ASTROLOGIJA ZA POCETNIKE

Nazad   Astrologija za pocetnike - Astrology For Beginners > Moderna astrologija > Vežbaonica > Natalne karte clanova

Natalne karte clanova Clanovi foruma vezbaju na kartama drugih clanova foruma...

Odgovor

Opcije Teme Način Prikaza

moja natalna karta
Old 31-10-2008, 18:51   #1
Helen Ferrentino
Švrća

Helen Ferrentino's Avatar

Helen Ferrentino je offline
Registrovan: Oct 2008
Standardno moja natalna karta

ako moze mala pomoc i tumacenje
hvala
i pozdrav svima
Attached Images
File Type: gif helen ferrentino.gif.gif (27.5 KB, 18 views)
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote
Naši sponzori

FilmoFilia

Old 03-11-2008, 14:19   #2
Helen Ferrentino
Švrća

Standardno

niko nista bas da kaze ....
Submit to Clesto Submit to Digg Submit to Furl Submit to Del.icio.us   Reply With Quote

Old 04-11-2008, 22:11   #3
ceseM
Švrća

ceseM's Avatar

ceseM je offline
Standardno

Draga Helen, uvek je najbolje krenuti sa pitanjem Ja bih rekla da si ti jedna vrednica sa ovim Suncem u raku u 6. koji ti moze da ti opsednutost detaljima tipicnu Devici..uz to i Marsic ti je u Devici a tamo mu je fino...lepo se iskazuje..imas dosta koncentracije, radis stvari do detalja,...eto i kod tebe Mesecka u Vodoliji on te pokrece, ne da ti mira, imas snagu za trasformaciju svake vrste, ali si istovremeno sklona da izbegavas promene (Mesec kvadrat Uran).. drugima delujes neobicno, nezavisno, pre svega mogu ti zamerati da se mnogo menjas (raspolozenje, izgled, ma sve zivo se menja pod uticajem Meseca u 1)... Brak moze doci preko posla - vladar 7 u 6, mozda stranac Sunce konj. Jupiter.. Jupiter lepo egzaltiran u raku u konj.sa Suncem govori da imas svoju srecnu zvezdu Astro savet ..manje se opterecuj drugima (stelijum u 7), nastavi da uzivas u poslu (sunce u 6) i prepusti se ovom ludackom mesecku...svasta taj napravi

Old 05-11-2008, 14:14   #4
Helen Ferrentino
Švrća

Standardno

Quote:
Originally Posted by ceseM VIdi Poruku
Draga Helen, uvek je najbolje krenuti sa pitanjem Ja bih rekla da si ti jedna vrednica sa ovim Suncem u raku u 6. koji ti moze da ti opsednutost detaljima tipicnu Devici..uz to i Marsic ti je u Devici a tamo mu je fino...lepo se iskazuje..imas dosta koncentracije, radis stvari do detalja,...eto i kod tebe Mesecka u Vodoliji on te pokrece, ne da ti mira, imas snagu za trasformaciju svake vrste, ali si istovremeno sklona da izbegavas promene (Mesec kvadrat Uran).. drugima delujes neobicno, nezavisno, pre svega mogu ti zamerati da se mnogo menjas (raspolozenje, izgled, ma sve zivo se menja pod uticajem Meseca u 1)... Brak moze doci preko posla - vladar 7 u 6, mozda stranac Sunce konj. Jupiter.. Jupiter lepo egzaltiran u raku u konj.sa Suncem govori da imas svoju srecnu zvezdu Astro savet ..manje se opterecuj drugima (stelijum u 7), nastavi da uzivas u poslu (sunce u 6) i prepusti se ovom ludackom mesecku...svasta taj napravi
Draga ceseM,
da, upravu si, ja krenula i odmah sa pitanjima
hvala na tumacenju, ali ja bih da pitam nesto malo vise oko 7 kuce, posto su mi se tu smestle planete koje su mi nekako suprotnosti a i vladari nekih kuca koje su mi pazne su tu , pa .... posto jos uvek znam jako malo, samo ono sto iscitah sa postova mozda mi mozes dati jos koju recenicu

Old 07-11-2008, 12:39   #5
Helen Ferrentino
Švrća

Standardno

htela bih da pitam nesto vise o 9 & 10 kuci , pa izvolite recite koju rec

Posetioci koji trenutno gledaju ovu temu: 1 (0 član/članova i 1 gosti/gostiju)

Opcije Teme
Način Prikaza

Posting Rules