Koji su to aspekti koji pokazuju da je neko ljubomoran tj posesivan? Cula sam za jednu izreku da su bolesno ljubomorni samo oni koji inace varaju svoje partnere, pa tako polazeci od samih sebe , misle da ako oni varaju da ce ih drugi varati. Ne znam koliko je ovo tacno, ali moje iskustvo je takvo .Sta vi mislite?
ja
partner
Ja iz ličnog iskustva znam da mars u kvadratu ili opoziciji sa venerom daje ljubomorne osobe, a nije isklučena i sklonost ka fizičkom nasilju nad partnerom , ljubomorne scene, verbalno vrijedjanje i sl...Mislim da i pluton u ovakvoj kombinaciji može dati jednu dozu posesivnosti i želje za posjedovanjem.
Gdje god je jače prisutan Škorpion u natalu, ljubomora je sigurno prisutna. Npr. ako je asc, Ve, Mo, Ma u Škorpionu bez obzira na ostatak karte, postoji bar doza ljubmore ili zavisti, ovisno kako je osoba orijentirana. Postoji više vrsta ljubomore, kao ona koju si spomenula, onaj tko je sklon varanju, sklon je i ljubmori. Ipak ljubomora najčešće proizlazi iz vlastite nesigurnosti, osjećaja manje vrijednosti, osjećaja da nismo dostojni ljubavi određene osobe pa će se pojaviti netko bolji tko će ga oduzeti. Postoji i ona posesivna ljubomora, po meni najgori oblik, kada osoba želi u potpunosti posjedovati partnera, imati potpunu kontrolu nad njim i ljubomorna je na svakoga tko joj u tome stane na put.
evo moj partner ima veneru u kvadratu sa marsom, i koliko ja vidim nije ljubomoran ni malo( pa mi to ponekad i smeta, jer mala ljubomora nekada mi i prija, jer to znaci da mu je stalo do mene). A sto se tice mene, ja sam od kako sam sa njim jako ljubomorna, po prvi put u zivotu. Verovatno mi se neki aspekt aktivirao Inace kroz zivot su me pratili bolesno ljubomorni partneri, i uglavnom su imali veneru u skorpiji ili lavu.
A sto se tice mene, ja sam od kako sam sa njim jako ljubomorna, po prvi put u zivotu. Verovatno mi se neki aspekt aktivirao Inace kroz zivot su me pratili bolesno ljubomorni partneri, i uglavnom su imali veneru u skorpiji ili lavu.
Ma 90 pl.vladalac pete u osmoj...pomalo jesi.....
za sve postoji prvi put....
Postoje ljudi koji aktviniraju neke emocije vise nego drugi. Kao sto te neko vise nervira nego neko drugi, zato bi bilo drugacije i sa ljubomorom ili bilo kojom drugom emocijom. A ti si definitvno po horoskopu neno neko ko je sklon tim emocijama. Htela sam da kazem pre nego sam pogledala tvoj natal da po meni skorpija i devica imaju naglasene sklonosti ka toj emociji, a ti si obe u jednom. Mislim na kraju da je ljubomora prirodna pojava i da je svi osecaju neko zeli da prizna neko ne. A neki ne mogu da je kontorlisu e to je onda porblem On izgleda ovako kao neka kulerica od coveka pa kad nista ne izazove reakciju kod njega tebi dodje da pocupas kosu sebi. Znam na sta mislis ..........
najzavidnija i najljubomornija koju poznajem je bik/strelac sa Mo u ribama....ne biste verovali kako ne ume da sakrije....ne zna sa drugim da se raduje, nikada nije imala ni jedno bas blisko prijateljstvo....a mama je jos gora od nje....dva zla,mama je blizanac..ovo je malo uopsteno
Vrh 7 u Skorpiji, posesivna i ljubomorna u braku,pogotovo ako ima neki cvor u Skorpiji i jos u 7 (moja seka)!
A ako je vladar otisao u Skorpiju, onda ste ga nagrabusile!
Prevar
Vladar sedme u duplom znaku pa jos u 12...........
moram jos 2 podosta zavidne osobe
Lav/devica sa Mo u aqu-ovde mi je trebalo duze da provalim
Ovan/blizanac Mo u lavu-ova je zavidna...uf.....ne daj boze da ti je bolje nego njoj u zivotu...obozava da potkopova na finjaka
Skorpija strelac, ja ne znam da li sam te dobro razumela...ja sam ukapirala da pricas o ljubomori kod ljubavnih odnosa...a zavidnost je vec nesto drugo...
Skorpija strelac, ja ne znam da li sam te dobro razumela...ja sam ukapirala da pricas o ljubomori kod ljubavnih odnosa...a zavidnost je vec nesto drugo...
ljubomora i zavidnost dva brata rodjena
ja sam mislila ovako uopsteno...nisam mislila samo na ljubavne odnose...
Imam dve drugarice, obe vage sa Venerama u skorpiji, posesivne su do granica nemoguceg i u ljubavnim i prijateljskim odnosima...a ljubomorne i nisu nesto...opet kazem mislim da ljubomora dolazi od nesigurnosti...