ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Vežbaonica > Natalne karte clanova

Natalne karte clanova Clanovi foruma vezbaju na kartama drugih clanova foruma...
samo malo podrske...

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

Old 05-11-2008, 23:51   #16
viksi72
Čarobnjak

viksi72's Avatar

viksi72 je offline
Registrovan: May 2007
Standardno

Znaci, srecice, zaboravi kukumavku nad svojom sudbinom, jer takva je kakva je, zaboravi lose frajere, koji nisu primetili kakvo si mace, zaboravi cika Saturna da te kava, jer ce te nauciti (ja procvetah otkad mi kvadrira Ve i Ma), izbaci svoje atribute, sredi frizuru i nokte, ubaci tih 200 na sat odmah u pozadinu i kreci.. To sto radis sama je super, jer ces ipak jednog dana biti ponosna na sve sto si uradila i to sa svojih deset prstica, a bogami i sa svojom plavom glavicom sa siskama, i nemoj da ti je zao sto ubacujes toliko energije u celu pricu, jer isplati se. A to sto placas zaostale racune, pa opet te, bebe, uci nekim stvarima, a to je da ne verujes gomili ludaka, koja seta gradom Cikagom. Znaci, sto bi rekla jedna moja drugaricica: glavu gore, isprci grudi i guzu i samo NAPRED!!!

A za ono zena-zmaj, udavicu te!!! Ali kada se prvo ispricamo!!! Bejbi, Ski staza nas zove, vapi!!!

FilmoFilia

Old 06-11-2008, 02:04   #17
Tristran
Čarobnjak

Tristran's Avatar

Tristran je offline
Registrovan: Dec 2007
Standardno

Ski staza?

Setih se onog incidenta Bridzet Dzons, mislim da bih samo nesto tako mogla da izvedem...

Old 11-11-2008, 17:53   #18
Tristran
Čarobnjak

Tristran's Avatar

Tristran je offline
Standardno

Buuuuaaaaaaaa, neozbiljno ste shvatili moje pitanje-ljudi, crkavam, zivot mi je u totalnom raspadu, uzassss...javite se s necim utesnim, ja ovo necu izdrzati, desavaju mi se neverovatno mucne i teske stvari, pocecu da verujem u teorije zavere, crne magije i slicne gluposti, sve se urotilo protiv mene, kola idu nizbrdo i nikako da stanu! Dokle vise?!
Dok sam ziva necu zaboraviti ovog Saturna na Mesecu! Kako li ce tek biti drugi put?!
Jedino sto je dobro-apetit na nuli, po prvi put otkako znam za sebe, mrsavim naglo i spontano-bez ikakve dijete...

HELP.SOS.

Old 11-11-2008, 18:12   #19
ArijeL
Čarobnjak

ArijeL's Avatar

ArijeL je offline
Registrovan: Feb 2007
Standardno

jao zeno, ti to stanje preozbiljno shvataš...
a sve što ti se dešava, i to je život, šta bi ti...
i što je najvažnije, izaći ćeš jača
(ako ne podlegneš toj "crnoj magiji" pa pucaš sebi u glavu, hehhe)

znaš onu mudru "nije svako zlo za zlo", što će reći, od svakog zla nešto dobro, samo treba vremena da ispliva...znam da ti sad ova priča ne pomaže mnogo, al ne znam šta pametnije da ti napišem

fino ti reče viksi, ja kad sam u takvom stanju, ili mijenjam frizuru, ili garderobu, ako baš nemam para za čizme i haljinu, kupim šal, lak za nokte i te sitnice, slušam funk, uz tu muziku ne mogu da se osjećam loše...jeste da se čini banalno, ali odatle sve počinje...

a još ćeš i da smršaš, ma idiiiiiiiiiiii...

Old 11-11-2008, 18:58   #20
Tristran
Čarobnjak

Tristran's Avatar

Tristran je offline
Standardno

Hvala, draga Arijel, to s mrsavljenjem je cudesno iskustvo(pu, pu, da ne ureknem), na svaku misao na hranu-fuj, nista mi se ne svidja(kao izbirljivom detetu).
I najvaznije-doslo je spontano.

Pa, ovaj,ucim...

1. 2. 5. lekcija sa ljudima:

a)prijateljima-11. polje, otkrivaju se neke cudne i ruzne stvari
b) kraj lekcija o muskarcima
c)osecanje potpune usamljenosti(realno)

I meni najdraza stvar-ne pada sneg, da pokrije breg, nego...

Neki bolji,drugaciji ljudi u mom zivotu...

Ono sto je dugo trajalo, a nije valjalo-prekida se.
Moja emotivna zavisnost od bilo koga i bilo cega je prestala.

Sto bi Viksi rekla-blago onima koji imaju los odnos planeta emotivnosti i Saturna u natalu. Stav -ma ko vas sisa sve, zna da bude pravo olaksanje...Mislim da sam mnogo manje emotivna nego inace.

Ovaj tranzit i direkcije uveravaju me u preciznost astrologije.

Za razliku od sinastrije, koja mi je mnogo, mnogo puta omanula...

Najgori deo ovog tranzita-pad imuniteta, grozomorno zdravlje.
I previse rada, do potpunog icrpljivanja...
Da sam zdrava, gurala bih kao mazga, ovako-radim sto stvari u isto vreme, sa pola normalne snage.
Efekat-veeeeliko usporavanje svega.
Hvala Saturnu na lekcijama, ali iskreno-draze su mi one Jupiterove ili Merkurove.

Old 11-11-2008, 20:33   #21
Tristran
Čarobnjak

Tristran's Avatar

Tristran je offline
Standardno

http://www.youtube.com/watch?v=duxMWiTpjR0

Evo, osecam se kao u ovoj pesmi(osim prvog filmskog dela, malo sam matora za to).

Saturn na Mesecu...

I to vise nema veze sa njom...

Pa eto, ako ima jos neke, koja se ovako oseca, ovo je za sve vas...

Old 13-11-2008, 07:43   #22
ibis
Čarobnjak

ibis's Avatar

ibis is online now
Registrovan: Jul 2008
Standardno

Dobro si rekla, blago onima sa izazovom izmedju planeta emotivnosti i Sa, i ja sam o tome razmisljala. Kao ne valja...Ma valja...Usmeri se energija na konkretno. Meni niko u ovom kriznom periodu nije okrenuo ledja, jednostavno zato sto ni od koga nista ne ocekujem...Furas sam...Teras...A posle zaista mozes reci "ma ko vas sisa sve"...

Old 13-11-2008, 10:10   #23
Megara
Čarobnjak

Megara's Avatar

Megara je offline
Registrovan: Jun 2007
Standardno

Quote:
Originally Posted by Tristran VIdi Poruku
http://www.youtube.com/watch?v=duxMWiTpjR0

Evo, osecam se kao u ovoj pesmi(osim prvog filmskog dela, malo sam matora za to).

Saturn na Mesecu...

I to vise nema veze sa njom...

Pa eto, ako ima jos neke, koja se ovako oseca, ovo je za sve vas...
Tris, nije taj Saturn na Mesecu tooooliko strašan...ja sam ga prošla , još je moj Mesec u Raku i u 12. kući i vladar ascedenta, pa čak i signifikator karte- bio je to period kad sam najviše radila na sebi i period osvešćivanja, jeste kroz patnju i kroz mučenje, ali nema umudrivanja bez patnje.
Patnja i razvijena svest su rame uz rame.

Old 13-11-2008, 10:24   #24
spo
Obično gatalo

spo's Avatar

spo je offline
Registrovan: Aug 2007
Standardno

Ovo ti je po Astrozmaju-

Mo0SA
7-K-2 (Samosazaljenje!)
Nelagodno vam je i ponasate se poput krivca sve dok ne pronadjete nacin na koji drugima možete pokažati da vam je stalo do njih. Vredni ste i posveceni svom poslu, ali ste veoma oprezni u pogledu novih radnih metoda. Skloni ste samosazaljenju. Svojom predanoscu poslu inspirisete druge ljude.

Ne znam da li bas tako vazi.
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 13-11-2008, 14:50   #25
nikotaka
Junior Member

nikotaka's Avatar

nikotaka je offline
Registrovan: Nov 2008
Standardno

Tranzitni saturn kroz 11 secka finansije i ,,prijatelje''...
moci ces da se tesis da su ostali samo pravi
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 13-11-2008, 15:08   #26
Tristran
Čarobnjak

Tristran's Avatar

Tristran je offline
Standardno

Quote:
Originally Posted by Megara VIdi Poruku
Tris, nije taj Saturn na Mesecu tooooliko strašan...ja sam ga prošla , još je moj Mesec u Raku i u 12. kući i vladar ascedenta, pa čak i signifikator karte- bio je to period kad sam najviše radila na sebi i period osvešćivanja, jeste kroz patnju i kroz mučenje, ali nema umudrivanja bez patnje.
Patnja i razvijena svest su rame uz rame.

Hvala! Nije ni tvoj Mesec bas cvece, ali je valjda pomoglo to sto je u svom sedistu!

Meni nema gore planete u natalu-em je centar t kvadrata, em dispozicijom ide na Algol.

A u Devici se ne oseca dobro...

Hvala vam, drage moje, mnogo mi znace vase tople reci.

Upravo srcem topao caj.
Zbog dugogodisnjih hronicnih problema sa zdravljem mi je potpuno odlepio imunitet, klepio me drugi virus za manje od mesec dana, lezim i merim temperaturu...

Sve mi postaje komicno! Sta li je sledece?

Old 13-11-2008, 15:26   #27
spo
Obično gatalo

spo's Avatar

spo je offline
Registrovan: Aug 2007
Standardno

Draga moja,
moj Saturn mi prelazi Asc, Urana i Plutona.
Sve od jednom.
Sta da ti pricam....zube drzim stisnute 24h dnevno.
Majku mu...i to ce proci. Ne moze doveka.

Old 13-11-2008, 15:35   #28
Tristran
Čarobnjak

Tristran's Avatar

Tristran je offline
Standardno

Mozda olaksavajuca okolnost bude to sto sa te tacke u natalu nemas lose aspekte!Nisu licne planete, to menja pricu.
Nego, znam ja da ce mi sade sati trajati jos 3 i po godine, ali nema sanse da mi Saturn bude los kad bude prelazio preko mog dobro aspektovanog Pl u 12(moja najdraza planeta!), ili preko asc...

Od egzaltiranog Saturna u Vagi ocekujem najbolje sto Saturn moze da ponudi.

A neko rece da ce tek biti gadno na prolece, kad krene retrogradno!

Old 13-11-2008, 16:12   #29
ArijeL
Čarobnjak

ArijeL's Avatar

ArijeL je offline
Registrovan: Feb 2007
Standardno

ako će biti gadno, jedva čekam (ozbiljno)

inače, od kada je u djevici, meni nikad bolje...jesam se mučila, ali sad više cijenim postignuto, nego da sam ga dobila za dž...gdje je tu zadovoljstvo?

i pazi, od kada mi se vrzma po vrhu 3, po prvi put mi dolaze malo jasniji koncepti i projekti vezani za pisanje...tris, ti znaš kako sam svemu tome pristupala površno, između ostalog zbog ovog nagrđenog MO u Blizancima...e sad je drugačije, prolazim kroz neku ozbiljnu pripremnu fazu, jer vrijeme teče, ako neću sada, kada ću? nema više odlaganja...

vidiš, to je važna lekcija...
neki se ponašaju kao da će da žive vječno, pa proćerdaju život...ili se osvijeste kad im vrijeme već istekne, pa bude kasno...
a saturn je vrijeme, ako hoćeš bilo šta da postigneš, iskoristi to vrijeme, ispuni ga...u suprotnom, ubijaće te u pojam, a da toga nisi ni svjestan...

Old 15-11-2008, 01:45   #30
Tristran
Čarobnjak

Tristran's Avatar

Tristran je offline
Standardno

Ancholina