Bavim se astrologijom amaterski vec nekih 6-7 godina. Kao i verovatno vecini od vas, tesko mi je da budem objektivna kada analiziram svoju natalnu kartu kao i natalne ljudi koje znam...
Nadam se pomoci sa vase strane. Dakle, sta god vam izgleda zanimljivo za prokomentarisati, slobodno. Eto, cisto da uporedimo misljenja. Za uzvrat pitajte nesto sto vam nije jasno u vezi vaseg natala, rado cu pokusati da pomognem
Stvarno zanimljiva karta...Svi benefici u 5. ,a malefici u 3...Sa Plutonom u sjedištu u 2.-oj...što smo zaključili da i nije tako loše po pitanju para...
Kako se ova puna 5. kuća kod tebe u RL pokazuje?
Puno ljubavnih prilika?Rad sa djecom?Kreativnost?Ajde malo nam ispričaj?
Pa, sad... Znam celokupnu slimboliku 5. kuce, ali ne vidim da je istaknuta u mom zivotu. Vise osecam taj uticaj Saturna u 3. Bas me koci i u obrazovanju, u razmisljanju...
Nemam nesto preterano ljubavnih prilika, prosecno. Trenutno sam u vezi
Sto se dece tice, nisam u kontaktu s njima kroz neki posao i ne verujem da ce biti, jer mi to nije u struci. Doduse, imam 2 brata i sestru koji su mnogo mladji od mene, pa eto, to mi je kao rad sa decom
A sto se tice kreativnosti, vise bih rekla da sam cudna, pa onda kreativna. To je valjda taj stelijum u Vodoliji, na koji sam ponosna
Brine me, recimo 7. kuca koja je u Ovnu. Ne bas lepa pozicija za brak... I kako bih mogla da iskoristim stelijum u 5. kuci?
Sta vam je jos upecatljivo? Na sta bih trebalo da obratim paznju?
Mene interesuje igras li ti nekada igre na srecu,ali ozbiljno jesi li dobila nekada nesto vrednije?
Ne znam zasto ti smeta ovaj Ovan na vrhu 7?
Ova Ve 90 Ma ce ti dati probleme i po pitanju momaka i po pitanju braka, barem po meni, ali mislim da bi mogla imati i 2 braka, jer je mars na pocetku Strelca i pravi dosta losih aspekata.
Ispravite me, ako gresim!
Pa, sad... Znam celokupnu slimboliku 5. kuce, ali ne vidim da je istaknuta u mom zivotu. Vise osecam taj uticaj Saturna u 3. Bas me koci i u obrazovanju, u razmisljanju...
Nemam nesto preterano ljubavnih prilika, prosecno. Trenutno sam u vezi
Sto se dece tice, nisam u kontaktu s njima kroz neki posao i ne verujem da ce biti, jer mi to nije u struci. Doduse, imam 2 brata i sestru koji su mnogo mladji od mene, pa eto, to mi je kao rad sa decom
A sto se tice kreativnosti, vise bih rekla da sam cudna, pa onda kreativna. To je valjda taj stelijum u Vodoliji, na koji sam ponosna
Brine me, recimo 7. kuca koja je u Ovnu. Ne bas lepa pozicija za brak... I kako bih mogla da iskoristim stelijum u 5. kuci?
Sta vam je jos upecatljivo? Na sta bih trebalo da obratim paznju?
prvo mi pada u oči, postavka svih planeta, ispod horizonta--introvertnost i kasnije postizanje,uspeha i statusa...
zatim ,nedostatak, vode i zemlje u karti ,a dominacija vazduha i vatre,--dominacija fiksne vodolije i promenljivog strelca, u kombinaciji sa kvadratom marsa i merkura....brza si u reakcijama, načinu komunikacije i vožnji.trebala bi obuzdati ovaj temperament,jer, ćeš brzo izgoreti -pući...
pažnja u saobraćaju..
naravno ,da imaš neobičnu narav-kreativnost-čudnu- kad su ti u trećoj kući intelekta, sve te planete ,a naročito uran i neptun...i-mars 90 merkur-pazi kad voziš...
sunce u petoj ,a i ceo stelijum -trebala bi iskoristiti ,za izlazak na scenu, jer zapravo to ti leži,kad pobediš ovu introvertnost..
muškarc tvog života biće stranac,nešto stariji i prilično ozbiljan i težak po karakteru--trebao bi imati dosta zemlje i vode u horoskopu, da postignete ravnotežu ,da ti dopuni ono što ti nedostaje..neki jarac-škorpion....
ponelo me pa se nalupah ,a ti komentariši ,ima li smisla ovo moje...
Mene interesuje igras li ti nekada igre na srecu,ali ozbiljno jesi li dobila nekada nesto vrednije?
Ne znam zasto ti smeta ovaj Ovan na vrhu 7?
Ova Ve 90 Ma ce ti dati probleme i po pitanju momaka i po pitanju braka, barem po meni, ali mislim da bi mogla imati i 2 braka, jer je mars na pocetku Strelca i pravi dosta losih aspekata.
Ispravite me, ako gresim!
Slabo igram igre na srecu. I kada sam dobijala, to je bilo nesto sitno, nikada vise od 500 din. Dugo sam analizirala moj natal, i znam predispozicije moje 5. kuce. Igre na srecu, puno ljubavnih veza, uspeh sa decom, ali bas i ne vidim da nesto blistam na ovim poljima, nista neuobicajeno.
Sto se braka tice, slazu nam se tumacenja, videcemo... Hvala u svakom slucaju.
prvo mi pada u oči, postavka svih planeta, ispod horizonta--introvertnost i kasnije postizanje,uspeha i statusa...
zatim ,nedostatak, vode i zemlje u karti ,a dominacija vazduha i vatre,--dominacija fiksne vodolije i promenljivog strelca, u kombinaciji sa kvadratom marsa i merkura....brza si u reakcijama, načinu komunikacije i vožnji.trebala bi obuzdati ovaj temperament,jer, ćeš brzo izgoreti -pući...
pažnja u saobraćaju..
naravno ,da imaš neobičnu narav-kreativnost-čudnu- kad su ti u trećoj kući intelekta, sve te planete ,a naročito uran i neptun...i-mars 90 merkur-pazi kad voziš...
sunce u petoj ,a i ceo stelijum -trebala bi iskoristiti ,za izlazak na scenu, jer zapravo to ti leži,kad pobediš ovu introvertnost..
muškarc tvog života biće stranac,nešto stariji i prilično ozbiljan i težak po karakteru--trebao bi imati dosta zemlje i vode u horoskopu, da postignete ravnotežu ,da ti dopuni ono što ti nedostaje..neki jarac-škorpion....
ponelo me pa se nalupah ,a ti komentariši ,ima li smisla ovo moje...
Ne lupetas!!! Hvala ti na tumacenju, ima dosta istine u tome sto si rekla. Jedino za temperament... Nesto nisam preterano vatrena, treba mi puno da puknem, mada 'zivac' sam Neptun mi je na samom ulazu u 4. kucu, a ne u 3., NE 4s54'54'', IV kuca 4s54'38'', tako da ga ja racunam da je u 4. kuci. ME i MA mi nisu u kvadratu, bar po mom programu, koristim ZET 8.
Jesam dosta introvertna. Dosta cudan nacin razmisljanja i komunikacije ostvarujem sa ljudima. Imam cesto cudne stavove koji se tesko uklapaju sa shvatanjem drugih ljudi. Sta da se radi...
A za tog doticnog Jarca/Skorpiju... uuuuu.... Pa recimo, da su me cesto privlacili upravo Jarcevi i Skorpije, mada, trenutno sam u duzoj vezi sa jednim jako emotivnim Rakom/Strelac
Hvala svima na odgovorima. Dosta mi pomazete. Nego ovako... Skoro me drugarica odvela kod nekog cike koji je kao vidovit. I svasta mi je nesto napricao.
Dosta toga sam videla u mojoj natalnoj, ali dosta toga se i ne uklapa.
Pitanje za vas: Po vasoj slobodnoj proceni, koliko bih dece mogla da imam? Kojim tipom posla cu se baviti? Kakve su mi predispozicije za uspeh na studiranju?
Eto... Mozemo posle da uporedimo misljenja i ono sto mi je on rekao...