Ne poznajem nikog sa ovog foruma,bar mislim...Ne smatram sebe za vrsnog astrologa i nemojte mi sad pričati o skromnosti i bla,bla,bla...Intenzivno sam počeo ovim da se bavim od kada sam se registrovao na ovom forumu,sad će godinu dana.Prikupljao sam podatke,učim i imam još puno toga da savladam.Sa prognozama,loše stojim jer sam brzoplet i čim nešto vidim,već je hoj-haj,pa lupam k'o otvoren prozor.Dakle,znam neke stvari,ali imam još mnogo da učim da bi uopšte postao astrolog,a o vrsnom i da ne govorim.
da procitam nesto lepo konacno
posle onih kancerogenih tema i nesrecno-ljubavnih
Pa nije ni ovde sreća.
Vidiš da me bili ignoriše.
Quote:
Originally Posted by mysty
moj je u trecoj............ko me shvati..........dobija tortu..............
Ma moj je još i dobro postavljen ( vladar 9. u 6.- zarada od fakulteta, pa se još uklopilo u medEcinu)...ali Ne 60 Ve...hehehe...kako bih rado jednog idealnog, ako može! Ali nema idealnog po mojoj meri...ali sad kad nađoh bilija...
Ma moj je još i dobro postavljen ( vladar 9. u 6.- zarada od fakulteta, pa se još uklopilo u medEcinu)...ali Ne 60 Ve...hehehe...kako bih rado jednog idealnog, ako može! Ali nema idealnog po mojoj meri...ali sad kad nađoh bilija...
paaaa,nisam još za baciti...Da,stvarno je interesantna ova sinastrija... Sa MA i PL,ne mož' da omane... Sinoć sam se komirao ranije,pa sam propustio ove postiće...