stručno što ja znam reći znaš da sam poččetnik

Old 05-11-2008, 18:28   #9
pepuuu
Čarobnjak

pepuuu's Avatar

pepuuu je offline
Standardno

E još sam se nešto sjetila...Mo90Ve90Ne ...ja mislim da ovaj tranzit moraš pretrpjeti što trijeznije glave...nemoj da te samoća natjera na neke depresive ili koju čašicu više radi stresa...baš mi to ono liči na surov period u kojem ako se zaneseš previše u maštu...ili prepustiš iluzijama možeš se još više zeznuti...

Ma radije koja suza više...izudaraj jastuk...vrišti u krpu...i slično...hiti van!!

Old 05-11-2008, 19:48   #10
Poppy
Obično gatalo

Poppy's Avatar

Poppy is online now
Registrovan: Apr 2008
Standardno

Ovaj forum je nekako ... previse sentimentalno emocionalan, mora da je u znaku Riba.

Old 05-11-2008, 19:51   #11
viksi72
Čarobnjak

viksi72's Avatar

viksi72 je offline
Registrovan: May 2007
Standardno

Slusaj, mali, kada sam ja pregrmela Saturna, ondak ces i ti. Sad imam kvadrat sa nat.Ve i Ma i moram ti reci da se super osecam. Ne znam koliko tu tebe kava, da izvines Saturn, koliko i Uran, koji ti pravi opoziciju sa Meseckom, pa te nervira, sve bi nesto da menjas i ispravljas, a ne mere se. Pa te tu jos pritiska Saturn, koji te tera na rutinu, a iznutra kljuca i vri. Slusaj, sada ti je tridesetdruga, a sledece godine ti Ma staje na Mo, pa ce biti krvi do kolena. Svi oni koji su ti stali na zulj, bolje da odmah spakuju kofere. A povratak Saturna nije tako strasan, odmah da ti kazem, samo si malko ludji nego prvi put. Tako da nemo' da se sekiras, nemas razloga za samovanje, nego nasusuri tu tvoju prelepu kosu i pravac napolje. Sledece godine ce biti mlogo bolje.

Old 05-11-2008, 23:05   #12
Tristran
Čarobnjak

Tristran's Avatar

Tristran je offline
Standardno

Hvala Viksi i Pepuuu mnogo!

Taj Saturn mi se ispunio kao rad, rad i samo rad(sto je jos najbolje sto je moglo da se desi) i kroz zaradu tipa-zrno po zrno, pogaca.

E, al onda crkne bojler i telefon, i sve pare koje si imao das majstoru, i sve u tom stilu, a stignu ti tudji neplaceni racuni od pre godinu dana, i sl...

Ili-kucam rad na kompu, od 11 do 4 u noc, i ne kliknem save, mrtva umorna i sve ode-kroz prozor...

Samo da bude teze, komplikovanije...

Onda terapija koja vise ne deluje-i tako u krug...

Osecaj iscrpljenosti, konkretna, fizicka malaksalost i narod koji mi ustaje po prevozu sa pitanjem "jao sto ste bledi, jel vam dobro?"-i necu valjda celog zivota da zivim ovako kao skot i da rintam za tudje dugove?

E neka je kuknjava, kukacu do neba, jer ako treba tako da zivim dozivotno, ja necu tako da zivim!!!

Red je da nadjem bogatog muza,da lakiram nokte i da letujem u Spaniji!

Izem ti ja ovakvu samostalnost, i ako je ovakav svet odraslih, neka hvala!!!
Ja nisam spremna za saturnovske price, odricanja i mucenja, valjda zivot moze biti lepsi!!!

Ne zelim da budem Cehovljeva junakinja!

Ni ona Milena iz pesme Fosila, sto se budi u pola 6 i krije ruke.

Necu i tacka.

Last edited by Tristran : 06-11-2008 at 02:12.

Old 05-11-2008, 23:13   #13
Tristran
Čarobnjak

Tristran's Avatar

Tristran je offline
Standardno

A od susurenja kose nista, postala sam plavusa i ispravljam je povremeno.
Eto, odricem se Neptuna na sve moguce nacine, pa i ravnom kosom...

Kakve crne iluzije, Pepuuu,toga se i plasim-da cu izgubiti sve iluzije i postati neki racionalni skot.

Ne mogu da prepoznam sebe, kao da sam pravu sebe negde zagubila usput...

I sto pominjes Saturnov povratak,Viksi,koji doziveh pre par godina?

Mogu ti reci da je bilo jos gore nego sad...
Ali se ispunjavao kroz partnerstvo,ljubavnu vezu, odnose sa drugima, porodicu(prelaz preko vladara 4. i preko 10. polja, vladara 7. takodje).

Mislim da sam tada shvatila(prvi put u zivotu) da ne mogu da se oslanjam ni na koga, osim na samu sebe.

Bio je to period osamljivanja, odvajanja, udaljavanja od svih-sa dobrim razlogom.
Period kad mi je umrla svaka sentimentalnost.

A sada?

E, sad je akcija...

Sam protiv svih i -bori se, dok ti ususkane zene dele savete o dobrom raspolozenju...

Viksi, ti si zena-zmaj, pa dobro znas o cemu pricam...

Last edited by Tristran : 05-11-2008 at 23:47.

Old 05-11-2008, 23:39   #14
viksi72
Čarobnjak

viksi72's Avatar

viksi72 je offline
Registrovan: May 2007
Standardno

E, Tris, ti si to ukapirala mnogo ranije od mene!!!!!! Ja to ukapirala pre jedno dva meseca i draga moja, WELCOME TO CLUB, misice!!!!!!!!!! A sad prvo ispeglaj kosu i trepavice, nalakiraj nokte i mars u grad.. Kad se vidimo?

Old 05-11-2008, 23:42   #15
Tristran
Čarobnjak

Tristran's Avatar

Tristran je offline
Standardno

Vrlo brzo....

Kad se dogovore dve mlade, samostalne zene koje zive 200 na sat...